SaraIdaSofia! -

Äntligen helg!

Gud så skönt de är med helg! Dock så jobbar min man ikväll men som tur är så är han långledig nästa :)
Nu har jag nyss kommit hem från jobbet som gick kanoners!
Svea är i staden med min mor och far och kommer väl hem så småningom ;P

Själv så håller jag på att rensa ur en byrå och snart ska jag ta herr snabeldrake på en sväng om!
Jag är även duktig och tvättar för fulla muggar

(vilket var väldigt behövligt när tvättkorg"arna" är ööööverfulla)

Ikväll blir det lugna gatan och lite förberedelser inför morgondagen :) Dock måste jag upp på maxi idag och det kändes mindre motiverande.. Bolaget är det som lockar minst ;P men men bara att gilla läget och göra de bäste av situationen :)

Sen kan jag också meddela er alla om att panelgardiner är något jag är så sjukt less på! Äntligen har jag hittat några fina ickepaneler att sätta upp i vardagsrummet och gud se bra de blev :)
Nu är det bara köket och Sveas rum som måste få sig en uppfräshning och bli av med dom där himla panelgardinerna..
Näe, dagens usch går klockrent åt panelgardiner. Smack!

Ha en toppen bra dag! Pussåkram!


Gokväll!!

Idag har vart en bra dag, fick sluta jobbet lite tidigare, vilket uppskattades för då hann jag hem och plocka undan lite innan loppan skulle hämtas! Sen ikväll så har vi vart på promenix, Svea åkte i pulkan och jag tror bannemej att vi drog hon runt hela holmsund och inte en tillstymmelse av lesshet fanns.. Hon satt glad och nöjd ända tills vi skulle gå in, då vart hon mindre glad! 
vi hann också med ett stopp på vägen hos min farmor och farfar och dom blir alltid så glada när vi kommer :)

Nu är vi iaf på hemmaplan, loppan somnade på en gång när vi la henne och nu hade vi tänkt hyra en film och mysa hela kvällen, eller iaf fram tills att darling ska åka och jobba!

Imorgon är det helg och på lördag så är nyår och jag och Rebecca har smidit lite planer idag inför nyår då dvs, tror det kommer bli toppen :)
Nu blir det filmmys!
Ha en bra kväll!
Pussåkram


En såndär rolig dag!

Goddag!
Just hemkommen från jobb och idag är en sån där himla tråkig dag, nämligen våran sk "städdag"
Jag har alltid lika svårt för att hitta motivationen för storstäd och ja idag verkar inte vara nå bättre ;P
Men men de måste ju göras så det är väl bara att gilla läget!!
Loppan är fortfarande hos min papi och jag hade tänkt tjuvstarta på städningen innan jag åker ut och hämtar henne, hon ska ändå sova nu så att då är de ju lika bra kan jag tycka :)
Sen kan jag ju inte förneka att det är så mycket lättare att städa och tvätta utan att hon ska vara en marodör och slita ut min fint vikna tvätt eller plocka fram det jag plockar bort ;) Men jag älskar hon ändå :) sådeså!

I helgen är de nyår, det blir nog på hemmaplan för våran del. En Rebecca kommer hit och det bli god mat och gott att dricka :)

Sen kan jag också meddela att jag tycker du är dryg, vad är det som är så himla svårt att förstå? hade inte tänkt dra ut på "gnället" utan fattar mig kort, du vet själv att det är dej jag menar för ja, du har ju vart ett samtalsämne här på min blogg några gånger!!
Blä!

Näedu nu hade jag tänkt sätta igång innan klockan rusar iväg!
Ha en bra dag! Pussåkram


Blää!

Usch så trött jag är idag, loppan vaknade vid 6 och jag var inte alls lika motiverad på att kliva upp som hon verkade vara, hon kastade sig ner från sängen och sprang ut till vardagsrummet, pappa va ju hemma!!
Nu blir det att åka ut till mor och far och få mig en kopp kaffe och sen bär det av till jobbet för min del, loppan är ledig från dagis i veckan och får istället tillbringa veckan hos sin mormor och morfar :)
ha en bra dag!! pussåkram


Tired!!

Idag är jag trött.. Trots att jag kom isäng i bra tid igår, inte okej!
Hur som haver så har vi vart upp en repa till staden efter jag slutat jobbet och Alex fyndade ett par skor och jag hittade mej ett par jeans och en foundation och ett puder, superduper kan jag tycka!
Nu är vi nyss hemkomna och jag har lutat mig tillbaka i soffan ett slag!
Ikväll blir en lugn kväll med inte så himla mycket gjort.. Skulle egentligen behöva tvätta å städa men jag hittar som inte motivationen, kanske ska anställa någon som städar här sisådär en gång i veckan, det skulle vara himla smidigt!!

Näe nu har jag inte så mycket mer att tillägga, förutom att middagen igår var oväntat god :)
Ha en bra kväll! Pussåkram


Sådär dagen efter är inte alltid så rolig kan jag tycka!

Gokväll!!
julen är förbi och vi hade en sjukt mysig jul i sällskap med nära å kära, tomten kom på besök och de verkade som vi alla tre vart himla snälla i år också :)
Igår blev de lite galej, eller jag kanske inte ska säga lite.. Började här med Emma och Anna för att sedan rulla in mot olles, efter en tid på olles så förflyttade vi oss till Allstar, men där var så äckligt mycket folk så jag åkte därifrån och landande på Obbolapuben med Alex och Rebecca och massa andra goa människor..
Sedan när klockan blidde sisådär 2 så var jag rätt slut som artist men tydligen så skulle de styras efterfest och Tessan och Daniel.. vid 5-6 snåret imorse kom vi hem och då var jag HELT död..
Vid 12 fick vi hem loppan och Rebecca kom förbi, pizza på Alis och deghäng i soffan!!

