SaraIdaSofia! -

MÅndag!

Hallåj!!
Igår blev de att se en film som heter girl next door.. Sjukt hemskt film och när filmen var slut satt jag med gråten i halsen och världens klump i magen! Usch!!
Sen kunde jag inte somna så när väckaren ringde imorse var jag en aningens död!! Men men de går bra!
Idag har jag vart hos barnmorskan och allt såg bara bra ut!! Alla värden var bra och hjärtat tickade på i rask takt =)

Dock tycker jag att det är jobbigt att ställa sig på vågen.. Man går bara upp några kilon här och där.. Inte så kul.. Jag känner mej inte så himla attraktiv längre... Måste fan börja röra på mig mer för jag vill inte sluta med att jag är en av dom som går upp 25 kilo!! Då skulle jag bryta ihop!! Fine att man lägger på sig lite det fattar jag väl att man gör men de måste ju finnas en gräns.. å de här med träning har som hamnat lite på hyllan nu senaste månaderna... Orken finns som inte där men jag måste nog leta fram den och bege mej ut och få lite motion!! vare sig jag vill eller ej!!!
Sen skulle de ju underlätta om min man inte var en gottegris som köpte hem ostbågar mitt i veckan!! Ajjabajja!!
Så nu måste jag skärpa mej innan jag går upp för mycket.. idealet är ju att man ska gå upp 10 kilo under en graviditet å då har jag bara 3 kilo att leka med.. å 3 kilo på dom tre sista månaderna känns en aningens knapert!!!


Hur mycket har ni som är gravida och läser min blogg lagt på er? Å hur hittar ni motiovationen till att träna??



Kommentarer
Postat av: anna

Hej!

Jag är i vecka 21 och jag har gått upp 7 kilo redan nu!! Det blir ingen träning alls nästan för mig!! Lyckas inte heller hitta motivationen!

Man får kanske gilla läget och se om motivationen kommer fram när bebisen kommer ut!

2010-05-10 @ 19:33:42
Postat av: anonym

Tjenixen!!

Jag är i vecka 26 nu och jag har gått upp 8 kilo! Det som barnmorskan säger att man inte ska gå upp mer än 10 kilo är nog lite utav ett "drömscenario"

Jag tror personligen inte att du ska hänga upp dig för mkt på det utan ta det som de kommer!

Tack för en fin blogg!

2010-05-10 @ 20:47:11
Postat av: Anonym

jag har lagt på mig sisådär 4 kilo och jag är lite mer än halvvägs!! men tränar som en tok.. Motivationen är svår att hitta men jag släpar mig själv på gymmet!!

MVH cari

2010-05-10 @ 20:53:28
Postat av: emski

Är inte gravid längre men har varit det två gånger. Första gången gick jag upp 30 kg(!!),, dock hade jag väldigt mkt vätska i kroppen då jag var höggravid under sommaren, vilket inte var roligt! + att jag rörde knappt på mig och åt helt fel saker, andra gången vet jag inte hur mkt jag gick upp då jag aldrig vägde mig under hela graviditeten. men jag var betydligt mindre då jag jobbade och rörde mig och åt bättre. hade jag vetat bättre under min första graviditet så hade jag tränat och ätit bättre. inte trott att det var någon semester. Men jag hoppas allt går bra för dig och lycka till!

2010-05-11 @ 13:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0