SaraIdaSofia! -

Fredag!

IMorse höll jag på at försova mig, vaknade sådär 10 i 6 :P haha! Men de gick bra och jag hann i tid =)
På jobbet blev de inte mycket gjort, jag spelade kort hela dagen lång och drack några koppar kaffe =P
haha! Vi hade verkligen inget att göra, men så kan det gå! Ganska lättförtjänta pengar om jag får säga de själv!

Efter jobbet så åkte jag hem och nu har vi just ätit middag som jag för en gångsskull lagade,
spagetti och köttfärssås!Haha, det gick faktiskt att äta! ;D
Idag har älsklingen varit hur snäll som helst och STOR städat hela lägenheten,
så nu är det sjukt fint och rent för den delen också =) Haha! Guld värt iaf =) Så därför var jag duktig och
lagade mat! Imorgon är första matchen sen efter uppehållet! Känn taggen, hoppas det går lika bra nu
på hösten som de gjorde på våren! Hejja oss! 15.00 Sadnvik - IFK Umeå!
Sen på söndag blir det jobb jobb jobb! =(

Nu ska vi tydligen åka upp till stan och lämna bosse åt en Thomas! Japp japp!
Trevlig helg! Puss


Jag älskar dig Alexander Lindström!

Torsdag!

Igår blev de grillning och det var kanske hur gott som helst! Några glas vin till maten hann vi också med :) Som tur var så blev det inte allt för sent utan vi var hemma i bra tid så jag kunde gå och lägga mig och sen kliva upp imorse!

Imorse när jag kom på jobbet fick veta att jag skulle vara på ulandet och det gjorde inte min dag lätt att se fram emot. Men jag lyckas pallra mig dit och till min stora förvåning så ser jag att det inte finns något att göra, så jag sätter mig i min ensamhet inne på "kontoret" och spelar spel på min käre mobil! Hejja mig!
4 timmar senare lyckas jag få något att göra. Så med andra ord så var min halva dag väldigt slapp. Jag hann till och med med en prommis hamnen runt ;P haha! på 4 timmar så lyfte´jag inte ett finger...

Nu är jag hemkommen och tänkte köra igång en tvätt och sen får vi se vad som händer ikv, jag ska iaf och träna vid sjusnåret! Det blir bra de :) sen blir det nog att bara ta de lugnt hemma och kanske kika någon bra film!

Onsdag!

Idag på jobbet så har vi haft otroligt mycket att göra, tills klockan blev 1, för då slutade jag!Vi lyckades också he sönder huvudsaken som man använder på surrstationen, men helt ärligt så var det inte vårt fel utan Då begav jag mig till Obbola, där de blev bad och sol =) Sedan avslutade vi med ett bad på vitskär med Ph och Sofie:) Mycket trevligt må jag säga!!
Helt underbart väder, hoppas bara att detta får hålla i sig nu ett tag!
Nu sitter jag återigen med min blekning och vå får se hur detta går! dom kanske blir vita, kanske inte!?
Snart ska vi i iaf åka till Viktor och Pernilla där de blir grillning och vin till maten :) Inte helt fel! Sen avslutar vi kvällen med att se en film på hemmaplan =) En riktigt bra dag!!

Näe nu tjatar min man på mig att vi måste åka! Trevlig lillördag eller nått!?
Puss

just another working day!

Nu sitter jag här igen, Denna dag har som bara flygit förbi! Tiden har gått så oerhört fort! Men jag klagar inte för tiden på jobbet får gärna gå lite snabbt =)
Efter jobbet åkte jag hem till min man och vi gjorde som mest inget spec utan tog det bara lugnt, sen blev de korv med bröd till middag och de gillades =)
Nu har vi nyss kommit in från en promenad med dogsen och nu sitter jag opratbar med tandblekningen.!
Min mamma var just förbi med en jätte fin blomma åt oss och sa hej och var sådär lagomt pratglad. Kul när jag nästan inte kan prata! Men vi löste det också =) haha! Tack tack för blomman dårå :]

Imorgon är det väldigt lite jobb att göra så vi får väl se om man blir på jobbet hela dagen eller om man får gå hem lite tidigare =) haha!
Är det fint väder så är det ju värt några timmar ledigt!

Näe nu ska jag pallra mig och sköja munnen och sen får vi se om vi kanske ska se en film med Ph och Sofie!
Adjökens!!!

Måndag!

Imorse när jag klev upp och gjorde mig i ordning så var jag faktiskt ganska pigg, jag såg fram emot att få ta en cykeltur ner på jobbet och sedan slita med alla returgods, trodde väl att jag skulle ha en 20-30 stycken.
jag går ner till cykeln och ska cykla i väg när jag inser att min cykel är borta! !!! Hur irriterande är inte det, och igår klockan 23.30 så stod den där. Fan ta den som tog min cykel!!!!!

Väl på jobbet så fann jag lite hopp när jag fick veta att jag hade 4 returgods, sen efter dom var avklarade fick jag gå och snurra band, sedan efter fika fick jag gå ut på ulandet där vi slet som djur fram till klockan lunch! Sen efter lunch har vi bara suttit inne och spelat kort och gjort absolut ingenting!!!
En bra dag med andra ord!

Nu har jag just färgat håret igen, men denna gången fick jag något supermedel av Karina som fungerade toppen!! no longer kritwit gulaktig längre =)
 Å sen så kan jag inte prata just nu för jag har min skena i käften, vita tänder i´m on my way!!!
Så när jag ändå inte kan prata så kan jag ju sitta här och nörda mig! haha!

