SaraIdaSofia! -

Måndag!!

Idag har vart en förvirrad dag för mej =P Började dagen med att dona på lite hemma och sen gick jag och Svea på promenad. Vi skulle på BVC för att hon skulle vägas, men någonstans på promenaden försvann den infon från min hjärna och promenaden slutade inte på bvc utan jag gick hem i lugnan ro och sisådär vid 2 kom jag på mitt misstag.. haha men men så kan de gå!! Fick en ny tid imorgon istället så de löste ju sej ändå ;P
Sen kom Emma och hennes mor förbi på kaffe och Svea fick väldigt fina presenter. Så himla snällt =)
Sen blev de lite skitsnack och en heldel skratt!! Inte dumt..
Nu sover Svea som en stock och vi ska strax få i oss nå middag.. Blir palt, så paltkoma nästa ;D

Sen ikväll blir det idol och massa mys!! himla skönt!!
Nu är middagen klar! PussPuss


2010-09-27

Så var ännu en helg slut, shit vad tiden går fort. Idag spenderade vi dagen på vift! Började med att åka förbi Obbola en repa och sen vidare upp till staden och Britt-Inger och Sven. Där blev vi sedan kvar ett bra tag =) himla trevligt.
När vi kommit oss hem så blev det att bänka sej i soffan framför tv'n. Sen vid elva åkte jag och hämtade min mor och far som vart i Dannmark med mitt kära lag och haft trevligt. Nu har Svea just ätit och det är väl bara en tidsfråga innan hon sover som en stock och då hade jag också tänkt somna ;D

Imorgon ska vi ner på BVC och väga lilltjoppan våran och sedan får jag besök av Emma. Inte dumt..
Sen väntar en allmänt slö måndag. Ska väl komma mej ut på en promenix hade jag väl tänkt. Men mycket mer action än så blir de ej ;D

näe nu kallar sängen!! Sovgott! Puss


Saturday night!

Hallå där!!

Ikväll har varit en bra kväll, började med att äta en gudomligt god middag som min man lagat!! Inte dumt att ha någon som lagar mat varje dag då jag själv tycker att de är lite smått tråkigt att göra det och jag är väl ingen mästerkock för den delen heller =P Men men så kan de gå ;D
Efter middagen bänkade vi oss alla tre i soffan och mös framför tv´n sen åkte vi förbi Obbola och hälsade på en sväng och sen tillbaka till soffläget!! Där har vi nu spenderat hela kvällen.. Bara myst och ätit lite snarra =)

Nu har jag nyss kommit hem från att ha vart och hämtat min käre bror i staden och nu sover Svea som en stock och vi ska nu förflytta oss till sovrummet och somna till en film! Inte dumt!!
Imorgon väntar en dag med bara mej och Svea då älsklingen ska fara och lägga tak. Blev inte idag utan de fick bli morgondagens göra! Så vad jag och lillan ska hitta på återstår att se =) Men något kul kommer vi nog på =)

Nu ropar sängen!! PussPuss

2010-09-24

Gokväll!

Kvällen har helt klart börjat kanon!! När jag kom hem från min mor och far hade min man städat hela lägenheten och sen fick vi besök av Vickan som kom och höll oss sällskap till middagen (blev pizza såhär en fredag till ära) och sedan inväntade vi Idol, dock hann vrickadevickan inte se klart för hon började jobba 9 så var tvungen att åka efter harta..
Nu har älsklingen åkt ut till mor och far för att rasta deras hundar och lillan sover så gott!
Jag passar då på att snoka runt lite på datorn.
Imorgon är de lördag och då ska älsklingen åka ut till sävar och hjälpa till att lägga ett tak och jag och Svea ska spendera dagen ensammen. Blir eventuellt att åka och kika på fotboll om vädret tillåter det dvs. Sen får vi se vad vi hittar på för mer bus! Men något ska vi nog klura ut =) Kanske ska passa på att åka och hälsa på lite folk och få mej lite kaffe om jag har tur :D

Nu är min man hemma så nu ska jag återgå till fredagsmyset :)
Pussåkram

Fredag!

Godmorgon!!

