SaraIdaSofia! -

2010-08-30

Hallå!!
Idag har vart en jobbig dag, mådde pyton hela förmiddagen och låg mest bara i sängen med vetekudden och kved. Men jag lyckades rycka upp mej och vi kunde bege oss till stan och hälsa på Britt-Inger och Sven och få i oss nå middag =) Himla trevligt! Blev också ett stopp på barnenshus och inskaffa en skötväska som jag kom på att det kanske kunde vara bra att ha.. Svindyr dock.. dyraste väskan jag någonsin köpt tror jag =P

Nu är jag iaf hemma och jag plågas av "mensvärk" inte helt okej. Hade ju vart okej om jag kunde få ligga med värkar och veta att hon var pågång, men inte det utan jag får bara ligga och ha mensvärk och må illa..
Så nu hade jag tänkt hoppa ner i badet och känna lugnet, sen blir det nog att spendera kvällen i soffan och hoppas att det sätter igång snart så jag slipper gå över nå fler dagar. Men med min tur så lär jag vara som en elefant, kom tillbaka i juni 2011 så är jag fortfarande gravid!! 36 månader, eller något sådant är väl elefanterna gravida?!..
Hon verkar då ärvt min tjurighet + lite till!! hon ligger garanterat som ett kors inne i magen och pallnitar för att inte komma ut! Så när hon väl inte orkar hålla emot mer så blir jag tvungen att klämma ut en 6 kilos bäbis.. Tänk på den ni.. Hur kul skulle det vara!? Då tror jag bannemej hon får stanna där inne ;P hahaha!
Näe nu väntar ett lugnande bad!  I vattnet är ända stället som mina fogar inte värker och magen är inte ivägen!
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0