Ikväll blir de film med Viktor och Pernilla, någon hemsking skulle jag tro!
Där har jag också hängt typ hela dagen idag, jag och Pernilla gjorde några ärenden och sen satt vi mest och snacka skit och roade oss! Blev också att färga Pernillas hår, dock har jag inte sett resultatet men de blev nog kanske bra ;P de var bara tydligen 5 gången hon förgade håret på två dagar =P ahhahaha!
Skål för de!!


Söndag!

I fredags kom Philip och Sofie förbi och hälsade på och när dom åkte så for vi och tonade rutorna på bilen vilket faktiskt blev rätt okej, förutom att skuffen har ljusare toning så det måste vi göra om någongång =P Sen for vi hem och såg en film och bara chillade.
Igår morse så bestämde jag och min man oss för att ta bilen till skellefteå där vi checkade in på scandic, sjukt fint hotell! På Lördagen blev de att gå på stan och shoppa och sen på kvällen så gick vi ut och åt middag på en grekisk resturang. Riktigt god mat men humöret vände när vi fick notan.. Den slutade på 800:- för två personer. hahaha Ja så kan det gå, de var inte så mycket annat att göra än att le och betala! Men de gick ju bra det med, vi hade dock fåttt berättat för oss att man åt två för priset av en där då vi beställde ju in lite de vi kände för eftersom hälften skulle ju dras bort sen, men så blev inte fallet uatn det gällde bara måndag till fredag och inte på lördagar.. Hejja oss!!
Efter det så begav vi oss vidare på Olles och tog varsin öl och inväntade tiden lite och snackade skit. klockan nio väntade bio och vi såg Johan Falk! Riktigt bra film. Salongerna i skeå är de minsta jag sett. dom hade 4 rader och på varje rad var de kanske 12 platser. haha. Jaja men de var kul =) Sen imorse fick vi äta hotellfrukost och det måste ju vara det bäste! jag tror vi åt så vi nästan storknade, iaf jag!
Hur som helst! En riktigt kul tripp iaf och vi har ju fått oss en hel del skratt måste jag säga, typ acne, hänga ut, hälsa på monstret! Hahahha ja du, du är allt för underbar hjärtat :) Jag trivs i ditt sällskap!

Hur som helst, nu är vi hemkommna och nu håller Alexander på att laga mat, plättar =) haha! Sen blir de att städa lite och sen ska jag åka och träna en timma och sen skulle jag tro att de blir mys i soffan :]
Tack för en underbar tripp älskling! Även fast pengarna bara försvann så hade vi otroligt kul och mysigt =) Lovley!!

Näe på återseende!
Imorgon väntar jobb! Tjohoo.. Men å andra sidan så är det bara 10 arb etsdagar kvar! Skål för det!

Jag älskar dig så oerhört mycket Alexander Lindström,
de finns ingen som gör mig så lycklig som du =) <3
Förevigt, föralltid!!!!!

Fredag!

Imorse klev jag upp 08.00 och begav mig på ölunds frsörsalong eftersom salong Liss hade semester stängt. Men det var ingen där så jag ringde på det angivna tele nummret och fick svar. Jag berättade om mitt dilemma och då sa dom att dom inte ville ta på sig det! Vilken frisör avsäger sig jobb som har med hår att göra? Jag trodde hon drev med mig, jag tänkte bara är hon knäpp? Här är jag och behöver hjälp för att färga om mitt hår och hon vågar inte ta på sig det? Vad är det för frisör egentligen??
Jaja så kan det gå! Istället blev det en tripp till stan där Hårizont fick ta hand om mitt hår. Så nu är de inte gult iaf =) fast det är riktigt jävla ljust. . Men de ska jag fixa till sen för just nu behöver mitt kära hår vila!!!

Vi har fortfarande inte bestämt oss för vad som sker i helgen? Åh vi har sån jävla beslutångest att det kommer sluta med att vi stannar hemma! Good luck chuck!!!

"fredag!"

Imorse var jag tröttare än tröttast, jag trodde det var ett skämt. Jag höll på att somna på kajjen imorse. . Stående!!! Då är det fan illa. Men som tur är så gjorde jag helg idag :) Hur skönt som helst att vara ledig imorgon =)
I helgen blir det något spännande iaf fast vi har bara inte bestämt vad ännu! Vi väljer mellan lite allt möjligt! Typ som PDOL, visfestivalen, sansele, skellefteå! Ja, som ni ser så har vi lite att välja mellan så vi har lite beslutsångest! Men de löser sig nog på något finurligt sätt :)

Just nu håller vi på att färga mitt hår och jag är lite smått orolig att detta går käpprätt åt helvette!
Man ska bara använda sådant som man är van vid. Denna blondering kan sluta med att bli en mardröm! Å då är det bara att hoppas att dom har tid hos frisören imorgon för lilla mig!
Men men! Håll tummarna för att detta också ska gå vägen! Man måste ju få ha lite tur ibland också =)
Haha alex sitter här inne och spelar PES och sa just följande " det kanske blir lite blondt iaf" hahaha
Hoppet!? Näedå de ska nog gå bra!

Lönen kommer imorgon och de är inte illa vill jag lova ;) sjukt skönt!

Näe nu ska jag tvätta ur färgen och sedan ska jag och älsklingen ha värsta mysiskvällen =)
Puss


Onsdag!

Jobbet imorse såg först ut att kunna bli en lugn kaffedrickar dag men så blev inte fallet. Långt ifrån! Regnet kom men försvann lika fort också. 
Men men. Dagen har ändå gått relativt bra förutom en liten individ som verkligen stör! Pest eller kolera??

Efter jobbet så åkte jag hem till min man och vi tog bilen till farmor och farfar och hälsade på en snabbis och sedan vidare och handla lite =)
Nu har jag nyss kommit in från att ha vart ute med Sandra och låtit hundarna busa. . Dom blir som helt vilda dom där två bastarderna tillsammans! Men de är bra dom får göra av med lite energi! =) haha!

