SaraIdaSofia! -

Fredag!

Äntligen har min sjuka börjat ge med sig, hann tom smitta Pörn och gänget :p haha stackarna!
Men idag har jag vart feber fri och det är otroligt skönt :)
Nu sitter vi och lyssna på musik och jag måste bara säga att en låt som heter The underdog projekt - saturday night är såå sjukt mycket utomlands. Den låten spelas nog världen över på alla partyställen =P haha Bara en tanke som slog mig så nu när vi lyssnar på den längtar jag till värmen!!

sickness!

Nu börjar jag bli måttligt less. Det är så sjukt drygt att vara sjuk. Man har ingen ork att kliva upp ur soffan och man gör absolut inget vettigt. Jag blir galen av att inte få komma ut!
Det värsta är att jag blir fan inte bättre heller :(

Idag har varit en sån meningslös dag. hara bara dött framför tv´n, ätit, sovit, lite mer tv, sovit lite till, ätit middag, sovit igen osv... Har verkligen ingen ork till något!
Dock gjorde vi en ganska omeningslös sak kom jag på!  =) Vi var och kollade på en lägenhet. Ja vet att vi nyss flyttat men nu när vi bara har en bil så blir de så komplicerat när vi båda ska till att jobba i holmsund och jag börjar klockan 6 och alex börjar klockan 7. Jag måste ta mig hem på lunch och rasta hundarna klockan 10-11, så det innebär att jag måste promenera till alex jobb och sedan köra hem och laga lunch rasta hundarna och de kommer jag aldrig hinna på min timmas lunch. Sen slutar jag kring tre åker hem sen måste jag tillbaka till holmsund och hämta alex kring 5 snåret.

Lägenheten var iaf ruggit fin nyrenoverad och den har diskmaskin men vi får väl se hur vi ska göra. Vi måste fortfarande fundera lite. Vi trivs ju som bra där vi bor nu också så det gör allt mycket svårare. Men men de löser sig nog på ett eller annat vis :)
Nu sitter jag här uttråkad som tusan, kanske ska koka lite kaffe och bädda ner mig i soffan igen. I vanliga fall hade det kännts så himla mysigt men just nu är jag less på det. Har kommit fram till att jag blir väldigt fort rastlös. .
Egentligen om jag hade vart såhär rastlös hade jag städat, tvättat eller hittat på något att göra men nu orkar jag inte göra något alls, hela kroppen värker och jag tycker typ att det är jobbigt att måsta gå ända bort till toaletten, då är det illa!
Alex är iaf och åker skridskor med Linus =) någon måste ju roa sig iaf :) Haha..
Näe nu ska jag göra det ända vettiga, bädda ner mig dricka kaffe och äta lite vitaminer och dylikt så kanske jag blir frisk någongång, förhoppningsvis ganska snart! Missar också förmodligen Hippan ihelgen, jag som hade sett fram emot 3 rätters på Invito med älsklingen.
Så kom igen nu Ida. .  Bli frisk för guds skull!
Tjing!

IdahjärtaAlexander


Onsdag

Imorse när väckaren ringde valde jag att inte gå till jobbet. Jag hade feber, mitt huvud kändes som om de skulle sprängas och jag hade absolut ingen röst.
Så nu sitter jag här hemma och suktar över det fina vädret och förlorar pengar. . Men det får så lov att gå bra ändå.
Idag ska jag göra absolut ingenting. ska bara ligga hemma och tycka synd om mig själv. Tack tack
Näe nu ska jag koka lite kaffe och bädda ner mig i soffan och invänta våra bästa år =) Haha.


Valparna växer och har sig och dom är så otroligt fina!

http://www.blocket.se/vi/20370756.htm?ca=2_s




Tjing!

Tisdag!

Imorse när jag vaknade av min älskade väckarklocka trodde jag det var ett skämt, kändes som jag hade sovit 2 timmar. Verkligheten är att jag gick och la mig före 10 igår kväll.. så det var nästan 8 timmar. .
Denna dag var så mycket bättre, de var plusgrader ute och solen fanns på plats. Precis som om våren kanske äör lite påväg iaf. Jag har då fått förhoppningar på att vintern är förbi. =)
När jag hade lunch klockan tio kom jag hem till färdiglagad lunch och det var kanske huur skönt som helst, Tack älskling!
så man kan säga att denna dag har varit ganska reko :) jobbade även till 5 över 3 vilket gör att jag har betald tid till 17.00 :) Inte helt fel!

