SaraIdaSofia! -

Tjohoo!

Det löste sig med Alex jobb! Min käre mor tar alex nattjobb =) Himla gullit gjort!
Så imorgon dirre när babe slutar så åker vi till hemavan =) Kommer bli så himla mysigt och skönt att bara få åka bort och koppla av =) Helt underbart :) Hundarna kommer nog också trivas som fisken i vattnet =P

Så just nu borde jag egentligen packa och tvätta lite men jag har bänkat mej vid datorn =P
tanken jag gör det senare är en skön tanke =P haha! Jobbigt när man väl måste göra de i paniken men så kan de gå!
Ska iaf ha med mej bärbara datorn så jag ska he den på laddning nu så har jag något att göra i bilen på vägen upp, givetvis följer vårat internet med också =)
Kameran ska laddas och xbox ska packas =P haha!
Känner på mej att denna helg kommer rankas högt och hålla hög myskvalite =) Superb!!!

Jag och Alex fick varsitt påskägg idag ;) haha! Himla underbart :)

Näe nu är de ju Anna anka söker assistent =P haha! 10p!!!
PussPuss

homeavan!

Imorgon efter lunch bär det förhoppningsvis av till hemavan!! Skulle vara så himla mys.. Jag hoppas nu bara att det löser sig så Alex inte behöver jobba på fredagnatt! För om så är fallet så blir det inget av och det skulle ju vara himla dåligt!! Men men! Bara att hålla tummarna!!

Jobbet idag gick bra, lite långrandigt att sitta och snurra band med de funkar =P hehe!
Nu har jag nyss städat undan lite här hemma och strax kommer min man hem =) Lovley!! Då blir det middag och sen ska vi bara ta det lugnt och se om det löst sig i helgen!

Så ligger det till! Puss

Tisdag!

Så var två dagar avklarad denna vecka!
Jobbet har gått ganska bra både igår och idag =) Himla skönt! Nu är det bara 1 jobbdag kvar sen är de långledigt :)
Vi funderar på att åka till fjällen på torsdag efter jobbet och stanna tills på måndag =) Skulle vara så himla mys!!
Men de beror på om Alexander får ledig!! Det är ännu ett frågetecken!! Men jag hoppas han får ledig iaf!

Idag var jag hos min barnmorska och gjorde lite tester och allt var hur bra som helst, vi lyssnade även på bebbens hjärta och slagen låg på 155!! Himla mys :) Nu har det även börjat bli lite action i magen, speciellt när man börjer sig ner eller rör sig mycket då vaknar lillskiten till liv och sparkar för fulla muggar, precis som att den säger stå rakt det blir faktiskt trångt här inne!! Haha ;D

Nu är jag nyss hemkommen och hade tänkt hoppa in i duschen och sen så småningom ska jag hämta upp Alex på jobbet och sen får vi se va som händer! Kanske att det blir att åka förbi farmor och farfar, var som ett tag sedan vi var där nu! :)
Ha en bra tisdag!
Puss

Update!

Idag blev det klart med våran nya lägenhet, så första juli bär flytten av till solskenet 3E!!
Tjihoo! KOmmer nog bli bra, även fast vi trivs sjukt bra här så är den lägenheten på bottenplan och mycket billigare men lika stor och fin som den vi har nu!
Så de är ju bättre! Elen ingår också så även hur mycket jag än använder så blir de inte dyrare =P haha!

PepparPeppar!

Goddag!!
Nu är helgen snart slut och det är ju alltid lika tråkigt! Men tyvärr så finns de inget att göra något åt!!
Idag har vi vart i staden och kikat på fotboll sen blev de att shoppa lite småt och gott =)
Hittade ett par byxor och en kofta och lite småplock =) Älsklingen hittade också lite saker! Himla mys!

Nu är vi hemma och ska strax åka till Emil och theresia som ska bjuda på middag =) Trevligt trevligt! :) Rykten säger att det blir tacos!! Inte fel.. Sjukt gott! Å idag är jag faktiskt sugen på tacos extra mycket =)

Imorgon är de jobb igen så jag antar att kvällen inte blir så sen. HOppas ni haft en bra helg
Puss

friday night live!

