SaraIdaSofia! -

Sämst!

Träningen ikväll gick bra, eller ja jag hade inte så farligt ont i höften. förhoppningsvis så känner jag inget imorgon på matchen ut =)
Nu har lillan just somnat. Hon har börjat bli lite bökig såhär på kvällskvisten. Hon vill verkligen inte sova. då kan hon ju missa något.. Å de går ju inte för sej! Så då ålar hon och gnölar in i det sista..
Meen nu sover hon och förhoppningsvis vaknar hon inte 04-30 imorgon!
Trött är bara förnamnet vad jag är just nu. klev upp alldeles för tidigt imorse. Men jag ska strax krypa isäng. Skulle dock behöva plocka undan lite här hemma men jag ids fan inte =P haha!
Man behöver inte alltid försöka hinna allt på en dag!! Nepp!

Imorgon är det tisdag, no plans so far.
Jag är också sämst. Har lovat massa fina pics men såhär ligger det till.. Jag hittar inte kameran. Inte okej.. Måste söka. börjar bli lite orolig att jag typ lämnat den ensam någonstans. Ajaj. Dags att leta, sen sängen.
Sovgott! Puss


Tidigt eller vad!?

Godmorgon!!
Sveis vaknade halv 5 imorse!? Kan inte påstå att jag är sådär överlycklig över det =P Men men så kan de gå.. Som tur är så kom jag ändå i säng relativt tidigt igår =)
Jag vaknade dock av mej själv strax efter 3 inatt och var klarvaken, då roade jag mej med att prata med min man, han är ju ändå vaken och jobbar så då fick han hålla mej sällskap också =P

Idag verkar det bli väldigt fint väder ute.. Så jag är lite kluven om jag ska gå på mammagruppen och sitta inne eller om jag ska gå ut i det fina vädret?! I dont know..

Nu ska jag ta och mysa med loppan och kika lite tv =) Vakna med the voice på 5:an ju, dont miss it! =)
Måste nog också koka mej lite kaffe så jag står mej hela dagen lixom =P
kom just på mej själv att jag lovade bilder men de kom aldrig upp några, detta måste ju åtgärdas. Kirrar det strax =) Puss


Söndag!

Gokväll på er!
Helgen har vart toppen! började fredagen med massa mys och sedan en godnattssömn.
Lördagen bestod av mys med mina två hjärtan och sedan fick Sveis åka till mormor och morfar och hälsa på.
Då begav vi oss till Linus och Sandra för grillning och lite vin =) Himla trevligt! Sen blev det utgång. Började på cafebåten och sedan vidare till Olles. Var galet mycket folk ute igår må jag säga. Sen blev de lite mat innan vi åkte hem :) En trevlig kväll med andra ord =)
Sen på söndagsmorgon vaknade vi inte förän 12 :) Galet skönt att sova ut ordentligt. Sen var jag inte direkt bakis imorse heller :) Hur bra som helst, kanske sov bort bakisheten!? ;)

Sen blev de morsdagsfirande :) Min första morsdag. tjohoo! Mor och far björd på middag hos dom, som förövrigt var väldigt gott!! Nu är vi hemma och loppan sover och vi sitter och kikar på en film :) Mys!
Älsklingen ska snart bege sej till jobbet och jag hade tänkt krypa isäng! Skulle vara riktigt skönt att få vakna pigg imorgon :)

Imorgon ska jag ner på bvc och väga lillan, får se om jag stannar på mammagruppen eller om jag ska hitta på något annat, vet inte riktigt.. Kände mej inte sådär sugen på att vara på bvc imorgon. Vet inte riktigt varför men men. Kan ju vara bara nu som ja känner mej opepp :P
Sen när jag väl kommer dit och har vägt lillan kanske jag stannar ändå :D haha! Det är ju alltid trevligt att sitta och snacka lite skit.
Morgondagen will tell!
Sovgott! Pöss


Men hello friday!

Godmorgon!!
Inatt har lillan sovit som en stock, galet skönt. Sen har hon också sovit hela natten i sin säng. Det har ju vart några dagar nu när hon vaknat vid 2-3 på natten och varit jätte ledsen och det enda som hjälpt är att hon fått komma och krypa ner med mej i våran säng!
Men inte inatt inte :) Sen när hon vaknade imorse var hon världens goskit :) Sånt gillas.
Nu sover hon dock igen och jag sitter och ser RR.