Nu hade jag tänkt plocka undan lite och sedan funderar ja skarpt på att gå å sova. Skulle vara guld värt att få vakna pigg för en gångs skull..
Imorgon gör jag nog också helg, förhopppningsvis. Näe men jag funderar skarpt på att ta ledigt på fredag för de är jag fan i mig värd!

Tisdag!

Jobbet idag gick hur bra som helst! Vi inledde dagen med regnstopp och åter i arbete först klockan 09.00!
Väl då så rusade dagen förbi. När jag kom hem fick jag och älsklingen nå ryck och städade ur datarummet! Nu några timmar senare så är det inflyttat två fotöjer och en tv och ett fint bord =) Så nu har detta rum blivit lite till ett spelrum :)
Bra vart det iallafall och otroligt skönt att alla flyttkartonger, tvkartong, soffan, stor rumsavdelare mm. är borta =) Nu är det verkligen ett rum som man kan trivas i =)

Nu är det strax dags för sängen för imorgon väntar ännu en underbar dag på jobbet! men så kan det gå =) Vi har iaf haft kul när vi har donat på och lackat bord mm =) haha! Du vet verkligen hur du ska få mig som mest lycklig älskling!!!
Näe om jag ska hinna kika lite tv innan sängen är de bäst att jag släpper datorn!
Adjökens!!!


Måndag!

Imorse var jag riktigt trött och när jag såg vädret vart det inte mycke lättare att stiga upp! Man än en gång så lyckades jag och jobbdagen gick hur fort som helst. Det beror nog på att jag gjorde 4 olika saker idag =)
Skönt med variation!
Efter jobbet så kom jag hem och så gick vi och la oss och vilade lite och vaknade 1.5 timmar senare =P Otroligt skönt!! Jag begav mig då på fotbollsträning och de gick kanon, tråkigt väder att träna i bara men å andra sidan så är de skönt att komma igång nu efter uppehållet.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan när jag kom ut så hade älsklingen gjort kvällsfika =)
1 macka med salami och fil med bananer =) Mums.
Tack älskling, det uppskattades. :]
imorgon ska de också regna och jag ska jobba ute, men om det regnar så har vi ändå regnstopp och sitter då inne och dricker kaffe och pratar skit =P haha! Så de gör inget om det blir regn imorgon också!!!
Näe nu ska vi kika på beck! Puss

Söndag!

Imorse vaknade vi tidigt och då begav vi oss till Sävar där Viktor och Pernilla redan var! Där blev de att ro ut i sjön i en liten båt och fiska. Gissa vem som fick största firren om inte jag? :P de ni! å jag gillar inte ens att fiska. Men jag följde med för gemenskapens skull =)
Efter ett bra tags fiskande så släppte dom av mig och Pernilla på en flotte mitt ut i sjön och vi hoppade i och badade, jag var till och med först i och började simma men då kom aldrig Pernilla så då fick jag panik och vände och klättrade om, sen försökte vi igen och då lyckades vi faktiskt!
Sedan hämtade killarna upp oss och så åkte vi släp i vattnet hela vägen in till bryggan vid stugan igen. Alltså dom rodde och vi höll oss fast vi kanten på båten och simmade. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig, alla hus runt mårdsjön har nu hört oss skrika om alla äckliga alger och vass och så har dom hört oss skratta så vi nästan dog!
Väl uppe så lyckades vi få på oss lite torra kläder och sen bjöd Britt-Inger och Sven på fika =) Det var inte fel =)
En lyckad söndag som sedan avslutades med Grillning hemma hos Viktor och Pernilla! Tack å bock!

Nu är vi hemma och har just spelat wii och jag förlorade som vanligt! ! Men men.. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Walk the line och fika lite kvällsfika och förhoppningsvis somna ganska snart eftersom att jag ska upp 5 imorgon för då är man tillbaka till verkligheten! just get a grip!

Ajdö!

Lördag!

Gokväll!
Idag har varit en bra dag :) Det hela började med att vi åkte och tvätta bilen på mitt jobb och sedan vidare till Obbola och städade bilen för att känna oss lite duktiga iaf! bra gjort av oss!!!!
Efter det så körde vi upp min käre mor och far till stan för dom skulle dricka öle =) haha! sen åkte vi hem och lagade ihop
lite middag som blev grillat och klyftisar och nått glas vin för min del. Ett vitt och gott vin =) Sen så spelade vi lite wii och roade oss =) Efter några timmar så åkte vi och hämta min käre mor och far som sen följde med hem till oss där vi drack lite vin och spelade wii. Trevligt se nanting måste jag säga :) haha. . . Spec när Alex och Pappa skulle köra en boxningsmatch., Jag och mamma höll på att krevera i skratt. Kan meddela att dom såg något löjliga ut =)
Sen svängde även min bror förbi med två kompisar men de blev lite mer av en snabb visit!
Hur som helst nu har vi nyss kört hem dom och jag börjar känna mig en aningen trött så jag tror att det blir sängen, klockan är ju ändå två så =)
Imorgon blir det ev. holmön eller så ska vi åka till Sävar och sola och bada och kanske fiska men vi vet inte än för vi har inte riktigt bestämt oss men de löser sig :) vilket som egentligen, bägge delarna känns kul =)
näe här kommer iaf några bilder från kvällen! Gonatt!



Alex å Papi körde wii boxning och tennis! ;D
OBS att bordet till och med är flyttat för att få lite mer yta ;)



Men Tempo lät dom inte tävla ostört utan han ville gärna vara med och busa!



Spion!



Mys på balkongen :)



Spion 2 =P



Turbo myser i sin lille "hundkojja" =) 





                                                                                                                  Jag älskar dig så oerhört mycket Alexander Lindström!

