SaraIdaSofia! -

Söndag!

Imorse vaknade vi tidigt och då begav vi oss till Sävar där Viktor och Pernilla redan var! Där blev de att ro ut i sjön i en liten båt och fiska. Gissa vem som fick största firren om inte jag? :P de ni! å jag gillar inte ens att fiska. Men jag följde med för gemenskapens skull =)
Efter ett bra tags fiskande så släppte dom av mig och Pernilla på en flotte mitt ut i sjön och vi hoppade i och badade, jag var till och med först i och började simma men då kom aldrig Pernilla så då fick jag panik och vände och klättrade om, sen försökte vi igen och då lyckades vi faktiskt!
Sedan hämtade killarna upp oss och så åkte vi släp i vattnet hela vägen in till bryggan vid stugan igen. Alltså dom rodde och vi höll oss fast vi kanten på båten och simmade. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig, alla hus runt mårdsjön har nu hört oss skrika om alla äckliga alger och vass och så har dom hört oss skratta så vi nästan dog!
Väl uppe så lyckades vi få på oss lite torra kläder och sen bjöd Britt-Inger och Sven på fika =) Det var inte fel =)
En lyckad söndag som sedan avslutades med Grillning hemma hos Viktor och Pernilla! Tack å bock!

Nu är vi hemma och har just spelat wii och jag förlorade som vanligt! ! Men men.. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Walk the line och fika lite kvällsfika och förhoppningsvis somna ganska snart eftersom att jag ska upp 5 imorgon för då är man tillbaka till verkligheten! just get a grip!

Ajdö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0