SaraIdaSofia! -

Smells like summer!!

Dagens jobb spenderades ute sittandes i solen och snurra band =) så nu såhär i efterhand så kan jag meddela att skinnet ömmar lite lätt sådär =P haha! (skulle ha använt solskyddsfaktor) men är huvudet dumt, får kroppen lida ;) haha men bränd hud är sommarkänsla, eller nått? =P
Direkt efter jobbet så åkte vi över till obbola där de blev bad och mera sol och lite lekar ;P haha, eller typ krig i poolen eller något? =) det är bra skit!. 
Nu sitter jag och väntar på att Sofie ska komma ur duschen och sen ska vi åka på min fotbollsträning, försöker värva in Sofie lite såhär i smyg :) haha. 
Sen blir de grillning ikv =) Inte helt fel om jag får säga det själv! Jag tycker det låter aldeles perfekt, ännu en lyckad sommardag/kväll :) Underbara sommar!

Imorgon är det jobb igen och förhoppningsvis är jag inte allt för bränd för då måste jag sitta inne och snurra band, annars blir det solskyddsfaktor på och glassa i solen =) Sådana dagar är bara för bra :) Näe man får ha sådana här bra dagar efter jobbet är det mycket enklare att stiga upp morgonen efter =P Tack för sådana här dagar =)

Näe vet ni vad, nu ska jag sluta leka datanörd och så skynda på sofie så jag också hinner duscha lite =)
Smell you!

/ Ida!

Älskar dig, nu och föralltid =]

Sommar, sommar, sommar!

Gårdagen var mycket trevlig och vi såg många fina bilar måste jag säga =) Haha! Mesta tiden spenderade vi nere på cafebåten och det var kanon =) Tyckte synd om sofie som skulle börja jobba halv 8 imorse =P

Imorse så vaknade vi och ännu en underbar dag väntade =) Först satt jag på balkongen och solade men efter ett tag så avancerade vi över till obbola och där vart det solning och en massa bad :) En riktig sommardag skulle man kunna säga. =)
Drygt dock att helgen är över och att jag imorgon ska upp och jobba! Men men så kan det gå, hoppas jag får jobba ute så jag kan fortsätta bättra på brännan lite, för vem vill vara inne när detta fina väder är?? Inte då jag! !
Imorgon efter jobbet så ska vi till obbola igen och sola lite mer och sen blir det att grilla lite mat och sen kanske vi avslutar det hela med en bra film eller nått =) haha. Sommaren är helt klart det bäste! Mer sommar åt folket är min åsikt!!!
Hoppas bara detta väder håller sig! För nästa helg blir då också en riktig sommarhelg =) För då blir det grillning och lite öl med Linus och Sandra fast hos Sandras mor och far och kanske blir de ett eller två dopp i havet =P vem vet? =)
 
Nu är vi iaf hemma och har just käkat middag och jag har kört igång en tvätt och försökt vart lite duktig =) haha. Nu tänkte jag ta och plocka bort lite här och sen får vi se vad denna söndagskväll bjuder på! Hoppas alla har haft en lika trevlig och bra helg som vi =)
Puss


Saturday night live!

Idag blev det lite solning på förmiddagen och sen hade vi samling med laget då vi fika lite och snacka skit :) Matchen slutade med ännu en seger för oss med 4-1 =) Grattis =)
Det var inte kul att måsta sitta på sidan o ombytt och titta, ville så gärna spela men förhoppningsvis är foten bra tills nästa match =) Sista matchen innan uppehållet, även den viktigaste, mariehem nästa. Dom är obesegrade på 2 år, så förhoppningsvis lyckas vi bräcka det!!! Tagga!

Ikväll blir de att grilla och sen åka på wheels och förhoppningsvis några öl på cafebåten =) Vädret är guld! Är så glad =)
Näe nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer Sofie och då blir de käk å endel öl =)

Ajdökens!!!!


Fredag!

