SaraIdaSofia! -

så himla bra!

Hallen var vårt projket å de blev så himla fint :) Dock är de inte riktigt klart för färgen räckte inte så några väggar måste målas ett varv till =P Haha Dålig planering!
Igår blev de myskväll och så såg vi filmen the proposal, riktigt bra film :) Ikväll blev de att måla om i hallen och älsklinge har varvet mellan at måla och sett fotboll =P
Jag hade snart tänkt hoppa in i duschen och sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på! Men jag skulle tro att det blir Lugnt..
BTW!! Idag köre jag min cross för första gången. Jag var ett snille och jag var så himla duktigt =) Haha! Charmigt värre :D
Näe nu suktar jag efter en dusch! Puss Puss

I ♥ A


woho!

Nu är projektet snart klart, men inte riktigt än =P Men vi jobbar på det! !!!!!

111

Ännu ett projekt är igång. uppdatering kommer :) likaså bilder :)

Fredag!

Nu är de helg på riktigt och de känns underbart =) Nu håller älsklingen på att laga rödvinsmarinerad fläskfile och potatisgratäng. Själv har jag vart duktigt och gjort en stor och god sallad med feta =) Inte illa. Börjar bli riktigt hungrig!
Ikväll blir en 100% myskväll, idol, ostkrokar, godis och cola.. Å givet min bästaste man :) Kommer bli en toppenkväll =)
Näe nu ska jag gå och se hur de går för Alexander i köket =)
Trevlig helg! Puss

hoppsanhejjsan!

Vad hände? Om jag får fråga.. Jag vaknade nu. Klockan halv 1!!!!!!!!!!! Det är illa... jag har sovit bort hela dagen. Å jag som hade så mycket jag skulle göra idag!! Nedrans. Jag hade ju tom. ställt väckaren på först klockan 9, sen kvart över 9 sen halv 10 och slutligen klockan 10.! Men de gick ju åt fanders..
Jag Hade iaf tänkt ta en lång promenad med dogsen och sen förbi på älsklingens jobb och hämta bilen, sedan hade jag tänkt att åka förbi min söta farmor och farfar för det var på tok förlängesen jag var där nu! Sen hade jag tänkt hinna tvätta 1 tvätt, sola, och kanske åka upp till stan.
Men nu får vi se vad jag hinner. Bäst jag sätter igång med mina kära planer för dagen =)
Ha en bra dag!
Puss
Jag älskar dig hjärtat!

träning!

Träningen gick bra, kände mig dock lite seg eftersom min förkylning inte är borta men de gick ändå ganska bra =)
Himla kul är det iaf =)
Nu har jag bänkat mig framför NAVY =) Sen är de dubbla 2.5 men avsnitt =P Natten är bokad :) haha!
Älsklingen sover som en stock och de gjorde han redan när jag kom hem från träningen vid 25 över 10. Han var en trött filur :)
Imorgon är de helg (halloween) Dock tror jag inte att det blir något spec för vår del. Kanske en mysig middag för 2? :D
Nu är reklamen slut så jag måste rusa till tv'n!
Sovgott!
Ida hjärta Alexander!



Sovgott!! =D

kväll!

Nu har vi just svalt middagen, vitlöksgratinerade räkor =) mums =)
Nu ska jag strax bege mig på min fotbollsträning, men pga min hosta så ska jag inte vara med =( Men men bara att gilla läget =P ska iaf dit och kika och känna gemenskap!
Ha en trevlig kväll!!!
Imorrn är de helg =) FREDAGSMYS =)=)=)
Puss

don't get me wrong

Jag tycker det är jätte kul att ni kommneterar mina inlägg
men de skulle ju vara ännu roligare om du/ni kunde
skriva vem de är ifrån. Inte vara anonym dvs!! =)

Thanks!

Pics!!

En trött Tempo igår!

Turbo blev bländad av blixten =P

hallå i stugan!

Nu är Pernilla här och vi har druckit kaffe och snackat en hel del! Himla trevligt måste jag säga.. Dock så har hon somnat på soffan nu men de göör inget :)
Då fick ju jag tillfälle att smyga iväg till datorn och uppdatera mig lite =)
Hur som haver så vägrar min hosta gå bort och jag tappar rösten lite nu och då och de är himla irriterande.. Nästan så att inte ens cocilanan hjälper. Jag får ändå hosta på nätterna.. Men de skulle säkert vart tusen gånger värre om jag inte hade min käre medicin! ! Japp Japp!!
Nu hade jag tänkt tvätta och bädda rent i sängen.. Jag bara älskar att sova i nytvättade sängkläder. Så himla mys!!!

godmorgon!

Nu är jag uppe!!! Inte den piggaste men vafan jag sover då inte bort hela dagen iaf =) Dock så skulle jag behöva sove mer eftersom de inte blev sådär super tidigt igår. Näe nu ska jag sluta gnälla. Jag är uppe iaf =) Å har just vart ute med hundarna.. Kan meddela att de är ingen super värme ute. Huvva!
Nu hade jag tänkt koka mig lite kaffe och rosta en macka med salami och ost på =) Mums! Inte fel någonstans, och så ska jag sätta mig i vårat mörklagda vardagsrum och bara mysa..
Egentligen skulle jag ha hett upp ena rullgardinen så jag kan kika ut och inse hur himla skönt och mysigt jag har det på insidan istället för att stå ute och frysa! jajajajjaaa!
Himla bra =)
Ikväll är de fotbollsträning! he bli kanon!
Puss

night!

Nu är vi hemkommna från att ha vart i stan och försökt hitta ett toalock! Vi hittade ett ultimat men nu när vi är hemma så passade det självklart inte! Måttligt less är jag... Men men inte så mycket att göra något åt!
Ikväll blir det film, änglar och demoner, myskväll med andra ord.
Dock smet min älskade man just iväg till Obbola för att hjälpa sin bror med något så nu väntar jag bara på att han ska komma hem snart så vi hinner se filmen för den är ju faktiskt 2 timmar.. Men nu såg jag genom fönstret att he's home =) Så nu blir de film =) Puss

åhåjaja!

Nu är jag hemma igen, har just vart på en lång cykeltur med Tempo! Han tycker de är så himla kul att få fara ut och röra på sig =) Man riktigt ser lyckan i hans ögon!!
Nu har jag gjort helg, de är inge mer jobb i veckan å de känns ju sådär.. Inte så himla bra men de är ju riktigt sklönt att vara ledig om jag får säga det själv! Å så länge Alex jobbar heltid så går de ju finemang!!
Ikväll blir det nog bara att ta de lugnt, skulle tro att min älskling är slut idag, de är onsdag och det är en jobbig dag. När man jobbar heltid är Onsdagen alltid den jobbigaste dagen..
Måste bara säga att det blev toppen med rullgardinerna i vardagsrummet =) Inte en gnutta ljus kommer igenom och de vart faktiskt snyggt också. Superb!!!

Jag längtar inte till snön.. Den kommer snart och de känns jobbigt.. Det är när den kommer och sen någon vecka senare förvinner den osv de är de osm är jobbigt. All slaks och fanskap! Men när den väl ligger på plats och marken är vit så är de faktiskt himla fint =) de är också bara 57 dagar kvar till jul! Shit vad tiden går...
snart är man gammal å grå. Det säger bara pang!
Näe nu ska jag sätta mig och se gossipgirl =)
Puss

Out!