Nu funderar jag på om jag ska göra en insatts här hemma och plocka undan och göra et lite fint, får se hur orken känner sig ;D haha..
Det ända negativa just nu är att jag har feber och ingen röst. Låter nästan som en kar när jag pratar ;) haha..
Hostan skär ända ner i lungorna. Men jag överlever =)
Näe nu ska jag hitta iaf något vettigt att göra :)
Åh nu kom jag på en sak yill mina bilder som jag framkallade har kommit :) lite bilder på hundarna och bilder från Grekland :) :)

Jag är så otroligt lycklig med dig älskling!
Tack för att du finns! Jag älskar dig över allt annat!

White has never been so colorful!

Imorse ringde väckarn klockan 10 över 5. Jag var lika död som en zombie men lyckades ta mig upp. När jag sen kommer på jobbet är jag så sjukt frusen trots att de bara var -5 grader. Men blåsten gjorde de ännu kallare + att jag var så trött att jag kunde bara tänka på hur varmt och mysigt jag hade haft de i sängen.. Idag har så inte varit min dag!

Nu sådär i efterhand har jag sjukt ont i halsen, feberfrossa och en väldigt ihållande huvudvärk. . Mindre kul när man har vetskapen att imorgon ska jag också jobba ute i 8 goa timmar. Men de är inte så mycket att göra åt. Bara pallra sig upp på morgonen och gå ut och jobba. Trist!
När jag sen äntligen slutade jobba idag så fick jag åka upp till stan och hämta Alexander eftersom han slutade tidigare än sin bror. Jag kom hem och däckade på soffan och nu sitter jag här yrvaken frusen och less..
Vinter är så sjukt överskattat att de finns inte. jag skulle ge guld för att få ha sommar året om. Hösten och Våren kan dock få finnas med på någon månad sådär. Men bara att slippa den här jävla kylan och tråkiga vädret usch. Jag blir verkligen galen, jag kan bli så arg när jag tänker på vad de är för skitväder vi har i det här jävla landet. Tragiskt! Skjut vintern och låt den ruttna bort. Sommar, du är mer än välkommen...

Näe nu får de vara nog på gnäll. Nu ska jag åka och köpa halstabletter och alvedon. Lycko mig! :)

Du och jag!

Söndag!

Helgen går alltid lika fort, vare sig man gör något vettigt eller inte. . Tråkigt men sant, bara att gilla läget. En dryg 4 veckors period framför mig nu men de ska nog gå bra, som jag sagt tidigare ska jag inte klaga på att jag får jobba lite mer men de käknns fan tungt :P Lediga helger iaf =) =)

Valparna är hur söta som helst dock gick minsta skrollan bort inatt. Det hjälpte inte att stöd mata hon, men de var ändå inte så oväntat hon vägde 54 gram när hon kom ut och när dom andra gick upp 50 gram så gick hon upp ett trots allt vi försökte. Hon orkade inte ens trampa igåång ingenting. Hon var så sjukt svag.

Igår vart det lugnt Rebecca kom förbi och vi drack lite kaffe och snackade skit, trevligt =) Måste bara tillägga att vi åt gomaten igår en sån här mysig lördag kväll. Kokt korv med bröd. haha.. och i fredags åt vi fil och banan till mysig fredagsmiddag ;p snacka om gomiddagarna denna helg ;) Men ikväll blir det kött och potatisgratäng till middag :] YES!