Imorse ringde jag ner på mitt jobb och sjukanmälde mig!
Det var behövlligt, hade inte sovit mycket för direkt jag vände på mig så vaknade jag av smärta och fick ligga vaken ett bra tag och så höll det på!!
Dagen spenderades först hemma med att bara ta det lugnt ute på balkongen och sen åkte vi til stan och handlade mat och lite mat till dogsen!

När vi kom hem så åkte vi till min käre farmor och farfar och hälsade på och pasade på att låna deras grill =P Sen åkte vi över till obbola och så var jag barnvakt åt en liten alvin medans viktor och alex donade lite!
Sen åkte vi hem och grillade på balkongen och det vart helt underbart gott vill jag lova,grillat kött med potatisgratäng och en grekisksallad =)
Sen vid halv 11 tiden svängde philip och Sofie förbi och vi såg en film och åt jorgubbar, vattenmelon och annanas och lite snarra =) Mumsigt!
En lugn och trevlig Fredag kan man kalla det =) Riktigt skönt!

Imorgon har vi match mot IFK umeå och jag taggar vinst från sidan. Jag har ju ont i min fot och kan tyvärr ej spela. Men men så kan det gå. Förhoppningsvis kan jag spella den 2 juli mot Mariehem! Viktigaste matchen i hela serien!! Vinner vi mot dom så leder vi serien =) Hejja oss!!!
Näe nu ska jag kila till tv´n och se vad min man har hittat att kika på sen blir de att krypa isäng, för är de fint väder imorgon så ska jag upp i tid och sola så jag får lite färg på mig =) Haha..
Godnatt!

Du är världens mest underbara pojkvän =) <3

Torsdag!

Inatt blev de inte mycket sömn, min fot värkte bara mer och mer, men jag tog mig till jobbet, dock så hade jag lite problem eftersom jag inte riktigt kunde trycka ner kopplingen men jag löste de på bästa sätt =) Haha!
På jobbet kunde jag bara koncentera mig på hur ont jag hade så klockan 10 gick jag hem för dagen, väl hemma spenderade jag dagen på balkongen med foten i högläga och så åt vi jordgubbar och hade mysigt =)
Helt sjukt vad underbart väder.
Ikväll så ska jag åka och kika på min träning och sedan ska vi se Sandviks Herrar spela match mot wilhelmina =)

Sen får vi se om vi hyr någon film och far hem och bara chillar =) Får jag inte sova inatt heller så blir det att sjukamäla mig imorgon också, för de går fan inte att jobba om man fått sova noll och har så ont.
Var till läkaren idag också, var ingen skelettskada men ledbandet var väl inte i sitt bästa skick!
Men så kan de gå, bara att vila och komma igen =) Det som inte dödar, de härdar!

Nu ska vi kila och kika fotboll. Njut av sommaren, för nu är den verkligen här =) Puss


Tack för att du finns hos mig!
Du förgyller mina dagar och gör mig till världens lyckligaste :)

Onsdag!

Imorse var jag på tok för sliten men dagen rusade iväg ändå och klockan slog fort tre. Det är så sjukt skönt när tiden går fort när man jobbar! Imorgon ska jag sysselsätta mig med exakt samma sak, snurra band =P haha. Men de är rätt så chill =) Idag efter jobbet for jag hem och städade och körde igång diskmaskinen =) Bra jobb till mig där!
Snart är det helg och det uppskattas! =)

Ikväll spelade vi match mot Ersmark, seger till oss =) Vi börjar bli bra på det här med att vinna ;) haha!
Nu är det bara två matcher kvar innan de blir uppehåll i Juli! Vinner vi dom två resterande matcherna så leder vi serien! Hejja oss!!!
Ikväll blir de lugnt, ska strax röra mig till soffan och kika lite tv med min älskling =)

BTW, tack för detta fina väder =) låt det bara vara kvar :) haha.
Näe nu vill alex att jag kommer och håller han sällskap ett tag innan jag ska krypa isäng :)
Godnatt!

Love!

Tisdag!

