SaraIdaSofia! -

Dagen blev i sommaren tecken!

Efter att jag kommit hem från jobbet tog jag faktiskt tag i lite saker och tvättade och städade, inte storstäd men lite smått å gott! 
Sen vid 11 så begav vi oss till Obbola där jag bänkade mig på Thomas baksida och solade medans Alex skruva och dona i bilen, dock var det lite väl kallt i poolen för att det skulle bli något avancerat sim men jag tog mig några dopp iaf =)
Efter vi tillbringat lite tid där så begav vi oss till min käre mor och far där vi satte oss på altanen i solen och drack en cider och jag tjuvade en och en annan jordgubbe om jag ska vara ärlig =P

Nu är vi hemkomna och vi ska strax börja dona med mat. . Till förrätt blir de ikväll camembärt (eller hur de nu stavas) och sen blir det att grilla lite kött med surkräm-klyftpotatis och någon god sås =) Inte fel någonstans!!! Oh no!
Till efterrätt blir det jordgubbar och varsit glasswinebröd =) Mumsa!

Ikväll blir det lugnt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, visserligen så börjar jag inte förän klockan 11 men ändå!
Men något spännande blir de alltid när jag och min käre karl sätter våra super hjränor ihop :P Haha. Det slutar alltid på ett bra sätt, även om man ibland kan bli ilte orolig av våra pådrag men de dug :)

Näe nu ska jag gå och se hur det går för Alex i köket! Trevlig fredag kväll! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0