SaraIdaSofia! -

Svea!!

Idag blev de kalas och vi blev kvar där ett bra tag och sedan när vi kom hem så såg vi kommisarie Späck. Måste säga att det var ingen höjdar film. Nu har Alex åkt på jobbet och jag väntar på att Svea ska bli trötter och somna. Dock verkar det vara bra långt bort.. Hon visar inte en tillstymmelse av trötthet.

Svea har också gått in en lite ny period i livet.. 12 veckor - utvecklingssprång!!
  • skriker oftare och mer.
  • vill ha mer fysisk kontakt och vill att du ska ägna dig mer åt det.
  • har sämre aptit.
  • är blygare och klängigare än vanligt.
  • suger mer på tummen.
  • Kommit undefund med att hon kan prata i olika tonlägen, skrikpratet gillar hon mest.

Allt stämmer in helt, eller hon är inte så skrikig men allt de andra.. Hon ska sova i sängen, ligga i famnen, babygymmet som hon tidigare älskat är inte alls lika intressant som mamma eller pappas famn.
Hon är allt bra söt denna donna!!



Sen kan jag också meddela att jag och Alex har inlett en diet.. Soppor och shit. Imorgon är första dagen. 3-5 soppor om dagen och olika form av motion 4 ggr i veckan..
Imorgon inleder vi med en långpromenad klockan 06,00!!
Känner jag peppen? Både ja och nej måste jag säga.
Tror de kommer bli sjukt jobbigt att bara leva på att bara äta dom där nedrans sopporna och försöka få energin utdelad så den räcker hela dagen och att inte få småäta.
Men vi ska banne mej kämpa och hålla det så länge de går. sallad och Vatten får vi dock äta hur mycket vi vill så imorgon ska vi inhandla massa sallad :P haha!!
Sen så säger jag också att jag känner mej delvis peppad. De är på tiden att mina kära gravidkilon försvinner så jag kan känna mej nöjd med mig själv igen. 
Att vara bekväm i sig själv är A och O.. 
Är dock väldigt besviken att frukt är förbjudet, först efter 1:a fasen får man börja äta 1 frukt om dagen.. längtar redan!!

Nu ska jag försöka natta Svea igen! Sovgott puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0