Nu har älsklingen somnat och jag har just sett vem som vann lets dance =) Nu dock har jag väldigt lite och göra och är trött som ett djur!! Men inte kan jag gå och sova inte, nej nej för jag är driver idag!!!
Ska hämta mor och far så småningom som är ute på galej ikväll!! Så det är bara att bita i och hålla mej vaken =P
För skulle jag somna så är risken väldigt liten att jag skulle vakna av att dom ringer och försöker få tag i mej, nej då skulle jag sova tills imorrn =P haha!!

Kvällen har vart luign och skön!! Precis som en fredagskväll ska vara =) imorgon så är vi nog mer för att hitta på något för då är Alexander utvilad och ledig!!
Tror inte jag kommer orka följa med honom inatt eftersom jag knappt kommer att hinna sova!! Men vi får väl se. rätt var det är så är jag fortfarande vaken och har blitt övertrött så då kan jag likagärna följa!!

Näe nu ska jag gå å sätta mej framför tv'n och kika om det finns något intressant att se!! Betvivlar dock det men va gör man??
Sovgott! Puss

Fredag!

Inatt blev de inte mycket sömn, min rygg är nog av på mitten!! Å på köpet så har jag fått sån fruktansvärd hosta så jag tror jag dör.. riktig rethosta som går mej på nerverna frenetiskt!!
Idag har jag vart i stan med Tessan å lilla simon och ätit lunch och även shoppat endel =) Blev givetvis också en fika =) Haha!  Himla trevligt var det iaf!!! hittade dock inte så himla mycket, men de blev ett linne, en hudkräm och en ansiktsmask =) haha! Men de gör inget för då har jag ju pengarna kvar ;P hehe!

Nu håller jag på att plocka bort lite skrot och dona på här hemma.. Blir en lugn kväll ikväll, älsklingen ska ju jobba inatt så han kryper väl isäng snart =) haha! Jag ska då kika på finalen av lets dance ;P
Nu ska jag gå och plocka undan i köket och sen blir de middagstime =)

Trevlig helg!
Puss

one day left!

Imorgon är det fredag igen och de ska bli så himla skönt med helg! Blir ju som sagt en kortdag imorgon :) 10.00 slutar jag och då är de helg =) Riktigt skönt!!

Nu har vi nyss vart och storhandlat på maxi (det är ju löning idag) första gåången som vi faktiskt lyckades fylla upp kylskåpet, annars brukar man komma hem med massa mat och många pengar fattigare och när man packar in allt så fattar man inte hur det kunde bli så dyrt för kylskåpet ser nästan tomt ut!
Men icket nu! Nu ser det alldeles proppat ut och de finns mat för många glada dagar =P

ikväll blir de filmmys med den bäste, vi ska se den nya Wallander, vålnaden tror jag den hette! Spännande spännande =) Blir nog att he igång filmen alldeles strax eftersom min man behöver sova =P men nu är prio nummer 1 att få mig en dusch.. Det är välbehövligt kan jag lova =P haha!!! Var faktiskt en sjukt tung dag på jobbet och det gjorde det inte lättare när de började snöa... Vad hände med våren!?!? Än en gång kommde de snö!! Suck!!! Skulle verkligen uppskatta att våren kunde pallra sig hit på riktigt!

Hoppas ni har en bra kväll! Puss
PS!! Glöm inte att ställa fram klockan på söndag morgon!!


Theresia: Haha ja, det underlättar en heldel när dom är små =)

så där ja!

Nu har vi just svalt middagen =) blev köttbullar och makaroner med gräddsås :) He dug :) haha!
Nu har älsklingen somnat på soffan och jag har bänkat mej framför datorn.. Alex har träning 8 så då blir det nog att kika lite tv och kanske någon vill komma förbi på en kopp kaffe? Call me :)
Turbo fick sig just en välbehövlig dusch!! Han hade börjat lukta lite mindre gott och när man har honom som sängkompis så kan de ju vara en fördel om han luktar blommor :) hahah!
Han vart helt lyrisk när han var färdig duschad, han sprang runt i lägenheten och bara hoppade och studsade, upp på soffan och ner, in i köket och vidare till sovrummet upp i sängen och göra en kullerbytta och så höll han på.. Han kanske tyckte kanske själv att han luktade illa och behövde en dusch och blev glad när han äntligen fick den :) haha
Första gången som han inte surar på mig i timmar efter jag duschat han!! Men det var ju kul =)


Just innan han fick storhetsvansinne och sprang ett maraton i våran lägenhet!



