SaraIdaSofia! -

that's life!

Uttråkad är minst sagt vad jag är... Men så kan de gå.. Men nu börjar jag också känna mig lite piggare, har blandannat fått tillbaka rösten och halsen känns inte lika söndrig nu! Så jag har bestämt mig för att gå till jobbet imorgon =) Kanooon!
Ska bli skönt att slippa ligga inne och tycka synd om mig själv :p Hahaha!
Idag har jag faktiskt haft orken till att städa undan lite här hemma, orkade till och med putsa fönstret på våran balkongdörr... För hela dörren är fönster så hundarna gör fina märken där. Så de var banne mig på tiden =)

Nu hade jag tänkt koka mig en kopp kaffe och bädda ner mig i fotöljen och läsa lite från mias dotter emma, och sedan invänta min käre bror som ska komma förbi när han slutar och ta med Tempo på en långpromenad.. Eftersom jag är sju och alex jobbar (övertid också) så blir de lite lite motion för honom och de märks när han inte får nog. För i vanliga fall brukar han få gå på minst 2 långpromenader varje dag och vi brukar också åka och släppa honom så han får springa och busa på.. Så nu går han på klorna här inne och då fick min bror hoppa in =P

Förövrigt så är min älskling den bästa, imose när han for på jobbet så sa han följande:
- Om du ska ut med hundarna idag och rasta dom något så klä på dig ordentligt så att du inte blir mer sjuk!
Sedan kramade han om mig och sa att jag var världens mest underbara person =)
Jag är bara såå kär :)

Puss Älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0