Nu kom jag nyss in från att ha vart ute och busat med hundarna, tänkte lägga upp lite busbilder =) Himla fina hundar vi har alltså =)





Sen kan jag ju meddela att det är inte lätt att få någon av dom här två på bild..
Dom är inte direkt sugna att stå till så himlarnas mycket.
Speciellt Turbo han är nästan helt omöjlig!! =P

Nu hade jag tänkt tömma tvättmaskinen och sen blir det att bara chilla, måste även ta reda på om jag jobbar imorrn!!! So long! Puss

morrn!

Åhej! jag har sovit som en klubbad get! Vaknade nu men hade planerat att kliva upp vid 9, men så blev ju inte fallet!
nu hade jag tänkt kika igenom här hemma vad jag kan röra ihop för lunch till min man! Å sen vet jag inte riktigt vad som händer, antingen blir det stan eller så blir det att vara hemma och bara chilla, kanske en långpromenad med dogsen och lite nytta.. Jag skulle behöva sätta upp rullgardinen som vi inhandlade igår. En är redan uppe men den andra sket vi i för att vi hade så himla dåliga verktyg.
Sen skule jag också behöva fixa en verktygslåda.. Vi har alla våra verktyg i en konsumpåse! hahah! de ni!
Sen skulle jag behöva köra igång en tvätt! Ja, de finns alltid något att göra =) haha!
Nu ska jag iaf koka kaffe och se våra bästa år :P haha! Världens roligaste serie som gått i typ 46 år!!! Skål för de!

EN kortis!

Tänkte bara berätta att jag har vart lite och kikat på finest och jag övervääger att börja blogga där istället. Men de är INGET som är klart än, Lämna en kommentar om vad ni tycker om detta??
Jag har iaf fått ett användarkonto som jag ska pröva lite nu och så och tycker jag om det mer är blogg.se så komemr jag att byta men just nu är de bara på prov och jag kommer att blogga här också som vanligt..
För att kika in min sida där klicka här!!

Nu blir de sängen så jag inte sover bort hela dagen imorrn! Sweet dreams

godnatt!

Nu är jag nys tillbaka från Hörnefors där jag hämtade min käre bror. Nu har jag just smockat i mig en dos cocilana med hopp om att jag ska få sova inatt och slippa hosta sönder mina lungor.
Imorgon är jag ledig och de blir förmodligen att åka in till stan och shoppa lite, men jag vet inte riktigt.. Kanske att en kopp kaffe och en bra film lockar mer? Beror på när jag kommer i säng inatt och när jag vaknar imorgon =P
Nu hade jag iaf tänkt kika runt lite här innan jag kryper isäng! Sovgott!
Puss
Jag älskar dig Alexander

godkväll!

jag måste vara himla snäll alltså.. Jag körde upp min bror och hans vänner till hörnefors och jag ska hämta dom klockan 12 inatt! Sjukt vad snäll jag är :) haha!
Idag nrä älsklingen kom hem från jobbet åkte vi upp och köpte svarta rullgardiner till vardagsrummet. Det är himla jobbigt när man sitter på morgonen och de är ljust ute för då speglas typ allt i tv'n. Men inte nu längre =) Sen blev de lite annat smått och gott. Bland annat en ben och jerrys som vi strax ska sluka i oss =D Inte illa.. cookie dough dessutom.. Mumma!!!
Näe nu är de bäst att det blir glass dags innan jag ska åka iväg till hörnefors igen.. Trevlig kväll på er alla Puss

halloj!

Nu är vickan här och vi har druckit massa kaffe och snackat en hel del skit =) Väldarns trevligt =) Sen har jag försökt smita ifrån för att göra lite nytta men då gnäller hon på att jag är kass på att ta det lugnt, och de stämmer nog. Jag vill gärna hålla igång och göra något hela tiden. Men sån är jag =)

Jag fick dock inte med hon på någon långpromenad för hon är å himla sliten.. ahha hon ser faktiskt bakis ut. Dock är hon inte det men de är ganska kul. Vi träffade en tjej idag när iv var på statoil det första hon fråga viktoria var om hon var bakis. haha!
Stackars liten =P
Nu inväntar jag att min man ska komma hem och sedan ska vi åka upp till stan och göra några ärenden och då ska vickan åka med oss upp.. två flugor i en smäll!!

Nä nu ska jag åter vara social med min vän! Ha de bra Puss!!

hoppsan!

Nu vet jag var korven på min hand är.. Ganglion heter de och de är något knepigt men ofarligt,
men himla dryg och fult måste jag erkänna..
Men de ska tydligen försvinna av sig själv på några dagar annars kan man få punktera den. Jag lägger då allt mitt hopp på att den försvinner av sig själv.. De skulle vara ultimat!



Morning!

Godmorgon!

Imorse vaknade jag och hade världens bula på handen, de är som en lång korv som bullar upp över hela handryggen! Men men så kan de gå. förhoppningsvis försvinner den snart =P
Nu är min älskling hemma på lunch så vi har just ätit korv med bröd =) Himla gott :) Nu ska han snart åka och då hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen sätta igång en tvätt och sen hade Vrickadevickan tänkt komma förbi =)
Så då blir det kaffe och massa surr.
Hade även tänkt försöka lura med mig Viktoria på en promenad med dogsen =) Men vi får väl se om hon ids.. Än så länge sover hon iaf skulle jag tippa =P
Nu ska jag ta och ringa löne på umekommun för som vanligt ska det alltid strula med lönerna.. Idag skulle jag fått min lön men den har inte kommit!!! Å sånt är himlarns irreterande. Jag har ställt upp och jobbat där då är väl de minsta dom kan göra är att se till att jag får min lön i tid. Jag är inte någon multimiljonär som kan vänta på lönen hur länge som helst!!!! Dagens diss går alltså till Löner som inte kan dyka upp i tid!
Ha en bra tisdag!
Puss

so long!

Ikväll hyrde vi en film, anka något med robert G. Helt värdelös var den. det var en teater som var filmad.. Så nu ligger min man och ser den medans jag sitter här =P så kan de gå!
Ikväll slocknade jag i soffan och vaknade 2.5 timmar senare så nu är jag pigg som en ärta! Not goood!
Sovgott!

rörstumpen!

Jag var nyss ner på rörstumpen och skulle kolla om dom hade något som gör så vi kan koppla in en till duschslang! Det hade dom dock inte men vi egenkompositerade en ful hemsk sak som skulle funka. När jag fick veta vad de skulle kosta så sket jag i de! De var en plast bit och några muttrar men ack vad dyrt..
Jag har köpt ett par nya skor=) Mina älskade nike skor som jag tidigare skrivit om, dom är dock inte exakt samma men nästan!

Lovley!


Såhär tokig är Alexander i mej =)

hej hej !

IMorse var det riktigt tungt att stiga upp eftersom jag nästan inte sovit nått inatt! Hostan är här och rösten är på väg bort! Jag har hostat så jag trott att jag ska dö. men så kan det gå!
Jobbet gick bra och jag fick kvälla klockan 10. Men men., Imorgon är jag nog ledig och likaså Onsdag men sen torsdag och fredag blir det jobb!
Nu hade jag tänkt städa och tvätta och bara vara duktig. Hade även tänkt laga lunch åt min älskling som kommer hem strax.. Puss

God dag!