Det blev att spendera natten i våran säng för lillan! Men de gick bra.. Sov dock på nålar och vågade inte röra mej =P Nu har vi nyss kommit hem från att kört min far till flyget och min bror till skolan! Nu ligger vi i soffan och myser på för hela slanten =)
Idag är det fredag och de ska firas med en god middag och massa mys =) Perfekt väder för en mysdag också =)
dock är de dåligt väder för att ha hund. Inte roligaste att gå på promenader i regnet. Men men :P

Nu är det dags för käk för Svea!
Trevlig helg! Puss

2010-09-24

Gokväll!!

helt klart blev de en himla mysig kväll, kan de bli annat när man har två helt underbara älsklingar!?
Dock så har lillan tjurat lite ikväll, direkt jag la ner hon i hennes säng skrek hon rätt ut. Ja plockade då upp henne och konstaterade att hon var inte hungrig, inge bajs i blöjan osv. Tillslut la jag hon i våran säng och då blev hon knäpp tyst och somnade nästan direkt, när hon väl somnat och sovit ett tag så la jag ner hon i hennes säng igen och direkt skrek hon rätt ut igen å så har jag nu hållit på ett slag =P Men tillslut så gav jag upp och nu ligger hon och sover med sin far och jag har just vart ute med dogsen och nu ska jag snart också krypa isäng!! Återstår att se om jag lyckas lägga ner hon i hennes säng utan att hon vaknar och börjar skrika =P
Tror nog att det blir en natt med mamma och pappa för hennes del =P
Är bara så rädd att man ska rulla över hon! Men de går nog bra!! Sovgott!!
PussPuss


Promenaden!!

hello!!
Idag skulle vi lämna in bilen på volvo så dom skulle fixa våran kära handbroms, de skulle gå skitfort sa dom så vi packade ihop oss och begav oss mot staden. Väl där konstaterade dom att de fanns ingen just DÅ som kunde fixa den så vi skulle lämna bilen så skulle de bli gjort när någon fick tid över. Med det sagt så packade vi ut allt från bilen och tog lillan i vagnen och börja promenixa. Vi bestämde oss för att bege oss till Britt-Inger och Sven. shit vilken prommis vill jag lova.. Var nästan helt slut när vi väl kom fram sisådär en timma senare =P
Å just när vi svänger in på deras gård får vi ett sms om att bilen var klar.
som tur var så körde Sven mig tillbaka och hämta bilen så vi slapp gå hela vägen tillbaka på en gång =)
Men nu har vi iaf en handbroms igen! Inte dumt!!
Nu är de bara motorupphängningen och dörren kvar som ska lagas och det ska göras den 5 oktober. Sen är bilen som ny!! Gudomligt!!

Nu är älsklingen på jobbmöte och jag och lillan har legat och myst i soffan men nu sover hon som en stock så då passa jag på att få upp lite kort på våran finaste lilltjej. Bilderna som jag framkallat kom nämligen imorse :)
Himla fina kort om jag får säga det själv!! 
Nu ska jag fortsätta pryda våran lägenhet med kort och snart när mitt andra hjärta kommer hem blir de middag och sen är de idol som gäller =)
Jag klagar inte =D
PussPuss


Godmorgon!!

Fick mej lite sömn inatt ändå, skönt värre :) lillan somnade vid halv 4 och sov sedan som en stock till strax efter 10 ;P å lika så jag kan jag meddela ;D
Nu har jag just kommit hem efter att ha vart och postat lite olika brev.
Nu väntar jag på att en kvinna från BVC ska komma hit, lillan ska vägas och mätas osv.
Dom gör ju ett hembesök till alla som fått barn. Ganska bra!! Då kan man ju som passa på att fråga om man har några funderingar osv.
Alex har just åkt till sävar och ska mäta ut nå plåt åt hans farmor och farfar och sedan ska han åka och köpa lite fotoramar för igår framkallade jag massa bilder från förlossningen och Sveas första tid :)
Så nu ska de upp lite nya kort och fina ramar. Kommer bli kanoners!!

Näe nu ska jag ta och byta om och inväta vårat besök!
Ha en bra dag!
PussPuss

Nattetid!

Vi har en dotter som verkligen inte vill sova inatt..
Hon ska bara vara upp i famnen på en =P
Å andra älsklingen börjar starx jobba så vi har evakuerat sovrummet för hans skull så han får sova lite iaf,
så nu sitter vi i soffan och myser men de finns inte en tillstymmelse till trötthet på denna donna!!
Men men så kan de gå =P Tur att jag är ledig på dagarna och kan ta mej en powernap när hon väl somnar..
För jag tippar att hon kommer sova hela dagen lång imorgon..
Passande när en kvinna från BVC ska komma till oss =P haha!!
Aja, så kan de gå när inte haspen är på!!
Nu ska vi fortsätta mysa och hoppas på att det snart blir sömndags!
Sovgott! Puss



Sötnöten ikväll när hon fick sej ett bad :)


Tisdag!

