SaraIdaSofia! -

Sommar, sommar, sommar!

Gårdagen var mycket trevlig och vi såg många fina bilar måste jag säga =) Haha! Mesta tiden spenderade vi nere på cafebåten och det var kanon =) Tyckte synd om sofie som skulle börja jobba halv 8 imorse =P

Imorse så vaknade vi och ännu en underbar dag väntade =) Först satt jag på balkongen och solade men efter ett tag så avancerade vi över till obbola och där vart det solning och en massa bad :) En riktig sommardag skulle man kunna säga. =)
Drygt dock att helgen är över och att jag imorgon ska upp och jobba! Men men så kan det gå, hoppas jag får jobba ute så jag kan fortsätta bättra på brännan lite, för vem vill vara inne när detta fina väder är?? Inte då jag! !
Imorgon efter jobbet så ska vi till obbola igen och sola lite mer och sen blir det att grilla lite mat och sen kanske vi avslutar det hela med en bra film eller nått =) haha. Sommaren är helt klart det bäste! Mer sommar åt folket är min åsikt!!!
Hoppas bara detta väder håller sig! För nästa helg blir då också en riktig sommarhelg =) För då blir det grillning och lite öl med Linus och Sandra fast hos Sandras mor och far och kanske blir de ett eller två dopp i havet =P vem vet? =)
 
Nu är vi iaf hemma och har just käkat middag och jag har kört igång en tvätt och försökt vart lite duktig =) haha. Nu tänkte jag ta och plocka bort lite här och sen får vi se vad denna söndagskväll bjuder på! Hoppas alla har haft en lika trevlig och bra helg som vi =)
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0