Suck och stön! Så känner jag nu! Hatar smålögner och på köpet så ska jag och älsklingen fara och fiska, de är väl inte direkt mitt favorit göra direkt, men men så kan de gå. Alla anpassar sig väl någongång. Det är smålögner som förstör ett förtroende tids nog, folk emellan! Dum jöns!!!!!!!!!

Imorse höll jag på att försova mig, vaknade 4 minuter i 6 och insåg att väckarklockan hade gett upp eller så var de jag som slitit ut kontakten i sömnen =P. Men jag hann i tid när klockan slog 06.00 klev jag innan för dörren till jobbet och dagen har gått ganska snabbt ändå. Ända negativa är att jag har gjort två olika saker på jobbet i snart två veckor, de kallas inte variation.
Igår skulle jag och älsklingen se en film, Pride and glory tro jag den hette men de slutade med att jag somnade typ klockan 21.00 och 23.00 avancerade jag vidare till sängen! Så jag har ändå sovit 9 timmar inatt! Inte fel. Trots det är jag trötter och de är mindre kul. Det går inte att vara pigg när man kliver upp så fruktansvärt tidigt, de spelar ingen roll hur mycket man sover, de är ett hopplöst fall!!!

Imorgon är de onsdag och sen är de snart helg! Gudomligt!!! Näe nu ska vi pallra oss till sävar ån. Skål för det..

Uppdatering om fisket kommer kan jag lova, kommer nog bli ett argt och lesst inlägg, jag känner på mig att jag borde stanna hemma men jag har bestämt mig för att se om jag får någon fin firre.. haha. Lycka till åt mig!
VARNING VARNING, storfiskarn är på gång!



Älskar dig Alexander!

Later!

Idag har det blivit ganska lugnt, en typisk söndag skulle man väl kunna säga, vi tog en sväng över till Obbola där hundarna fick bada och springa lite och sen åkte vi vidare till lövöudden å hälsade på oxh käkade lite vattenmelon :).
Sen åkte vi hem och åt lite mat och sen råkade vi somna i sängen när vi skulle vila. Nyvaknad och pigg sitter jag nu här och känner lugnet. Min man har inte vaknat ännu men han jobbar på det, men han måste ta och kliva upp snart för om 30 min börjar min träning och då ska han se Sandviks herrar spela match och samtidigt ska jag träna!

Sen ikväll blir det att hyra en film och känna lugnet och försöka komma i säng i god tid så jag atr mig upp på jobbet imorgon! Att jobba på sommaren är ingen höjdare, de är då man ska ha semester men jag har inget annat val än att jobba och se glad ut =) Sen så får jag börja stämpla i augusti, så skönt!! =)
Idag satt jag och kika på lite utlandsresor och jag blir så oerhört sugen på åka, vi får se vad som händer när min heltidsanställning är slut :)

Näe nu ska jag byta om och sticka iväg på fotbollen :)
Adjö!!

Älskar du!

Söndag!

Midsommar blev lugnt och trevligt, började med sill lunch hos mina päron där de snappsades och skålades :) Sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning och kirrade lite gokäk =) Sedan åkte vi ut till min mammi och pappi igen och lagade middag =) Trevligt, där blev vi kvar till 12 sedan drog vi vidare, blev en sväng förbi angelika och björn, dock hade björn däckat men haha ! Där var det fylla och skratt! Vid halv 4 anlände vi hemma =) 
 På lördag så begav vi oss till Vikor och Pernilla när vi vaknat och där vi hjälpte dom att tapetsera och sen bjöd dom på middag och sen fortsatte vi och kom hem vid 9 ikv :p haha. Snacka om heldag!
Men de va trevligt!
När vi väl kom hem så åkte vi och släppte hundarna och sedan lira vi lite fotboll. Sen hyrde vi en film och åkte hem :)

Idag är det helt underbart väder =) så nu ska jag väcka min älskling och sedan blir det att bege sig ut i det fina vädret :)


Att ha en hjärna betyder inte att man növändigtvis använder den!?