Idag har jag fotbollsträning sisådär vid 2 tiden, Lotta skulle komma hit lite innan och hälsa på och se hur vi har fått de sen vi flyttade hit :) Ryktas även att min beloved far ska fara på träningen. .
Näe nu ska jag bege mig ner i tvättstugan och hämta lite tvätt sen blir det att få i sig lite frulle och eventuellt att jag hinner förbi Pörn ett tag. . Det återstår att se. Får heller inte glömma att ta fram köttet. Min glömskhet var det som gjorde att de vart så tråkiga middagar i helgen. hade jag bara haft minnet att ta fram en köttbit så hade jag fått de. Men icket. Tack mig själv.
Nu måste jag även ta och styra upp vårat sänggående. Nu har vi hört på ljudboken Svenk maffia kanske tusen gånger, även fast vi lyssnat ut den hur många gånger som helst så hör vi ändå på den varje kväll. nu har vi till och med hört samma skiva i 4 nätter. Inte bra. Jag kan den snart utantill. .
Det finns kanske 5 andra ljudböcker som vi har som säker skulle vara sjukt bra men min käre karl är så ofattbart låst vid Svenk Maffia. Så snälla någon. Kom förbi och låna den av oss så vi får bort den.
på måndag mellan klockan 3-4 är jag hemma och alexander är på jobbet så då är det bara att komma ;P
DO IT!


Näe, på återseende!

Jag älskar dig Alexander Lindström!


Fredagens slut!

Ikväll har de blivit väldigt lugnt och skönt =) Älsklingen och jag köpte lite snarra och chirre och såg lets dance fast nu sover han som en stock på soffan =) Han till och med snarkar ;) Men jag älskar honom ändå :]
Idag när jag var ute hos mor och far råkade jag hitta alla bilder från när vi var i Grekland och då slog det mig hur mycket jag längtar tillbaka :) Blir förhoppningsvis en resa med älsklingen i slutet av sommaren, början av hösten =)
Det skulle vara så sjukt nice att det finns inte.
Jag hittade även massa söta bilder som mor och far tagit på våra underbara dogs när dom varit där på visit =) Endel bilder var riktigt charmiga =) ska lägga upp lite bilder från både Grekland och på dogsen.

Imorgon ska vi upp till stan och handla lite krimskrams och sen vet jag faktikst inte vad som sker resten av lördag. Förmodligen blir de lugnt så vi är riktigt utvilade för nästa vecka eftersom vi båda jobbar och börjar aldeles för tidigt ;P Men man ska inte klaga :)
Näe nu ska jag ta och väcka älsklingen och få han att pallra sig ner i sängen vilket kommer vara mys eftersom jag bäddat rent idag med våra favorit sängkläder =) Sen blir de att rasta hundarn och sen går nog jag och lägger mig med =)

Tack för att du finns hjärtat!



En oförglömlig resa =)






Dom mest underbara hundarna =)

Fredag!

Idag är jag ledig och de är ganska skönt måste jag erkänna eftersom jag vet vad som väntar mig. Hela vecka 9 är de jobb på Stuveriet, sen vecka 10 är jag på Dagis i Holmsund, sen vecka 11 är jag på dagis i Obbola och vecka 12 är jag på dagis i obbola och även måndag vecka 13. Fullt upp framöver. =) Känns både bra och jobbigt men skönt att få komma igång och jobba lite mer än vad jag brukar =)

Imorse när jag vaknade klev jag upp och gick ut med dogsen, sen begav jag mig ner i tvättstugan och tog tag i våran överfulla tvättkorg och jag har tom, tvättat viktor och pernillas bil imorse. Idag borde jag ligga väldigt mycket på plus :D
Nu är jag ute hos mor och far och låter hundarna springa av sig lite och strax ska jag bege mig hemmåt igen och fortsätta tvätta och dona.
jag tror att de först blir lite kaffe och fil och banan och våra bästa år ;D hahah Oj Oj, den såpan måste ju vara den roligaste. Jag tror jag dör! näe nu ska jag dra mig!
Tjing!


Du Och Jag Är Det Bästa Som Finns
Jag är så sjukt lycklig att vi har varandra
älskling! Jag älskar dig alexander Puss! <3

Torsdag!

Denna vecka har varit jobbrik=) Inte fel. dock var både jag och Alexander sjuk måndag och alex öven tisdag. Men annars jobbar vi hela veckan =) Och dom kommande två veckorna jobbar jag hela tiden oc hela vecka 12 också! Very nice!!