Lördag!

Jobbet idag gick bara fint, visst var det lite tråkigt att bege sig på jobbet när detta väder fanns men de vara bara att gilla läget, som tur var fick jag iaf jobba ute i en timme :) haha! Näe men dagen har faktiskt gått fort så det var ganska lugnt ändå att jobba idag!
Sen så slutade jag klockan 3 men har då min garantilön på 5 timmar, så jag har betalt till fyra. Skönt,
Nu blir det att lägga sig på balkongen och sola och vänta tills min karl kommer hem :) Sen vet jag inte vad som händer mer idag, vi får helt enkelt se vad vi känner för =P

Näe ajdökens!

Saturday!

Ny vaken men en aningens halvtrött. . Börjar som sagt jobba klockan elva och det känns väl sådär i detta underbara väder, börjar nästan ångra mig lite. Men men!
middagen igår blev kanoners och de blev att bara ta de lugnt på kvällen, vi åkte förbi Viktor och Pörn ett tag men sedan åkte vi hem igen och spelade lite WII, de blev också en prommis med hundarna till Statoil. Så man kan säga att vi hade en lugn och skön Fredag!
Förövrigt så hoppas jag att det är sånt här finväder imorgon också, annars bryter jag typ ihop. Här har jag gått och väntat på fint väder och så blir det så att jag ska jobba! Det suger!
Jag kan också hoppas på att vi blir klar tidigare på jobbet för när vi är klar så går vi hem! å där med basta!
haha! Jag ska jobba som ett psyk så kanske vi hinner klart lite tidigare!!?

Näe nu ska jag ta och käka lite frulle och sen är det dags strax att börja cykla ner på jobbe =)
Puss

Dagen blev i sommaren tecken!

Efter att jag kommit hem från jobbet tog jag faktiskt tag i lite saker och tvättade och städade, inte storstäd men lite smått å gott! 
Sen vid 11 så begav vi oss till Obbola där jag bänkade mig på Thomas baksida och solade medans Alex skruva och dona i bilen, dock var det lite väl kallt i poolen för att det skulle bli något avancerat sim men jag tog mig några dopp iaf =)
Efter vi tillbringat lite tid där så begav vi oss till min käre mor och far där vi satte oss på altanen i solen och drack en cider och jag tjuvade en och en annan jordgubbe om jag ska vara ärlig =P

Nu är vi hemkomna och vi ska strax börja dona med mat. . Till förrätt blir de ikväll camembärt (eller hur de nu stavas) och sen blir det att grilla lite kött med surkräm-klyftpotatis och någon god sås =) Inte fel någonstans!!! Oh no!
Till efterrätt blir det jordgubbar och varsit glasswinebröd =) Mumsa!

Ikväll blir det lugnt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, visserligen så börjar jag inte förän klockan 11 men ändå!
Men något spännande blir de alltid när jag och min käre karl sätter våra super hjränor ihop :P Haha. Det slutar alltid på ett bra sätt, även om man ibland kan bli ilte orolig av våra pådrag men de dug :)

Näe nu ska jag gå och se hur det går för Alex i köket! Trevlig fredag kväll! Puss

Fredag!

Helgen är här och de känns otroligt skönt, även fast det nu blev så att jag måste jobba imorgon. . Men de är ganska okej ändå, börjar 11.00 och slutar 15.00 men har betalt till 16.00!
Så man ska inte klaga =)
Sen återstår det att se om jag eventuellt måste jobba söndag också, men de skulle vara ganska bra ändå för då blir det mycket pengar gjorda i helgen plus att jag får vara ledig en dag nästa vecka med betalt! så man kan ju hoppas!

Nyss när jag kom hem gick jag in i sovrummet till min sovande man och väckte honom, han ryckte inte till lite när jag hoppade ner i sängen haha såg ut som om hjärtat skulle stanna på honom, men när han såg att det var jag gav han mig världens bästa blick och log och kramade om mig och det är så himla skönt att få komma hem till någon som blir så glad att man kan se det i bara hans blick, det värmer i hela kroppen och lyckligare än mig går nog inte att vara!! Kärlek åt dig Alexander Lindström!

Nu tänkte jag ta och helgstäda lite och sedan ska vi bege oss till Obbola där älsklingen ska försöka fixa igång våran så kallade "semesterbuss" som ska vara klar tills min heltidsanställning är slut och jag hade tänkt lägga mig på baksidan och steka lite och kanske ta ett dopp eller två i poolen =) haha! rättvist fördelning där, älsklingen får slita och jobba medans jag ska bättra på brännan! Det är bra! men jag har ju faktiskt jobbat tills nu så då måste han ju ta igen lite =)
Hoppas alla får en bra helg och njut av vädret!
Puss

Dagen man får säga!

Idag är det torsdag och det är på torsdagar jobbet går som bäst, för då kan man gå runt och säga till alla att imorgon är de fredag och då är de helg! och på så sätt kan man överleva en Torsdag =P Gratis guide till alla som tycker att Torsdagar är pest!

Idag jobbade jag över till klockan 18.00 men de funkade de också, de är ju pengar iaf :) så på 3 timmar gjorde man en extra dag å det är ju faktiskt helg imorgon så då kan man ta ut sig lite extra sådär lätt! Efter jobbet så åkte jag till Sävar och mötte upp Alexander, Philip och Sofie, väl hemma hos Sofie så for boysen och fiska medans jag och sofie satte oss ner och smackade massa skit och kollade massa på datorn :) Trevligt trevligt =) Det är kul att få beklaga sig över andra ibland, spec när de finns så många konstiga och dryga människor!! Hur som haver, imorgon är de Fredag, Sandra fyller 20, Grattis i förskott =) 
Helgen som helhet bli nog väldigt lugn och skön, inga planer än så länge så vi tar det lite som de kommer =)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara mysa och sen väntar sängen om ett litet tag! Är det fint väder imorgon går jag nog hem klockan 10.00 så man får se solen lite också! Det får man faktiskt göra någon fredag sådär :) haha!