Nudå, jag är fortfarande död och det känns väl lite som att ett tåg har kört över mig och sedan lagt in backen och backat över mej igen när jag redan ligger ner..
Med andra ord, man mår som man förtjänar!

Nu har jag just föreberett middagen och ikväll bjuds de på "plockmat" Lite olika grönsaker, hallomi och kött och potatisgratäng, till det man får sedan grilla sitt eget efter smak och tycke!
Jag tror det kommer bli kanongott!!
Hoppas ni haft en bra ledighet och imorgon väntar jobb för min del! Tjoohoo!


Tidig morgon!

Godmorgon!!
Imorse vaknade jag väldigt tidigt kan jag tycka, typ sisådär vid halv 6.. Kändes ju inte så super motiverande men jag kunde inte somna om (trots att jag inte kom isäng förän 1 igår)
När min man kom hem nyss så hade han med sig nå te från london, en ny stekpanna, ett underställ till moi, 2 jättefina köksknivar och en ryggsäck :) Himla fint :)
Loppan sover ännu och min man har nu också krypit isäng, själv så håller jag på att dona lite och ska väl börja fixa inför kvällens middagsbjudning :)
Måste också ta en runda på coopra och inhandla lite smått å gott =D

Så med andra ord så har vi en fullspäckad dag att vänta!
Imorgon blir det förhoppningsvis jobb för min del och sen är de lite julledigt :)
Näe nu ska jag se klart våra bästa år ;P och sen sätta igång med att göra de fint här hemma (nej det blev inte så mycket till städ igårkväll) ;) haha!

Ha en fin dag! pussåkram!


julklappshandling nr 2

Ännu en dag har tillbringats i staden, hittade en hel del julklappar idag men jag kan ännu inte säga att vi är klar =P Sen blev vi bjudna på fika hos Gudrun och Bengt och direkt efter det åkte jag till Tessan för att hjälpa henne hämta hem en säng :) Dock hade vi inga spännband så vi höll på att tappa den sisådär halvägs efter obbolavägen, men som tur var gick det bra och vi fick köra 60 hela vägen hem ;P

Men nu är jag äntligen på hemmaplan och jag har slagit in alla klappar som vi inhandlat idag, loppans ögon är betydligt bättre och förhoppningsvis kan hon gå på dagis på fredag :)
ikväll blir det nog en sen kväll för min del, jag hade tänkt storstäda så jag inte har det som "måstegöra" imorgon innan vi får främmande :P
Så istället kan jag ägna morgondagen åt matlagning och julklappsinhandling!
Får väl se hur piggelin jag är på att börja storstäda sisådär vid 9 på kvällen!?!
Men men, så kan det gå!
Nu är det bäst att jag sätter igång så jag får något gjort! Ha en bra kväll!! Pussåkram


Äntligen tog vi tag i det!

Gokväll!!
Idag tog vi oss i kragen och åkte till staden för att inhandla några julklappar, vi fann några fina ena men måste upp imorgon igen för att köpa dom sista =) Men nu kan jag äntligen säga att vi visst har börjar köpa julklappar och jag känner mej en aning mindre stressad.. Dock så rekommenderar jag ej att åka till staden för att handla sisådär 4 dagar innan jul!! Speciellt inte med en stressad man och ett barm+barnvagn som handbagage ;P haha!! Näedå men de gick finemang!! lite mycke folk bara :P

Sen hittade jag även endel fynd till mig själv, ett par nya svarta jeans (likadana dom jag har) men dom jag har är en smula urblekta och sitter lite väl löst.. Så jag blev ju lite lycklig när jag fick lov att köpa två storlekar mindre än de jag har på dom nuvarande :) trodde det skulle räcka med en storlek mindre men icket :)
Så lite utav en mindre kick :) sen köpte jag även en "hoodie" och en stickad lång kofta!! Himla fint vare iaf :)

Så ikväll har jag ägnat mig åt julklappsinslagning, ack så mysigt :)
Imorgon blir det också att åka och inhandla lite extra till julmaten för vi har nämligen julbordsbjudning här hemma på torsdag =) Himla trevligt kommer de nog bli, hoppas jag iaf :)

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen ska jag krypa isäng och ladda inför julklappshandling imorgon :)
Pussåkram!


Lillaloppan!

Godmorgon, Svea har sovit som en stock idag ända till sju =P skönt tycker jag :)
Nu är det dock fullrulle här hemma, ögonen är fortfarande irriterade och när hon vaknade imorse hade hon nå utslag på kinden och magen men dom har börjat avta lite nu! men ögonen är svullna och ögongrums bildas lite nu å då!

Men nu har flera faktiskt sagt att det inte gör något om loppan följer med på julklappshandling, för hon har ju faktiskt inte feber och är inte hängig, det är ju bara ögonen som är irriterade och som smittar vid kontakt (därav inget dagis)!
Så antingen åker vi upp en vända i eftermiddag eller så får det bli morgondagens problem :P

Nu hade jag tänkt mysa ner mej i soffan med Sveis och kika på lite barnprogram på disneychannel och givetvis lite kaffe till det :)
Ha en bra dag! pussåkram


Vab

Gokväll!!