Idag har vart en mysig dag!! Vi har tagit en promenad i regnet (finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder) ;D Dock berodde promenixen i skitvädret endast på att vi var tvugna att handla och bilen har varit inne på rep hela dagen så vi hade som inte så mycket till val annat än att gå =P Men de gick bra!!
Men nu har vi fått kamremsbyte och lite mer smått och gott gjort på bilen!! Helt underbart att vi fått det gjort, de var ju som dags för det! Tusen tack Britt-Inger och Sven!! Vi är så oerhört tacksamma!! Guld värt!

Sen kom B-I och Sven hit, dom körde ner volvon åt oss.. Vilken lyx!!. Så då bjöd vi på lite fika och snackade lite skit!! himla trevligt!!
Sen begav jag mej ner på sandviksplanen och hälsade på mitt kära lag som hade möte och fika!
Sen hann vi även hem och se lite av IDOL och nu har Svea nyss badat!!
Hon gillar som det där. Hon blir alldeles till sej och ser hur lycklig ut som helst =)
Nu ska vi få i oss lite kvällsfika innan sängen kallar!!
PussPuss


Våran älsklingsbjörn



Älskade Svea fick en björndress av vrickadevickan!! Så söt blev hon =)


2010-09-20

Gokväll!!

Idag har vart en himla trevlig dag!! Imorse kom Vickan förbi och slet upp oss från vårat soffläge och så begav vi oss till staden för att käka lite lunch, sedan tog vi alla en tur på stan! Himla trevligt. Var ett bra tag sedan man gick på stan. Dock blev de ingen fynd men de var trevligt ändå!!
Sen när vi kom hem gjorde vi en insats och städade lite och sedan kom Alex mor förbi på en kopp kaffe!

Nu har älsklingen åkt till sin farmor och farfar för att lämna bilen för imorgonbitti klockan sju ska den in på verkstad och göra ett kamremsbyte och då kör Sven dit den imorgon så slipper vi fixa skjuts och dona på allihopa tidigt imorgon! Underbart!
När han nu snart kommer hem ska vi ta en prommis och få oss lite motion, blir också en vända förbi starran och se om dom har nå kvällsfika och frulle.
Kvällspromenader är faktiskt underskattade, riktigt skönt att komma sej ut å få lite luft!
Näe nu är de bäst att jag börjar packa ner Svea i vagnen så vi är klar när mitt andra hjärta kommer hem!
Ha en trevlig måndagskväll.
Puss


Måndag!!

Godmorgon!!

Inatt har jag sovit så himla gott!! Lillan likaså, vaknade vid 6 och käkade lite och sedan bäddade vi ner oss i sängen bägge två och slummrade om! Vaknade nyss och känner mej riktigt pigg och utvilad! Inte dumt.
Nu ligger vi fortfarnde i sängen och myser för fulla muggar!! helt underbart mysigt!!
Min andra älskling somnade i soffan efter jobbet så han får ligga kvar där och sussa tills han vaknar.
Hoppas ni får en bra måndag! PussPuss


Söndag!

Hallå där!!

idag har vart fullt upp.. Började dagen med en visit till stan för att köpa regnskydd till vagnen och sedan åkte vi förbi B-I och Sven och fick oss lite skitsnack och fika =) Inte dumt. Sedan hem och så kom min kära familj och hälsa på.. Lilla Svea fick sig en himla fin badbalja =) Sen åkte vi till Alex papi och käkade middag och sen vidare till Emil och Tessan på fika och ännu mer skitsnack! Nu är vi nyss hemkomna efter en väldigt lång dag! Är helt slut =P Men de har vart en helt klart trevlig dag!!
Imorgon är de måndag och vi har inga planer, ska ta tag i att ringa å boka ett möte så att Alex får skriva på faderskapspapperna och även ringa BVC och säga att vi är hemma och helt utskrivna från Barn 4. Sen så ska lillan få sej ett bad i sin nya badbalja =)


Nu ska vi bädda ner oss i soffan och deppa lite över att vara svensk..
SD inne och moderaterna står kvar.. Hur illa är inte det?!
Skämms nästan över att vara svensk idag!!! Usch usch!
Detta är riktigt illa!!




