SaraIdaSofia! -

Söndag!

I fredags kom Philip och Sofie förbi och hälsade på och när dom åkte så for vi och tonade rutorna på bilen vilket faktiskt blev rätt okej, förutom att skuffen har ljusare toning så det måste vi göra om någongång =P Sen for vi hem och såg en film och bara chillade.
Igår morse så bestämde jag och min man oss för att ta bilen till skellefteå där vi checkade in på scandic, sjukt fint hotell! På Lördagen blev de att gå på stan och shoppa och sen på kvällen så gick vi ut och åt middag på en grekisk resturang. Riktigt god mat men humöret vände när vi fick notan.. Den slutade på 800:- för två personer. hahaha Ja så kan det gå, de var inte så mycket annat att göra än att le och betala! Men de gick ju bra det med, vi hade dock fåttt berättat för oss att man åt två för priset av en där då vi beställde ju in lite de vi kände för eftersom hälften skulle ju dras bort sen, men så blev inte fallet uatn det gällde bara måndag till fredag och inte på lördagar.. Hejja oss!!
Efter det så begav vi oss vidare på Olles och tog varsin öl och inväntade tiden lite och snackade skit. klockan nio väntade bio och vi såg Johan Falk! Riktigt bra film. Salongerna i skeå är de minsta jag sett. dom hade 4 rader och på varje rad var de kanske 12 platser. haha. Jaja men de var kul =) Sen imorse fick vi äta hotellfrukost och det måste ju vara det bäste! jag tror vi åt så vi nästan storknade, iaf jag!
Hur som helst! En riktigt kul tripp iaf och vi har ju fått oss en hel del skratt måste jag säga, typ acne, hänga ut, hälsa på monstret! Hahahha ja du, du är allt för underbar hjärtat :) Jag trivs i ditt sällskap!

Hur som helst, nu är vi hemkommna och nu håller Alexander på att laga mat, plättar =) haha! Sen blir de att städa lite och sen ska jag åka och träna en timma och sen skulle jag tro att de blir mys i soffan :]
Tack för en underbar tripp älskling! Även fast pengarna bara försvann så hade vi otroligt kul och mysigt =) Lovley!!

Näe på återseende!
Imorgon väntar jobb! Tjohoo.. Men å andra sidan så är det bara 10 arb etsdagar kvar! Skål för det!

Jag älskar dig så oerhört mycket Alexander Lindström,
de finns ingen som gör mig så lycklig som du =) <3
Förevigt, föralltid!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0