Idag har vart en bra dag, jobbade lite och sen kilade jag på möte, där bjöds de på glögg, lussebullar och pepparkakor :) Inte dumt!
Sen blev de en vända till maxi för att handla lite mat och när vi kom hem fick vi en "Julkorg" levererad hit :) Lyx kan jag tycka!! :) Tack för den =)

Loppan har just somnat och hon blir hemma från dagis imorgon (igen) denna gång har hon dragit på sig någon form av ögoninfektion, ögonfluss typ!! Så ögonen är fulla med var och svullna! Stackars liten!!
Förhoppningsvis är det bättre om några dagar!! :)
Detta gör att jag känner mej ännu mer stressad kring detta med julklappar, när ska vi nu hinna shoppa några!?
Kanske får fixa någon som kan komma över någon timme och busa lite med loppan medans jag och Alex åker en repa till staden i ett snabbt ryck att hitta något kul :P

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sedan ska jag bänka mig i soffan och kika på tv :)
Pussåkram


2011-12-19

Dagens jobb är avklarat, eller nästan, har jobbmöte klockan 15,30 men sen så ;P
Jag har iaf slutat och är på hemmaplan, ska strax åka och hämta poppran för att sedan hitta på något bus, min man har gjort en "tidig" morgon och är uppe redan, så vi följes å hämta vårat lilla hjärta! =)

Ikväll då, träning eller inte träning, det är frågan.. haha! Ja vi ser väl hur det blir, förmodligen far jag ut självers och joggar en vända! =P
Verkar som att dom andra från mitt lag ska göra likadant och jag har då inte tänkt bege mej på fysträning med herrarna själv.. Sådeså!

Förövrigt så är jag himla gladers att detta gick vägen, ni som vet, ni vet dom andra får vara glatt ovetande ;D haha!! Men de känns så himla bra att det blev såhär :)
Nu är min man nyduschad och ren så nu kan vi åka och hämta Sveis :)
Ha en bra dag!
pussåkram


6 dagar till jul!?

Gokväll!!
Helgen är förbi å återigen har det gått med en himla fart!! Detta gillas inte, men snart är det ju lite julledigt så då kanske helgen inte känns så kort! Men det har helt klart vart en bra helg och gårdagens middag njuter jag ännu av :P
Sen så är känns de också helt galet att det är jul om sisådär 6 dagar, det regnar ute och är plusgrader!! Vars är jullkänslan!? Så länge man är inomhus har man ju lite känsla, om man drar ner persiennerna dvs :P
Så går ni förbi och det är fördraget i alla fönster så vet ni vad det beror på ;D

Svea sover, men hon har börjat sova lite halvkasst kan jag tycka, vaknar flera ggr per kväll och 1 gång per natt (oftast).. Sedan vid 6 tycker hon att det är morgon =P
förut sov hon från 7-8 till 8-9 utan att vakna en enda gång!!
Som tur är så somnar hon om bara man ger hon tutten, kan även tillägga oftast här också!
Får se om detta kanske bara är någon period hon går igenom då hon behöver extra närhet.
För när hon vaknar vill hon att man ska ligga och hålla om henne tills hon somnar om och håller man om för löst så tar hon ens hand och trycker den mot henne!

Nu då, jag och min man sitter och ser beck, sista vittnet och känner lugnet. Alexander ska strax åka på jobbet och då hade jag tänkt krypa isäng!
Pussåkraam


Harregud!

Gokväll!!
Jag ska börja med att säga att jag verkligen njuter av att det är helg =)
Sen kan jag också meddela att tjälknölen jag gjorde blev ju GUDOMLIG!! helt perfekt rosa/röd och fruktansvärt saftig och god!!
Till detta serverades en form av potatiskaka, fyllda paprikor, rödvinsås och en stoor sallad!! Givetvis blev de lite vin till det hela också och jag njöt hela middagen, till efterrätt bidde det massa olika bär täckta med vit choklad som jag hade i ugnen och vaniljglass till det, helt klart en 10poängare hela middagen =)
Var förbi min söta farfar med lite kött och han blev ju något lycklig
(han älskar kött och tjälknölen gick mer än hem)

Nu sitter vi bänkade i soffan, mätta och belåtna och kikar på Milan-Siena, jag blev en aningens dank men va gör det!?
Loppan hon har då gott an heela kvällen lång och först vid 9 vek hon in årorna och slummrar nu som en stock =)
Min man ser också ut att ha slummrat till i soffan =P

Imorgon är det söndag och det blir träning på morgonkvisten sisådär vid 10 inne i staden å sedan får vi se vad dagen bjuder på!
Nu ska jag återgå till tv'n och kanske blir det att hyra "smufarna" har ju som hört att den ska vara ganska bra!!

I veckan måste vi också ta tag i julklappshandlinge, vi har nästan inte ens börjat.. harregud, varför ska man alltid vara ute i sista sekund.. Jag kommer vara en av alla puckon som far ut dagen innan julafton i hopp om att hitta dom sista julisarna.. Gissar även att vi kommer vara väldigt många som är ute i sista sekund!
Näe men förhoppningsvis kan vi ordna det där så fort som möjligt!
Nuså, ha en trevlig lördagskväll!

Om ni vill ha ett bra recept på tjälknöl så kan jag ge er ett här:

Koka ihop en lag:
1 dl salt per 1 liter vatten,
Torkade enbär
Timjan
Pepparblandning
Oregano
2 klyftor vitlök
2 lagerblad

Koka i 4 minuter och ställ sedan in den i kylen över natten!

He ugnen på 70grader, stoppa in köttet (fruset) innan du kryper isäng.

När du sedan kliver upp så tar du ut köttet (65-70grader i)
lägger det i lagen (se till så att lagen täcker hela köttbiten) och låt det ligga där i 5h
Skiva sedan i tunna skivor och lägg upp på ett fat - redo att avnjutas!



