SaraIdaSofia! -

Mysiga helg!

Toodiilooo!!

Imorse vaknade loppan överlycklig i sin "nya" säng, hon har inte ens vaknat under nattens lopp och velat komma till våran säng utan hon verkar vara ganska nöjd över att slippa sova i spjälsängen.. Hon har numera en sån där "växaisäng"
När Svea vaknade så var min man underbar och lät mig sova 3 timmar till medans han och loppan klev upp och busade :) Guld värt att få sova ut ordentligt ibland!! <3

Igår blev de ju idol-finalen och Rebecca kom över och det blev lite vin till det hela och det var väldigt trevligt!! Sen kan jag ju också meddela att rätt person vann enligt mitt tycke iaf! Jag älskar Amandas hesa, lite gammeldagsa röst!
Efter Idol så hyrde vi en film, paranomal activity.. Dock ett beslut som jag ångrar ordentligt.. Kändes inte sådär över kul när vi sen skulle krypa isäng, men som man bäddar får man ligga!

Nu sover loppan lite och vi har hunnit plocka undan lite här hemma och när Sveis vaknar så ska vi åka ut till min mor och far, sen ikväll blir det kalasmiddag på Eurasia :) Himla trevligt!
Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Mor och far har lagt beslag på loppan så vi är barnfria ikväll.. Kanske blir det bio eller bowling eller något i den stilen.

Nu ska jag passa på att luta mig tillbaka i soffan innan det är dags att börja röra sig!
Ha en bra lördag! =) Kraam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0