Idag är det fredag.. Underbara fredag om ni frågar mej. Det är nämligen så att min man är ledig hela helgen och det var ju ganska länge sedan sist. Så nu ligger han och sover och sen väntar en mysfredag med go mat och massor av kärlek :)

Sen imorgon hade jag beställt sol eftersom det är yran i helgen. Hade ju tänkt att vi skulle åka och kika lite brännboll imorgon på dagen och sen kanske dricka lite vin på kvällen. Det skulle ju inte va fel ;) Min mor och far har också bett om att få låna Sveis lördag-söndag :) Som klappat och klart ju!
Sen är ju fina Annie i Umeå nu också, lagom till partaj ju :) Så hon måste jag ju träffa, var ju nästan över ett halvår sedan vi sågs. Tror Svea bara var några veckor tillochmed och nu är ju skrollan snart 9 månader.. Shiiit va tiden går!!
Under dagen hade jag tänkt lägga in lite niciga pictures. Så håll koll :)
Ha en bra helg.


Underbart!

Har haft en toppen dag =) Började morgonen med massa mys med världens goaste Svea. Dock blev det inte mycke sovmorgon inte =P Lillan vaknade vid halv 6-6. då blev det massa mys och frulle. Sedan hoppade vi in i duschen. Denna donna älskar verkligen att duscha =P
Efter lunch så åkte vi över till Obbola en sväng och gick ut med Bosse. När vi sedan kom hem hade min andra älskling vaknat så då begav vi oss en repa till stan. Alex skulle handla nå krafs på biltema.
Sedan när vi kom hem fick vi besök av B-I och Sven. Himla trevligt! Sveis fick lite sommarkläder och 2 st ursöta sommarhattar :)

Nu sover bägge mina hjärtan och jag har bänkat mej framför tv'n.
Idag fick jag även en samtal angående ett annat jobb jag sökt. Hon undrade om jag kunde börja imorgon. Men jag vart ju tvungen att tacka nej =P Dock lite surt eftersom det var en heltidstjänst men men.. Hon skulle spara mitt CV och om det dök upp en ledig tjänst framöver så skulle jag vara den första hon skulle ringa för hon tyckte jag verkade så himla cool =P hahah! 

 Nu ska jag plocka undan lite här hemma och känna lugnet. Blir ingen träning för mej ikväll pga min älskade höft. Hade tänkt gå dit och vara med på matchgenomgången med nu sover Svea och det känns inte okej att slita upp hon klockan halv 9 för att bädda ner hon i vagnen och dra med hon på träningen.

Imorgon är de fredag igen och i helgen är älsklingen ledig. Han går av på fredagmorgon.. Så himla perfekt :)
Pussåkram


Jobbintervju!

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag!
Började dagen med en jobbintervju, hör å häpna, börjar ju faktiskt dra ihop sej för att lillan ska börja på dagis, men än är det ju ett tag kvar men mer än så säger jag inte i dagsläget!! Kan iaf säga att det kändes som intervjun gick ganska bra :) Förhoppningsvis gjorde jag ett gott intryck =)
Sedan gjorde vi stan. Älsklingen köpte en parfym åt mej, ingen mindre än Escada thai sunset =) Den luktar såå Sjukt gott!!
Även Sveis fick sej lite nya kläder, i form av ett par byxor och två klänningar och även världens sötaste hoodie :) Not bad! Började bli dags att inhandla lite nytt nu när hon gått upp ännu en storlek :)

Nu har min man åkt på jobbet och loppan sover, förhoppningsvis sover hon länge imorgonbitti för jag är trött och skulle inte ha något emot att sova till halv 9-9 ;)
Drömma kan man ju!

Matchen idag gick väl inte sådär toppen. Jag fick kliva av pga min älskade höft. Börjar bli lite smått less.. Förra matchen kunde jag spela hela matchen utan att ens känna av det.. Inte okej!! Men jag får väl ladda till nästa match och hoppas att jag kan spela :)
Hur som haver, matchen blev förlust med 3-0.. dom var bättre men 3-0 var dom inte värda.. Jag skulle kunna köpa 1-0!
Nu ska jag hämta tvätten och vika in den och sedan kallar en underbart skön säng :) Dock utan min man. Ogillar att vi nästan aldrig får sova med varandra.

Imorgon hoppas jag på sol i massor :)
Sovgott!! Pöss


Bildbomb!

