SaraIdaSofia! -

Dagen före F!

Igår efter en underbar dag så blev det bullbak här på solskenet 3E.. Shit vilket bullteam jag och min man är!! Vart dom goaste bullarna jag ätit på väääldigt länge.. + att dom vart så himla perfekta och fina!! Super mys att baka ju!! Så innan sängen kallade igår blev de nybakta bullar och mjölk!! Så sjukt gott =)

Idag har jag jobbat och det har fan inte vart lätt.. Det har vart varmt ute och jag har fått jobba som tusan på kajjen!! Sjukt längesen jag behövde stå där men just idag så hade dom förlite folk så jag var så illa tvungen att ställa mej där!! Såhär i efterhand värker hela min kropp, mina fötter är uppsvällda och jag är helt slut!! men det är bara att gilla läget.. imorgon slipper jag iaf stå på kaj! Skönt!!

Nu har jag just vart och kört min bror på balen, han går ju ut 9:an nu nästa vecka.. Shit vad tiden går!! Himla stilig var han iaf!!
Älsklingen åkte just på träning och jag sitter här och nördar mej!! ska strax öppna min nya korsordstidning ;) haha!
Känner dock inte peppen.. Tim ska ha hämtning någon gång ikväll.. Det kan bli när som helst.. Men dock tror jag inte han vill hem före 1 så då kommer jag inte få sova innan de och 05.00 imorgon ringer väckaren.. Död är vad jag kommer att vara!! Suck!!
men men tur jag hann sova 2 timmar efter jobbet iaf!! =) Mys!!

Nu ska jag dyka in i korsorden och bara slappa.. Det står faktsikt på tidningen att "alla kan kryssa" Så generellt sätt är det inte jag som blivit gammal utan det är bara det nya!! japp så är de :) Korsord is the shit!!
Ha en trevlig kväll!
Äntligen fredag imorgon.. Tjohooo!!!
Känner på mej att det kommer bli en superduper helg =)
Pusspuss


Kommentarer
Postat av: Malin

Jaaa, korsord IS the shit :)

2010-06-05 @ 20:51:54
URL: http://passopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0