Vilken helg. Ja säger bara de. No comments =)
Himla trevligt iaf!
Idag är jag en aningens bakis, och min man har pysslat om mig hela dagen, till middag fick jag potatisgratäng och kött och så hade han dukat och gjort de super mysigt och sen för ett tag sen så hoppade jag in i duschen då kom han och tände ljus och sen låg vi i duschen i hela 1 timma och 30 minuter. Det var så otroligt mysigt =) Vi låg och pratade om allt och ingenting. Det älskar jag med min pojke, vi kan prata om exakt allt. Sen nu så har han tänt ljus i vardagsrummet och nu ser vi vem kan slå filip och fredrik! Så himla mys! Dock så smet jag iväg nu en snabbis för att hinna uppdatera lite här =)
Imorrn blir det jobb och vi får väl se hur mycket jag får jobba i veckan, förhoppningsvis så blir det jobb hela veckan. Jag orkar inte med att jag ska jobba måndag och sen vara ledig. då är det bara onödigt för då blir stämplingen inte lika bra!

Nu hade jag tänkt lägga mig under filten och mysa tills de blir att krypa i säng! !

Godnatt!!

Jag är så himla tacksam för att du finns! jag älskar dig av hela mitt hjärta!

oh my lord!

Denna ansiktsbehandling var inte dålig, det blir fler på detta ställe =) Sen efter den så hann jag med lite shopping, eller 1 linne och 1 mascara och lite underbara ansiktsproduket såklart =) Det blev en rengöringsmjlölk, en ansiktskräm, en ögonkräm och make up remover!! Å sen åkte jag och min älskling hem, väl hemma blev de mys framför tv'n dock med en film som vi råka sett förut. Men de gjorde inget för varken han eller jag kom ihåg slutet =P
haha!
Imorgon blir de middag och sen utgång med Veronica och Jonas. Kommer bli super!! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och sova så att jag är utvilad imorgon =)
Sovgott! Puss

blä!

Detta är inte kul. Jag hatar mensverk speciellt när man måste få vara "frisk" eller vad man ska kalla de =P haha!
Hur som haver så har jag inte gjort mycket idag. Mest bara legat under världens mysigaste filt och sett på tv. Jag har dock haft mina ups and downs och när jag vart på upp så har jag lyckats plocka undan lite och städa.. Men nu vet jag inte om jag kan proppa i mig så himla mycket mer pronaxen. Jag ska iaf ta en innan jag ska fara på min ansiktbehandling för jag orkar inte sitta där och må pyton. Så då får jag ta det nu istället.
Ibland önskar jag att jag fick vara men man så jag aldrig behövde ha eller ens bry mig om något gällande mens..
Men nu funkar det inte så. Jag AVUNDAS dom som inte känner ett knyst udner sin mens. Gud vad jag skulle vilja ha de som dom människorna..! !

godmorgon!

Jag kunde inte åka på jobbet imorse..Så ont hade jag, så nu har jag legat i soffan hela morgonen och tyckt synd om mig själv, jag klev upp när älsklingen for på jobbet för de fanns inte en chans att jag skulle kunna sova.. Men Men nu känns de lite bättre iaf! Dock fullproppad med pronaxen men de är banne mig de enda som hjälper.
Jag blir alltid liggandes 1 dag i månaden. Det är inte kul.. jag har verkligen försökt allt, men inget fungerar. den där dagen kommer alltid komma ändå. Någon som har ett tips vad man kan göra?

Hur som haver, idag ska jag på min ansiktsbehandling klockan 5 och sen får vi se va som händer i helgen, någon dag blir iaf middag och öl =) haha! Nu har jag just hittat orken att resa mig från soffan och köra igång en tvätt.. Nu blir det att fösöka plocka undan litegranna!
Trevlig helg på er alla =) PUss

skit!

Mensverk är de värsta jag vet! Tyck synd om mig!!!!!!!!!!!

godkvällers!

Det blev en lång dag idag på stan..
Men också en hel del handlande. När jag kom hem var jag lite fattigare men jag hade hímla trevligt på stan idag.
Jag handlade två tröjor och ett långt baslinne (svart) Bobbys nya hårprodukter shampoo och balsam. Volymspray, solpuder, ögonfransböjare och lite smått och gott =)
Nu väntar jag bara tills den eftertraktade shoppingrundan med min mor eller far =) kommer blir så himla skoj =)
Nu ska vi se nya wallander! Puss

Dåligt!

Så här är de imorse klev jag upp strax efter 5 och sen begav jag mig på jobbet nere i hamnen, detta är då första dagen på 1 och en halv månad som jag jobbar där nere. Å så kvällar dom mig klockan 10. Det uppskattas inte..
Men men så kan de gå! Dock så hade jag tjäntat på att vara ledig och stämplat.. Men men, tyvärr kan jag inte längre säga att 4 timmar är bättre än inget för i mitt fall så är det inte de..
Nu ska jag se på tv (våra bästa år) haha och göra mig i ordning och sen fixa lunch åt min underbara pojke som kommer hem klockan 11 och sedan bär de av till stan med Pernilla.. Ska shoppa lite småsaker =) Inte fel, lägger upp bilder sedan på vad jag hittade för skojjsigt =)
Imorgon är de helg + lön. Tagga !! =) Ska bli skönt med helg, det är något speciellt med helg, även fast man är ledig hela veckan så är helgen något speciellt och jag gillar helger =) Speciellt när jag får ha världens mysigaste helg med han jag älskar av hela mitt hjärta. Det är lyckans helger! Är så ofattbart glad att det är vi två! Du får mig att må så himla bra och jag kunde inte vara mer lycklig :)

Puss

hejja på!

Nu har jag städat klart, har även rört ihop yttligare en smet med kolakakor och nu ska jag snart rulla negerbollar =) Sen blir det att hoppa in i duschen och göra mig fräsh innan la familja kommer.
Imorgon jobbar jag, men de känns faktiskt ganska okej, jag fick ju vara ledig den dagen jag ville så de känns bar att gå till jobbet imorgon, sen ska jag ju även jobba inne så jag slipper kylan =) STORT PLUS där =)

Näe bäst att jag sätter igång och rullar innan klockan blir alldeles för mycke =) Enyoy!
Puss

D Day!

Idag fyller jag år :) jihoo!

Från de ena till de andra så tänkte jag berätta om igår..
Vi ringde til Vännäs för att höra att dom kunde ta emot oss och det visade sig inte vara några probblem alls utan vi skulle återkomma när vi åkte hemifrån. Vilket vi också gjorde men då var det bara telefonsvararen och då sa dom att vi skulle prata in ett medelande så skulle dom ringa upp senare.
Såhär löd vårat meddelande:
-Hej vi har haft kontakt med er tidigare och vi har bestämt oss för att åka upp, vi börjar åka på ett tag vi ska bara packa i ordning osv, sen åker vi ju från obbola så det lär ju ta ett tag.