Sen så har jag även ett lite roligt tips på fyllda paprikor på ett väldigt enkelt sätt:

Skär av bottnen på papriken (i den storlek som du vill ha "skålen")
Hacka 1 rödlök och några skivor skinka fint, rör i en tub skinkost.
Fyll upp paprikorna och toppa med västerbottensost! in i ugnen på 200grader tills osten smält och fått lite färg!! =)

Pussåkram


Underbart med helg!!

Äntligen helg!! Så skönt =)
Sen så kan jag också meddela att tjälknöl blir morgondagens middag, satte just in den i ugnen och den ska få vara där tills imorgonbitti och sen imorgon får den stå i en lag som förövrigt luktar heelt magiskt :) Tror det kommer bli sjukligt gott :) Till detta serveras rostade rotfrukter och en potatisgratäng, toppingen består av en gudomlig rödvinsås =) delicius!!

Ikväll blir en lugn och mysig hemmakväll med jägarna 2 på prollen, tända ljus och lite karra =)
Imorgon blir det morgonmys och givetvis vinterstudion sedan får vi allt se vad dagen bjuder på!!
Det jag älskar med helg att oftast finns det inga "måsten" utan man kan ta dagen som den kommer och göra det man känner för :)

Näe nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan med min man och känna lugnet!!
Trevlig helg!


Imorgon är det äntligen fredag!

Denna vecka har gått oförskämt fort.. Vips så var de fredag kan jag känna!!
Men det gör ju inget alls, hoppas bara inte helgen går i samma höga fart!

Nu har jag nyss kommit hem från en joggingtur som avslutades med ett pass CX på storsjö, inte dumt.. Det kommer nog kännas i magen imorgon kan jag lova!!
Tur att träningsvärk är en skön värk! :)
Detta blir ett kort inlägg för jag hade nämligen tänkt slänga mig i duschen för att sedan krypa isäng och ladda upp inför sista jobbdagen denna vecka! Förhoppningsvis hinner klockan inte rinna iväg på tok för mycket :)
Hoppas ni får en mysig helg!
pussåkram!


enirriterandekväll!!

Idag har vart en bra dag, haft "julmys" på Sveas dagis och sen har vi tillbringat resten av tiden på hemmaplan!!

Men dock sådär efter middagen så förändrades mitt glada humör!?
fråga mig inte varför men det som skedde sedan gjorde ju inte saken bättre.. Hur som haver, jag började bli irriterad redan under maten och sedan när jag kom på att jag höll på att tvätta så rann bägaren över =P fanns ju inte alls någon lust/energi till att släpa min röv ner i tvättstugan, men jag hade ju som inget val. Väl där nere så hängde jag tvätt, startade tvättmaskinerna och slängde in en annan tvätt i torktummlaren, snabb var jag också så när jag kom upp var jag alldeles svettig och eftersom jag redan var irriterad så gjorde detta mig ännu mer irriterad.. varför kan man inte ha någon form av ventilation i tvättstugan så det slipper vara 900grader där nere bara för att man kör torkskåpet? Jag duschade ju faktiskt idag.

Sedan bråkade svea och ville inte alls gå och lägga sig trots att hon var ööövertrött, så efter en timmes strul med henne satt mitt underbara grinhumör kvar..
När hon väl somnat så hinner jag bara luta mig tillbaka i soffan och känna att gladida är på g tillbaka då vaknar Svea igen och ja jag blev lite less när det tog över 40 minuter för henne att somna om.

När hon väl somnat ordentligt är det dags att bege sig ner i tvättstugan igen, nu för att uppmärksamma att en propp har flygit = tvätten är ej torr och tvättmaskinerna måste startas om... Giivetvis fanns det ingen ny säkring såå jag fick ju inskaffa sådana..
En snus skulle ju inte sitta fel vid denna tidpunkt, men givetvis finns min dosa INGENSTANS, surheten hade nu övergått till förbannadhet! Jag fick söka igenom varenda vrå för att sedan komma på att
"jag lagt den på ett smart ställe så att jag skulle hitta den när jag behövde en snus eller två"

När jag sen väl kommer upp i lägenheten igen så inser jag hur sjukt stökigt det är (egentligen inte så farligt men när man är på dåligt humör blir ju inget till det positiva) Så nu har jag nyss satt mig här och skriver nu av mig min dåliga energi ihopp om att inte börja storstäda..
För när jag är på dåligt humör då städar jag.

Nu känns det iaf bättre, dock måste jag nu ner i tvättstugan igen.. Kan någon ge mig lite positiv energi!?
Tack på förhand!
Pussåkram


Men så himla illa!

Sist vi tvättade så använde jag upp allt tvättmedel som vi hade, åkte då på coopra och köpte nytt.. Ikväll när jag kom ner i tvättstugan för att jag skulle tvätta en tvätt åt loppan för att hon inte har nå rena kläder tills imorgon då är hela den kartongen SLUT!? Idiotii! Den var oöppnad när jag lämnade den där sist...
Kan folk bara ge fan i å ta andras, som tur var hann jag på konsum och handla nytt å nu kan ni ju fetglömma att jag lämnar det på hyllan i tvättstugan!
Kanske ska jag vara en såndär bitter tant och skriva en arg lapp och lämna där nere!?

"sluta ta mitt tvättmedel, har ni inte råd att köpa eget så får ni ge fan i å tvätta och istället gå i skitiga kläder"

Träningen ikväll gick finemang, skönt att få röra på sig lite då å då :)
Svea fick vara hos min mami medans jag tränade eftersom Alex blev väckt så tidigt imorse så var han tvungen att sova en stund på kvällen, detta resulterade i att Sveis somnade där och tillbringar nu natten där :P

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan kallar våran otroligt sköna säng efter mig, ska sova som en stock till halv 8 imorgon :P
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram!