Onsdag!

Så var mer än halva veckan gjord och imorgon är sista "heldagen", fredag blir ledigt efter lunch! Skönt!!
Imorse var de fan kyligt att stå ute, tror tempen visade minus 13 eller nått liknande.. Huvva!! Dock blev det ju fort mycket bättre och det var sjukt nice :) kul att solen kunde komma frma några timmar också :) hgar fått lite färg i ansiktet nu dom här dagarna jag stått ute och jobbat!!

Jag lyckades iaf somna om igår, vid typ 1 tiden och jag kan meddela att jag var måttligt trötter när väckarklockan ringde, kändes verkligen som jag bara sovit en kvart!!
Fast egentligen borde jag ju vara pigg, sov från 18.30-23.00 först så att!!
Kanske har sovit för mycket så jag blir ännu tröttare? =P

när jag kommer hem Ikväll blir det fuskbyggarna på tv och att bara ta det lugnt, ska ju som sagt upp å jobba imorrn också.. Va hände med lediga dagar? =O haha!! Jaja man får vara positiv.. det är ju kul den 25 iaf =)
Näe nu ropar soffan mer än någonsin!
BTW- jag glömde åka och boka tid för min rygg igen... Hoppet!??!?

Älskar dej Alexander

Tisdag!

Ännu en jobbdag förbi! Jobbet gick även idag bara fint!! Jag tror de beror på att solen är framme! Idag var det så varmt att man kunde ta av sig jackan =) Inte helt fel! Men dock så fick jag hemska nyheter på jobbet!! Det ska tydligen snöa från torsdag och 5 dagar frammåt! HOPPET??!?! DÅ bryter jag ju ihop!!
Bara att hålla tummarna att det verkligen inte stämmer!! men YR bukar ju ej ha fel!! PEPPAR PEPPAR!
Min rygg har börjar värka så in i gudarna, måste verkligen ta mej i kragen och gå och boka en massage så att det blir bättre för såhär går det inte att ha det! Jag kommer ju att krevera, och de lär ju inte bli bättre när magen växer utav bara tusan!? Neppnepp! Så imorgon är min plan att gå och boka en tid!


Ikväll blev en knepig kväll.. Jag och min älsk somnade efter middagen när vi skulle vila och vaknade nu klockan 11.. Nu är jag pigg som ett troll och det är ju inte så värst bra.. Älsklingen sover än han meen ej mee.. Så nu blir det att he på en film "the box" å se om jag lyckas få somna om. Annars blir jag ledsen för 05.00 imorrn ringer väckarn igen å jobbet kallar, vare sej jag sovit eller ej!!
Sovgott!

sweet monday!

Så var måndagens arbete avklarat =) Inte dåligt! Dagen har gått himla fort och jag har vart ute och jobbat i det underbara vädret =) Inte alls fel!! Riktigt skönt väder har det vart =)
Nu har jag nyss vart ute en svääng med dogsen och just svalt lite mellanmål!! Nu inväntar jag att min man ska komma hem från jobbet =)
Ikväll blir det bara lugnt, ska ju upp och jobba imorgon så jag skulle då tippa på att det inte blir något avancerat, så mycket som Alex jobbar så kommer han nog somna direkt efter middagen =P haha!!!

Näe nu ska jag gå å kika på tv och bara känna lugnet =)
PUss

Night!

Idag blev en mysig söndag! Jag började dagen med att städa och himla fint blev de =) Fick även bort all smutstvätt =)
Sen när älsklingen äntligen tog sig upp ur sängen så begav vi oss till stan och hälsade på alex farmor och farfar =)
Där bjöds de på varma mackor och julmust =) Inte fel!!
Efter det så vart det ett stopp för handling och sedan hann vi med lite pimpling med Alex brorsöner =) Myspys!!!

Nu sitter vi och ser på tv och bara slappar och inväntar att ännu en jobbvecka ska börja!
Blir nog en hel del jobb för mej denna vecka! Har nämligen en storbåt inne så vi har ju va vi gör =P haha!!
Alex jobbar ju också som en tok och jag får se om jag har orken att hjälpa honom någon natt..

Nu är de dags för blåsningen och sen är de kärleken checkar in =)
Hoppas ni haft en bra helg! PussPuss

Jag älskar dej!