Väl framme i Vännäs så möts vi utan vetrinären. Han skäller ut oss för att han har vart där från klockan 10 och väntat på oss. Jag blir arg och frågar vem som sagt att hanskulle vara nere på mottagningen klockan 10? Vi åkte ju kvart i 10 från Holmsund/obbola och sen när tog det 15 minuter till vännäs? på köpet så var det sån sjukk tjock dimma att jag såg max 3 meter framför bilen. Så jag var inte så motiverad att köra snabbt! han säger då att vi fan ska få betala honom från klockan 22.00.
Han är så sjukt otrelig att det är skrämmande.
Pernilla går på toaletten. Han säger åt mig att fylla i en lapp och väga Tess.
Jag sätter ner Tess på marken på vågen och kollar vikten. Då kommer han utskrikande och skäller på mig för att jag låter hunden vara lös på vågen. (det finns ingen annan där än vi) och att det är själva fan att vi inte kan skynda oss lite.
Sen säger han till mig att jag ska ta med mig Tess och komma in och att han hoppas att jag för helvette fyllt i papperna rätt. Jag säger då att det är inte min hund utan att de är hon som är på toa som äger hunden, jag är bara med för att hjälpa till. Han svär en sjuhevetes lång ramsa och mumlar något som jag inte lyckas förstå.. Sen smäller han igen dörren och försvinner.
Jag går och bankar på toan och tillslut är Pernilla klar. Han är då flygförbannad och är riktigt otrevlig. Jag har nog aldrig stött på en mer otrevlig människa..

Hade det funnits någonannan jourvetrinär så hade vi åkt dit direkt. Men så är inte fallet, han hjälpte oss (dock inte trevlig) Och sen sa han att han skickar en faktura. Hejdå.

Så mitt råd är!!!!! Gå aldrig till Vännäs. Där jobbar det bara elaka människor. Tråkigt att det ska finnas sådana där människor.
Nu hade jag tänkt städa och sen i eftermiddag är de fika =)
Puss

home sweet home!

Nu är vi nyss hemkommna från vetrinären. SKANDAL!! det är det enda ordet jag har att säga. Ska berätta mer imorgon för nu är de ända jag kan tänkta på är sängen. är så ofattbart trött.
Godnatt!

Åh harregud!

Inatt har jag sovit typ 1.5 timmar. Å nu visar det sig att Tess har en valp kvar i magen. Så nu ska vi bege oss till vännäs så vi får hjälp för den lilla rackaren vill inte komma ut!!
Men den lever än så länge för vi känner hur den sparkar och rör sig. Men de blir nog ännu en natt med lite sömn.. Men men vad gör man inte för sina vänner =) Bara att packa väskan och åka =)
What you give is what you get =)
Nu kilar jag iväg iaf, skriver när jag kommer hem, om de inte blir på tok för sent alltså.
Puss

so so tired!

Jag rä så fruktansvärt trött.. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova till imorgon kväll.. Men de skulle ju inte vara så lyckat! Så jag härdar ut och håller mig vaken iaf några timmar till =)
Imorgon fyller jag år :) Å jag är så himla glad att jag får vara ledig på min födelsedag!
Kolakakorna blev lika goa som vanligt =)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det mys framför tv'n med min älskling! !
Puuss

wiihoo!

Jag är ledig imorgon på min födelsedag =)
valparna är så himla söta =) Bilder kommer =)
Tänkte lägga in lite bilder från förra kullen.



Förra kullen slutade på 6 små liv så kullen som kom idag var en mindre =)
tre tikar och två hannar =) Bilder kommer på dom små småningom.

Godmorgon!

Inatt blev de inte mycket sömn.. Men nu är dom här. 5 Små underbara liv :)
Nu är jag hois Pernilla och vi har just käkat lunch och nu sitter vi mest bara och slappar =)
Imorgon fyller jag som sagt år och det blir kalas hemma hos oss så jag borde åka hem snart och tvätta och städa.. Skulle även behöva baka lite kolakakor.
Så generellt kan man säga att jag inte har tid att sitta här och slappa. Men förmodligen är jag ledig imorgon (HoppasHoppas) Vem vill jobba på sin birthday lixom`?
INte jag !Nepp nepp.
Näe nu ska jag kolla va Pörn is doing! Synes!
Ha en trevlig Onsdag! Puss

03.08

Det är vad klockan är nu, inga valpar än men de är på gång =) Så inom en snar framtid =P hehe..
Trött som ett djur är jag iaf och vi får se hur länge till jag orkar sitta här.
Kom igen nu och ploppa ut :) Puss

godnatters!

Jadu, planen var ju att gå och lägga mej efter navy men så blev inte fallet. Utan nu sitter jag här och är fortfarande vaken och har just sett 2.5 men!
Jag fick något ryck och tog upp min tandblekning igen så nu ska jag sitta här till klockan halv 2! Skål för det!

å nu sticker jag för nu kommer de valpar =)

Godkväll!

Ikväll har vi vart hos Viktor och Pernilla och spelat ett spel dom heter D-Jay. Det är ett musikspel som är riktigt kul faktiskt!  Dock hann vi inte spela så himla länge eftersom Alexander ska upp och jobba imorgonitti! Men de var kul så länge de vara =)

Imorgon är jag också ledig.. Börjar bli en vana. Detta är inte bra! Tur att Alexander är så himla duktig och går och sliter på jobbet varje dag medans jag är hemma. Dock är jag en duktig "hemmafru" hahahaha!
Jag städar diskar och tvättar =) ;P
Nu hade jag tänkt sätta mig ner i soffan och kika på navy som börjar klockan 11 och efter det blir det att krypa i säng!

Imorgon hade jag tänkt baka lite och städa eftersom jag fyller år på Onsdag så har jag endel göra =) Men de blir bra!

Detta spel tror jag att det var =) Himla roligt iaf =)


Jag älskar dig Alexander Lindström!

The M Magazine!!

Så här ligger det till: make up store äger en av välrldens största make up tidning som heter M Magzine!
Det är en super härlig tidning som alla borde känna till =)


För mer info om tidningen gå in och kika på M Magazine

Hejja make up store och mig =)
Kika även in på gabbis blogg För de är en bra blogg =)

Puss

men så här ligger de till!

Idag har det inte hänt något speciellt alls.. Jag har inte ens tagit mig till solariet!!! Illa!!!
Imorgon är de så att jag återigen är ledig. Men de är ju skönt men ändå inte bra. Hade hellre jobbat idah och imorgon och fått vara ledig på min födelsedag. Men nu kommer det säkert bli så att jag måste jobba på onsdag. Men men de är inte mycket att göra något åt!
Nu hade jag tänkt gå och kika på tv tills min älskling kommer hem och sedan får vi se vad som händer ikväll..
Puss

lite



detta är guld värt på morgonen!




Dessa två linnen fick jag av min käre mor och far när dom kom hem från budapest =)

Tempo i våras!


Godmorgon!

Denna morgon blev inte riktigt som jag planerat!! Jag hade tänkt kliva upp i bra tid och vända på dygnet eftersom jag förmodlingen ska jobba nu resten av veckan.. Men så blev inte fallet. Jag vaknade när älsklingen kom hem på lunch.. Dvs klockan 11. Jag har sovit som en stock och jag har inte vaknat av att han ringt inget.
Så min käre man fick laga sin egen lunch medans jag försökte pallra mig upp som en död ko!!!
Men så kan det gå! Nu är jag iaf uppe och nu tänkte jag baka kola kakor och städa lite. för om jag jobbar imorrn och på onsdag kommer jag aldrig ha någon ork kvar till städ och bak. Så de är bäst att jag passar på!!!
Ha en trevlig dag =)
Puss

So close!