Lördag!!

Hallå där!!

Idag har vart en bra dag!! Började dagen med en sovmorgon och sedan kom Sandra förbi och hälsade på! Himla trevligt med lite skitsnack =) Sen efter att hon åkt så kom Vickan förbi och då blev de lite mer skitsnack. Sen tog vi även en tur upp på godishuset såhär en lördag till ära =) Inte dumt.. Sjukt mycket godis hittade vi ;D haha!!
Sen åter hem och kika lite på tv och bara känna lugnet tills hon skulle börja jobba..
Då hedde jag och min älskling på en film, Juarez tror jag den hette.. En verklighetsbaserad film om kvinnomord och människohandel. Ruggit bra. Dock var den på spanska men de gjorde verkligen inte något för den var så himla bra ändå =)

Nu har vi nyss sett klart filmen och nu blir det lite soffmys och tv innan sängen kallar.. Lillan sover redan som en stock.. Inte konstigt som hon har vart vaken idag =P Men hon vaknar nog vilken sekund som helst och vill ha lite krubb =)
Hon blir bara finare och finare för varje dag som går!!
Näe nu ska jag dra mej tillbaka till soffan och mysa med mina 2 favoriter!
Hoppas ni haft en bra helg!
PussPuss


Sweet friday!

Äntligen är Svea helt utskriven från Barn4!! Känns så skönt! Värdena hade idag sjunkit ner till de normala och infektionen är nu HELT borta! Gud så skönt! Så ikväll blir de gomiddag på de och sedan mys framför Idol! Inte dumt alls =)
På köpet fick jag en bunt rosor idag också =) Hur toppen är inte det?!
Sen har vi också hunnit med en prommis idag, dock började de regna och de var inte så värst mysigt! men de gick bra! Som man brukar säga " de finns inge dåligt väder bara dåliga kläder" =P

Nu ska vi sätta igång med maten!
Ha en underbar fredag, för de ska jag =)


Gokväll!!

Idag har vart en relativt lugn och skön dag!! Vi har haft lite olika främmande som min mor, Vickan, Alex mormor och morfar och sen har vi även varit på promenad =) Inte dumt. Kvällen till ära blev de Idol tittande och nu ligger vi och slappar i soffan! Älsklingen ska strax krypa isäng eftersom han ska upp 3 inatt och jobba som vanligt! Jag och lillan ligger väl kvar och myser i soffan och ser om de finns något vettigt på tv ett tag till.

Imorgon ska vi upp på barn4 och ta ett nytt CRP prov å se så att det fortfarande går neråt. Men de tror jag, sist låg det på 10 och nu hoppas vi att det ligger på kanske 5-7 för då blir vi helt utskrivna! Skulle vara så skönt!
Sen får vi se vad morgondagen bjuder mer på!! De är ju helg imorgon =)

Trevlig helg! PussPuss

Torsdag

Godmorgon!!

Inatt har Svea sovit som en stock, somnade vid halv 1 och vaknade inte förän vid 9 =P
Nu ligger  vi i soffan och myser framför tv´n hon har somnat på mitt bröst och det är så mysigt!!
Dock måste jag snart ta å hänga lite tvätt och plocka undan lite här hemma :P klockan 3 kommer min mor förbi och sen Viktoria och sen ikväll blir de film med Linus å Sandra. inte en dum torsdag om jag får säga det själv!!

Nu ska jag passa på att njuta av våran underbara dotter innan jag måste förvandlas till en städtant :) Ha en bra dag! Pusspuss


2010-09-15

Idag har vi vart upp på barn4 på efterkoll och om crpprovet visar bra blir vi helt utskrivna =) Skulle vara så himla skönt!! sitter nu å väntar på att dom ska ringa och meddela oss för det är bara det vi väntar på. Allt annat var hur bra som helst =)

Sen åkte vi en sväng förbi Emil och Theresia och lille Simon och fick oss en kopp kaffe!! Inte dumt =)
Nu är vi hemma och inväntar IDOL och sen blir de en film smo vi hyrt, Kick ass tror jag den heter!! en riktig myskväll i detta dåliga väder! Inte helt fel! Ganska mysigt om jag får säga de själv =)

Jag ska även ta mej för att skriva om min förlossning någon dag!! Måste bara få tid över någon dag bara =P haha!men de kommer så småningom! =)

Äntligen!!