Valparna har kommit och dom är kanske de sötaste =) helt sjukt.
Idag har jag jobbat på Dagis och sitter nu här och slappar och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet =)
Ikväll är de träning och jag ska försöka värva några spelare ;P hoho
Denna vecka har varit så sjukt kall, jag stod ute och jobbade på stuven och hade ett ex antal uppsättningar kläder på mig men höll ändå på at frysa bort. Usch jag tycker värmen ska börja komma nu!
Idag på jobbet pratade jag med en tjej som rekomenderade mig att åka till Norge och jobba. Hon hade sitt barn som var där och jobba och förra året lyckades han spara 300000:- Är de lite kanske?
Det är mer än vad jag har ut på ett helt år och de lyckades han lägga undan. sjukt!!!
Näe nu sa jag gå och diska och plocka undan lite skräp =)





Dom är så sjukt söta att de finns inte på kartan =)



                                                                                               Jag älskar dig Alexander Lindström!                                                                                                

Men helt sjukt underbara!

Ikväll så kom valparna =) Å tro de eller ej men de vart sju st små rackare =)
Helt bedårande var dom iaf och så sjukt små :)
Bilder kommer sen
Nu ska vi sova!

Tjing!

Fredag!

Inatt blev de en väldigt sömnlös natt. . Så imorse när väckarklockan ringde trodde jag de var ett skämt. men men de var bara att pallra sig upp. . Jag vaknade inte ens när älsklingen for på jobbet utan jag sov vidare som en död åsna.! Skulle seriöst kunna gå och lägga mig nu och vakna typ tolv imorgonbitti! ;)

När jag kom hem från Pernilla inatt vart jag så glad och det var tack vare min älskling, du är så fruktansvärt underbar =) Puss!


Idag när jag slutade jobba var jag nära döden, kändes verkligen som jag jobbat i 18 timmar när jag i själva verket bara jobbat 4 ;P så de var en mindre rolig dag idag =) Men idag på jobbet så bjöd dom på chokladmuffins, grädde och fruktsallad :D Inte bara lite gott kan jag berätta! Plus att vi fick skinkstek och potatisgratäng till lunch :)
Sen när jag kom hem vart jag rastlös så jag:

  • Städade undan  
  • Dammtorkade
  • dammsög
  • skurade
  • vattnade blommorna
  • bäddade rent i sängen
  • Fixade tvätten

Så nu när älsklingen snart kommer hem från jobbet så får jag nog en guldstjärna i kanten =)

Tessan kommer nog ha valpar vilken sekund som helst och de är såå kul =) Bilder kommer när dom små kommit till världen! !


Ikväll blir de lugnt, jag och älsklingen kanske far och spelar lite fotboll och göra några visiter runt obbola =)
Fast jag är också sugen på en riktigt bra film och lite snarra =) Återstår att se vad denna fredag bjuder på.
More to come!
Tjing!

Jag älskar dig mest av allt!


Så var denna dag avklarad!

Det var skönt att sluta tidigt idag. När jag kom hem kändes de lite annorlunda att min älskling inte var hemma. Skönt att få vara hemma när han är och sliter :) Hoho
Jag har varit duktig idag och städat lite och satt igång några tvättar! + att jag sökt 4 jobb. Hejja mej!
vettig dag ändå=) fast lite ovettigt blev de när jag såg våra bästa år. Men de går inte att sluta se om man börjat! Ja svär!


Nu sitter jag bara och väntar på att Pernilla ska komma förbi och snacka skit och kanske predika lite för mig. Man vet aldrig med den där Pernilla. ;) Hoho.

Jag borde även ta tag i att åka upp på arbetsförmedlingen och boka en ny tid så att jag inte mister mina ersättningsdagar om jag nu får Akassa. Men de är lättare sagt än gjort när Alex har bilen på jobbet. .
Jag fick även jobba imorgon, samma underbara tider 8,30-12,30. Så de blir en skön fredag!
Helgen blir bara Mys, mys och mys. Alla hjärtans dag på Lördag också. =)
Oohh. de betyder att de är fredag den 13 imorgon. Jag lovar jag kommer göra illa mig.  Skulle vara så typiskt mig, fast ännu mer typiskt Pernilla.. Hon kommer garanterat att skada sig själv utan dess like ;D hahaha. ta inte illa upp nu klantskalle ;)
 
Bara inte tessan ska till att valpa på lördag, på alla hjärtansdag. Jag hoppas dom små rackarna kommer inatt eller imorgon istället =) =) Det skulle sitta som fisken i vattnet!