Äntligen är helgen här och jag kan meddela att den är väldigt eftertraktad =) Eftersom jag jobbar hela sommaren så får jag inte vända på dygnen allt för mycket för då blir måndagen så oerhört dryga, men idag somnade jag klockan 18.00 och vaknade klockan 22.00 Grattis till mig! Nu är klockan ett och jag är pigg som en apa! Con Gratz! Inte ett smart drag!
Sen idag så har jag varit helt borta, haha vet inte riktigt vad det beror på men jag har typ gått åt höger fastän jag vet att jag ska åt andra hållet. Hahah. Men men så kan de gå. Jag skyller på förlite sömn! eller nått??

Idag efter jobbet åkte jag hem och bytte om sedan tog vi en tripp till Obbola och sedan hem för att äta en romantisk middag för två som avslutades med jordgubbar doppade i choklad =) Mums säger jag bara :)
Imorgon är det midsommar och jag hoppas verkligen att vi får samma underbara väder som vi haft idag, det skulle vara helt klart de bäste =)
Vad som sker imorgon har vi dock inte bestämt helt och hållet ännu men de är ingen panik :) Det bestämmer vi imorgon. Synd att det är så mycket olika pådrag på olika håll.
Ikväll så har vi bara tagit de lugnt och myst framför tv´n och sen kom min lillebror förbi och vi drog och spelade lite fotboll och nu är vi hemkomna och hade tänkt se den nya wallander,  "skulden" och äta lite mer jordgubbar och ev. lite popcorn :)
Inget slår en myskväll med min underbara pojke =) Är så glad att vi har varandra. :] Du och jag mot världen!

Förövrigt så har tiden bara rusat iväg. Imorgon är det ett år sedan jag och Alexander officiellt blev tillsammans! Men det känns som om det var igår =P Helt sjukt, det säger bara vips sen är man väl 30.
"tiden går fort när man har roligt"
Näe nu ska vi börja se filmen så det inte blir allt försent innan vi kommer i säng!

Glad midsommar gott folk!

AlexanderHjärtaIda

IdaHjärtaAlexander
1 helt underbart år med dig
I have fall for the red rose!
<3




Onsdag!!

Igår kväll blev det att åka över till Obbola och låta hundarna leka lite och bada :) Turbo simmade för första gången och han var så sjukt söt, ingen elitsimmare direkt men de får vi jobba på ;P haha!
Tempo var däremot inte likla sugen på att simma så när det började bli lite för djupt så vek han tillbaka och gick in till stranden =P haha! Men men de var mysigt att vara där ute och leka lite :) Badade ju nästan själv också =)

Imorse var jag dödens död, hade sovit 3.5 timmar inatt och min näsa var totalt igen täppt, (trots nässpray)
Jobbet var lugnt, blev inte mycket gjort och sen gick jag hem klockan halv 2 men betalt til halv 3 så det var ganska okej =)
Ikväll så har vi spelat match mot Bjurholm och det slutade i seger till oss med 8-0 :) Grattis till oss!

Nu är jag väldigt trött så jag hade tänkt krypa i säng så jag tar mig upp imorgonbitti och sedan är de helg :) Midsommar och min och älsklingens ett års dag =) Kan inte bli bättre! Kunde inte vara lyckligare! Min pojke är mitt ljus som jag älskar så oerhört mycket =) 

Några bilder från badandet :)




Busigaste Tempo!




"Kasta pinnen då hörru!!"



Jag fick mig nästan ett dopp jag med =)




Mästersimmarn nr 1!



Kall/blöt hund =P Min pingla!



Nu väntar sängen =) Godnatt!!!

Tisdag!

Bara två arbetsdagar återstår av denna fina vecka, jobbet idag var väldigt stressigt men jag var tacksam över att vara inne och jobba!! Efter jobbet kom älsklingen och hämta mig och jag åkte hem och duscha och sedan åkte vi och handla lite och nu håller vi på att göra hemmagjord pizza =) Mums!!
På fredag har jag och älsklingen 1 års dag :) Älskar dig mest gubben!! Så glad att jag har dig i mitt liv =)

veckans shopping:



Man kan säga att jag inviger färger för första gången i mitt liv =) haha Sommar here i  come!! 