Idag var vi på barn 4 hela morgonen, vi fick stanna kvar och vänta på lillans provsvar å gissa om jag blev glad när vi fick veta att infektionsvärdet hade sjunkit från 22-12!! Så nu har dom avslutat antibiotikakuren å vi slipper åka dit nå mer =) Så himla underbart!!! Vårat bustroll är frisker =)
Vi ska dock dit på onsdag eftermiddag på efterkoll och kika så att värdet fortfarande håller sej nere utan antibiotika! Men de tror jag =) Hon är pigg och alert och verkar må prima =)

Nu har vi just ätit och nu sover mina två änglar i soffan och jag hade tänkt tvätta lite och plocka undan här hemma.. Dock lockar det väldigt mycket att bädda ner mej med dom bästa men jag ska vara duktig och göra nå nytta =) Har som vart fullt upp sen vi åkte in på förlossningen så lägenheten har som glömts bort =P haha! men inte nu längre!
Pusspuss


Godmorgon!!

Våran söta tös är som ganska snäll med sina föräldrar måste jag erkänna..
Inatt somnade hon klockan 12 och vaknade inte förän strax efter 6!! så inatt har vi också sovit hur bra som helst!! Himla snällt!
Nu ligger vi och myser i sängen och inväntar Alex som snart kommer hem från gymmet och sedan bär det av till barn 4! Förhoppningsvis är de sista dagen idag! ska bli så skönt att slippa åka dit hela tiden.

Sen är resten av dagen oplanerad så vi får se vad som händer!
Ha en bra måndag! PussPuss


2010-09-12

Goddag!!

Inatt har lillan sovit hela natten utan att ens vakna för lite käk =P
så från 12 till halv 7 blev de en riktigt skön sömn!!
Sen åkte vi upp på barn 4 vid 8 och fick pencillinet! Sen när vi kom hem somnade lillan igen och vaknade först vid 11 så då passade vi på att få oss lite mer sömn, så vi bäddade ner oss allíhopa i sängen och mös!!
Så nu är jag helt utvilad och fått ta igen mina krafter =) Inte dumt!
Nu sitter vi i soffan och kikar lite på tv och jag spelar något spel på datorn =)
Ska strax hoppa in i duschen och sedan blir det en promenad runt holmsund! Inte dumt!!
Ha en bra dag! Pusspuss


Finaste!!






















 


Fredag!

Hallå!!

Idag har vi haft fullt upp, började dagen med att åka upp på barn 4 och bli där i ca: 3 timmar, sedan åkte vi direkt vidare till min farmor och farfar och hälsa på! Sedan hann vi bara hem så kom Sara förbi och just när hon for kom min käre mor och far förbi sen åt vi middag och nu har vi kommit hem från barn4 och nu befinner vi oss i soffan och myser!
Fullspäckat!

Idag har inte vart lillans favoritdag hon har varit väldigt grinig =P men de är sådant man får ta =P
Nu ska vi kika lite på tv innan sängen kallar!

Imorgon blir de att åka upp på barn4 igen klockan 8 och sedan blir de frukost hos B-I och Sven och sen fyller Alex bror år så då blir de kalas! Himla trevligt!
Näe nu ska jag mysa med mina två favoriter!
PussPuss

Gokväll!!

Idag har vart en lång dag, först spenderade jag 4 timmar på barn4 och de var inte så kul.. Så glad att vi snart är klara där!! Ska bli helt underbart när Svea är helt utskriven och infektionen är helt borta!!! Efter att vi vart där begav vi oss maxi och handlade mat så nu är kylen fylld =) Blev också en liten dress åt våran prinsessa!
Nu har vi nyss sett film och nu ska vi strax krypa isäng. Lillan har nyätit och är mätt och belåten och sover nu som en stock. Förhoppningsvis sover hon lika bra som hon gjorde inatt =) Då får hon en glad mamma!! :D

Imorgon ska vi träffa Sveas läkare och se hur hennes infektion a
har lagt sig osv och så får vi nog veta hur många dagar till hon måste ha pencillin!
Sen blir det en tur förbi min farmor och farfar och sen kommer min käre mor på besök! fullt upp med andra ord =) Men de är trevligt!
Näe nu kallar sängen! PussPuss


2010-09-09

Hallå där!!