Godmorgon!!
Jag måste säga att jag har sovit så himla gott!! helt galet. Svea vaknade inte förän halv 9 heller så nu känner jag mej riktigt utvilad :)
Idag ska vi på mammagrupp, ska väga loppan och förhoppningvis så har hon börjat gå upp i vikt nu när vi bara kör på mjölkfritt!
Nu släpper jag också en bildbomb med massa fina bilder :)
Ha en bra dag! Pöss!!



En solig dag hos farfar.






Hon kan redan posa ;)



Min mästerkock lagade middag åt oss i Fredags! :)




Resultatet :) Tsatzikin är hemmagjord och därför extra god =)



Jag fick äran att följa med min man på jobbet, så såhär ser jag ut 04,30 på morgonen!



Kändes en aningens fel att jag satt på vänster sida men körde inte.



Vi åkte å grilla och fiska igår =)



Svea var fashinerad av brasan!



Philip fick följa med






Mina två änglar!






Alex fick en ful fisk!



Turbo tog sommarens första dopp :)

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, så de får bli en annan gång!
Pöss


Middag hos Thomas på g!

Säger bara smaklig måltid!!

 

 

Grillmästarn ida styr upp ;)


Fina dag!

Började morgonen med massa bus och mys med världens goaste Svea, sedan när hon tog en powernap så passade jag på att vara duktig och städa, söndagsstäd you know.
När min man sedan vaknade så begav vi oss alla 4 (philip fick äran att följa med) ut i skogen i obbola för lite fiske och grillning. Hur mysigt som helst om jag får säga det själv. Helt vindstilla och strålande sol! Kan det bli fel? =)
Älsklingen lyckades även få napp :) Å jag utnämner mej själv till korvgrillarn nr1!

Någon som också var överlycklig var Turbo som fick jaga pinnar och springa sej trött.. Han tog även sommarens första dopp :)

Nu väntar söndags middag hos Thomas. grillspett står det på listan :) Wihoo va gött :)
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
Bilder börjar lagras på hög. Måste hitta sladden.. snart förhoppningsvis ;)

Ha en mysig söndagskväll innan en ny vecka kickar igång!!
Pöss

Godermorgon!

Lillan har börjat sova lite oroligt och vaknar ofta till och är jätte ledsen, men bara fram till 23 sen sover hon som en stock. Men igår vaknade hon vid 12 och var otröstlig. Så hon fick komma till våran säng och sova =) Ganska mysigt ändå sådär nångång då å då :)
Så imorse vaknade jag av en liten tjej som sitter upp i sängen mellan mej och Alexander och gör pruttljud och skrattar. Sen turas hon även om att slita mej respektive alex i håret.
Kan meddela att hon är inte svag.. Frågan är ju hur mycket hår jag tappat =P haha

Nu sitter vi iaf och ser disneydags. Dock är de lilla sjöjungfrun och jag vill hellre se bumbibjörnarna!! Men men
Idag blir en mysdag för hela slanten =)
Hoppas ni haft en bra helg! Puss


Finally!!

Så skönt med seger idag.. Vi kämpade verkligen och hjälpte varann!! Helt rättvist. Nu är de bara att fortsätta såhär så kommer detta bli hur bra som helst!
Riktigt skönt. Speciellt efter 2 förluster som egentligen var våra matcher som vi också skulle vunnit!

Ikväll blir det myskväll med min lilla family. En bra film och lite frosseri :) Aldrig fel såhär en lördag till ära :)
Sveis har hängt med mej på fotboll hela dagen, eller hon var med mormor men det verkar ha vart en lång dag för loppan har nämligen redan gjort natt och sover som en stock!!
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är äcklig och har inte hunnit göra det sedan matchen =P haha.. Oops ;)
Hoppas ni får en trevlig kväll!! Puss


Skillnad på folk och folk!

Började morgonen med att inse att allt på min mobil var avstängt..Kunde ej skicka sms, sitta på internet.. Ingenting.. KUL!? nej.
Jag ringde då telia som förklarade att min samtalsgräns hade blivit ändraf till 200kr och det har jag ringt för.
Jag förklarar för denna tjej att jag har inte ändrat min samtalsspärr. Men hon tror mej inte. Jag berättar då att jag däremot ringde och sa att dom skulle ta bort samtalsspärren helt förra månaden.
hon säger då ja men du borde ju blivit misstänksam när du fick ett sms om att 80% av samtalspotten var förbrukad.
Har jag fått ett sådant sms? Nej.
Hon berättar då att det är helt omöjligt att låsa upp min telefon förän jag har fått en faktura vilket skulle komma på måndag om jag hade tur.
Jag säger då med lite bitsk röst att det är ju dom som gjort fel och att dom får åtgärda det.
Men tydligen så är det HELT omöjligt. Alltså det går inte att låsa upp min telefon även om hon skulle velat.
Arg ida lägger på.
Ringer upp igen och får denna gång prata med en karl.
Jag berättar om min situation och han säger:
- Men Oj jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag låser upp din telefon nu på studs. Ha en bra dag!