Älskar dig alexander Lindström!               
                                                                                                                     

Måndag!

Första dagen på veckan och jag suktar redan efter helg. Inte helt okej. Detta väder är också en pina, som tur är jag inte ute och jobbar eller idag var jag ute tills de började regna sen fick vi sitta inne från 12-2 och dricka kaffe och sen sista timmen blev det att sitta inne och snurra band. Ganska slappt. Imorgon är jag också inne och det tackar jag gudarna för om detta väder håller i sig !! Läste i tidningen att hela juni månad kan bli den kallaste och sämsta juni på 50 År. Hur dåligt är inte det kanske???

Efter jobbet skulle jag och min man vila lite vilket resulterade i 2.5 timmars sömn. Grattis till oss, blir nog lite knepigt att somna ikv men men så kan det gå!
På fredag är det midsommar men vi har inga planer än så länge hoppas bara inte tidningen har rätt för enligt dom ska det regna och det skulle ju vara totalt värdelöst!!
Näe nu ska jag tömma diskmaskinen och sen ska jag se om jag lyckas somna ;P Haha..

Min man är det bästa som finns och
 jag älskar honom över allt annat! :)
Puss på dig :)

Söndag!

En toppen helg har just passerat och imorgon börjar allvaret! Jag jobbar varje dag fram till den 9 augusti! Vars är peppen? haha!
Igår blev det en snabbis förbi obbolamarknaden men eftersom vi inte hade några lösa pengar så blev de inge remmar, inge munkar...  Nada. Sen åkte vi upp till stan och jag gjorde lite shopping, shopping med färg kan man väl säga, blev ett rosa långt linne och ett långt lila linne, ett par "sommarbyxor" och en sjukt häftig kofta, ska ladda upp bilder senare idag :)
Handla är hur bra som helst :) hahaha!
Sen åkte vi hem och gjorde i ordning oss och sen blev de vidare till Viktor och Pörn där det blev grillpartaj :) Alla var samlade :) Riktigt trevligt måste jag säga :] Det blev allt från god mat till vattenkrig =)
Sen när jag och älsklingen kom hem såg vi Wildchild och sen kröp vi i säng :) En toppenkväll dvs :)

Nu är vi nyss uppstigna och vädret suger, blir så fruktansvärt besviken på detta skitväder. Kan de bli riktig sommar nu eller?? så himla tråkigt att jag vet inte vad!
Näe nu väntar ett återbesök på marknaden och sen får vi se vad denna söndag bjuder på :)
Ses!

IdahjärtaAlexander!
AlexanderhjärtaIda!

Fredag!

Imorse försov jag mig, ajaj! Väckarn ringde inte och jag vaknade 5 minuter över 6. Men det gick bra :) Fick dock en lite halvstressig start på dagen men. Väl på jobbet så gick det ganska bra, eftersom jag gick och la mig väldigt tidigt igår så var jag ändå relativt pigg. Klockan 10 när de närmade sig lunch slutade jag! Skönt, kom hem och älsklingen hade lagat stuvade makaroner och korv åt mig och sen blev de soffan, slumrade till 2 timmar men de var bara skönt!

Nu är min man och byter bromsbelägg på bilen och jag hade väl tänkt städa och köra en maskin, men jag måste få vakna till lite mera först =) Hade tänkt inleda med en promenad med våra underbara dogs =)

Ikväll blir det kalas (smörgåstårta) hos Alex farmor som fyller år, grattis grattis! Sen imorgon är de grillknytis hos Viktor och Pörn!
Näe nu ska jag få något gjort innan min älskling kommer hem! Trevlig helg!!!


Torsdag!

