SaraIdaSofia! -

What's the news?

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, började morgonen med massa mys och bus för att sedan göra lite nytta och tvätta.
Sen begav jag och Sveis oss ut på en promenix, regnet kom lite sådär oväntat så vi gick in till min söta farmor och farfar och hälsade på, gissa om dom blev glad!?
När regnet lagt sej så promenerade vi hem, väl hemma hade lillan somnat i vagnen så hon fick stå ute i de fina vädret och sussa medans jag bänkade mej brevid och solade, somnade till en stund jag med =P Sjukt skönt! Sommaren är verkligen här!!
Sen blev de en tur till Obbola och nu är vi hemma, min man har åkt på jobbet och Sveis sover.
Själv så sitter jag och kikar på criminal minds och ska strax bädda ner mej i sängen.
Jag har vart duktig ikväll också (inte att glömma) Jag har städat och vikt in all nytvättad tvätt =) Tjohoo!
Så imorgon när jag vaknar är det rent och fint =) alltid skönt, då behöver man inte känna "ååh jag borde städa lite"
Så imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan njuta hela dagen lång och förhoppningsvis kanske jag kan köra en favorit i repris och få somna i solen på balkongen!? ;D Skulle ju inte sitta fel.. Å sen behöver jag verkligen jobba på brännan en del =P Förra sommaren klarade jag ju inte av att vara i värmen, då svällde hela jag upp ju. Men nu har jag ingen bebis i magen så i sommar ska jag sola gärnet :)
Sen kan jag också meddela att det är nedräkning nu, bara 23 dagar kvar tills min man får semester, gud vad jag längtar =) Kommer bli wonderful!!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan en sista gång och ta upp den sista tvätten. Sen blir det att mysa ner mej i sängen och kika lite tv :)
PussPuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0