Nu är jag hemkommen och har just stigit ur duschen =) Träningen gick bra och de är så himla skönt att röra på sig och komma igång =) När jag kom hem hade min älskling gjort kvällsfika åt mig och det uppskattades så himla mycket =)
Nu har han lagt sig för att sova och jag sitter här och kikar runt. Sedan hade jag tänkt hinna se lite tv också innan jag ska krypa isäng =)
Imorgon är som sagt en ledig dag och jag har inga direkta planer. Får helt enkelt se vad dagen bjuder på =) Hade dock tänkt hinna och lägga mig i solariet ett tag =)

Näe nu kallar tv'n =) Puss Puss

Jag älskar dig!

Hallå söndag!

Lite halvdålig uppdatering har det vart i helgen men de beorr på att det vart fullrulle hela helgen =)
Fikat i lördags gick super och det var fullthus hela lördagen från klockan 13,00-18.00 och sedan på kvällen blev de bowling med Jonas och Veronica. Himla trevligt. Efter bowlingen drog vi vidare hem till dom där de spelades Buzz. Så lördagen vart en hellyckad dag =) När vi sedan kom hem på natten så var jag en aningens slut och jag somnade ovaggad =P hehe
Idag har vi mest vart hemma och chillat, vi gjorde ett ryck imorse och städade upp från igår och sedan har det inte hänt mycket alls. Relativt skönt måste jag säga =) Tyvärr så måste vi återgå till vardagen imorrn och vanliga rutiner kickas igång.. Jag är dock ledig imorgon men de är bara en tidsfråga innan en storbåt kommer in! De pratades om att den skulle anlända i början av veckan men vi får se.
Jag hade iaf inte tackat nej till att vara ledig på onsdag eftersom de är min födelsedag och då tycker jag att man förtjänar att få vara hemma och städa och göra fint och bara ta de lugnt innan alla kommer på fika... Inte behöva stå ute i kylan och frysa röven av sig och jobba.. =) dock är de bara min åsikt. Men man ska vara glad att man har ett jobb iaf. Alla har ju inte den turen..

Min älskling gjorde också en smörgåstårta till fikat =) Supergod vart den! Tack älskling :)
Nu ska vi snart käka middag och sedan blir det att åka och träna lite fotboll =)
Puss



Goeste smörgåstårtan =) Mums säger jag bara!! =)

gokväll!

Att camilla fick lämna IDOL de trodde jag då banne mig inte. Men men så länge tove och erik är kvar så är jag nöjd =)
Nu har jag bakat klart nästan allt.. Bara tårtan kvar. Har dock inte bestämt vad för tårta det ska bli men något smarrigt iaf =)

Tänkte lägga in lite pics:)



Så himla duktig jag är :) :)



Så här fint var de när jag kollade ut genom fönstret imorse! Hopplöst!



Turbo hatar sin bur, men Tempos bur tar han gärna över så fort han får tillfälle!
Förövrigt så har Turbo hittat en ny sovplats.. Jag sökte nämligen honom tidigare idag och tillslut hittade jag han. Å gissa vart? Jo i garderoben på nedersta hyllan inbäddad i alex kläder =P Hahahha! Sötaste Turbo!

men hoppet??

Så här ligger det till. Veronika kom förbi och hälsade på och vi cnackade skit och drack kaffe =) Himla trevligt måste jag säga =)
Sedan när hon åkte så kom jag på att de var bäst att sätta igång med bakningen.. Så jag bakade chokladsnittar och sedan gick jag raskt vidare till att baka hallongrottor... MEN nu är de såhär att jag har inga former.... Så dett sög + att jag har inge pengar på min mobil så jag får inte tag i någon och sedan så är det så att jag har inte tänkt traska på konsum i regnet... Så nu sitter jag och väntar på att min söte pappa ska se mina sms och ringa mig och förhoppningsvis så slutar han snart och då kan han köpa med sig det när han åker hem och komma förbi mig med dom, plus att jag behöver mer smör..
Skål för regnet !!

Tack för att regnet förstör min bakdag =( haha! Puss

morgon morgon!

Vaknade nyss helt död. Kändes som jag var bakis och död samtidigt.. Men så var de inte. Jag som hade ställt väckarn på 8. Jaja, så kan det gå!
Bäst att jag sätter igång med som working om jag ska hinna allt jag hade planerat att göra idag!!
Trevlig helg! Puss

Godkväll!

Nu har jag nyss kommit hem från träningen, skönt att komma igång igen =)
Träningen gick bra men de känns som om det var ett tag sedan man spelade fotboll, dock så var ju sista matchen i september så så himla länge sedan var det ju faktiskt inte =) Haha! Men de går bra! Kul var det iaf!!

Imorgon blir de sovmorgon och sedan ska jag städa och göra fint inför lördag =) Ev. skulle Veronica också komma förbi och snacka lite skit över en kopp kaffe =) Trevligt värre =) Jag hade också tänkt hinna baka lite smått och gott också, men vi får väl se hur mycket som hinns med =)
Nu hade jag tänkt ta en varm dusch och sen kanske kika lite på tv innan sängen ropar =)
Sovgott gott folk!
Puss

hemma !

Nu är jag hemma efter ett väldigt ansträngande jobbpass, hela 3 timmar har jag vart och slitit :P
Imorgon är jag ledig, som de ser ut nu iaf! men man vet ju aldrig rätt var det är så ringer dom imorgonbitti och vill att jag ska jobba, men de visar sig!
Imorgon hade jag iaf tänkt vara duktig och städa eftersom de är fika på lördag så generellt sätt skulle det vara bra om jag fick vara ledig imorgon!
Sen skulle kanske Veronika komma förbi och dricka kaffe =)



Turbo imorse =)



Spionen i fönstret!!!!



Såhär såg jag ut idag med mina nya kläder =)



Min alldeles egna söta mor!

lyckans skratt!

Jag är så himla lyckligt lottad som får ha så många fina människor omkring mig! Jag uppskattar verkligen er alla och de är guld värt att ni finns =)
Jag är lyckligt lottad och de är jag tacksam för! Puss =)
å min underbara pojke. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!! Du förgyller mina dagar!

Godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen :) Har nyss pratat med polisen och det är inte lätt att komma ihåg detaljer om något som hände för så längesen. Men men någorlunda gick de iaf =P
Idag ska jag jobba på skolan igen, ännu ett sådant där tungt pass =) Ska jobba från 13.30-16.30!
Men som man brukar säga, många bäckar små!


Innan ja ska åka och jobba så hade jag tänkt att bara ta det lugnt, ta en varm dusch och kika på tv =) De gillas.
Något som är lite små kul är ju att mina söta hundar har ännu inte klivit upp utan dom sover som stockar, haha. DOm är riktiga sjusovare


han ligger frivilligt i buren tom (han brukar hellre ligga på sin bädd som vi har bredvid sängen). Dock så väckte jag han av blixten men nu sover han igen :P haha!
nu kom lille man upp så nu är det väl bara en tidsfråga innan de är full rulle här hemma =)


Godmorgon!!

Puss

godernatter!

Kvällen blev en riktigt slö kväll =) Varken jag eller älsklingen hade någon ork att laga mat så det blev kräm och rostade mackor. Haha. Sedan bäddade vi ner oss i soffan och bara mös hela kvällen lång!
Nu har älsklingen krypit isäng och jag funderar också på att söva :)
Känner mig faktiskt lite trött. Imorgon är det Torsdag och jag äe ledig. Får se va jag hittar på för spännande!
Nu hade jag iaf tänkt kolla min mail och kika lite på facebook innan jag går och lägger mig men sen är de gonatt!

Sovgott Puss
Jag älskar dig!

home sweet home!