Söndag!!

Så var även denna helg avklarad!! Helgen ahr vart himla mysig och bra, i fredags vart det mys framför tv'n med grönsaker och dipp och igår blev de först lite körslaget och sen åkte vi till Micke och Rebecca där de var galej! Jag och Rebban satt och snackade hela kvällen om allt och inget och det var så himla kul att få prata av sej lite =)

Imorse vaknade jag pigg och alert vid 8 tiden!! Älsklingen sover som en stock och kommer nog vara bakis när han vaknar, skönt att slippa vara bakis =P haha!
Nu har jag nyss satt igång en tvätt och håller på att städa lite! Söndagsfint är va de blir =)
Nu ska jag hugga in i städningen igen så jag får något gjort innan jag tappar lusten helt och bänkar mej på soffan!!!
Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!
Tagga jobb imorgon, väckarn ringer vid 05.00!! Skål!
Puss!

Fredag!

Känns nästan lite jobbigt att skriva nu för då halkar mina fina bilder ner =P
Ikväll har de blivit lets dance och nu är de solsidan =)
Älsklingen har gått och lagt sig för han blrjar somsagt snart att jobba, får se om jag orkar följa med honom inatt.. Det beror dock på när jag kommer mej i säng! =P
Imorgon är de lördag och vi har än inga planer, får väl se va som sker =)
Det är ju min pojkes ända lediga dag och natt så de lär väl bli lite mer fart än idag =P haha!

Nu ska jag bänka mej framför solsidan och invänta lets dance!! Willy måste ju åka nu =p annars är de ju galet! haha!

Frida: Jag hoppas du menar att det var hon som är en pajjas!!?! =P

ul!

Som ni vet så var vi på ultraljud igår =) Det var så himla skoj att få se den lilla skiten :) Den rörde sig sjukt mycket och var allmänt söt, tänkte lägga in en bild som är halvbra, de är svårt att fota ett foto med en halvbra kamera!
men de är iaf en bild när den suger på tummen :)
Så himla sött :) synd att man såg så himla mycket bättre på ultraljudet än vad bilderna blev!

 

 

Våran ängel =)


Hallåj!

Idag blev det en tidig dag, slutade jobbet nu klockan 10 vilket var skönt!
Jobbet gick bra iaf, 4 timmar rusar förbi ganska fort och jag hade en ganska lugn dag inne i värmen! Så inte helt fel!
Nu har jag just fått i mej lite lunch och nu ska jag strax åka upp på besiktningen med min kära volvo! Den gick ju inte igenom sist pga handbromsen men nu har jag lämnat in den på volvo så dom lagade den så nu borde den ju gå igenom!! annars vore de ju lite knasigt!

Sen blir det att åka på ett ultraljud :) himla mys!!
Imorgon är de fredag igen och det ska bli skönt me helg =)
Helgen är oplanerad men något bus hittar vi nog på :) haha!
Näe nu ska jag strax åka och hämta alex så han får i sej nå lunch och sen blir det staan!

Hoppas ni har en bra dag! Pusspuss

Så himla bra =)

Hej hopp!
Idag har jag jobbat men vi fick sovmorgon och behövde inte börja förän klockan 8.15 vilket var skönt, men då när vi kom ner på jobbet så hade inte den lilla båten komma så vi fick sitta på väntetid.. Klockan 2 blev vi hemskickade för att vi inte skulle hinna lasta något idag =P Haha!
Slapp dag må jag säga!

Idag var vi och tittade på en lägenhet.. Hör och häpa, men så är det.. den var fin och billig! Dock så trivs jag så himla bra i denna lägenhet så ribban är högt lagt och det kommer att bli svårt att hitta en lägenhet som jag känner att jag kommer trivas lika bra i!! Vi är väl inte direkt ute efter att flytta utan det var mest en impulsgrej men vi får se va som händer!! Är lite smått less på våran granne också!!!

Förövrigt så lever den lilla skiten i magen!! Har varit väldigt lite aktivitet i magen sista 3 veckorna men nu jämarns! Nyss sparkade den mej i magen så jag flög baklänges! Nästan iaf. =P haha!
Himla underbart är det iaf :) Jag fick då ett livstecken och det var himla mysigt =)
Å magen bara växer och växer om ni ville veta =)

Nu ska jag ta en prommis på coopra och sen bädda ner mej i soffan och kika på fuskbyggarna!!
Ha en trevlig kväll! Puss

ledig!