Hej Hej Hallå!!
Inatt blev de inte mycket sömn och lite sned sömn =P hahaha, men jag lever ju än, tror jag iaf. Börjar känna att tröttheten kommer smygandes men jag får snart sova, eller nått!!
Jobbet idag gick väl sådär, jag var inte på tiptopp humör och det regnade typ hela tiden, men nu är de bara en dag jobb kvar sedan är de helg :) Skönt!! Imorgon får jag jobba inne så då får de regna precis hur mycket de vill =) Efter jobbet åkte vi förbi Viktor och Pernilla och spenderade lite tid där och nu är vi hemkomna och har käkat middag :)


Näe vet ni vad nu ska jag bege mig på fotbollsträning och sen blir de mys med min darling :) Det gillas!
Livet har sina goda stunder :)
Adjöken!


Onsdag!

Otroligt skönt att vara ledig idag :) Idag blev de lite shopping, köpte bla, 113st BRA hårsnoddar för 30:-.. FYND kallas de, sen blev de ett par 17" fälgar och lite annat smått och gott som man kan kalla "nödvändigheter". Sen hade jag och älsklingen så sjukt roligt jag skrattade typ så jag grät. Du gör mig så sjukt lycklig älskling! en sjukt bra dag har de vart! Jag köpte också en hellicopter åt min man ;) HAHAHAHA dagens ljuspunkt, vi är bäst hjärtat!!!! ;)
Ikväll har vi varit hos Viktor och Pernilla och sett fotboll. Go Sverige! och socialiserat oss lite och nu är vi hemkomna och ska fika kvällsfika och sen blir det att krypa isäng eftersom jag ska upp och jobba imorgon! Money Money Money!!
I helgen är de knytis hos viktor och Pörn, grillat och kräftor och massa annat götta :) Kommer bli kanon!

Näe nu väntar fikat :)

Tack för att du finns älskling,
du förgyller mina dagar och du gör mig
så fruktansvärt lycklig! Du är mer än jag kan drömma om!!!
Jag älskar dig, förevigt, föralltid :]


Made in Sweden!!

Imorse när väckaren ringde var jag riktigt sjukt trött, men jag tog mig upp i tid och begav mig på jobbet då klockan var 06.00!
Efter några timmars jobb frågar våran förman om jag kan jobba över, ja säger jag med ett leende på läppparna, Haha!
23.30 slutade jag jobba. Jag hade då jobbat i 17.5 timmar! Grattis! Sjukt sliten men de är det fan värt, det är ganska sköna pengar! ca: 4 heldagar på en kväll!  Skål!! + att jag får vara ledig med batalt imorgon halvdag!
Men det var fan slitet, tur iaf att vädret kunde vara fint :) Nu slipper jag jobba över på ett tag! Fast på måndag börjar min heltidsanställning, så då blir de att jobba varje dag tills den 9 Augusti! Men man ska aldrig klaga att man får jobba, det är pengar och de finns så sjukt många som är utan jobb = utan pengar!

Nu har jag nyss kommit ur duschen och de uppskattades att få en lång och varm dusch! Nu ropar sängen. Ska bli otroligt skönt att få sova! Godnatt!

Söndag kväll!

Godkväll!
Idag var det val och vi röstade båda på Anna Heed, bra va av oss där vill jag lova :) Hejja SoD!!!!

Idag var vi förbi Viktor och Pernilla som bjöd på kräftor och hur gott var inte det kanske? Sen åkte vi på min fotbollsträning och sedan blev de hemgång och mys framför tv´n =) Så allt för mycket har det inte blivit gjort idag kan jag berätta! Men de är faktiskt ganska skönt :)
Imorgon är det jobb och jag känner mig inte direkt peppad men de är inte så mycket att göra något åt, bara att gilla läget :) haha! 05,15 ringer väckarn!
Näe nu kallar sängen, BTW!!! Har hittat min väckarklocka och det känns huur bra som helst! Nu behöver jag inte oroa mig för att inte vakna i tid på morgonen längre :) Min trogne vän är tillbaka :) Skål för det!
Nu måste jag bara komma ihåg att ställa den så jag inte somnar och glömmer det och sen så tror jag att den ska väcka mig imorgon men då när den inte gör det så vaknar jag inte av mig själv för jag inte har ställt in mig på att vakna själv och så försover jag mig! Det skulle inte vara bra någonstans!! Förövrigt så har vi köpt en ny data skärm idag, en plattis :) Bra jobb av oss!