Nu klev jag just innanför dörren efter att ha vart och jobbat en väldigt "ansträngande" pass.. Hela två timmar var jag tvungen att hänga på fritids :P haha! Det gick bara fint iaf :)
Imorgon är jag ledig och även så på fredag, så nu har jag gjort helg och de känna faktsiskt ganska skönt =)
Nu kommer snart min älskling hem och då blir de att laga middag och sedan får vi se vad kvällen bjuder på =)
Jag var lite småsugen att gå på bio men min man är kanske helt död om dom haft mycket att göra. Sedan vet jag ju som inte när han slutar heller..

Imorgon så hade jag tänkt åka in till stan, först ska jag på vittnesförhör och sedan måste jag åka in till stan stan och köpa en ny näspiercing eftersom jag har tappat min så nu är jag utan och det är inte bra för rätt vad de är så har det vuxit igen och det vill vi ju inte.. Nej nej!
Sen skulle jag även behöva gå ut på en långpromenad. Så de är morgondagens planer.
I helgen kanske de blir fika, jag vet inte ännu. Jag fyller ju år om 1 vecka och på onsdag så jobbar ju min man och då blir det så sent så jag överväger att ha fika i helgen, eller så tar jag de helgen efter. Men då blir de ju mycket längre bort och det är dåligt! Haha

Jaja de löser sig nog :) ska samråda med Alexander så blir det nog bra =)
Nu ska jag sätta mig framför tv'n och kika om de är något bra =) Puss

halloj!

Nu är jag uppe och alert! Hade strax tänkt sätta igång med bakningen igen eftersom jag var så himla duktig igår =) Alex älskade mina kolakakor så jag kanske har en gömd bagare inom mig :P vem vet?
haha!
Så kan de gå. Jag börjar jobba om 2.5 timmar och under den tiden hade jag tänkt hinna baka, duscha och göra mig i ordning för jobb! Hinner jag? :P
bäst att sätta igång :) PUss

Halleluja!

Jag var bara tvungen att skriv en uppdatering! Kolakakorna är klara och jag måste bara säga att det är dom godaste kolakakorna jag någonsin smakat :)
Nu har jag även bakat chokladbollar och jag funderar på att göra en sats chokladsnitsar också =) Himla kul de var att baka.. Jag hade nästan glömt bort hur roligt det var :)
Kommer sluta med att jag bakar hela natten lång =)
___________________

Uppdatering, igen..!

Kolakakor - Check!!
Negerbollar - Check!!
Havreflarn - Check!!

Nu väntar sängen och imorgon väntar mer bak och mellan 14.30-16.30 ska jag rycka in på fritids och jobba =)

Godnatt gottfolk =) PussPuss

harregud!

Nu är jag igång! Jag har just hett in en plåt med kolakakor.. Jadu, jag säger då de.. Undra hur detta ska sluta? jag är ju egentligen ingen bakare (längre) men nu när jag fyller år snart så tänkte jag att jag skulle göra allt fika själv denna gång istället för att köpa allt =) hahah.
Men de kanske blir att köpa allt ändå? de återstår ju att se ;) Eller så kanske jag är värsta stjärnbagaren och allt blir så himla gott!?!? kanske de kanske...
Kolakakor är ju älsklingens favorit så de lär ju visa sig imorgon när han norpar en innan jobbet =) haha!
Hoppas jag är lite duktig iaf! Puss

men blää!

Alex kom just hem från jobbet.. Å nu tycker jag faktiskt att det är tyvärr.. för jag hade planerat att åka och sola men de blev ju inget av... så de sög.. istället måste jag följa med och handla.. och de kändes inte sådär peppande men men.. Å sen skulle Pernilla komma förbi så då blir de ingen solning idag. Bajs för de.. Jag som verkligen såg fram emot att åka och lägga mig i solariet och kanske till och med somna =) Jag tycker de är så himla skönt att sola.
Så jag tycker att Alexander kunde ha jobbat lite längre så hade jag kunnat pallra mig iväg.
Jag skulle just gå då han klev in genom dörren.. Om jag bara hade smitit iväg 5 minuter tidigare... då hade jag just nu legat och solat. Men så blev inte fallet.
DÖD! Skål för blekfisar!
:P hahah! Puss
Älskar dig ändå!

Just another day off igen..

Imorgon är jag återigen ledig. Vilket är skönt, eller jag är inte helt ledig.. Ska jobba två dagar på skolan =P hehe!
Idag har jag och Tempo varit på 1 och en halv timmas promenad vilket var äldigt uppfriskande =) Sista halvtimmen promenerade jag även med min farmor och farfar =) Sedan åkte vi hem till oss och där blev de wienerbröd och kaffe =) Inte alls fel =) haha.. Nu har farmor och farfar just åkt och jag överväger att at mig en promenad ner till Solariumet =) Det skulle ju inte vara helt fel =)
Sedan hade jag också tänkt hinna städa lite =) Håller på att tvätta nu för fulla muggar och nu kom en tanke, ag har ett par vita skor som är så himla fina, men dom är inte direkt vita längre, så jag hade tänkt tvätta dom.. Det borde väl gå bra?? I värsta fall åker jag på att köpa ett nytt par skor, men de skulle ju inte vara fel de heller.. Så jag troa jag ska chansa på att dom går och tvätta och sedan får vi se hur resultatet blir =) haha!
Ha en bra dag! Puss

Godmorgon!

Imorse vaknade jag inte lika tidigt utan lyckades släpa mig upp halv 10 =)
Nu har Alex just åkt tillbaka på jobbet efter att ha vart hem på lunch =) Nu hade jag tänkt gå en lång promenad med dogsen och sedan hem och lämna dom och så sen så tänkte jag faktsikt åka och lägga mig i ett solarium! Har insett hur blek jag är så de måste jag åtgärda =)
Fast absolut först ska jag städa upp här hemma och plocka bort älsklingens lunch osv. =)

Förövrigt så är jag så himla lycklig =) De är bra! Alla borde få vara lika lycklig som jag =)
Igår fick jag också ett minneskort till min telefon =) så nu kan jag klicka massa kort och ladda in massa låtar så himla bra :) så nu på långpromenaden har jag laddat upp med massa bra musik på telen och hedsettet åker med :)
Puss

Gokväll!

Nu är vi hemkommna efter att först hämtat min mor och far på flygplatsen och sedan bjöd dom på middag =) Dom hade iaf haft det bara bra på deras lilla resa =) Dom hade även köpt hem massa fina kläder till både mig och min älskling =) Tusen tack =) himla bra kläder måste jag säga. Bershka borde som komma till umeå tyck ja! :)
Älsklingen gick och la sig just efter nio och sover nu som en stock medans jag är lite piggelin och sitter här och fjantar runt =) Ska väl snart gå och sova jag också men jag måste bara kika klart =)

Imorgon hade jag tänkt hinna med en hel del, först tänkte jag åka och sola solarium och sedan på de tänkte jag ta en joggingtur i kylan, sen hade jag även tänkt hinna tvätta en tvätt, posta lite brev, starta upp tandblekningen igen etfersom de dog av sist och jag hann inte göra klart det och så hade jag också tänkt baka lite eftersom jag fyller år nästa vecka och då tänkte jag starta med bakningen i tid så jag inte står där dagen innan och har allt ogjort.. Bättre att passa på nu när jag ändå är ledig =)

Näe nu har peppen för sängen kommit! Ska bli skönt att få sova hemma i våran säng med våra lakan! Underbart! There's no place like home =)
Puss Puss
Ida hjärta Alexander

Hejsan hoppsan!

