SaraIdaSofia! -

Söndag!

Helgen går alltid lika fort, vare sig man gör något vettigt eller inte. . Tråkigt men sant, bara att gilla läget. En dryg 4 veckors period framför mig nu men de ska nog gå bra, som jag sagt tidigare ska jag inte klaga på att jag får jobba lite mer men de käknns fan tungt :P Lediga helger iaf =) =)

Valparna är hur söta som helst dock gick minsta skrollan bort inatt. Det hjälpte inte att stöd mata hon, men de var ändå inte så oväntat hon vägde 54 gram när hon kom ut och när dom andra gick upp 50 gram så gick hon upp ett trots allt vi försökte. Hon orkade inte ens trampa igåång ingenting. Hon var så sjukt svag.

Igår vart det lugnt Rebecca kom förbi och vi drack lite kaffe och snackade skit, trevligt =) Måste bara tillägga att vi åt gomaten igår en sån här mysig lördag kväll. Kokt korv med bröd. haha.. och i fredags åt vi fil och banan till mysig fredagsmiddag ;p snacka om gomiddagarna denna helg ;) Men ikväll blir det kött och potatisgratäng till middag :] YES!

Idag har jag fotbollsträning sisådär vid 2 tiden, Lotta skulle komma hit lite innan och hälsa på och se hur vi har fått de sen vi flyttade hit :) Ryktas även att min beloved far ska fara på träningen. .
Näe nu ska jag bege mig ner i tvättstugan och hämta lite tvätt sen blir det att få i sig lite frulle och eventuellt att jag hinner förbi Pörn ett tag. . Det återstår att se. Får heller inte glömma att ta fram köttet. Min glömskhet var det som gjorde att de vart så tråkiga middagar i helgen. hade jag bara haft minnet att ta fram en köttbit så hade jag fått de. Men icket. Tack mig själv.
Nu måste jag även ta och styra upp vårat sänggående. Nu har vi hört på ljudboken Svenk maffia kanske tusen gånger, även fast vi lyssnat ut den hur många gånger som helst så hör vi ändå på den varje kväll. nu har vi till och med hört samma skiva i 4 nätter. Inte bra. Jag kan den snart utantill. .
Det finns kanske 5 andra ljudböcker som vi har som säker skulle vara sjukt bra men min käre karl är så ofattbart låst vid Svenk Maffia. Så snälla någon. Kom förbi och låna den av oss så vi får bort den.
på måndag mellan klockan 3-4 är jag hemma och alexander är på jobbet så då är det bara att komma ;P
DO IT!


Näe, på återseende!

Jag älskar dig Alexander Lindström!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0