Förövrigt så har jag en sån där underbar känsla i kroppen, jag älskar mitt liv och jag älskar dig!
Du är mitt allt och jag är så ofattbart glad att de är vi två!
Att få vakna bredvid dig och komma hem till dig är de bäste som finns =)
Du får mig att skratta och jag kunde inte vara mer lycklig! du gör mig!!
Jag älskar dig, förevigt föralltid =)
Puss!!!


I need you!

Igår blev de många timmar fotboll med min man,hans käre bror Philip och hans pappa. Jag vann!! Så enkelt var det. jag rockade juu som keeper! Solklart! haha kul var de =)

Jobbet idag finns inte så himla mycket att säga något om, förutom att mellan 11.00-13.00 var jag nära döden av magverk. Inte ens lite kul. Stackars min mage säger jag bara! Men det gick över så småning om de också =)
Efter jobbet så tog jag med mig Tempo på en lång prommis =) Där vi även tog ett stopp hos min käre farmor och farfar :)
Promenaden var uppfriskande och behövande för oss båda skulle jag tro :)

Till middag serverades de köttbullar, makaroner och brunsås! Tack älskling!

Förövrigt är mitt humör inte på topp idag, vet inte riktigt vad det beror på men så är faktum! ärligt talat så är jag på Pissigt dåligt humör. så kan det gå.
Nu kommer Philip och Sofie förbi så nu ska vi hitta på något spännande.!
Tjing!


tisdag!

Återigen vaknade jag pigg och alert innan väckaren ringt. Skönt att slippa känna sig död som man vanligtvis brukar!
Jobbet idag flöt på bra, och dagen for iväg. Klockan ett så begav jag mig hemmåt och så styrde ja och Sandra upp sommaren lite och for till Segel och sola och bada, fast badandet blev inget av men tanken var god!
Dock hann vi inte vara där så länge för att min hyresvärd skulle komma men de puckot har inte kommit än och han har heller inte hört av sig!? Typiskt hyresvärdar det där!

Nu är middagen uppäten och jag sitter och kikar på internet på lite små tjaffs =) ska se om jag hittar några bra deal med typ Telia eller bredbandsbolaget eller nått!? Tv, Hemtele, Internet. Typ ett alltiallo pris :) men allt är bara blä än så länge!

Älsklingen sitter nu ute i hallen och klipper sig själv, jag känner mig alltid lika skeptiskt när han ska klippa sig själv, känns som en 50-50 chansning! =P haha!
Men men, de är ju hans hår så jag kan bara vara glad att han inte får för sig att han ska klippa mig!!?!
Plus att hans hår växer typ som ogräs så om nån vecka så är de lika långt igen och det finns inte en suck att se att han klippt sig! De säg ba vips :P haha!

Näe nu ska jag ta och sätta igång diskmaskinen och en tvättis =)
Puss

Måndag!

Igår somnade jag tidigt och det medförde att jag vaknade sisådär tio i 5 helt av mig själv, Bra till mig! Jag cyklade på jobbet imorse och kände mig extra pigg. Men de dröjde inte länge förän jag började säcka ihop jag med =P haha! Men älsklingen hade iaf lagat go lunch när jag kom hem klockan tio som jag ideligen åt upp :)
Efter jobbet så åkte jag hem till min man och vi bagav oss på coopra och handlade lite nödvändigheter :) Sedan for vi hem och nu har vi just ätit plättar med glass, sylt och socker =) Haha onyttigt som få, men riktigt mumsigt =)

Ikväll blir det väldigt lugnt, tänker inte göra ett skit :) haha. Kanske jag sträcker mig till den nivån att jag faktiskt ser en film med min man! Men de återstår att se för jag har typ kramp i min mage. Inte kul de här!!!
Imorgon är de tisdag och sen är de Onsdag och sen går det bara utför och så är de snart helg :) haha. Man måste ju vara positiv! Jag är väl inte den rätta för det men jag kan ju försöka iaf =P

Näe nu ska jag gå å joina min man och vila lite middag, haha! Ajdökens adjö!
Pöss!


End of road!

Igår blev de att spela fotboll med Philip och Sofie, och sen vid ett snåret så åkte vi hem och såg en film, Boy A. den var ganska okej faktiskt dock orkade inte Alex se klart den så jag fick se sista timmen själv medans han sov som en stock =P
Imorse vaknade jag halv 10 och insåg att det var fint väder så jag la mig på balkongen och solade i någon timme =) Sen blev det att åka till berga och fiska men där fanns ingen fisk så vi gav snabbt upp, jag fiskade dock inte men jag hann plocka en fin bukett =P. Vi åkte då till djupsundet där jag lämnade Philip och Alexander medans jag åkte till min mor och far och drack kaffe och solade =) Sen fick jag en blomma och massa nya fina sockar :) tack älskade mor =)

Nu har vi just svalt middagen och ikväll blir det nog bara lugnt, eftersom jag ska upp och jobba imorgon! kanske att vi åker och spelar lite fotboll eller nått!?  who knows? =)
Imorgon kommer även våran hyresvärd så vi får se vad den karln säger =P
Kanske ska städa och så innan han ska komma =P haha!
Helgen är slut och imorgon är man tillbaka till jobbet! Jag känner mig opeppad vill jag lova, men de är inte så länge kvar på min heltid längre, bara sisådär 20 jobbdagar left =) Hehe. Man måste ju se ljuset någonstans!!

Näe nu ska jag vattna blommorna och plocka undan lite =)
Älskar dig Alexander Lindström! <3

Lördag!