Näe nu måste jag krypa i säng! Godnatt!

Du och Jag = Sant!
Älskar dig över allt annat!!

Söndag!

Godmorgon!
Jag höll på att få en chock när jag insåg att jag sovit till halv 12. Det är inte likt mig! Men så kan de gå, återstår att se om jag tar mig isäng i tid ikväll, man kan ju säga att jag vänt på dygnet lite dom senaste dagarna.
Sverige Danmark igår var ju ingen hit! Sverige skulle ha vunnit, fast dom spelade inte riktigt bra men dom var ändå värda att vinna, det var ju tom. Sveriges nationaldag igår!


Idag lyser solen iaf ett tag men jag såg några svarta moln dra sig in sakta med säkert, men de ser inte direkt ljust ut vill jag lova! Men man kan ju hoppas att solen kan hålla i sig hela dagen! Nu ska jag ta och väcka min man och sen ska vi gå på promenad med våra dogs och sen får vi se om vi ska åka upp till stan en snabbis! =)
Smell you later!

Älskar dig!


Lördag!

Imorse när väckarklockan ringde så var min första tanke åh nej är klockan redan 10, men den visade sig vara halv 9 så jag fick somna om och sova ett tag till och de var behövligt kan jag lova :) Matchen idag mot tvärålund gick väl inte så jävla bra, vi hade ingen pepp och vi spelade verkligen inte bra fotboll! Men så kan det gå, bara att ladda upp ordentligt inför nästa match istället. Matchen slutade dock med seger för oss med 4-0 så det var ju bra det iaf!
Ikväll blir det lugnt och försöka ställa om sig lite så man tar sig upp på jobb på måndag! Känner ingen direkt pepp! Jag skulle gilla om pengarna bara dök upp utan att man gjorde något vettigt alls. haha! Drömma går ju :)

Jag är lite besviken på starten på denna sommar. Känns inte som sommarvärmen kommit hit än och det gillas inte. I torsdag tex när jag jobbade var det typ 7 grader ute + att det blåste typ orkan, kändes som tidig oktober. Så det är dagens usch! Låt sommaren komma nu så man kan få börja sola och bada. Ja har inte ens tagit sommarens första dopp än :O Skandal tammetusan!
I sommar finns de dock inte så himla mycket planerat! Blir Mycket jobb och sen får vi väl se vad vi hittar på för små turer :) Något kul blir det iallafall.

Näe nu ska jag väcka min älskling och
sen ska vi se om vi får i oss något att äta,
sen vänar Sverige - Danmark! Hejja Sverige!!





 


Sena nätter!

Ikväll blev det middag med Philip och Sofie och sedan såg vi film! AURORE!!! Så ofattbart bra film, men den värsta filmen jag någonsin sett! Det skar i mitt hjärta. . Helt sjukt vad ond värld vi lever i. Stackars små barn!
Finns det någon som inte blir berörd av denna film så är det något allvarligt fel! Jag rekommenderar filmen till 1000. . Den är riktigt sjukt jävla bra! Filmen är verklighetsbaserad och handlar om barnmisshandel! Ett måste att se!!! Bästa filmen jag någonsin sett! Kommer säkert vara arg i en vecka nu efter jag sett denna film men det var den värd!! 




Imorgon väntas match mot tvärålund =) Jag hoppas på ännu en seger! Återkommer om resultat! Lycka till åt oss!!! Nu ropar sängen! Sovgott! Älskar dig Alexander Lindström!!!!

Fredag!