Godmorgon!!
Igår blev de ingen fotbollsträning utan klockan 7 råkade jag somna och vaknade nu =P haha! Nu är jag iaf utvilad =)
Nu har jag och älsklingen just ätit frulle och nu sitter vi och myser framför vakna med the voice!
Puss

Måndag!

Så var denna vecka igång! Jobbet idag gick bra, slapp vara ute i kylan iaf. Å dagen har faktiskt rullat påi bra takt!! Imorgon blev en ledig dag så då blir det att åka upp till stan och besikta bilen och göra några ärenden, hade tänkt luncha med min man och sen åka och handla lite! Ska även ta tag i att boka en massage! Min rygg är så i behov av massage..

Nu är jag hemma och borde egentligen städa men finner som inte någon pepp.. Men de är inte så ovanligt att peppen för att städa inte existerar!! =P Men men bara att bita i det sura äpplet och do it :)
Ikväll blir det ev. fotbollsträning och sen hem å söv =)
Nu är de bäst jag sätter igång om jag ska få något gjort!! Annars finns risken att jag fastnar här och de skulle ju inte vara bra!!  
Ha en bra måndag! Puss

Söndag!

Godkväll!!
Så har ännu en helg passerat, de har blvit bio (farsan, störtskön film) och igår blev de givetvis mello!! Dock är jag besviken att den där Anna vann!! Tycker inte hon var så vidare bra..Menmen inte mycket att göra något åt! Jag hejjade iaf på Salem al fakir eller vad snubben nu heter? =P
Men de är bara att gilla läget! Men jag tror att Anna kommer floppa i eurovision!

Idag har vart en skön dag, blev lite fotbollsträning på förmiddagen och sen middag hos mor och far, lasagne..Mums!! Nu har vi just sett wipeout och nu är de ballar av stål =) Himla skoj! Är dock väldigt trött så sängen lockar lite =P älsklingen har redan gjort natt han =P Dock i soffan men de är väl bara en tidsfråga innan han förflyttar sig till sängen..

Imorgon skulle egentligen vara en ledig dag men så blev inte fallet, 4 idag ringde mitt käre jobb, så imorrn klockan 05.00 ringer väckarn!! Tjoflöjt!
Näe nu ska jag ta en liten prommis med dogsen och sen får vi se om de blir tv eller om jag gör natt!!
Har som ej bestämt mej ännu!! =P
Hoppas ni haft en bra helg!
PussPuss
Älskar dej Alexander Lindström!


Fredag!

Äntligen är helgen kommen, dock så har jag vart hemma och sjuk hela veckan men de är ändå något speciellt med helgen, framförallt för min underbara pojke som får vila upp sig efter sina hårda veckor, kan tänka mej att det tär att jobba så mycket som han gör.. Just nu ligger min man och tar en powernap och jag vet inte riktigt när han kommer att stiga upp men de lär jag ju bli varse om så småningom =P haha!!

Jag sitter och funderar om jag ska orka åka och sola medans Alexander sover.. Men jag vet som sagt inte om jag ids.. Vart tvär lat och det kändes lite mer lockande att krypa ner hos min man ett tag och ladda batterierna!
Hade tänkt vara duktig och lägga in lite bilder också!!


 

Jag har vart himla duktig och bakat bullar vilket verkligen uppskattades av Alex!



Mr. fläkers!



Mr. Spion!



Min nya favorit, vaniljyoghart, frysta hallon och mjölk = simpelt och gott!
Å givetvis rostade med skinkost! Men smootien slår mackorna med hästlängder!




Ja, sådär kan man också sitta om man är en hund!



Rökt siken, kan de bli bättre?


Fina bilder, jappjapp!
Nu ska jag gå och se om Alex vaknat ur sin powernap!
Pusspuss

Grattis!

hade ställt in mej att gå på jobbet imorse men så inatt vid 2 tiden ändrade jag mej, jag vart himla dålig och febern steg till 40 grader.. Mådde riktigt illa och det blev inte mycket sömn inatt inte.. Men nu börjar det kännas lite bättre så jag hoppas att febern är på väg bort helt nu! Jobbigt att ha feber.. Hela kroppen värker och man börjar yra.. Inte kul..
Men jag hoppas de blir bättre och bättre med dagen och att ikväll är jag frisk och kan gå på jobbet imorgon.. Är så himla tråkigt att sitta inne och göra absolut inget, bara ligga och se på tv typ.. Sjukt depprimerande..
men men nu har jag väl gjort bort min sjuka för ett bra tag!!
Nu ska jag bädda ner mej i soffan igen och kika på ännu ett avsnitt av sjunde himlen!
Lyllo er som får vara ute och njuta av de fina vädret!
Pusspuss

Less!

