SaraIdaSofia! -

hektiskt!

Idag har vart en hektiskt dag! Å nu är jag helt slut!
Först så lagade jag lunch åt min käre man och sedan körde jag ner honom på jobbet, sen åkte jag och hämtade min söta farmor och vi for upp till stan. Sen när vi kom hem var vi tvugna att springa in på konsum och sen när vi kommer ut igen kom farmor på att hon nog skulle ha köpt fler winerbröd så vi går in igen, sen åkte vi hem till farfar och de fikades för fullt, sen direkt vidare till Obbola och gå ut med Thomas hund "Bo" och sen medans jag var ute och gick med honom så gick jag förbi viktor och Pernilla och hämtade en vagn (som förövrigt är väldigt trögstyrd för hjulen rullar knappt, och så drar den åt vänster) Sen gick vi till Dagis och så hämtade jag Leo och Alvin, sen gick jag Leo, Alvin och bosse hem till Pernilla och sen tog bosse och jag en runda innan jag lämnade honom.. Sen åkte jag hem och nu är jag hemma och sitter här och kikar runt :)

Får dock bara vara hemma i 30 min för sen ska jag åka och hämta min loved boy som slutar halv 5!
Idag köpte jag hem ett stort lass köttkross till våra söta hundar, Dags att Tempo lägger på sig några kilo!! Jag tycker han har blivit så mager på sista tiden, och trots att jag ger han extra mycket foder så går han inte upp i vikt så nu ska han få äta som en häst!!!
Imorgon är jag återigen ledig, jag är nog ledig resten av veckan och de är inte så himla bra. Jag har typ inte jobbat mycket i dom senaste två månaderna.. Men men inget jag kan göra något åt!

Nu ska jag snart börja åka! Puss

BTW!!
Såhär ser väggdekorationen som vi har beställt, dock är den inte svart utan i guld =)



Kommer att bli superbra! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0