Näe nu ska jag gå och plocka bort de sista innan Pörn kommer. . Tack och Adjö!


Torsdag!

Godmorgon!!

Denna dag fick en bra början =) Jag vaknade samtidigt som min älskling, innan alarmen hade börjat ringa. vi låg och drog oss ett tag sen klev vi upp sådär halv 6.
Jag gjorde lite te och åt mina efterlängtade hårdmackor med baconost medans älsklingen fikade rost, sen satt vi bara och myste och pratade skit =) efter ett tag vaknar en trött Tempo och lunkar in i köket för att de vad som händer. =)
Klockan vart kvart över 6 och Alex begav sig på jobbet. Jag hoppade in i duschen och var klar lagomt till nyheterna, så jag tog mig en till kopp te och bäddade ner mig i soffan.
Vart dock lite besviken över att kaffet var slut. Men de var relativt gott med Te också =)
Nu ska snart jag bege mig på jobbet för att slita i hela 4 timmar. Skön dag.

Sen efter jobbet blir det nog en promenad till Pernilla om hon mottager min visit =)
Det närmar sig nu för tessan. Snart kommer de puppis =)

Näe nu ska jag ta en promenix till jobbet
Ha en bra dag! Hoppas älsklingen inte fryser i
hjäl som måste vara ute och jobba. Puss på dig!


Onsdag!

Imorse vaknade jag av att telefonen levde om, men jag stängde bara av den för jag förstod inte varför den levde om som den gjorde. . Jag somnar om lycklig att de som störde min sömn nu hade slutat.
Jag vaknade till igen och kollar på klockan, klockan är då 08.23 . . Jag börjar fundera och inser ganska snabbt att jag faktiskt börjar jobba halv nio. Så de var mindre bra. Men eftersom jag är på dagiset bredvid våran lägenhet så hann jag i tid. Grattis mig. .
Idag hade jag kort dag och slutade halv 1. När jag kom hem så bytte jag om sen gick jag och älsklingen ut på en promenad med dogsen och de var riktigt fint väder =) Sen tog vi ett fika stopp hos farmor och farfar =)
Sen ikv så har vi varit och svarat på några frågor om snusning som tog sisådär 10 min, sen fick vi 600 kr. Ganska bra timlön =)

Imorgon blir de spännande, älsklingen ska upp 6 för han ska börja jobba klockan 7. Jag tvivlar på att han tar sig upp utan min hjälp men de återstår att se ;) Haha.. Han brukar ju vara duktig på att sparka mig ur sängen när jag är seg väckt men när de gäller han själv så är han inte lika duktig. Men man vet ju aldrig =)

Imorgon har jag det sådär jobbigt igen, först har jag träning med Röbäck i två timmar sen har jag 1 ½ timmas träning direkt efter med Sandvik. återigen en fredag fylld av träningsverk =P Haha..
Men jag slutar jobba halv 1 imorgon också så jag får iaf någon glädje =) HoHO
Ensak som slog mig idag när jag jobbade var hur mycket jag saknade hårdmackor. . Idag till lunch fick vi hårdmackor och korv som man kunde ha som pålägg och de är så sjukt gott =) så idag när vi var och handlade kunde jag inte undgå att köpa ett paket hårdmackor ;)

Näe nu ska jag ta och diska undan lite och sen kanske börja tänka på sängen. Är dock lite besviken, vi har lyssnat på ljudbok nu varje gång vi går och lägger oss, Svensk maffia heter den och den är sååå sjukt intressant, men nu har vi hört den klart för andra gången och satt igång en ny, den vi lyssnar på nu heter rum 10 men verkar lite segdragen. Vi kanske kör en runda till med Svensk Maffia ;)
Så där har ni ett tips på en sjukt bra ljudbok "Svensk Maffia"

Tack och Adjö!



En underbart skön promenad är aldrig fel



Efter dagens bus är de myskväll i soffan som gäller :)

                                                                                                                                                             Jag är kär och galen,
                                                                                                                                                                  och jag gillar de skarpt!!

Tisdag!

Helgen som var vart väldigt fylld av fotboll..På fredag så åkte jag och älsklingen och spela lite fotboll själv, sen kom Linus och Sandra förbi och sen vart de bowling =) Och jag förlorade inte, de måste vara första gången någonsin! !