Skillnad på folk och folk? Svar: Ja
Enligt kvinnan jag pratade med gjorde han just någon omöjligt. Kanske är han en trollkarl!? ;)

Nu äre match på schemat! Ha en bra dag Puss.


Bra jobbat!?

Gokväll!!
Idag har vart en bra dag, började dagen med en visit hos Jennifer och lilla Maja och sedan åkte vi till Obbola och hälsade på där.
När vi sedan kom hem lagade min man gomiddag i form av helstekt fläskfile och en stoor sallad och keso =) Not bad!!
Sen gick min man och la sej och sov innan jobbet och jag och loppan åkte ut till min mor och far och höll dom sällskap ett tag. =)
Nu har min man åkt på jobbet och lillan sover, själv sitter jag och kikar lite tv innan jag också ska krypa isäng.

Imorgon är det gameday.. 13.00 på storsjökonstgräs.. Be there.. :)
Sandvik - sörböle

Sen på kvällen får vi se vad vi gör :) No plans so far. Men älsklingen är ledig så något kul ska de väl bjudas på.
Kanske ska jag boka bio såhär i smyg (hoppas han ej läser detta nu) Finns det någon bra bio som går nu som man bara måste se!? Tips please!

Har en massa bilder jag skulle vilja lägga in men jag hittar inte kabeln, för ovanlighetensskull!!
Men jag jobbar på det och hoppas på att hitta den ganska snart iaf =P
Dock har jag kameran i bilen som är på Alex jobb så ikväll bjuds det inte på några bilder ;P

Nu ska jag kika lite på tv!
Trevlig helg!!


What about today!

Godmorgon!!
Svea och jag vaknade inte förän 9 imorse =) Skönt!! Men då var hon ju vaken lite extra länge igår och var lite halvgrinig.. Men nu är vi uppe, hon har ätit frulle och nu kryper hon runt i hela lägenheten och river stället och jag får glatt springa efter och se koll så hon inte kommer åt något, sen nu när hon försöker resa sig till stående hela tiden så innebär det en hel del fall och jag funderar skarpt på att sätta på hon en hjälm.
Men annars så blir en lugn morgon men efter lunch så tar vi en promenad till Jennifer och Maja :)
Ikväll då, ja de blir en mysig hemma kväll.. Alex jobbar och jag och loppan får roa oss på egen hand =)
Sen imorgon är de match. Känner mej taggad nu efter att ha hoppat över förra matchen.. Jag tycker det är dags för dom där 3 poängen att rulla in nu nämligen.

Trevlig helg kära ni! Puss


Sweet day!

Denna dag får helt klart godkänt :)
Vi vaknade vid 1 idag och begav oss då till Thomas för att hämta igen vårat troll.. Men vi blev kvar där och spenderade dagen i solen på hans baksida, riktigt trevligt!! Sen avslutade vi kvällen med att grilla där. Sommarens första grillning -check!¨

Sedan begav vi oss hemmåt och jag lämnade mina två hjärtan hemma för att bege mej på fotbollsträning, höften kändes ändå relativt okej ikväll.. Very nice om jag får säga de själv.
Nu har jag nyss kommit hem från träningen och min man har åkt på jobbet. Lillan vaknade när jag kom hem och var nästintill otröstlig så jag la hon i vagnen och gick en promenix.
Nu sover hon då som en stock :)

Jag hade tänkt ta en varm dusch för att sedan bädda ner mej i sängen och kika lite tv innan johnblund kommer :)
Imorgon är det fredag och vi hade tänkt åka och hälsa på Jennifer och lilla Maja :)
Hoppas ni får en trevlig helg!!
Pöss!!


Godmorgon eller godnatt!?

Ja exakt, godmorgon på er och godnatt för oss =P
Nu har jag vart med darling hela natten på hans jobb och jag är fan imponerad över vilket minne den karln har.
Nu ska vi äta frukost, omelett med soltorkade tomater, fetaost och bacon!
Mumms, GI järnet =P
Sen väntar sängen och jag kan inte bärga mej, är så galet trött att jag somnade i bilen på väg hem från Smd.
haha, men å andra sidan så har jag vart vaken från 07.00 igår tills nu..
Godnatt! Puss


Nattetid!

