SaraIdaSofia! -

Totally!

Har absolut haft en bra dag idag!! Började morgonen med lite mys med världens underbaraste tjej och sedan tog vi oss en långprommis som slutade hos min farmor och farfar =) Där bjöds det på kaffe!! Dom blir alltid såå himla överlyckliga när vi kommer förbi, så himla genuint glada över att få träffa Sveis!! Alltid lika kul att se :)
Sen när vi kom hem så klev Alex upp och vi begav oss till staden för att göra några ärenden innan de bjöds på middag hos Alex mami!! Himla gott vare :) Efter middagen så anlände vi hemma och då blev de film kväll =) Svea somnade dock ganska sent så vi hedde ej på filmen förän hon somna men de gick ju bra det med. Nu sover hon då som en stock =P Dock har hon börjat sova på mage och jag gillareint. Bebisar ska ju sova på rygg har jag hört. Men men inget jag kan göra något åt =P Vänder jag hon på rygg så vaknar hon ändå på mage =P
Hur som haver, vi såg en Irene Huss film som vi tydligen hade sätt tidigare men jag kom då inte ihåg slutet så va gjorde det!? :D

Nu har Alex åkt för att köra hem sin bror och sedan hämta min papi med sällskap som vart ute och druckit en öl eller två, eller 3 för den delen också!
När han sedan kommer hem så kallar sängen och sedan får vi se vad morgondagen bju på.. Alex är ju ledig imorgon natt också så något spännande blir det väl =) Är det fint väder så blir det en prommis åtminstone..
Älskar verkligen att man känner att sommaren är på språng, finns det något bättre än sommar!!? Jag tror bannemej inte det!! I LOVE SUMMER! Så enkelt är det. Slut diskuterat.
Nu ska jag bädda ner mej i sängen och invänta min man!!
Hoppas ni haft en bra dag/kväll!!
Sovgott Puss!! <3



Idag när jag var och lekte med Alex leksak, jag har faktiskt kört den mer än vad han gjort =P haha
Tror han ångrar sej lite att han inte köpte en MC, den hade han iaf fått ha ifred ;D haha!!
Men i like it!!
D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0