SaraIdaSofia! -

jag blir så sjukt irriterad

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag som avslutades med nya Irene Huss =) Inte dumt, nu sover loppan och min man ska strax åka på jobbet och då hade jag tänkt gå isäng.. Loppan har sovit sjukt dåligt inatt och väckt mig var å varannan timme så ja känner mej en smula trött kan jag lova!! Nästan så att jag längtar att Alex ska åka så jag får lägga mig =P
Nya Irene Huss var bra, lika bra som alla andra filmer =)

Nu till rubriken ifråga.. Det finns en pappa i holmsund, han har sitt barn, som inte alls är nå stor på samma dagiis som Svea. Till saken hör att han varje dag hämtar sin son med bilen.. Men i bilen finns ingen bilbarnstil utan lillpojken står upp i framsätet när dom kör.. Inte fastspänd inte något.. Utan han står och hoppar i framsätet hela vägen hem.. Å detta gör mig förbannad!! hur fan kan man utsätta sitt barn för den risken?
Å det är inte så att dom bara har 10 meter till dagiset heller..
Huvva vad jag blir irriterad.. Jag ska fan kolla upp vilka tider han hämtar sin son hela veckan och så ska jag ringa polisen och meddela vilka tider och att han varje dag lämnar och hämtar sin son som får stå lös i passagerarsätet så kanske han får en dyr läxa och börjar spänna fast sin son innan det är försent..!!
Å enligt andra föräldrar är detta inte bara någon engångs grej..
Blä för dej!

Nu ska jag ta mitt agg och krypa isäng!
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0