Träningen idag var väl ingen höjdare, jag var rädd om min höft och vågade inte göra allt.. Men det är nog ganska bra för då kanske jag är hel tills i helgen när vi har match! Dock var vi typ 6 pers på träningen ikväll eftersom så många är sjuka och skadade, inte bra.. Men som tur är så är det ju inte så många som är "långskadade".
Jag är uppe nattetid!! Varför då? Jo för att jag ska följa med min man på hans jobb och se vad han gör å så =) Kuligt! Japp. Dock jobbigt att måsta vara vaken hela natten, men turligt nog så tillbringar lillan natten hos sin farfar =)
Så när jag hämtar lillan imorgon kommer jag nog vara en aningens tröttelin. Men jag får passa på att ta en powernap när hon ska sova =)
Nu ska jag göra mej i ordning för nu är min karl på g hit och hämta moi!
Hoppas ni sover gott ;)
Pöss <3


älskar dej Alexander Lindström!


morgontrött!

Jag har börjat bli så fruktansvärt morgontrött såhär just nu helt plötsligt..
Jag vet inte varför de är så, det är inte så att jag är uppe galet sent heller.. Allmänt skumt bara!
men men Svea är såå go när hon vaknar så de gör ju saken lite lättare iaf =)

Nu far hon runt som en liten spillevink. Hon har både blivit kvick och smidig, hon har även börjat resa sej upp mot saker så inga lugna stunder här inte.
Nu hade jag iaf tänkt städa och göra fint för jag hade förträngt att jag skulle få besök =P haha!
så det är en aningens brottom =P haha!!
Ska försöka lägga upp lite fina bilder idag löpande på vad vi gjort osv =)
Sen kan jag också meddela att skruttan numera säger mamma =) Weeej! <3

Ha en bra dag! Puss


Wonderful!

Idag har vart en bra dag!! började morgonen med massa mys med världens goaste Svea och sedan kom Tessan förbi. Då dracks det lite kaffe och snackades skit =) alltid trevligt! Sen for vi ut på lövöudden och skulle gå en promenad men då började det regna så vi bangade och begav oss till Obbola istället. Hos Bodil bjöds det på ännu mera kaffe och sen var vi även ute och lekte lite, Svea gungade för första gången och det gillade hon ju skarpt.

Nu har vi nyss svalt middagen, det blev bakoninlindad fläskfile med en sallad med massa bönor och tjosan hoppsan, och givetvis lite keso också =)
Riktigt gott.. lunchen idag bestod av Choritzo och bacon och ägg. Not bad det heller :)
GI är inte så jobbigt att följa =P haha!

Nu ska min man gå å sova eftersom han ska jobba inatt.
Själv så ska jag och Sveis ta en promenix och sedan är det nattinatti för damen.
Då hade jag tänkt vara effektiv och bära ner alla newbodykartonger och ta upp dynorna till stolarna på balkongen.. Dags att rusta för sommar kan jag tycka =)

Imorgon så lutar planerna på en tripp till stan med Rebecca och Lucas. Vi ska hälsa på Sandra och Elyas nämligen :) Det gillas!
Nu ska jag börja rusta för promenaden!
Hoppas ni haft en bra dag! Puss


Badhuset!

Godafton!
Idag har jag varit på badhuset med loppan. Å gissa om hon gillade det! Hon var helt lyrisk, skrattade jollrade och plaskade. Hon var riktigt glad över att få vara å bada =)
Hur mysigt som helst ju!

Idag inledde vi något nytt, vi har nämligen börjat köra GI.
Har varit och storhandlat på maxi tidigare idag så allt är klart och betalt.
Vi köpte även en bok om GI så vi ska kunna få lite tips på recept osv.
Update kring detta kommer lite nu å då.

Nu har vi just svalt middagen och det blev inte dåligt kan jag lova, ikväll bjöds det på nötfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater och som tillbehör blir det en grönsallad och keso!
Det vart riktigt gott!!
Nu ska vi busa lite med vårat troll innan de är dags för hon att krypa isäng.
Sen så ska jag åka ner på fotbollsträningen en snabbis och vara med på matchgenomgången och lite teori. Men mer än så blir det inte eftersom min höft är som den är! Men den har blivit lite bättre så jag hoppas att kunna vara med på Onsdag till 100%
Ha en trevlig kväll! Puss


Ja de blir bättre, så mycket bättre!

