SaraIdaSofia! -

Torsdag!

Nu är snart helgen här, eller för mig är den redan de för jag är ledig imorgon =) ( vad jag vet än så länge )
Helgen blir dock väldigt lugn, eller lugn och lugn. Har cup hela helgen så. från 8-17 lördag + söndag. Jag kommer att dö, ordagrant! Sen blir det nya tag och det börjar väl vara dags att bestämma mig för vars jag egentligen ska spela. . Känner mig stressad även fast jag inte behöver vara det för de är ju som ett bra tag kvar tills säsongen börjar. .

Ikväll har jag varit på träning = död, tur bara att Sandviks träning var inställd så jag slapp iaf två pass :) 
Dock lite grinig eftersom mitt knä inte riktigt är som jag vill att de ska vara. Det gör mig på dåligt humör. Men men så kan de gå när inte haspen är på! bara att ignorera. För de man inte bryr sig om de finns inte!

Imorgon hade jag tänkt fara och åka skidor, fast det ser ut som att jag får fara själv denna gång. Alex var väldigt missnöjd efter den senaste gången. Men jag ska fösöka övertala honom, så vi får se hur jag lyckas med de :P haha. Jag ska göra de till morgondagens projekt.
Haha.. Lycka till åt mig själv!

Idag slog det mig att vi inte har en enda brandvarnare i hela lägenheten, och de är inte bra. Det ända som kopplas med brand är lappen som sitter på ytterdörren fast på insidan då så att man ser de när man går ut. På den står de:
"Du släckte väl ljusen".
Det är väl en början men jag tycker att vi måste inskaffa en, två, tre brandvarnare iaf. Ska skicka min käre karl och inskaffa några bra och dugliga. För om de skulle börja brinna för att jag typ glömmer stänga av spisen så skulle de sitta fint med en sån. ;) skulle ju vara onödigt att vakna att de brinner och så måste man ta ett skutt från balkongen, eller nått :p Hahaha. Oj nu börjar jag bli trött.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och tänkte ta mig lite oboy och mackor och bädda ner mig i soffan och invänta NCIS som börjar någon gång efter tolvsnåret. . jiho! Det lät nästan för bra =) Sen blir de sängen. Goood!

Du + jag = Sant



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0