Att vara sjuk är så hiimla himla tråkigt.. Jag är strandsatt och gör verkligen ingenting. Hur kul är de?? Funderar på att åka på jobbet imorgon även fast jag fortfarande har feber och mår sådär.. Bara för att de är så tråkigt att bara vara hemma och göra absolut inget! Men jag vet inte riktigt än! Hade just tänkt vara duktig och städa undan lite men orken tog slut innan jag hunnit halvvägs, så hur ska jag orka jobba 8 timmar imorgon om jag inte ens orkar med att plocka bort lite här!?!?

Just nu väntar jag på att sjunde himlen ska börja.. Måste säga att det finns inte mycket på tv på dagarna.. Riktigt dåligt om jag får säga det själv!
Hur som haver, mitt huvud värker och jag är uttråkad!!!


Onsdag!

Att vara sjuk suger, igår låg jag mest i soffan och tyckte synd om mej själv och halv sov hela dagen, sen 19,00 igår gick jag och la mej och klev upp nu klockan 9.. det är 14 timmars sömn på en natt och jag skulle garanterat kunna sova mer. Har ingen ork. Feber är bara blä!
Nu ska jag bädda ner mej i soffan återigen och hoppas på att jag snart får må bättre!

Sickness!

Inatt har det inte blivit mycket sömn, har haft feber och världens migrän å på toppen så var jag så tät i näsan att jag inte kunde andas! Å inte hjälpte alvedon eller nässpray! Nixpix!
Så imorse ringde jag in mej sjuk. Hatar att vara sjuk... Man sitter bara inne och tycker synd om sig själv! Inte bra!
Nu har jag just ätit lite frulle blev återigen en supergod smootie, himla enkelt. ta bara hallon, yoghurt och mjölk å mixa ihop de sen är de klart :) Enkelt och bra!

Nu ska jag bädda ner mej i sängen och se våra bästa år ;P haha! 
Hejja mej! 
 

Måndag!

SÅ var första dagen denna vecka avklarad, just 4 more to go!! Tjooho!
Jobbet idag gick faktiskt himla bra, har haft lite olika göra så tiden har som rusat iväg ganska bra, men ändå ser jag inte fram emot morgondagen.. Man blir bortskämd när man ivanliga fall får vara ledig lite nu och då..
Efter jobbet åkte jag hem och fikade lite, blev rostade mackor och en hallon smootie =D Inte alls fel! Mums! Har som saknat smootien lite, var ett bra tag sen jag gjorde en sist! Men nu jämarns :)

Nu håller älsk på att ta en "powernap" å jag har marinerat kött, nu hade jag tänkt bege mej till coopra en sväng och köpa lite stuff innan de blir middagstime!
Ikväll blir de hemmamys med den bäste, ska hyra en film och bara slappa som två tokar :) Perfekt dårå!!

Ha de bra!
PussPuss


Söndag!

Så har ännu en helg susat förbi! Har hunnit med både de ena och det andra i helgen, hela lördagen spenderades i nordmaling på cup som förövrigt mitt kära lag lyckades vinna :) och sen idag så har vi vart hos Alex farmor och farfar och ätit lunch och filosoferat! Sen blev de att åka och se Löven spela hockey vilket också resulterade i vinst!
Nu har vi bosatt oss ute på lövöudden i en veckas tid. Mor och Far är i fjällen och vi är hundvakt åt deras ena hund! Skönt att bo här ute ibland! Är som smidigt med hundar osv =)
Nu ska jag bege mej till soffan och kika om de är något intressant på tv innan sängen kallar för imorgon ringer väckaren 05,00!! Hurra för det!

Imorgon ska jag också bege mig till storsjö och boka in massage, min rygg börjar svika mej känner jag och de är väl inte så populärt från min sida iaf! Not good!
Hoppas ni haft en bra helg!!
PussPuss

Älskar dej Alexander Lindström!