Idag har vi vart på barn 4 hela morgonen, vi skulle upp och ta några tester och lillan skulle få sin pencillin. Men då hittade dom ingenstans att stícka hon för att alla kärl är använda =( Så tillslut efter ett ex antal provstick utan resultat satte dom den i hennes huvud!! Det skär i hjärtat när dom ska hålla på att sticka hon överallt!! usch!!
Som tur är de bara några dagar kvar tills de är helt över!!
Infektionen som hon har är nämligen snart borta, min är helt borta men jag äter piller i 7 dagar till.. tyvärr kan ju inte lillan äta det utan dom måste spruta in de genom en slang som tidigare satt i foten men nu då i huvudet.
Tycker synd om våran lilla ängel!

Nu ska vi iaf ut på en promenad alla 3 och inviga barnvagnen =) Inte dumt!!
Blir en tripp till coopra och handla lite food ;D
PussPuss


Svea 100903


















4 dagar!

4 dagar sedan våran ängel kom till världen, jag kunde inte vara mer lycklig!! Idag fick vi dessutom komma hem från BB och lilla Svea från Barn 4!! Dock måste vi åka upp 2 ggr per dag till barn 4 i 4 dagar till men de gör mej inget när vi får va hemma!! Det går inte att beskriva hur skönt de är!

Idag när vi kom hem har vi hunnit vara och hälsa på Alex farmor och farfar, min mor och far och även åka ner på min fotbollsträning! Himla mys!!
Sen blev de familjemys hemma!! Wonderful!!

Nu är min kära Viktoria här och vi snackar lite skit och hon sitter och myser med Svea som sover som en stock!!

Sen kan jag också meddela att äntligen har vi kommit igång med ammningen, sådär 4 dagar efter hon föddes. Skam den som ger sej =P
Sen så är jag lite bevsiken.. Har sååå många fina bilder jag vill ladda upp men kamerakabeln är fortfarande borta!! Måste åka och köpa en ny, eller en kortadapter eller vad det heter!! japp japp de får bli morgondagens pådrag=)
Nu ska jag va social!!
Pusspuss


2010-09-06

Gokväll!!!

Ikväll är första natten som jag får ha min lilla guldklimp hos mej!! men bara därför kommer hon garanterat hålla mej vaken hela natten lång!! Men va gör de!? =) Hon är minsann lika underbar för de :D
Äntligen är min infektion borta och skruttans är nästan borta. Så nu är de inte långt borta innan vi får åka hem!!
Ska bli så ofattbart skönt att få åka hem allihopa som en familj. Nu när Älsklingen åker hem själv är bara en pina!! Antagligen vill man vara tillsammans! riktigt jobbigt!!
Men snart så snart =)

Nu ska jag lägga mej och läsa lite korsord och mysa med lillan!
Sovgott! Pussåkram


Vårat lilla mirakel!!

Hon är så himla underbar!! Jag är så ofattbart lycklig att få rå om våran älskling!!
Även om förlossningen var ruggit jobbig så var hon värd varenda minut!!

Jag visste inte att man kunde känna så här!







Våran pingla!!


2010-09-03

Våran ängel kom till världen 21,52
Hon är helt underbart magisk!!
Äntligen får jag ha min dotter i min famn!!
Det går inte att beskriva med ord hur underbart
de känns!! Jag är världens stoltaste mamma =)

Bilder på våran prinsessa kommer så småningom!
Även lite info om förlossningen =P
Tack för alla fina gratulationer!
Puss

Sömnlösa nätter!

Jag gick och la mej vid 11 men just efter jag lagt mej kom en"riktig" värk!!
Nu kan jag inte sova för direkt jag lägger huvudet på kudden så startar en värk. Ont gör det också!
inte alls lika mesiga som jag haft tidigare!! AjAj!!
Dock är de fortfarande lite långt emellan dom, eller långt och långt, inte 2-3 minuter som "man ska ha" när man åker in utan lite längre.
Men vi ser väl hur länge jag pallar att ligga hemma och våndas!
Sovgott gott folk!


20.55

Fortfarande alldeles för mesiga värkar, men dom blir kraftigare hela tiden.
Dock går de på tok för sakta..

Men de är bara att gilla läget. Händer det inge mer inatt så ska vi ringa in imorgon klockan 7 å är det då lugnt på förlossningen så får vi komma in och få lite hjälp på traven.
Men man kan ju alltid hoppas att det bryter ut snart så hon kommer inatt eller något sådant!! Skulle ju vara himla mys!