Ajjabajja!!

Imorse var jag heelt magiskt trött... Dock hade jag ändå sovit relativt länge men jag kände mig galet hängig imorse, kanske börjar jag på att bli sjuk!? Min hals är ju faktiskt ganska ond :( Näe men förhoppningsvis är det bara en riktigt tröttelin dag och imorgon är allt finemang!

Nu har jag iaf nyss kommit hem från jobbet, gud vilken stressig dag det vart!! Skönt att jag slutade 1 kan jag tycka :)
Ska strax åka och hämta lillaloppan på dagis och sedan får vi se vad dagen bjuder på!
Kanske åker vi ut till min mor och far och lussar litegranna :)

Sen ikväll är det fotbollsträning, inte dumt!
Sen gissar jag att jag kommer däcka ganska omgående när jag kommer hem.

Näe nu ska jag gå en sväng med Turbo innan jag måste åka och hämta Sveis!
Hoppas ni har en fin lucia :)
Pussåkraaam!


Måndag!

Goderafton gott folk!!
Kände mig inte så övertaggad på måndag imorse när jag vaknade, slog upp mina ögon sisådär vid 6 (väckaren ringer inte förän 7) men jag känder mig då "tvungen" att kliva upp för hade jag somnat om till klockan sju så  hade jag vart ännu mera död när det var dags att kliva upp!! Tack gud för att det finns kaffe ;D

Vaknade även inatt av att jag hör en liten som skrattar och lever om, loppan har då vaknat och smygit upp och satt sig i soffan och lekt.. Kollade på klockan för att inse att den var 02,45... Inte okej =P Som tur var så somnade hon om ganska fort när jag lagt hon igen!
Får börja stänga sovrumsdörren för jag vill inte så gärna ha loppan vandrandes omkring i lägenheten själv medans jag sover :P

btw, Svea chockade idag på dagis och sov 2 timmar och 10 minuter, hon har ALDRIG någonsin sedan hon började på dagis sovit mer än 40 minuter medans hon på hemmaplan sover mellan 1-2 timmar :P Men det är bra att rutiner börjar ta form även på dagis!

Nu ligger lillan och äter välling och myser och ska strax krypa isäng, när hon väl slocknar så hade jag tänkt tvätta en tvätt med loppans kläder och plocka undan lite leksaker som ligger lite varstans här hemma!! Sedan skulle jag behöva gå på tuttjakt, av någon konstig anledning så försvinner dom jämt!?
idag har vi hunnit vara och hälsa på min farmor och farfar och sen har vi tillbringat tiden på hemmaplan med massa bus och mys :)

Imorgon är det tisdag och ännu en jobbdag är igång och på kvällen är det fotbollsträning.
Jag hade tänkt gå och köra ett pass CX idag men när jag inte fick med mig en enda själ så valde jag att skippa det hela, kändes inte sådär super kul att fara dit själv så istället blir det lite träning på hemmaplan :)

Ha en mysig kväll! Pussåkram


Ogilla!

jag ogillar när helgen lider mot sitt slut, helger är så himla bra och jag talar nog för alla när jag säger att helgen ALLTID rusar förbi för snabbt!!
Men men det är väl bara att gilla läget och inse att imorgon är det jobb som kallar!

Idag har vart en bra dag, har väl inte fått sådär övermycket gjort men endel har vi hunnit med och vi har även haft främmande av Tessan, Emil, Simon och My :) Himla trevligt!!

När det började bli dags för middag så försvann all ork och matlagning var inget alternativ, så istället fick det bli en fil-tallrik och en macka :P Loppan fick dock hennes favvo middag iform av spagetti och köttfärssås..
Nu har Alex däckat i soffan och jag har just lagt en trött Sveis! Nu sitter jag här framför tv'n med datorn i högsta hugg =P Nu blir det arga snickarn och sen ikväll är det ju beck :) Himlarns bra!
Kvällen är med andra ord spikad ;)

Imorgon blir det dagis för lillan och jag jobbar till 3, sen blir det någon form av träning iaf.. Funderar om jag ska gå på bodypump eller om jag bara ska fara ut och jogga.. Det får bli morgondagens bekymmer..
Sen kan jag också meddela att det bara är 13 dagar kvar till Julafon, helt galet..

jag var iaf ut till mami idag och fotade loppan i 2 olika outfits ;P Nämligen en liten pepparkaksgubbe och en liten julnisse :) Himlarns söt var hon då och jag hoppas att det blev några klockrena kort.. Men damen är inte så lätt fotograferad längre då hon vägrar sitta still och ständigt sliter av sig tomteluvan :P
Men håll tummarna, en bild kommer väl så småningom :)
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram!


Sluut!

Godermorgon!!

Har sovit som en gud inatt, och nu när jag klev upp var jag totalt utvilad :) Inte dumt!
Min man han sover då än =P haha!!
Svea har ju tillbringat natten hos min mor och far och det är ganska skönt att få sova ut ordentligt någon gång!!
Dock saknar jag lillhjärtat och vill oftast åka och hämta henne direkt jag slår upp mina blå :P
Men nu hade jag tänkt dra en vals med herr snabeldrake och även herr mopp ska få sig en sväng om!
sen skulle jag behöva tvätta en tu tre maskiner men jag antar att eftersom jag inte har bokat någon tid så är de någon annan liten nisse som tvättar!


