SaraIdaSofia! -

Promenaden!!

hello!!
Idag skulle vi lämna in bilen på volvo så dom skulle fixa våran kära handbroms, de skulle gå skitfort sa dom så vi packade ihop oss och begav oss mot staden. Väl där konstaterade dom att de fanns ingen just DÅ som kunde fixa den så vi skulle lämna bilen så skulle de bli gjort när någon fick tid över. Med det sagt så packade vi ut allt från bilen och tog lillan i vagnen och börja promenixa. Vi bestämde oss för att bege oss till Britt-Inger och Sven. shit vilken prommis vill jag lova.. Var nästan helt slut när vi väl kom fram sisådär en timma senare =P
Å just när vi svänger in på deras gård får vi ett sms om att bilen var klar.
som tur var så körde Sven mig tillbaka och hämta bilen så vi slapp gå hela vägen tillbaka på en gång =)
Men nu har vi iaf en handbroms igen! Inte dumt!!
Nu är de bara motorupphängningen och dörren kvar som ska lagas och det ska göras den 5 oktober. Sen är bilen som ny!! Gudomligt!!

Nu är älsklingen på jobbmöte och jag och lillan har legat och myst i soffan men nu sover hon som en stock så då passa jag på att få upp lite kort på våran finaste lilltjej. Bilderna som jag framkallat kom nämligen imorse :)
Himla fina kort om jag får säga det själv!! 
Nu ska jag fortsätta pryda våran lägenhet med kort och snart när mitt andra hjärta kommer hem blir de middag och sen är de idol som gäller =)
Jag klagar inte =D
PussPuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0