Finalen gick ju sisådär, men å andra sidan så är ju inte ett VM-silver illa heller =P Men guld är ju så mycket bättre. Tur att rätt mentalist vann iaf ;D haha.. Men de hade ju vart skoj om Sverige vann VM och Saade vann eurovision och rätt mentalist vann.. Då hade det vart 3 av 3 rätt.. Nu blev de ju bara 1 av 3. Men men så kan de gå!! Man ska ju inte klaga 

Sveis somnade tidigt ikväll, sisådär vid halv sju.. Så det återstår ju att se hur länge hon sover imorgon =P
Har jag otur vaknar hon alldeles på tok för tidigt och har jag tur så vaknar hon inte allt för tidigt. Hon har ju faktiskt sovit hos sin farfar lördag till söndag och dom kan ju ha busat så mycket att hon är helt slut =P
morgondagen will tell :)

Nu ska jag mysa ner mej med min man och bara njuta av att vi får sova med varann. Det är ju inte så många nätter vi får det eftersom han jobbar 6 nätter i veckan.
Imorgon väntar badhuset med loppan!! Kommer ju bli hur bra som helst =)




Loppan hos mormor och morfar!


Sweet!

Började morgonen med sovmorgon, när jag sedan väl klev upp var min man redan uppe och hela lägenheten var storstädad. Lyxigt må jag säga!! =)
Sen tog vi en morgon powerwalk och sen så begav vi oss till Obbola!
Nu är vi iaf på hemmaplan och känner lugnet innan de är dags att koka ihop nå middag. 
Ikväll blir det VM-final för hela slanten! Egentligen skulle jag vilja se fenomen finalen men hockeyn känns en aningens viktigare =P Men måste ju zappa lite iaf ;)
Annars i helgen då, vi har varit i Skeå och spelat match, blev 4-2 till dom men det var inte rättvist någonstans.. Men men bara att ladda om och ta dom på hemmaplan :)
Sen i fredags så bjöds det på tacos och sen blev de film mys här hemma, det gillas.

Imorgon ska jag och Sveis på badhuset och det slog mej idag att jag inte har någon bikini, så jag måste ju lösa detta på något vänster. Antingen får jag väl åka upp till staden imorgon eller så får jag se om jag hittar någon gammal ful som jag kan använda. Förhoppningsvis är det inte så mycket folk i farten på badhuset imorgon =P
Måste iaf ta tag i det så jag inte står där imorgon och ej kan bada =P haha!

Hoppas ni haft en trevlig helg!
PussÅkram!


Lördag!

Beger mej strax på match i Skellefteå, eller kågedalen tror jag det hette!
Bilder och info kommer sedan =)
Trevlig helg!
Puss


So Sad!

Min höft är långt ifrån bra.. Detta gillas inte. Det är ju match i helgen också. F.U
Aja inte så himla mycket att göra något åt mer än att hoppas att  jag är kry till helgen!
Ringde grubbesjukgymnastik idag också och givetvis hade dom stängt till den 19/5!?
Hur troligt är det att dom har stängt i 7 dagar när jag behöver dom!? Inte okej!

Nudå, Sveis sover och älsklingen har åkt på jobbet!
Btw så kan jag meddel att jag blev utelåst idag. Hur kul var det!? Nästan i 30 min..
Såhär var det, jag tänkte ej på att ta med mej nyckel in så när jag kom från träningen så tog jag mej inte in.
Alex låg och sov och hade mobilen i vardagsrummet och bägge dörrarna in till sovrummet var stängda. Jag bankade som en annan idiot på fönstren men dock utan nytta.. För Alexander sov som en stock =P
sen just innan min mami kom med Sveis så bankade jag så hårt på fönstret att grannen ovanför hörde och frågade om jag var knäpp.
- Näe, inte knäpp men utelåst svarade jag
- Jahaa på så vis, men lillagumman då kommer jag å öppnar!
Så just när mamma svängde in på parkeringen så öppnade hon dörren, Tajming!

slutet gott allting gott!
Nu ska jag bädda ner mej i soffan och kika lite på Navy innan sängen kallar! Ska även hinna ta en varm dusch för det var inte varmt ute ikväll på träningen så jag är nerfrusen.
sovgott!!


Inte okej!