Eftersom fotbollen blev inställd idag så hade jag tänkt ta mig ut å jogga på egen hand!
dock just nu känns det väldigt jobbigt men de är väl bara att gilla läget skulle jag tro =P
Sen får vi se vad dagen bjuder på! Kanske blir det några visiter någonstans, men som sagt, de återstår att se!

Igår var iaf en bra kväll, middagen på eurasia satt där den skulle och det var väldigt gott!! Speciellt glassen och dom friterade bananerna ;D Tack tack! Sen när vi kom hem köpte vi el clássico på ppv, en riktigt rolig match som barcelona dominerade i!! Sen blev de någon film innan vi kröp isäng!

Näe nu ska jag sätta igång så vi kan fara och hämta Sveis någongång! 
Hoppas ni haft en trevlig helg! Pussåkram
 


Mysiga helg!

Toodiilooo!!

Imorse vaknade loppan överlycklig i sin "nya" säng, hon har inte ens vaknat under nattens lopp och velat komma till våran säng utan hon verkar vara ganska nöjd över att slippa sova i spjälsängen.. Hon har numera en sån där "växaisäng"
När Svea vaknade så var min man underbar och lät mig sova 3 timmar till medans han och loppan klev upp och busade :) Guld värt att få sova ut ordentligt ibland!! <3

Igår blev de ju idol-finalen och Rebecca kom över och det blev lite vin till det hela och det var väldigt trevligt!! Sen kan jag ju också meddela att rätt person vann enligt mitt tycke iaf! Jag älskar Amandas hesa, lite gammeldagsa röst!
Efter Idol så hyrde vi en film, paranomal activity.. Dock ett beslut som jag ångrar ordentligt.. Kändes inte sådär över kul när vi sen skulle krypa isäng, men som man bäddar får man ligga!

Nu sover loppan lite och vi har hunnit plocka undan lite här hemma och när Sveis vaknar så ska vi åka ut till min mor och far, sen ikväll blir det kalasmiddag på Eurasia :) Himla trevligt!
Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Mor och far har lagt beslag på loppan så vi är barnfria ikväll.. Kanske blir det bio eller bowling eller något i den stilen.

Nu ska jag passa på att luta mig tillbaka i soffan innan det är dags att börja röra sig!
Ha en bra lördag! =) Kraam!


Lovley friday!!

Goddag!!
Äntligen är helgen här och det känns så fruktansvärt bra.. Gud så jag har längtat, det har vart en tung vecka med lite sömn och nu känns det ju så bra att det är helg!! =)

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och ska strax åka och hämta loppan, ska bara gå en sväng med Turbo först!
Ikväll blir det givetvis Idol finalen här hemma, och den visas på projektorn och det kommer bli sweeet!! =) Rebecca kommer över och lite vin kanske slinker ner :) Inte dumt!

Imorgon fyller Mats år och detta firas med middag på Eurasia, inte heller fel.. En riktigt bra helg väntar =)
Och föhoppningsvis lite sömn däremellan också ;) Eventuellt kanske jag far ut å springer lite någon dag också!
efter middagen smiter jag dock iväg och leker chafför åt min söte mor och far som ska på nå galej och passande nog kan jag ju smita in på bolaget en runda efter jag släppt av dom :)

Näe bäst att jag beger mig ut i stormen med lilleman innan jag ska hämta loppan!
Trevlig helg!! Pussåkram


Snart helg!!

Imorgon är det fredag och jag längtar så till helgen, ska bli såå skönt =)
På fredagen är det ju Idol-finalen och givetvis visas denna tillställning på prollen, Inte dumt!

Loppan fortsätter sova lite halvknackigt, slog upp sina blå imorse vid 4 och det var inte så himla uppskattat av mig kan jag ju meddela, men vid 5 somnade hon äntligen om och vi fick dra upp hon ur sängen imorse när vi skulle på dagis och det var inte lika uppskattat av henne.

Nu har vi just kommit in från att ha vart ute och lekt lite i snön och nu har vi även hunnit äta lite mellis!! Nu sitter loppan på golvet och bygger med klossar och då passar jag på att snabbkika datorn litegranna :)

Ikväll blir det träning för hela slanten, CX Worx pass på storsjöhallen.. Dock är det inte förän 21,20 å då åker ju Alex på jobbet så då får Papi komma hit och se till så inte loppan vaknar men de funkar ju det med =)

Sen blir det hem fort och krypa isäng för jag är galet trött kan jag meddela!! Skulle nog förmodligen kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon utan probs!! Men de går ju inte för sig =p

Nu ska jag bänka mej på golvet med Sveis och leka lite :)
Ha en bra dag! Pussåkram!


jag blir så sjukt irriterad

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag som avslutades med nya Irene Huss =) Inte dumt, nu sover loppan och min man ska strax åka på jobbet och då hade jag tänkt gå isäng.. Loppan har sovit sjukt dåligt inatt och väckt mig var å varannan timme så ja känner mej en smula trött kan jag lova!! Nästan så att jag längtar att Alex ska åka så jag får lägga mig =P
Nya Irene Huss var bra, lika bra som alla andra filmer =)

Nu till rubriken ifråga.. Det finns en pappa i holmsund, han har sitt barn, som inte alls är nå stor på samma dagiis som Svea. Till saken hör att han varje dag hämtar sin son med bilen.. Men i bilen finns ingen bilbarnstil utan lillpojken står upp i framsätet när dom kör.. Inte fastspänd inte något.. Utan han står och hoppar i framsätet hela vägen hem.. Å detta gör mig förbannad!! hur fan kan man utsätta sitt barn för den risken?
Å det är inte så att dom bara har 10 meter till dagiset heller..
Huvva vad jag blir irriterad.. Jag ska fan kolla upp vilka tider han hämtar sin son hela veckan och så ska jag ringa polisen och meddela vilka tider och att han varje dag lämnar och hämtar sin son som får stå lös i passagerarsätet så kanske han får en dyr läxa och börjar spänna fast sin son innan det är försent..!!
Å enligt andra föräldrar är detta inte bara någon engångs grej..
Blä för dej!