På lördag hade vi 4 matcher, sen på söndag vart de två matcher, sen direkt efter sista matchen åkte jag och träna en timma med sandvik. Så Helgen som var bodde vi inprincip på Nolia.

Måndag blev jobb på dagis i Obbola. de är så nära att om jag tittar mot våran lägenhet kan jag nästan se vad Alex ser på tv :p Haha..Blir jobb där imorgon och tors också =) Inte illa, sen hela vecka 10, 12, och halva 13 är jag också bokad på dagis =)
Blir mer och mer :) Men jag klagar inte de minsta =)

Idag var de underbart väder ute så jag och alex gick på prommis med dogsen, sen åkte vi förbi Pernilla och hälsade på =) Det är inte länge kvar innan tessan ska ha puppis =) Woho! Hon är inte lite fet! !

Nu ska vi åka ut till mor och far och se om vi kan hitta en bra sele åt Tempo så han kan få börja träna lite =) sen tänkte jag kanske åka lite skidor, men de är så trist att måsta åka själv så jag ska göra ett tappert försök att få med min älskling! Annars tvivlar jag på att de blir nå skidor :) Haha. men men. . .

Jag älskar dig Alexander Lindström!


Torsdag!

Nu är snart helgen här, eller för mig är den redan de för jag är ledig imorgon =) ( vad jag vet än så länge )
Helgen blir dock väldigt lugn, eller lugn och lugn. Har cup hela helgen så. från 8-17 lördag + söndag. Jag kommer att dö, ordagrant! Sen blir det nya tag och det börjar väl vara dags att bestämma mig för vars jag egentligen ska spela. . Känner mig stressad även fast jag inte behöver vara det för de är ju som ett bra tag kvar tills säsongen börjar. .

Ikväll har jag varit på träning = död, tur bara att Sandviks träning var inställd så jag slapp iaf två pass :) 
Dock lite grinig eftersom mitt knä inte riktigt är som jag vill att de ska vara. Det gör mig på dåligt humör. Men men så kan de gå när inte haspen är på! bara att ignorera. För de man inte bryr sig om de finns inte!

Imorgon hade jag tänkt fara och åka skidor, fast det ser ut som att jag får fara själv denna gång. Alex var väldigt missnöjd efter den senaste gången. Men jag ska fösöka övertala honom, så vi får se hur jag lyckas med de :P haha. Jag ska göra de till morgondagens projekt.
Haha.. Lycka till åt mig själv!

Idag slog det mig att vi inte har en enda brandvarnare i hela lägenheten, och de är inte bra. Det ända som kopplas med brand är lappen som sitter på ytterdörren fast på insidan då så att man ser de när man går ut. På den står de:
"Du släckte väl ljusen".
Det är väl en början men jag tycker att vi måste inskaffa en, två, tre brandvarnare iaf. Ska skicka min käre karl och inskaffa några bra och dugliga. För om de skulle börja brinna för att jag typ glömmer stänga av spisen så skulle de sitta fint med en sån. ;) skulle ju vara onödigt att vakna att de brinner och så måste man ta ett skutt från balkongen, eller nått :p Hahaha. Oj nu börjar jag bli trött.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och tänkte ta mig lite oboy och mackor och bädda ner mig i soffan och invänta NCIS som börjar någon gång efter tolvsnåret. . jiho! Det lät nästan för bra =) Sen blir de sängen. Goood!

Du + jag = Sant



Onsdag!

Idag har jag varit ledig hela långa dagen och gjort massa nytta, och jag har verkligen fått mycket gjort..
Jag har städat bilen, tvättat bilen, städat lägenheten och tvättat kläder. Inte dåligt av mig så att säga.

Sen på kvällen drog jag med min käre karl och åkte skidor. . Alltså längdskidor. Det var kanske de roligaste på länge.
Han var som bambi på hal is fast värre. . HAhaha.. Men vi tog oss iaf runt 3.5 km. Bra gjort darling ;) men han hann med många svordomar kan jag ju berätta. Oj han var så arg när han höll på att ramla :) Han gjorde en jämföring med att åka på ett par skridskor som är oslipade. ;P

sen just när vi kom hem så kom farmor och farfar förbi på en visit och lite kaffe kaka. :)

Nu ska jag kila över till Pernilla medans Viktor kommer hit och ska spela lite xbox med alex =)
För min och Pernillas del blir de Top Models =) Garanterat snäppet bättre =)
Tack och Adjö!

