SaraIdaSofia! -

SePass

Tjing!
Något som jag gillar skarpt är min mans impulspåhitt. Som igår kväll/natt när vi åkte till Obbola och lackade om v-rumsbordet, som idag när vi bara bestämde oss för att göra en "make over i v-rummet!
Haha Det vart iaf riktigt bra och jag är så himla nöjd med resultatet!
Det blev som ett helt nytt rum och de är kul :) Hejja oss!

Vi har som endel planer som vi någongång ska genomföra och detta var en av dom, att göra en make over dvs. Sen har vi också endel planer för vårat kök och sovrummet! Det kommer bli så himla fint :) Jag gillar våra planer =)
Det är så himla kul när vi sitter där och bara spinner på ideer och sen ba pang så gör vi de! Det är så det ska vara!

Nu ska vi snart åka till Obbola och hämta barbordet som vi målat om, om det torkar snart dvs. Ska försöka hinna lägga ut lite pics ikväll men de återstår att se om det blir av =P men maby baby!?
Imorgon blir det att jobba, kommer bli tungt att kliva upp men de har ju gått som bra förut så jag antar att det kommer gå bara finfint! :) Bra att jag får jobba lite iaf!
Sen är det Fossi och sen blir det att se en film som vi hyrde igår men som vi aldrig hann se pga vårat pådrag! så vi måste hyra den igen imorrn! för jag vill som gärna se den, även om PH säger att den är sämst! Jag tror bara han har dålig smak :) haha! Så får det bli. Nu ska jag ta och dra dammsugaren ett varv och sen ska vi hämta bordet!

Puss å Adjöken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0