Min höft är långt ifrån okej, kommer bli galen!! Jag har så fruktansvärt ont.. Å de dryga med det är att jag inte ens vet vad det beror på!? Fått tipset att gå till en ryggtjosan för att det kan bero på att jag är lite krokig.. Så imorgonbitti blir de första jag gör att ringa till grubbes sjukgymnastik. Hoppas verkligen att jag får komma redan imorgon!
Så det blev ingen fotbollsträning för mej ikväll utan jag tog mej en promenix istället :)

Hur som haver så vill jag bara att min höft ska bli bra, helst typ under natten, det skulle vara bra. Tack på förhand.

Nu sitter jag och ser på hockey med min man, dock emot min vilja.. Vi hade hyrt en film som vi skulle se efter min träning men när vi just skulle he på filmen kom min dumma pojkvän på
- Ja just, de är ju hockey ikväll..

Suck.. Hockey är inte riktigt min grej. Hade hellre sett min braiga film. Men men
Snart ska han bege sej på jobbet så då kanske jag ser den utan honom och sen imorgon så ska jag berätta hur sjukt bra den var (efter att jag lämnat igen den)
Nu ska jag ta mej nå kvällsfika och bädda ner mej i soffan och mysa!
Ha en bra kväll! PussPuss


Mystery!

För några dagar sedan när jag kom hem från att ha vart ute på en liten promenix så såg jag att det låg kläder på byrån, dock inga kläder jag kände igen. Det visade sej vara en sjukt söt sommar outfit till Sveis, någon hade alltså vart i stan och shoppat åt damen och lämnat det hos oss, dock hade jag inte en susning om vem som gjort det för det fanns ingen lapp eller något. Så jag började ringa runt men jag fick inge napp.
Tillslut så ringer jag min farmor och farfar och mycke riktigt så var det dom som vart och shoppat åt damen, så gulligt! (Observera då att min farmor och farfar är snart 90 bast och dom har vart på hm och shoppat).
Tänkte lägga upp en bild på sveis i hennes nya sommarhatt, jag vågade dock ej ta på henne dom ljusa fina sommarkläderna eftersom hennes magsjuka inte är borta. Men lägger in en bild på bara kläderna också :)





Mystery Solve!


How adorable!?

Min mami var just förbi och hade vart och shoppat lite krubb åt Sveis, lite gosaker och välling! Aldrig fel =)
Hon hade också köpt blåbär som lillan ska få smaka så kanske de stannar upp magen lite! Sveis har då iaf ätit både frukost och lunch och lite mellanmål idag och det har inte kommit upp, dock ut men då hinner ju kroppen ta upp det viktigaste iaf!
Nu ska vi mysa innan de är dags för gummsan att sova en stund.

Hittade dessa små mokasiner åt lillan sist vi va i stan! Hur söta är dom inte på en skala!?











Min busunge =)


Finally!

Lillan börjar bli lite bättre, hon har inte spytt något idag men är fortfarande jätte lös i magen! Men hon är betydligt piggare och hon ville tillochmed ha frukost imorse. Skönt! De är nog för att jag fick i hon så mycket vätskeersättning igår. Hon tyckte det var hur gott som helst så hon slurpade i sej 5 dl på kvällen. 
Det är inte kul att se hon sjuk och så orkeslös, men förhoppningsvis blir hon bara bättre och bättre under dagen :)Sen kan jag också meddela att dom tror att hon är mjölkintolerant. Så numera kör vi på mjölkfritt i 2 veckor för att sedan pröva införa mjölk och se om det blir någon reaktion. För dom tror att det är pga det som hon står lite still i vikten, för hon äter ändå bra och borde gå upp istället för ner. Men den mjölkfria vällingen var ingen hit tyckte hon men nusåhär efter att ha fått smaka bara den några gånger så drog hon då i sej hela flaskan imorse.
Nu sitter hon på golvet och busar och jag hade tänkt göra det lite fint här hemma! Så när min man stiger upp får han värsta suprisen över hur fint jag gjort!
Mår hon bättre och äter som hon ska under dagen så blir det nog att bege sej ut i solen en stund idag också=)  Så härligt att man verkligen känner att sommaren är på gång!

Bjuppar på 2 söta bilder på en väldigt söt tjej!



Mammas sjukling kan alltid hålla humöret uppe, trots magsjukan =)



nyvaket troll =)


Tisdag!