Men nu är de så nära så nära, snart är våran prinsessa här :) Underbart!!

Himla skit!!

Värkarna vill som inte bli starkare utan fortsätter bara att vara nå "mesvärkar".. Nedrans!!
Ökar dom inte i styrka så kommer jag att måste få värkstimulerande som hjälp på traven,
dock kan det dröja ända tills imorgonbitti innan jag får det!!!
Kom igen nu!!


Förlossningen!

Vi hittade till den nya tillfälliga förlossningen!! Väl där kollade dom mina värkar och hur barnet mådde och allt såg bara fint ut!! Dock så hade hon inte fixerat sig i bäckenet men de gick bra ändå!! Sen tryckte dom ner hon i bäckenet i samband med en värk och det gick bra!! riktigt obehagligt men de funkade iaf! :) Så nu är hon minsann fixerad ;D

Dock hade inte värkarna kommit igång helt och hållet utan var lite oregelbundna och olika starka så vi fick välja mellan att åka hem och stanna, å då kändes de bättre att åka hem tills jag inte står ut med smärtan längre och åka in då!!
För dom hade ingen förlossningssal ledig utan vi fick ligga i en undersökningsrum på en hård brits och det var inte direkt bekvämt.. Soffan hemma lockade helt enkelt mer ;P

Nu är det bara att vänta att värkarna ska öka i styrka och komma lite tätare så vi får åka in och klämma ut våran lillatjej!!
Så ligger det till!! ha en bra dag! Pussåkram!


+ 9 dagar

Godmorgon!!

Idag är jag verkligen uppe med tuppen!!
Vaknade vid 04,00 av att de kändes som att jag borde ställa mig upp och det gjorde jag
(yrvaken) Å då gick vattnet =P Å inte lite vatten heller =P hela havet stormar typ. =P
Så nu är jag en aningens nervös och spänd och kan inte somna om.
Alex är på jobbet och jag väntar på värkar, sammandragningar med lite smärta har jag (typ som lite kraftigare mensvärk) men inte värkar. eller?
Vi ska åka in på förlossningen vid halv 8 för att kolla hur långt i "processen" jag kommit och kolla så allt står bra till :) !!

Men äntligen händer det något!!! =)
wonderful ♥


2010-09-01

Nu är det September och sommaren är förbi, vad hände med våran Augustitjej?!?!?! Jag ska påminna hon när hon går och väntar på att fylla 18 år och få gå på sommardroskan att om hon hade kommit i tid så hade hon hunnit med att gå på iaf 1 sommardroska men nu får hon skylla sig själv att hon var så seg! Ha Ha..
Sen kanske hon hellre ville vara en jungfru, för de blir man väl om man är född i sep? Jag tror det jag!

Nu har nyss Tessan och Simon vart här och fikat och snackat skit! Himla trevligt!!
Älsklingen har somnat på soffan och jag ska strax plocka bort lite i köket och sen he igång en tvätt!! Någon nytta måste man ju göra, man kan inte bara fika och dricka kaffe hela dagarna ;P haha! Fast när man har gått över 9 dagar så får man fika lite extra :P

Imorgonbitti ska vi till barnmorskan, å förmodligen får vi då en tid upp till MVC och förhoppningsvis kanske vi får ett datutm för igångsättning!! Å om jag då vet att den dagen sätter dom igång mej så kanske min kropp äntligen kan slappna av och så startar förlossningen av sig själv!!? Har hört att det är så för många!
Näe bäst att jag sätter igång med lite "nyttogöra" innan jag bli alldeles för dank och också bäddar ner mej i soffan med min man!! Det lät ju inte dumt, ganska lockande om jag får säga det själv!! Är faktsikt lite smått trött och slö idag!
Ikväll blir det filmmys, nya filmer på starran idag ju! =)
Ha en trevlig kväll! Pussåkram!


+ 8 dagar!

Hon kommer aldrig ut helt enkelt!!!



Godmorgon!!
Vaknade med tuppen idag, men har fått sova som en stock hela natten :) Inte dumt!!
Nu ska vi strax äta frulle innan älsklingen ska till tandläkarn idag igen.
Sen kommer Tessan och Simon förbi på en kaffe och fika :) Inte dumt! Måste dock åka och köpa kaffe för de är slut :P Men de kirrar jag =)
Annars är dagen oplanerad!!

Ha en bra dag!! Pussåkram!

RSS 2.0