SaraIdaSofia! -

Jag vart tvungen att ta en paus i allt och få i mig någon mat, men jag hade ingen energi att ställa mig och laga en gourme lunch så det blev en simpel färdiglagad paj! Mexikansk tacopaj för att vara exakt. Den är faktiskt god :)
Mendans jag åt den satte jag mig framför tv'n och förökte hitta lite inspiration framför extreme home makeover.
Jag blir alltid så himla berörd av dom där programmen.. Nästan så att jag fällde en tår. Det dom gör för andra människor är så himla fint. Å att se lyckan i familjernas ögon är underbart. Man kan inte låta bli att svepas med av alla känslor.
Förövrigt så ville jag bara påpeka att ni var 200 st som läste min blogg igår =P Rekord. så många har jag aldrig haft =) Men de är kul



Imorgon är jag ledig igen, det ser inte ljust ut för min ekonomi! Som tur är får jag stäpla upp lite pengar iaf. Annars hade jag aldrig gått runt. Å än så länge har ju min pojkvän jobb men jag skulle inte bli förvånad om han får gå snart.. Säsongen är ju över och de börjar bli lite göra för dom nere på däckjanne å just nu så är dom ju 5 anställda och snart ska Jannes fru börja jobba där för han är less på att hon bara ska gå hemma, så hon ska sköta kundmottagningen och allt pappersgöra och då blir de ju mindre jobb för då kan janne ägna sig mer åt att byta däck istället för att fixa alla papper och ta betalt av sina kunder. Men men de är inte något att göra åt. Man får gilla läget, som tur är får ju Alex också börja stämpla om han måste sluta.. Så de finns ju lite hopp..
Jobb fronten ser dock en aningens torr ut. fortfarande väldigt lite jobb men jag har sökt några jobb iaf som jag tror skulle passa mig och som är heltid. Men vi får se hur det går. Endel jobb är utbildning meriterande och jag har ju bara min dansexamen. Å jag ska ju inte jobba som dansare iaf!
Jaja.
Tack för alla tips =) Synd att så många är anonyma bara :) men de går bra ändå =) Vi får se va jag knåpar ihop för spännande i sovrummet!
Pusspuss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0