SaraIdaSofia! -

sweeet!

Jag tänkte börja berätta om filmen igår, alltså Gränsen hette den! Å ja den var mot min förmodan faktiskt bra.. Jag gillade den skarpt :) Trots att det var en svensk film så levererade den.. Dock hade jag gärna haft ett annat slut men va gör man!?

Idag har vart en bra dag, vi har vart i Obbola på badet och badat.. Även loppan badade lite =) Himla mys!!
Sen for vi och hälsade på min farmor och farfar å där bjöds de på jordgubbar och wienerbröd =)
Sen blev det middag för 3 och sen åkte vi tillbaka till Obbola igen och spelade lite fotboll och sen blev de kaffebjudning!! Aldrig fel såhär en fredag!!

Nu har vi nyss kommit hem och guess what!? Loppan is still vaken.. Inte bra.. Men hon är tjurigare än tjurigast.
Men hon inser nog snart hur trött hon faktiskt är å då sussar hon nog som en stock heela natten lång =P själv så har kaffet kickat in och jag känner mej kalaspigg!!

Annars då, loppan har ett nytt ord, hon säger där och så pekar hon på det.. Detta avänds nu heela tiden, dä dä dä. söta trollunge =) Sen blir hon allt bättre och bättre på att gå.. Men tandlös är hon än.. Kanske aldrig kommer nå tänder!? Eller så kommer alla på en gång och då tvivlar jag på att det blir kul.. 
Nu håller min man på att lägga loppan och sen blir det film ikväll också =) haha!! Men film är bra och mysigt!! Jag gillare!! Ikväll bjudes de på Elephant white!
Hoppas ni haft en bra fredag!!
Pussåkram! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0