Godmorgon!
Igår blev det en film. I taket lyser stjärnorna, eller vad den nu hette :P Helt okej!
Idag hade jag hoppats på sol och så vaknar man och hör att de regnar, inte okej! Men men!
Idag är det fredag och det blir förmodligen bara chill eftersom vi har match imorgon mot tvärålund :)
I veckan har vi varit duktiga och fått lite saker gjort! Vi har blandannat varit ut med barbordet till mor och far och kapat av det 50cm, sedan satte vi upp det i vardagsrummet och de blev kanon! Vi har även börja göra iordning i datarummet. Alex fixade ett databordsannordning av nå slag och så satte vi upp det och nu saknas bara en plattskärm! Just nu har vi en tjockis och det är inte riktigt som vi vill ha det. Så småningom ska det in en extrasäng hit och soffan ska ställas i ordning och en bokhylla ska hit också =)

Näe nu ska vi ta och käka lite frulle och sen får vi se vad denna dag bjuder på :)
Ajdö!!

Torsdag!

Igår spelade vi match mot Röbäck och det var ju en klass för sig!
Vi gav verkligen inte allt men lyckades ändå vinna med 8-1 :) Bra gjort av oss där :) Men de va ju inte direkt de bästa lag vi mött =P Haha!
Idag har jag jobbat och det var inte kul när det var såhär blåsigt och kallt men jag överlevde! Imorrn är jag ledig :)
Nu blir det film och mys med älsklingen =) De gillas =)

Godmorgon!

Imorse vaknade jag halvt utvilad så det var ju bra, skönt att få återhämta sig från förra natten!
Nu har vi nyss käkat frukost och då hade vi kokat ägg och alla ägg som jag fick hade dubbla gulor i sig, alltså två bollar istället för en. Å jag som inte ens gillar gulan. Sjukt irriterande!
Nu hade vi tänkt åka och sola lite solarium dels för att min man har rakat bort ALLT skägg (pojke tolv) och då är han vit där skägget varit! haha!
Han vart ganska söt kan jag lova :)
Sen ikväll så har vi match mot röbäck och det kommer bli hur kul som helst!
Spec när vi är 3 spelare som bytt från röbäck till Sandvik! Hoppas på seger iaf :=)
Näe nu ska vi kila!
Skriver sen om matchen! TJING!

Zzzz

Imorse vid halv 3 blev jag och min käre man väckta av våra hund, Tempo. Han mådde riktigt illa. Han hade spytt  å skitit ÖVERALLT. Så det var ju bara att vi klev upp och började städa. Efter ett tag blir killen bara mer och mer hängig, han orkar knappt gå och han blir yr. När vi bäddadener han låg han bara och pep. Så inatt blev det inte mycket till sömn, jag vågade knappt somna för han var så sjukt risig. Vi tänkte tanken att åka upp till vetrinären men vi sket i det och tänkte att vi skulle avvakta. Nu mår han dock bättre fast han är lite loj fortfarande men de är tusen gånger bättre än det var i natt och de känns ju skönt vill jag lova! Var fan otäckt har aldrig sett våran kille sådär slut, han vart en helt annan hund.. Stackarn!
Men men nu har vi iaf stigit upp efter bara någon timmas sömn och jag kan lova att de känns. Men de är inte så mycket att göra något åt.

Idag blir det lugnt skulle jag tro : Hade tänkt tvätta lite och sen får vi se vad som sker! 
 

Måndag!

Imorse vaknade jag av mig själv klockan 5, jag var dödligt trött men ändå vaknade jag innan väckarklockan!
Väl nere på jobbet så började jag sakta med säkert piggna till och dagen har faktiskt gått fort :)
Skönt att jobba ute när de är sånt här väder vill jag lova! Näe jag kom hem från jobbet så åkte vi till obbola och sen när vi kom hem somnade jag i soffan :) sjukt skönt!

Imorgon är jag ledig och det uppskattas för jag är så himla sliten, så ikv blir det bara chill, kanske blir att åka och se min lillebror spela match men vi får se om vi ids =P
Älskar dig Alexander!

RSS 2.0