Nu ska jag ta mitt agg och krypa isäng!
Pussåkram


Träning!

Gokväll!!
Jag har just kommit hem från en sjukt jobbig träning, kul men ack så jobbig.. Tror nog jag åker på träningsvärk imorgon, men träningsvärk är skönt, då känner man att man gjort nå vettigt! =)
Loppan sover sen länge tillbaka, lillan var helt slut och la sig vid halv 8 efter att ha kämpat mot tröttheten i över 1 timme. Efter middagen var hon så himla trött att enda utvägen blev att klä på sig och gå ut och roa loppan och friskluft gjorde ju susen =)

Min man har åkt på jobbet och jag har just bänkat mig i soffan framför "svenskars hemliga liv"
ska strax slänga mig in i duschen och sen hade jag tänkt krypa isäng så man kanske vaknar lite utvilad imorgon =)

Sen måste jag ta mig i kragen och åka på mediamarkt och lämna in min telefon som verkar ha gett upp litegranna.. eller en heldel kan jag väl tycka.. Typ inget som funkar längre utan att den ska hänga sig! Inte okej.
Garantin går ut 25 december också så jag måste ju lägga på ett kol =P

Näe nu måste jag agera annars rinner klockan iväg och så får jag vakna görtrött imorgon och de kändes ej så lockande!
Sovgott! Pussåkram =)


Julen har flyttat in!

Har fotat julen hemma hos oss =)

           

           


        

God Jul gott folk!! =)


London i bilder!!

Bättre sent än aldrig!











madame tussauds var awesome kan jag lova!! Helt sjukt att dom kan få vaxdockor att se så sjukligt verklighetstrogna ut!!



London Eye!



Big Ben!



Söta telefonkiosker som fanns lite här å där!







Vi "smög" oss på dom och dom såg oss inte och då stod dom och småpratade med varann.. Trodde dessa filurer inte fick prata ;)



Nedräkningen till OS i London!





Ganska söta taxibilar kan jag tycka!



Hoppsan hejsan!



Kan ju vara en fördel om man har byggställningar som inte rasar, eller?



Julpyntningen på Oxford var inte dum!



Myyys!!



Mysiga pubar fanns de gott om =)

Detta var då några bilder iaf =) Enjoy!! =)


Sweet as sugar!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, jobbet flöt på finemang och det kändes ändå hyffsat skönt att vara tillbaka från att ha vart hemma i två veckor!
Efter jobbet så åkte jag hem och väckte min man och sen åkte jag och hämtade loppan på dagis för att sedan åka till Obbola en sväng.
 Vi har ju nytt internet nu och även tv och hemtelefon.. Så nu äntligen slipper vi "dongeln" och har nu mera trådlöst, sjukt smidigt!
Bilden på tv'n är 1000 ggr bättre och vi har en heldel nya kanaler :) Inte dumt!

Sen hann vi även åka förbi min farmor och farfar på en liten visit, alltid lika trevligt!
När vi sedan kom hem och hade fått i oss middag så blev de pepparkaksbak för hela familjen =)
Loppan är dock en degtjuv, direkt hon fick läge så slank det in en liten bit pepparkaksdeg i munnen =P
men det blev några fina pepparkakor och julkänslan är höjd en aningens!

Nu har jag just lagt lillan och min man har somnat i soffan, själv tänkte jag dekorera några pepparkakor och bara mysa hela kvällen lång! Förhoppningsvis går det något mysigt på tv ikväll!

Imorgon är det tisdag och det är jobb på dagen och sen på kvällskvisten så har jag fotbollsträning =)

Annars då, bilderna från london kommer kanske ikväll, vet att jag sa att jag skulle lägga upp dom i helgen men tid har vart något utav en brist då helgen bestod av 3 fotbollsmatcher och två kalas.. Sen skulle man ju även finna lite tid för adventsmys och dylikt.. Men snart så =)
Kan också meddela att träningsvärken i mina vader är inte nådig, tänkte bara om ni ville veta ;D
Nu kallar pepparkakorna =)
Pussåkram


Söndagens söndag, även kallad 2:a advent!

Gokväll!
Jag tycker att helgen rinner iväg såå himla fort, imorgon är de måndag igen och det är dags att återgå till vardagen, idag blev de kalas och sedan hade vi match såhär på kvällskvisten, dock var matchen inte direkt en höjdare, vi hade för lite folk och vi fick inte igång något spel.. Men men man får se det som träning =)

Nu ligger jag och ser på copycats singer eller vad det heter.. Inte sådär super bra program men kvällens tablå är lite klen kan jag säga!
Vi har även fått upp julgranen ikväll och nu står den där så fin, frågan är ju hur loppan ställer sig till alla kulor och glitter.. Det blir morgondagens problem.. Vem vet, vi kanske tar ner granen igen imorgon och skippar det där med julgran helt i år =P haha!

Nu ska jag iaf bädda ner mig ordentligt i soffan och njuta av 2:a advent och det faktum att det bara är 20 dagar kvar tills julafton!!
Bäst att ta sig tid någon dag i veckan att bygga ett pepparkakshus och lite lussebullar och kanske en tu tre sorters julgodis!!
Allt för att försöka få in lite julkänsla nu när snön skriker med sin frånvaro.. Nog för jag kan tänka mig att skippa snön i år så är de ju faktiskt så att när snön ligger vit då är julen nära, så då måste man ju försöka få in känslan på andra vis.