Imorse vaknade jag av mig själv där halv 6 och det var inte så kul med tanke på att jag började jobba 11, men jag lyckades somna om och klev upp vid nio=) Måste bara meddela att jag har sovit som en gud inatt!!!
Jobbet idag gick ganska bra, sukt mycket göra men tiden gick ju fort iaf =) Å de är ju aldrig fel med pengar :) hehe!
Efter jobbet så kikade solen fram fast jag råkade somna och vaknade efter ett tag så jag missade solen :(
Sen till middag blev de skinkcepes och en stor sallad med feta, mums säger jag bara och sen begav oss och hälsade på min farmor och farfar å där bjöds de på kaffe å fika :)
Nu är vi i Obbola och Alexander spelar pes med Philip. haha.. Ja så kan det gå. resten av kvällen blir bara lugna puckar, nu inväntar vi Sofie och så kanske de blir att hyra en film eller något :)
Igår blev de gomiddag och sen for vi och lira lite fotboll :)


När vi sedan kom hem så var Tempo och Boromir ute i hundgården och helt plötsligt så hör vi hur en hund skriker utav bara tusan, det lät typ som att han skulle dö, de visade sig vara Boromir och jag skyndade mig dit för att se vad som hade hänt, då var det nämligen så at på något jävla vänster så hade han fastnat med foten på "hundaltanen" och det borde egentligen vara helt omöjligt för det är typ 3 cm mellanrum mellan plankerna, om ens det och han har inga små fötter direkt.. Så de såg riktigt sjukt ut jag var helt säkert att foten var av, jag ropade på min bror och Alex som kom och hjälpte mig att bryta upp altanen och så tillslut fick vi lös honom. När jag satt och försökte lugna honom medans alex och tim försökte bryta upp altanen så skrek han som ett djur och det riktigt skar i mig, jag vart typ alldeles skakis. Det var inge kul, ni skulle sett hur det såg ut, alltså de går inte att förklara, foten var aldeles ihoptryckt och vriden och ja fy fan! det såg inte direkt skönt ut! Grannarna måste ju trott att boromir dog som han skrek. Det var nog de som gjorde att jag blev lite uppjagad. Men som tur var så gick det bra och boromir vart nog mest rädd för att han satt fast! Men nu kan ju pappa roa sig med att bygga en ny altan till hundarna =P


Imorgon hoppas jag att solen lyser och enligt YR så ska de bli sol men med endel moln men man kan ju hoppas på blå himmel, för nu är det faktiskt så att hoppet är de sista som överger kroppen ;) haha! Fast å andra sidan om de blir dåligt så kan man ju göra lite nytta, för vi har endel saker vi skulle behöva göra i lägenheten, typ som att ställa ner lite saker i förrådet och lämna igen alla flyttkartonger till Anna å Stefan och slänga lite skit som vi ej använder. Se där, de finns alltid saker att göra. Tar aldrig slut :P haha!

Näe nu ska jag slita grabbarna gus från Tvspelsvärlden. Ha en trevlig lördag!
Puss


Älskvärda helg!

Igår blev de inge baksmällan utan istället blev de en film som var skandal dålig, welcome to the jungle hette den, så ett tips är att inte se den filmen. Tragiskt vilken dålig film!!!
Varför vi inte såg baksmällan var för att den var nerladdad och kvaliten var inte direkt vidare så eftersom att alla säger att den är så bra så vill jag se den i bra kvalite och inte som om jag ser en film från 50-talet typ! hehe! kräsen, oja!

Nu är de helg, fast egentligen inte för jag ska jobba imorgon också, men de är bra med pengar och så börjar jag iof. klockan 11 så det är ganska chill. Då förstörs inte fredagen allt för mycket :)
Nu har jag just ringt våran hyresvärd angående fönstrena som inte går att stänga helt så nu när det regnar är de mindre kul och på vintern kommer vi ju at frysa ihjäl och mina blommor kommer garanterat att dö.
Men de lät på honom som att vi skulle få nya fönster :) Tipptoppkanon skulle det vara! i vardagsrummet är ena fönstret nytt och balkongdörren och jag skulle gärna få ett lika dant fönster i andra fönstret. ahha de där blev lite krångligt! =P Hur som haver så svänger han förbi på måndag dag! Tack för de! :)

Näe nu ska jag ta och städa lite och sen hoppa in i duschen sen när älsklingen kommer från jobbet blir det att bege sig ut på lövöudden och kirra lite mat =)
Trevlig helg gott folk!
Puss


En riktigt dålig film där dom filmar sig själva i filmen och den är verkligen en b film som är så inte värd att se,
den slutar också med att alla dör och de är den där rockafeller snubben som ligger bakom hela skiten,
så nu vet ni vad filmen handlar om och hur den slutar så nu behöver ni inte engagera er i att kika på den,
ni borde tacka mig för jag gör er bara en tjänst =P Haha ;)

Så underbart! eller??

Ännu mer regn, kan man bli mer less? Kan inte fatta att det är Juli. . Känns snarare som sen september tyvärr =( Kan inte bara värmen komma, för nu har snart min sommarkänsla försvunnit!!!!!
Idag på jobbet hade jag det väldigt långtråkigt, har nästan inte gjort ett skit på 8 timmar och då går tiden väldigt sakta kan jag lova!
Dessutom så hittade vi en ål inlindad i en visafix. Jag lovar den hade legat där död i flera veckor för stanken var obeskrivlig! Var det äckligaste jag någonsin känt. Det går nästan inte att förklara. Men jag kan lova att det var den äckligaste lukt jag någonsin andats in. .
Men efter många om och men så tog jag tag i det hela och krokade fast den längst ute på en lång järnpinne och bar ut den. trodde jag skulle spy bara av att se den! usch å blä!

