SaraIdaSofia! -

Måndag!

Kan ju börja med att säga att älsklingens tatuering blev kanoners =) riktigt bra vart det =)

Jobbet idag gick som en dans på rosor. eller vad man säger. Kändes nästan som att jag for hem direkt efter jag kommit vilket jag inte gjorde jag jobbade ju faktiskt sex timmar :P Men barnen är så sjukt självständiga och duktiga =) Sen hade jag 30 minuters rast då jag gick hem och rastade hundarna och sen när jag kom tillbaka var det "frökentid" Dvs att alla fröknar dricker kaffe och pratar skit i typ en timma =) Inte helt fel =) Haha..
På fysträningen ikv kom det 18 st tappra fotbollsspelare. Kul att se måste jag erkänna =)
Idag kom det förbi en kvinna och kollade på lägenheten så nu är det bara att hoppas att hon vill ha lägenheten för då flyttar hon in 1 maj, alltså när vi flyttar till holmsund. Det skulle vara toppen. då blir det inte ens en månad med dubbla hyror. Skål för det!

Näe nu ska ja kika om det kan vara nå intressant på tv´n och sen så småningom blir det väl sängen då skulle jag tro.
Skulle egentligen börjat rensa alla våra små gömmor vi har. Typ garderober och oanvända skåp som blivit avlastnings ställen. Lika bra att börja i tid så när vi väl ska flytta så blir det mycket mycket enklare.
Men det känns ofattbart drygt att ta tag i det!

Något som jag också är så lycklig över är att jag slipper höra Svensk maffia. tji fick jag. Nu gick alexander Lindström och skulle sova och nu hörde jag vilken skiva som startades, men tro det eller ej men Svensk maffia 10:e skivan. Död. Jag kan denna ljudbok utan och innan. Åh. Jaja. hoppas han har somnat nmär jag ska sova så kan jag byta i smyg ;) Hoho

Sovgott!

Kommentarer
Postat av: Anonym

stackare som måste lyssna på samma skiva om och om igen =D Kul att höra att ni har det så bra tillsammans =D

2009-03-09 @ 21:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0