Hoppas ni haft en toppen helg! Pussåkram!!! 


Lördag!

Gokväll!! =)
Idag har vart en bra dag, började med att ta sovmorgon till sisådär 9 snåret =) Aldrig dumt, När vi sedan klev upp var loppan extra utvilad och fullfart var bara förnamnet =)
När vi klev upp var Alexander redan vaken och hade gjort frulle och en julskinka =) Inte fel.. Riktigt gott med en lite goare frulle än bara fil =P Sen blev de lite mys framför nå barnprogram innan vi gjorde oss i ordning och åkte och grattade Sven som fyllde år idag =)
Sen hämtade min papi upp mig och vi for för att spela lite fotboll, första matchen blev en vinst medans andra blev en förlust, imorgon satsar vi på en vinst igen:)

Nu ligger vi i soffan och myser framför en film och lite chips och dipp :)
Blir inte så mycket gjort resten av kvällen kan jag lova, imorgon däremot är de kalas igen eftersom Philip fyller år och sedan vid 18 har vi match igen!! Himla bra! En bra helg..
På måndag är det sedan jobb igen för min del och loppan ska på dagis efter att ha vart hemma i två veckor, skönt att få lite vardag igen även om det är braaa mysigt att vara hemma och mysa hela dagarna också =)

Näe nu ska jag återgå till mitt filmtittande!
Hoppas ni har en bra helg! Pussåkram!


Alla borde vara tacksamma oftare och faktiskt ta sig tid att uppskatta det man har!

Typiskt, vi missade julkalendern idag också =P haha! Här hemma vaknade vi inte förän 9 idag, skönt med lite sovmorgon!! Loppan är betydligt bättre idag, hostan finns kvar men är inte lika "intensiv"
Nu ligger liten och sussar lite och jag har just satt mig i soffan med en kopp kaffe =)

Jag är så lycklig just nu, jag är så ofattbart tacksam för allt fint som finns i mitt liv!
Svea är det absolut bästa som hänt mig och varje gång jag ser på henne så känner jag hur hela jag bara ler!
Jag har en underbar man vid min sida som ställer upp för mig till 100% och som får mig att känna mig speciell, vi har ett hem och ett underbart liv med många nära och kära som alltid finns vid våran sida och just idag är jag extra tacksam för det fina livet för med sig :)


Idag är de fredag och det känns alltid lika bra, ikväll väntar massa mys och givetvis idol på tv'n =)
Sen kan jag också meddela att om ni försöker nå mig så blir det svårt, iaf just nu.. Svea har gömt min mobil någonstans och givetvis är den utan ström.. Men jag hoppas på att hitta den under dagen =P
Men är det något viktigt så kan ni ju slå en pling på Alexanders telefon!


Igår skippade vi städningen totalt så jag hade tänkt börja lite nu innna min man kliver upp, får väl se hur mycket jag hinner innan han eller loppan vaknar!
Trevlig helg! Puss


Sjukling!

Gokväll!!
Har just fått söva om loppan som vaknat sådär vid halv 10 och tyckte att det vore ju jättekul att vara vaken nu, jag tyckte dock inte att det var en lika briljant ide som henne!! Men efter lite trixande så lyckades hon somna om!

Min man har åkt på jobbet och nu ligger jag i soffan och känner lugnet, ska strax krypa isäng jag med så kanske man får vara lite pigg imorgonbitti när lillan slår upp sina små ögon =)

Ikväll blev en myskväll med min man, a cinderella story på tv och gott kvällsfika i form av lite mackor med massa massa olika pålägg =) Inte dumt :) och givetvis lite julmust för att fira in december ;D

Annars så kan jag meddela att Svea är fortfarande sjuk, eller febern är borta men hon är jätte snorig och hostan är hemsk, stackars liten =( Det är inte kul när dom små är sjuk!! Man känner sig så hjälplös!!

Imorgon är det fredag = idol, missade ju förra helgen så måste ju ta igen det nu :P Hörde dock att Molly åkte ut vilket jag tyckte var uselt!!! Jag tycker faktiskt att hon skulle stått i finalen, sådeså!

Näe nu ska jag plocka undan lite innan jag bäddar ner mej i sängen och välkomnar John Blund på ett kvällsbesök!
Hoppas ni haft en bra dag!
Btw, bilder från london kommer in här i helgen skulle jag tro =)

Pussåkram!!


1 December!!

Goddag!!
Nu är det december men snön verkar hålla sig borta, det tar som bort lite av "julkänslan" kan jag tycka.. Dock känns de ändå ganska skönt att det är nästan plusgrader ute och de är december.. Så jag har lite blandade känslor kring detta med snön=P

Sveas medicin gjorde att hon sov hela natten lång, från 19-07,30! Har inte heller vaknat av att hon hostat så jag antar att det är positivt! =)
Förhoppningsvis är hon friskelin innan helgen är slut.. Hon har ju vart borta från dagis i 2 veckor nu!!

Idag har jag hunnit mysa med Svea på morgonkvisten framför massa barnprogram och givetvis lite välling för damen =)
sen har vi busat och lekt hela dagen och nu ligger hon och vilar igen krafterna och medans hon gör det så har jag hunnit städa lite iaf =)

Nu ska jag ta å väcka min sambo och se om han är sugen för städning, för idag nalkas det julstäd =)
Kanske tillåmed att granen kommer fram!!? tihi =)
Ha en bra dag! Pussåkram


RSS 2.0