Imorgon är de fredag igen å både jag och Alex jobbar så de blir spännande att se vem som får cykla ner på jobbet i regn och vem som tar bilen ;) haha Näe men vi har faktiskt bestämt så att klockan 06 när jag börjar så tar jag bilen och så går alex ner på sitt jobb vid 7 sen efter lunch får han ta bilen och jag får cykla.  Så klockan 11 får de gärna ha ett uppehåll i regnet, tack på förhand! 
I helgen blir de bara lugnt och det känns hur skönt som helst, eventuellt jobb på antingen lördag eller söndag så vi får lite extra cash =) ! Men de återstår att se är inte helt säker hur det blir ännu!
Sen kommer vi även att bo ute hos min mor och far fredag - lördag för dom ska till skeå sådär helt random!
Nu ska vi se baksmällan med Philip och Sofie =) har hört att den är riktigt bra! :)

Tjing!


Late night!

sent är det iaf för mig som ska kliva upp om sisådär 6 timmar =P Haha. Ibland känner jag mig en smula hopplös! Men det funkar tills det inte gör det längre :P
Ikväll har det blivit lugnt, har sett en film och bara myst hemma och inte ansträngt mig ett skit :) Precis som det ska vara sådana här dagar när regnet bara öser ner dvs!


Sen har vi även kikat lite på minnessermonin för Michael Jackson! Han var den största, så enkelt var det bara.
Vad han än har gjort och hur fel han än har betett sig så kommer INGEN kunna ta ifrån honom att han var den största, aldrig någonsin!


Sen kan jag uppdatera nu att jag har nu gjort min tredje dag då jag kämpar för att sluta snusa, från att snusa en dosa per dag alltså 24 snusar/dag så ligger jag nu på 3 snusar per dag MAX! Å det är fan starkt gjort av mig!!! Sen har jag stundvis det ett helvette och förvandlas till världens surkärring. . Men som tur är så har jag en förstående och underbar pojke som älskar mig exakt lika mycket ändå =) Men nu ska jag faktiskt sluta snusa. Har snusat alldeles förlänge så nu är det dags att sätta ett stopp för detta fenomen!
När jag också lyckats sluta helt, då jag inte behöver en snus efter maten så hade jag tänkt gratta mig själv med en tandblekning :) Det är jag värd när jag lyckas med att sluta snusa!
Å något som också är kung är att jag faktiskt pratar som att jag kommer lyckas. Dom andra gångerna när jag tänkt försöka så sa jag alltid att det skulle gå åt helvette och det gjorde det också, men nu är det på en helt annan nivå. I söndags då var det bara nä nu fan får det vara nog! Det var bara en känsla som ploppa upp i mitt huvud att nu måste jag sluta och så inledde jag denna process eller vad man nu ska kalla det! Jag är iaf stolt över mig själv och jag känner på mig att denna gång kommer jag faktiskt att lyckas! Hejja Ida!!!!
Tänk alla pengar jag ska spara, 35:- Per dag! det är fan 12775 kr på ett år! Inte illa, å jag har snusat i 5 år så på 5 år blir de 63875:- Shit !!
Onödiga pengar så enkelt är det :( Haha..
Nog om snus, nu ska jag krypa isäng och se till så att jag är någorlunda pigg imorgon när jag ska bege mig på jobbet, om det är fint väder då atr jag tom cykeln imorgon, men inte om de regnar som det gjorde idag, helt sjukt vilket jävla väder. Sommar sommar, kom kom kom =)

Älskling, du förstår inte hur mycket du betyder för mig
och jag är så otroligt lycklig att jag får dela mitt liv med dig!
Finns ingen som kan ta din plats, du är den enda för mig.
Din närhet och din kärlek är absolut det bästa jag vet och
att få vakna bredvid dig är min start på dagen och det är tack vare
dig som jag orkar. Du är ljuset i mitt liv och jag skrattar mig
lycklig för att just jag har dig! Att veta att du älskar mig så mycket
som du gör är värt mest! Älskar dig så oerhört mycket! Puss!



 


Tisdag!

Inatt var jag virrhönan nummer ett. Första gången jag vaknade vart jag så besviken för att jag snart skulle upp och jobba men då berättade min käre man för mig att klockan var 12 så jag somnade lyckligt om! Sen vaknade jag och gick på toa och sen började jag klä på mig, alex frågar då vad jag håller på med och jag berättar att jag ska upp på jobbet och frågar om han inte visste om att jag faktiskt jobbade. Klockan var då kvart över 4, så än en gång fick jag gå och lägga mig =P haha men så kan de gå. Idag var det riktigt tacksamt att vara inne och jobba kan jag meddela! Satan vad det har regnat! Helt sjukt. åskan kom tom med fram där ett tag! Inge kul väder detta!

Nu ska jag och älsklingen fara och springa =P Adjö!


Måndag night!

Imorse var en sån där bra morgon! Jag vaknade innan väckarklockan ens ringt och kände mig utvilad för en gångskull! Grattis til mig! Något som också var ett plus var att jag slapp vara ute i den "underbara" vädret och jag klarade mig imorgon också, bra start på veckan att få vara inne i värmen och ha de chill! Hoppas bara våra kära vädergudar har rätt och att det faktiskt blir sån där sommarvärme igen typ vid Onsdag! Det skulle ju inte sitta helt fel ;P

Efter jobbet for jag och min man och sprang, inte det roligaste vädret för en springtur men hurtiga som vi var så tog vi oss igenom de :)
Sen ikväll har vi vart förbi min farmor och farfar och hälsat på och nu är vi nyss hemkomna och nu ser Alexander beck och jag funderar på att krypa isäng :)

Trevlig måndag! Bara 4 dagar kvar till helg nu ;)

Älskar dig!


