SaraIdaSofia! -

Helg!

Denna vecka känns som den ordagrant bara rusat förbi, i måndags kändes de som om den här veckan skulle bli så sjukt seg, men vips så är de Fredag =)
idag slutar jag tidigt och jag hoppas nästan lite på att älsklingen gör det också. För isåfall ska vi fara ut och köra skoter och sen blir det att bada jacuzzi ikv hos mor och far min sen på det blir det mys framför tv´n =) Jag klagar inte de minsta =)
Nu ska jag snart fara på jobbet och det är så mycket lättare att jobba när man vet att man har en relativt tidig dag =) plus att jag börjar kvart i 9 de förändrar också mycket, då behöver jag inte stressa på morgonen och jag hinner bli pigg innan jag måste åka på jobbet jag hinner till och med äta frulle och dricka kaffe framför tv´n =)
Jag vill till fjällen och åka bräda och ha de trevligt. Min älskade mor och far är där nu men vi får väl se om jag och älsklingen hinner oss upp någongång innan vintern är slut ;D

Förövrigt så pratade jag med våran störda hyresvärd igår. Jag berättade för honom att jag försökt få tag i honom sedan februari (dock utan framgång) och gubben säger näe för då hade du fått tag i mig. Vilket jag inte fått. Det går alrig att få tag i gubbjäveln!
Hursomhelst så sa vi upp lägenheten och då säger token, ja men då får ni inte räkna mars som en av månaderna i uppsägningstiden. Vilken jubel idiot!
Jaja, vi får lösa det där på något sätt. Ingen som är behov av en trea i Obbola? :)

Näe nu ska jag rasta hundarna en sista gång och sen bege mig till jobbet=)
Ha en trevlig dag gott folk=)


Du är mitt ljus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0