Tjing!

Jag kan inte vara mer lycklig :)

Tisdag!

Imorse vaknade jag av mig själv, jag låg kvar ett tag i sängen bara för att de var så varm och mysigt, sen när jag tittade på klcokan så var hon 7. Jag fattar inte vad de är med mig, vaknar alltid så sjukt tidigt. Idag skulle jag inte ens upp förän kvart i 8 dessutom. .
Idag har jag jobbat på dagis =) Känns så otroligt skönt att man får börja springvika lite mer.. Ju mer man jobbar desto fler dagis ringer =) Inte helt fel! Ju mer desto bättre =)

Ikväll blir de allmänt lugnt, jag och Alex hade tänkt hyra en film när vi var på ica och då bokar man filmen via en dator inne på ica, men vi glömde hämta ut den så vi får hoppas att de går nå bra på tv =)
Fast nu stack alex iväg och skulle åka lite skridskor med Linus så vi får väl se när dom kommer tillbaka, vi var och åkte igår också men jag får så sjukt ont i fötterna så jag nästan dör så ja stannade hemma ikv =) haha..

Idag sprack också en av mina planer, jag hade bokat tvättid, typ den ända bra tiden som fanns kvar på hela månaden, sen vart jag tvungen att jobba idag så jag missade den och det är mindre bra vill jag lova.
Nu finns de typ bara tider kvar som är mellan 7-12 och de känns inte så peppande att stiga upp svintidigt om man är ledig! Men vad gör man?
näe du, nu ska jag ut på en promenad med våra kära hundar sen blir de att dra dammsugarn runt lägenheten =)

Ida hjärta Alexander :)



Söndag!

Lugn söndag, har tvättat och spelat Pes med älsklingen =) jag var inte dålig måste jag säga, jag förlorade iaf ingen match =) Haha!
Nu sitter jag mest och väntar på att jag ska få åka och spela match =) jag är taggad! :D Näe nu ska jag gå å se om älsklingen lyckats få ihop något smarrigt att äta =)
Här kommer lite pics på lägenheten =)

                 
             
            


              

    3:e rummet är just nu datarum + ett till tvrum men är lite under konstruktion :p haha :) Men vi trivs iaf =)


Helgen som varit!

Helgen som varít har varit relativt lugn=) Skönt :)
Fredag och Lördag har vi spenderat på Nolia eftersom Viktor har spelat fotboll. sen när vi kom hem från Nolia på lördag eftermiddag åkte vi och spela lite fotboll själv i hela två timmar =) sen blev de spel hemma hos Viktor och Pernilla, dock var de första spelet helt värdelös, nå jävla kung fu panda :p haha  =)

Jag vaknade väldigt tidigt idag, vet inte om de beror på att jag jobbade hela förra veckan och klev upp relativt tidigt, eller så kanske jag börjar bli såhär morronpigg. Inte för att jag tror de men kanske ;D!
DÅ tänkte jag när jag ändå var uppe tidigt borde jag ta och tvätta lite, så jag gick ner och kollade tvättlistan och insåg att jag hade bokat tid idag den 31 jan. Så jag slängde i en tvätt och brädde ut mig i tvättstugan, när jag sen kommer upp igen så inser jag att de är 1:a februari idag inte 31 Januari, så jag har hett igång en tvätt iaf  och hoppas jag hinner den klart innan den som bokat tid sätter igång och tvättar =P Haha... Klant jag!

Sen idag blir de träning med Sandvik ( troligtvis, beror lite på hur jag känner mej eftersom jag sen har match mot Spöland med Röbäck.. Men jag får se hur de blir. .

Ångesten är iaf stor för vilket lag jag ska spela.. Blä! Jag vet vilket lag jag vill spela i egentligen men de är mycket som spelar in..
Hur som haver! Nu ska jag se om jag kan få i mig nå frulle och se om älsklingen kanske börjar vakna till liv =)

Jag är så kär =)


RSS 2.0