Godkväll!

IKväll har vi verkligen inte gjort något vettigt, vi var förbi i Obbola en snabbis och sen åkte vi hem och käkade middag, stuvade makaroner och stekt falukorv =) Mums!!
Imorgon börjar ännu en vecka och de känns lite som att sommaren bara flyger iväg och vips så var det jul! Eller nått liknande!?
Näe ni! Nu ska jag och älsklingen ut och jogga =) Sound good! Ajjemän!
Tjing!!

Söndag!

Helgen har återigen bara rusat iväg! Men jag har haft de trevligt iaf =)
I fredags så slutade det med att vi följde med Viktor och Pörn till Piteå så dom fick hämta sin hund, dryg biltur men de gick bra för vi hade kul =)
Sen igår så gick våra planer dock lite i stöpet. Ingen sol för oss inte så det blev inge ringåkning, sol och bad! Men de gick bra ändå!
Vi käkade grillat och snackade skit och jag och Sandra ägde ut Alex och Linus i kubb ( dom var chanslösa) så dom fick städa bort allt från middagen. Sen vid halv 12 begav vi oss in till stan där vi parkerade oss på Cafebåten. Mycket trevligt om jag får säga det själv! Vid tre kom vi hem och då hade jag en rejäl huvudvärk så jag gick och la mig omedlabums så vi missade grand finalen som bestod av badtunna hos någon som låg och sov? :O hahaha! Stackare där!
Men tack för en trevlig helg! =)


Nu är vi nyvakna och ska strax åka och hämta våra belowed dogs och sedan får vi se vad denna sista helgdag bjuder på =) Jag skulle dock tippa på att det blir lungt här hemma framför tv´n =)
Imorgon är man tillbaka till verkligheten och de känns väl sisådär! Det kommer aldrig att bli lockande att stiga upp 5 på morgonen medans jag har en latmask här hemma som får ligga och sova längre ;P haha!

Näe nu ska vi få nå mat i magen sen beger vi oss på lövöudden! Tjing!
Jag älskar dig Alexander!

Helgen är i luften!

Nu har jag gjort helg! :) Imorse vaknade jag 10 i 5 och sen så begav jag mig på jobbet vid 6 =P haha! Väl nere på jobbet fick jag veta att jag skulle vara på Ulandet så jag bröt typ ihop inombords men lyckades behålla lugnet inför min käre chef! Väl ute på ulandet så visade de sig att det fanns nada att göra! så idag har jag bara suttit och gjort absolut ingenting! skönt ändå. Det som är negativt dock är att tiden går lite väl sakta!

Nu är jag hemma och jag är besviken på vädret... Vart är sommaren nudå? Hoppas verkligen det är sol imorgon så inte våra planer går käpprätt åt skogen =P haha!
Ikväll har vi inga planer, vi hade tänkt följa med Viktor och Pernilla till Arjeplog och hämta en hund men de kändes lite väl drygt för då skulle vi inte vara hemma förän 11 ikväll, tidigast! så det blev inget av!

Näe nu ska jag ta och tömma diskmaskinen och plocka undan och göra helg här hemma =) Skål för det!
Puss

Godafton!

Jobbet idag gick kanon, man kan inte klaga när det är så himla fint väder :)
Jag slutade också lite tidigare och då åkte vi upp till stan med Linus och Sandra, där handlades en bikini och ett linne å ett par shorts åt min man =) Ohdjes! hann även med en mjukglass också, not bad!!!
Känner också att nervositeten kryper upp inför kvällens match, så länge vi gör vårt bästa så är jag iaf nöjd :) Sen hur det går de är en annan femma :P haha !

Nu ska jag gå och byta om och sen försöka få i mig någon vettig middag =) Uppd, om matchen kommer sen =)

Puss!
Snart helg :D :D :D

summerlove!!

Ikväll så blev de först att åka till Obbola och hänga och spilla tid medans vi inväntade Sandra.
Sen åkte vi till rampen och jag kikade när Alex och Linus busa!
Sen gick vi upp på konstgräset och spelade rövdunk =P haha de var sjukt kul!! 
Efter ett tag kom Sandra dit och då begav vi oss vidare till obbola igen och segel där det blev bad för hela slanten :)
Å jag var tvåa att doppa mig tätt efter Sandra, inte dåligt för att vara mig! Jag är egentligen badkrukan nr 1 men icket idag!! Det var iaf kallt men de var lite sommarkänsla över det hela :)
Nu är jag hemma och väntar på att tvätten ska bli klar och sedan blir de att hoppa in i duschen och sen väntar sängen :) Måste försöka komma isäng innan 12 ikväll så jag får sova lite mera i natt! Det skulle jag verkligen uppskatta =)
Fast först och främst just nu ska jag ta och bädda rent i sängen =) Då sover man som bäst :) Sen blir de en kvällsmacka :) tihi! :)

Trevlig lillördag gott folk!
Puss!!

so long!

Jobbet idag flöt på relativt bra, vart mycket stillasittande ute i solen =) haha ! det klagar vi inte på direkt!! När jag kom hem åt jag lite mat för jag var så oerhört hungrig och sedan la jag mig och vilade ett tag ( väl behövande kan jag lova ) Var en aningens trött imorse, nära döden skulle man kunna säga, höll på att somna stående ute på kajjen! Inte bra det där..
Imorgon är det torsdag och ännu en helg är på ingång :) Inte fel!
Imorgon är också våran viktigaste match Sandvik - Mariehem 19.00 på Sandviksplan!! Taggarå!!

Nu ska jag höppa in i duschen och sedan får vi se vad denna onsdag kväll bjuder på =)
Adjökens adjö!!!

IdahjärtaAlex!

RSS 2.0