SaraIdaSofia! -

2010-11-09

Hallå där!!

Idag har de vart fullt upp, först så gjorde jag lunch åt min käre man och strax därpå kom Viktoria på besök, sedan fick hon vara barnvakt medans jag åkte upp på specialist mödravården på efterbesök. Sen när jag kom hem fick jag i mig lite näring. Sedan vart det att åka till Tessan på en kaffe och lite skitsnack. Fortsatte sedan min resa hem för att plocka upp min andra älskling och åka på coopra och handla!! Sen när vi kom hem lagade vi middag, västerbottenspaj och en god sallad. Sen dog vi bägge två framför tv´n.
Nu sover båda mina hjärtan och jag ska bara invänta att min underbara dotter ska vakna till liv å käka lite för då blir de sängen för min del också :)

Förövrigt kan jag meddela att det stog en skum kille i vårat trapphus när vi kom hem från konsum, han stog och gömde sej och kikade fram titt som tätt när vi körde fram bilen kikade han fram igen å såg då oss, sedan när vi började plocka på oss saker från bilen så går han upp en trappa och sedan när vi går in med våra varor så kommer han ner från övervåningen och pratar i telefon, sedan drar han huvan över ansiktet och säger hej men möter oss ej med blicken.. Så nu sitter jag hemma och nojjar att han ska komma och lensa våran lägenhet!! Det skulle ju inte vara så kul!! Haha, men men så kan de gå!! Återstår att se om jag vågar gå ut med hundarna nu :P

Imorgon ska jag fixa  naglarna hos Linda och sen resten av dagen består av en massa städ och tvättande!! Lite nytta måste man ju göra!! :)
Hoppas ni haft en bra dag!!
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0