SaraIdaSofia! -

Dåligt!

Så här är de imorse klev jag upp strax efter 5 och sen begav jag mig på jobbet nere i hamnen, detta är då första dagen på 1 och en halv månad som jag jobbar där nere. Å så kvällar dom mig klockan 10. Det uppskattas inte..
Men men så kan de gå! Dock så hade jag tjäntat på att vara ledig och stämplat.. Men men, tyvärr kan jag inte längre säga att 4 timmar är bättre än inget för i mitt fall så är det inte de..
Nu ska jag se på tv (våra bästa år) haha och göra mig i ordning och sen fixa lunch åt min underbara pojke som kommer hem klockan 11 och sedan bär de av till stan med Pernilla.. Ska shoppa lite småsaker =) Inte fel, lägger upp bilder sedan på vad jag hittade för skojjsigt =)
Imorgon är de helg + lön. Tagga !! =) Ska bli skönt med helg, det är något speciellt med helg, även fast man är ledig hela veckan så är helgen något speciellt och jag gillar helger =) Speciellt när jag får ha världens mysigaste helg med han jag älskar av hela mitt hjärta. Det är lyckans helger! Är så ofattbart glad att det är vi två! Du får mig att må så himla bra och jag kunde inte vara mer lycklig :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0