Fredag!

Idag har jag vart ledig och det vart ett himla bra väder till min lediga dag!! =) Jag började morgonen med att lämna in bilen på volvo och sen åkte jag hem och lyckades slummra till i soffan, när jag väl lyckats vakna så tog jag en lång promenad med dogsen i det fina vädret =) Behövde inte ens ha jacka, för ett tag kändes de nästan som att jag kunde ta av mej till linne =P men jag sket i de ;D haha!
Nu är jag hemma och håller på att göra lägenheten fredagsfin =) Har också vart duktig och bytt sängkläder och nu ska jag tvätta någon tvätt också =) Mycket bra!

Sådana här dagar önskar man att balkongen var skottad så att jag kunde sätta mej ute och verkligen njuta av det fina vädret med en stor cola i handen :D
I helgen blir det nog relativt lungt eftersom älsklingen jobbat så himla mycket hela veckan! Ska åka å kika på mitt kära fotbollslag som ska spela cup i Nordmaling imorrn iaf! Men nå mer än de är inte inplanerat ännu =)
Nu är de bäst att jag sätter igång en tvätt så jag hinner innan jag ska åka och hämta igen bilen!
Vet dock inte hur jag ska ta mej till Volvo men de löser jag på något vis =P haha !
Pusspuss

Onsdag!

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet. Imorse hade jag det tungt, jag ville så himla gärna ligga kvar och sova, snoozade till kvart i 6 sen fick jag slita mej själv ur sängen! inte kul, väl på jobbet fick jag snurra band helt ensam.. Inte så himla superkul! Dagen har vart seg och tråkig! Men men så kan de gå!

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen blir det att slå in paket för vi ska på kalas idag :) Leo fyller hela 4 år! =D Hoppas på god tårta ;P haha!
Näe bäst att jag sätter igång så att jag är klar när min man kommer hem från jobbet, den stackarn som jobbar både natt+dag! jag hade nog inte pallat! Så jag måste erkänna att jag är mäkta imponerad!


Tisdag!

Jobbet idag har varit väldigt segt, kändes nästan som att dagen aldrig skulle ta slut! Inte roligt!! Å de jag sedan möts av när jag kommer hem är så himla drygt! Det var fan nära att jag skulle börja gråta!!
Såhär ligger det till!!! Jag har vart hundvakt åt mor och fars hund boromir.. Ett misstag att låta han vara lös i våran lägenhet.
För när jag kom hem från jobbet så möts jag av en springande boromir som kissar samtidigt och avslutar med att lyfta benet och kissa upp över hela mitt ben. Arg som jag var sliter jag av mig kläderna och slänger dom i tvättmaskinen och sen vandrar jag runt, då har han kissat i alla rum och han har gått samtidigt som han pissat, snott mina popcornpåsar (opoppade) och slitit i sär dom vilket resulterade i popcorn all over the place.. ätit upp mina nya mackor, ätit upp treotabletterna, öppnat sovrumsdörren och lekt med toapapper och en chipspåse!! Så just nu ligger denna hund på så mycket minus som det bara går..
Nu måste jag fortsätta städa och invänta min mor som ska komma och hämta deras pucko till hund!!!

Adjö!

Måndag!

Så var första dagen på ännu en vecka avklarad, jobbet gick bra och det var skönt att de inte var så himla kallt ute idag! Efter jobbet åkte vi upp till stan och jag for och hälsa på pappsen på jobbet medans älsk var på arbetsförmedlingen, sen gjorde vi en vända på maxi och sen blev de middag hos mor och far =)

Imorgon är de jobb igen och sen blir det en lugn kväll! Iaf för min käre man, Han den stackaren kommer få de tufft nu ett tag framöver!
På natten börjar han jobba klockan 03.00, sen slutar han 06.00! 07.00 börjar han jobba i stan och slutar inte förän 16.00, sen lär han nog stupa isäng när han kommer hem!!! ---> Hårda veckor!! Men det lär väl visa sig om de kommer att funka eller inte! Går det så går de! Annars får de gå ändå =P ahha!

Nu är de tv som gäller, är lite besviken att OS är slut, men men så kan de gå =P Snart börjar ju massa bra program igen =)
Ha en bra kväll! PussPuss

RSS 2.0