Imorse var jag uppe med tuppen, jag klev nämligen upp när min älskling åkte på jobbet, dvs vid sju och så gjorde jag en brasa och bäddade ner mig i soffan och såg en film =) Hur mysigt som helst =)
Sen klockan 9 vart jag tvungen att skjutsa min bror till skolan så då tog jag mitt pick och pack och åkte hem =) Så nu är vi på hemmaplan och just nu är min man hemma på lunch och när han sen åker så tänkte jag åka och fixa lite ärenden och även städa och tvätta =) Lite nytta alltså =)

Att vara ledig känns faktiskt skönt, jag har blivit för bekväm på skolan och jag kan inte säga att jag längtar tills jag måste jobba igen =P haha! Men men så kan de gå!

Nu blir de workinglady!

Söndagens!

Idag har de blivit en riktig latdag, vi var förbi V och P en sväng och bara chillade och nu är vi åter ute på lövöudden och ska strax laga middag, till middag blir det våfflor =) Så himla kul :) det var inte igår man åt de =)
Förövrigt så är de lite dåligt att helgen är slut och man måste återgå till vardagen.. Dvs, alex jobbar som en tok och dagarna kommer när jag måste stå ute och frysa rumpan av mig =P

Förövrigt så nu när de är säsong för vinterdäcken ska på så har Alex sjukt mycket att göra på jobbet så vissa kvällar slutar han halv 10-10 och då när han kommer hem är han helt död och nästintill dör isängen så fort han kommer hem och då hinner vi knappt rå om varann något och därför är helgerna så himla bra för då är de mys på högsta nivå. Men då som vanligt så susar bara helgerna förbi och så är de söndag kväll igen. Men men man kna ju inte ha helg jämt :P
Näe nu ska vi sätta igång med våra våfflor =) Sen ikväll blir det en mys kväll med film =) Not bad not bad =)
Puss

Söndag!

Nu är även denna helg slut och de är så himla tråkigt att helgerna bara susar förbi =( Det ogillas starkt!
Igår var iaf en trevlig kväll med lite blandade aktiviteter =) Men mycke skratt bjöds de iaf på =)

Idag blir det lugna puckar, min far fyller år men eftersom han och min mor har lämnat landet så får vi gratta honom när dom kommer hem =) Men jag hade tänkt slänga iväg ett roligt mms :)
Näe nu väntar en härlig söndag! PUss

Saturday night =)

Idag har vi spenderat hela dagen på stan, eller iaf nästan. Men de var trevligt =) Köpte lite mat och lite annat smått och gott så de var ju trevligt =)
Ikväll är ännu oplanerat, men till middag blir de iaf Pizza, ev att vi sedan styr något med Veronika och Jonas.. Men som sagt, ännu inget bestämt :)
Blir nog en lugn lördag iaf =)

Nu hade jag tänkt sätta mig framför tv'n och bara känna lugnet och njuta av att de är lördag och ledigt=)

Puss

I slagsmål med bönder och en säck potatis och en tunna sill!

Harregud säger jag bara, nu är vi hos min mor och far och jag har bänkat mig vid datorn men gav upp allt som hette facebook och apberget pga att detta internet på grund av att de går så innåthellvette segt! Det är de sjukaste.. Jag hade glömt bort hur de är att bo i skogen, eller så hade j rent av förträngt de=P haha

Nu ska jag iaf se hur de går för min käre man som håller på att laga mat! IKväll blir de bara lugnt och de känns skönt, är otroligt trötter =)
Trevlig helg!
Puss

Äntligen Freeedaaag

Nu är jag hemkommen från min sista dag på skolan, för denna gången iaf! Känns tråkigt, Precis när man kommit in i alla rutiner och lärt känna alla barn då är de tack och adjö!
I helgen är min mor och far long gone så de blir att bostätta oss hos dom och ta hand om deras doggisar och även min älskvärda lillebror. Måste ju se till att han inte hittar på nå rackartyg :P haha!

På måndag är jag ledig och de ska faktiskt bli skönt, har ju jobbat nu i 2.5 veckor i rad så jag behöver få vila lite =P haha!
Nu hade jag tänkt städa här hemma så att när vi sedan flyttar hem igen så kommer vi hem till en fin lägenhet =)
Puss

Hej hej !

Imorgon är min sista dag på skolan och jag kan faktiskt inte säga att jag ser fram emot att stå ute på stuven klockan 06.00 och frysa röven av mig! Trivs tusen gånger bättre på skolan!! Men men de är inte lätt.

Nu har vi just sett johan falk och vi är som helt inne i dom filmerna, dom är så ruggit bra!!! Helt sjukt faktiskt om jag får säga de själv =) Näe nu blir de att sussa =) Ska köra mor och far på flyget imorgonbitti klockan 05.30 =P Peppen!!! haha!
Näe godnatt Puss

Oh i love my life =)

FIkta var trevligt :) farmor och farfar gör mig alltid lika glad =)
Imorgon väntar jobb och de är så himla skönt att se fram emot jobbet och att inte se de som en börda =P
Haha.. Nu har jag nyss kommit ur duschen och nu tänkte vi krypa isäng =)
Så sovgott! Puss

bara ett måste!

Jag måste bara få berätta något kul som hände idag =)
De började med att vi satt i klassrummet och barnen fick säga saker som fanns i
klassrummet sedan fick dom säga om man säger en eller ett eller flera innan, tex ett äpple osv.

Då var det en kille som räckte upp handen och sa de finns en jordglob, då sa en annan näe de heter flera.
Då vart jag tvungen att fråga vars han såg den andra jordgloben för jag såg då bara en då sa han:
- Vi sitter ju på det andra ju!!
Hahhahaha
Barn är så himla underbara =)

hej hej hallå!

jobbet gick bra, känner mig också faktiskt frisk =) wiihoo!
Snart kommer mina underbaraste hem och då kanske de blir att åka förbi farmor och farfar och gratta farmor eftersom de inte blev av i måndags när hon fyllde år. ill ju inte smitta dom lixom =P

Näe nu ska jag gå ut med dogsen =) Puss

come on!

Jag tror att min vitaminchock börjar kicka in, känner mig faktiskt ganska pigg =) Det är bra.. Vitanminchocker behövs lite nu och då för då blir man friskers =)
Ikväll kom älsklingen inte hem förän nio men både min bror och vrickadevickan kom förbi och höll mig sällskap =) De gillas!!
Imorgon är jag åter tillbaka på jobbet, känns kul =) Ska bli så skönt att slippa sitta nerbäddad och tycka synd om mig själv =)

Något som dock är negatit är ju detta med sömn, jag har ju inte gjort annat än att legat och vilat så nu är klockan snart halv 11 och jag är så himla piggers! Not good! Näe jag ska lägga mig och läsa ett tag då kanske john blund svänger förbi ;)
Puss

Tisdag!

nu är klockan snart sju och min käresta jobbar ännu, var förbi honom en snabbis nyss innan jag åkte på konsum och då hade dom fortfarande sjukt mycket att göra innan dagen var slut =(
Stackare!!

Min käre bror är dock här och håller mig sällskap och snart ska vi käka middag, tänkte bara se först om älsklingen är hemma snart så han får äta med oss, men annars får han äta något själv när han kommer hem!
Näe nu sk ajag se klart navy!

that's life!

