SaraIdaSofia! -

Lördag!

Hallå!!
Snart är helgen förbi.. Gårdagen blev lugn, jag och min man såg en film och bara slappade. Imorse så begav vi oss till Obbola en snabbis och hälsade på och såg när barnen körde lite fyrhjuling i solen =) Himla kul!! Sen när vi kom hem så kom Sara förbi och snackade lite skit och sen åt vi alla middag tillsammans =) Riktigt trevligt! Nu har hon åkt hem och jag sitter och ser körslaget i min ensamhet, lillan sover och Alex har somnat i soffan =P haha!! Riktig slapp helg må jag säga!! Men de kan vara skönt ibland att göra absolut nada =)
Det behöver ju inte alltid hända något ;)
jag är fortfarande inte heller helt kry.. Inte skoj. Min hals har börjar göra ännu ondare och mår jag såhär imorgonbitti så blir det ingen fotboll för min del!! =( men de är ej så mycket att göra nå åt!! Bara att gilla läget och kurera sej. Men förhoppningsvis är jag kry imorrn =) peppar peppar!!
Har börjat tappa rösten också :S

Sen kan jag också meddela att Alex har vart en lurifax ikväll, först å främs.. När jag inte såg så ändrade han mitt namn på Facebook till Ida Lindström och sen ändrade han min status till "Gift"..
Folk skrev grattis, vad kul osv.. Linus ringde och var upprörd för att han ej hade vart bjuden och fråga va som händer lixom..
Sen så säger Alex att man bara får ändra namn 1 gång i månaden,
jaha, tänkte jag.. Det låter ju ändå ganska rimligt. Men efter en stund så säger han att han skojjar och att man kan ändra namn när man känner för det..
Haha.. ja lite roar små.. Men nu har jag ändrat det så nu slipper ni bli förvirrade att vi rymt till L.A och gift oss i smyg ;P haha

Näe nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och invänta ett samtal från kära Annie..
Ha en bra kväll! Pussåkram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0