Uttråkad är minst sagt vad jag är... Men så kan de gå.. Men nu börjar jag också känna mig lite piggare, har blandannat fått tillbaka rösten och halsen känns inte lika söndrig nu! Så jag har bestämt mig för att gå till jobbet imorgon =) Kanooon!
Ska bli skönt att slippa ligga inne och tycka synd om mig själv :p Hahaha!
Idag har jag faktiskt haft orken till att städa undan lite här hemma, orkade till och med putsa fönstret på våran balkongdörr... För hela dörren är fönster så hundarna gör fina märken där. Så de var banne mig på tiden =)

Nu hade jag tänkt koka mig en kopp kaffe och bädda ner mig i fotöljen och läsa lite från mias dotter emma, och sedan invänta min käre bror som ska komma förbi när han slutar och ta med Tempo på en långpromenad.. Eftersom jag är sju och alex jobbar (övertid också) så blir de lite lite motion för honom och de märks när han inte får nog. För i vanliga fall brukar han få gå på minst 2 långpromenader varje dag och vi brukar också åka och släppa honom så han får springa och busa på.. Så nu går han på klorna här inne och då fick min bror hoppa in =P

Förövrigt så är min älskling den bästa, imose när han for på jobbet så sa han följande:
- Om du ska ut med hundarna idag och rasta dom något så klä på dig ordentligt så att du inte blir mer sjuk!
Sedan kramade han om mig och sa att jag var världens mest underbara person =)
Jag är bara såå kär :)

Puss Älskar dig!

sickness!

Ja idag är jag också hemma och är sjuk, börjar dock känna mig en aning bättre, fick även sova relativt bra inatt också. Slapp den eviga hostan (nästan iaf)
Idag ska jag bara ligga hemma i soffan och mysa under filten, med en kopp kaffe och boken mias dotter Emma..
Igår läste jag ju ut mias hemlighet (igen) men jag va tvungen att läsa den så jag kom ihåg lite för de var så himla längesedan ja läste dom.
Hur som haver så är dom böckerna så otroligt bra först Gömda, sedan Asyl, miashemlighet och mias dotter emma..
Riktigt bra böcker. Jag blir som fast klistrad och kan inte sluta läsa förän jag läst ut dom =P
Sen nu finns de ju också någon bok som heter mias systrar eller något som handlar om tre svenska kvinnor som också hamnar på flykt från deras svin till män!

Måste nog läsa den också!!

Näe nu ska jag gå och se smallville och fika lite frulle =)
IMorgon hoppas ja på jobb! Jiihooo!!

harregud!

Så hiimla himla tråkigt att vara sjuk. Jag har varit hemma idag och bara legat, direkt jag gjort något så värker typ hela kroppen och jag har nästan ingen ork till något! Så himla trist!
Jag vill inte vara sjuk!!!

Älskar dig Alexander

godmorgon!

Nu är vi uppe här hemma, dock har jag nästan inte sovit något alls, rösten smet till Kina och jag har hosta som heter duga. Känns typ som jag hostat sönder båda mina lungor. Inte bra Inte bra...
Så idag blir det att ligga hemma och krya på mig! Hatar att vara sjuk! Det är inte bra någonstans..

Men men inte så mycket att göra något åt. Jag hade då tänkte c-vitaminchocka kroppen lite nu i tre dagar sen får vi se hur de går =P
Näe nu ska jag bädda ner mig i soffan och läsa min bok! Puss

Helgen = Slut!

Ja de känns väl sådär, är fortfarande halv sjuk och det verkar som att det vägrar bryta ut. Jag skulle ju hellre bli dödssjuk nu och sedan om 3 dagar så är jag frisk än att nu gå och vara halv sjuk i en vecka.. Men men synd att man inte kan styra detta!

Idag åkte vi ganska tigit upp till stan där vi gjorde några ärenden och sedan åkte vi förbi B-I och Sven och där ble de fika =) Inte fel alls =)

Nu är älsklingen i Obbola och skruvar i bilen medans jag hade tänkt städa lite och tvätta lite kläder, vi får dock se hur orken blir men förhoppningsvis får jag lite gjort iaf =)
Imorgon fyller min kära farmor år och då blir de fika för hela slanten =)
Näe nu ska jag sätta igång! Pusspuss

Lördag!!

Idag har vi arit hos min mormor och morfar och hjälpt dom att flytta! ! Det gick kanoners och de blev sketa fint =)
Sedan blev de fika med smörgåstårta =)
Nu är vi hemma och sitter och klurar på vad denna lördagskväll ska bjuda på! Ännu är vi ovetande men de löser sig nog =) Blir iaf inget avancerat eftersom min hals är åt fanders, på köpter har jag fått hosta och täppt näsa... Bara febern som saknas..

Näe nu ska jag kila! puss

Godkväll!

Nu har vi just sett IDOL och jag har som smått fastnat för den där Tove, jag tycker hon är grym...
=)
Nu inväntar vi resultatet men de är ju lite mindre än en timma kvar så vi får väl se om vi slår på filmen medans vi väntar! Men jag vet inte. Imorgon bär de av till min mormor och morfar och vi ska hjälpa dom att flytta =) Näe nu ska vi se film =) Puss

Heeelg!

Så otroligt skönt det ska bli att få göra helg =) Ja säger bara det! Trots att barnen är underbara så ska de bli skönt med lite lugn och ro =P haha!
Idag slutade jag halv 5 så jag är nyss hemkommen. Ikväll blir det godmiddag och sen ska jag sitta bänkad framför IDOL!!!!
Sen imorgon blir det en välförtjänt sovmorgon som heter duga =)
Helgen är annars helt oplanerad och jag satsar på impulsivitet, de gillas.
Näe nu ska jag ta och lägga mig i soffan och känna lugnet ett tag =)
Trevlig helg! Puss!!

Älskar dig!

Gonatt!

Hejja Tove! Hon är en av mina idoler i IDOL än så länge, jag håller nog på hon och karolina idag skulle jag tro!
Snart får vi veta =) hehe!

Älsklingen har gått och lagt sig redan men jag måste klamra mig fast vid IDOL som börjar om en kvart! Så enkelt är de bara! Kan inte komma ovetandes till jobbet imorrn! =P

Imorgon är de helg och de känns ofattbart skönt. På lördag blir de sjusovande =) Haha. De gillas!

Näe nu ska jag se nyheterna tills iddan börjar! Puss

Dagen före F day!

Härliga tider och veckan har rusat förbi, imorgon är det fredag ( igen ) och en lugn och skön helg väntar!
Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och nu inväntar jag min man och sedan ska vi bege oss upp till stan och köpa en ny hatthylla om jag hittat som är såå fin och skulle passa som pricken över i:et i hallen =) Perfa!!!

Ikväll blir det IDOL mys och sedan kanske en film, de skulle inte sitta fel!
Idag på jobbet hade vi "föräldrafika" och de var så himla trevligt, träffade också en ungsnärta i sina bästa år som bara är så trevlig och rolig. så rolig att jag satt kvar och pratade med hon till klockan 4 trots att jag slutar halv 4! Så är de =)

Nu har jag iaf startat en tvätt och nu tänkta jag ta och gå en prommis med dogsen tills min älskade är hemma =)
Trevlig torsdag! Puss

RSS 2.0