Eländes elände, Min höft känns helt totalt paj, jag har så galet ont att jag vet ärligt inte vad jag ska ta mej till. Känner mej som en gammal kärring som är inne på sina sista spår.
Inte okej. Tar mej bannemej knappt upp från soffan.
Sen kan jag meddela en till sak som är ännu mer enlände, Svea har magsjuka. stackars liten säger jag bara. Har fått i hon en hel del vätskeersättning idag iaf, men mat är inte aktuellt för då kommer det bara upp eller ut..
Huvva, inte kul å se hon så loj! Men förhoppningsvis är det bättre imorgon! Peppar Peppar.

Vi har nyss sett en film, kom dock ej ihåg vad den hette men den var riktigt bra. Nu har min man slummrat till på soffan, Svea likaså och jag hade tänkt städa. Men vars är städtanten i mej!? Jag hittar hon inte.
come out, come out where ever you are :)

Så ligger det till.. Men därför är de lite dålig update just nu för all min tid går till Sveis!
Puss


Whoot!?

Detta inlägg var gårdagens, men av någon skum anledning kommer det aldrig upp!? Ajjabajja blogg.se
Hur som haver, här har ni de!

Så var helgen slut och en ny vecka väntar! I fredags blev en lugn kväll, älsklingen jobbade och jag donade på lite här hemma. Sen på lördag så blev det först match och sedan vare partaj för hela slanten! =)
Vi började kvällen på nydalahöjd hos Carro, där bjöds de på lekar, skratt och dans. Inte illa! Sen for vi vidare på schlager och röjjde loss :) Riktigt kul hade jag kan jag lova :)
Sen vid 2 tiden så kom min man och hämtade mej, fick till och med fyllemat ;) haha lyx om ni frågar mej =)
Tack för skjuts och hämtning babe :) (jag vet att du läser min blogg i smyg)
Imorse var jag dock inte så kalaspigg men nu såhär på kvällskvisten mår jag prima!
Idag har vi vart och kikat på fotboll och nu ligger vi hemma och slappar, Alexander har slummrat till i soffan och jag inväntar fenomen.
Slänger in lite bilder från kvällenslopp. dock togs de bara bilder hos Carro, men de går ju lika bra ändå :)





































Tack för en grym kväll alla =) 


All in!?

Nyss urkommen ur duschen och nu tänkte jag snabbskriva några rader innan jag ska börja göra mej i ordning, för ikväll är det lagfest med det bästa laget! Det gillas :)
Matchen idag gick väl sisådär, började första halvlek med ledning för oss med 1-0 men sedan i andra halvlek tappade vi lite och fick 2 snabba mål i baken, matchen slutade 3-2 men jag tycker ändå att överlag såg det bra ut och vi kämpade verkligen och enligt min åsikt så hade vi varit värda en seger! :)
sen kan jag ju faktiskt få meddela att jag fick göra 1 mål :) wihoo för mej! 2:a målet var det hanna som levererade :)
Näe nu måste jag packa iordning Sveis saker för hon ska tillbringa kvällen hos sin mormor och morfar. Sen är det bara att göra mej i ordning för galej!
Ha en toppen kväll!!
Pöss!


Politik!

Sådärja, ett inlägg om politik/vett är nu också avklarat! Kanske ska ändra inriktining på min blogg och bara skriva om polle? Haha, nja men jag kände mej tvungen att yttra mej.
Speciellt över den texten som var ren bullshit. Men nog om det!

Ikväll har vart en lugn kväll, har myst och även hunnit med att springa över till solkusten och sola lite också =) Himla bra! Behöver jobba lite på brännan kan jag tycka.. Känner mej nästan lite väl blek.
Snart ska min man bege sej på jobbet och då hade jag tänkt göra lite nytta, har en massa ren tvätt som bara väntar på att få bli invikt i garderoben. Känner väl inte peppen men va gör det när allt kommer omkring!?

Imorgon sen då, ja de kommer bli en grym dag. Börjar dagen med seriepremiär hemma mot Clemensnäs.. Kom å hejja vet jag :)
Sen efter den så är de bara att bege sej hemmåt och slänga mej i duschen och sen väntar en grym kväll med ett grymt gäng girls! preparty på nydalahöjd och sedan blir det att parta loss någonstans inne i staden :) Det gillas!

Skulle dock behöva åka en repa upp till staden och inhandla 1,2,3 saker, men frågan är ju om jag hinner!? skulle ju iof kunna åka klockan halv 10 så jag är där när det öppnar. Återstår att se hur det blir.

Nu ska jag se lite tv med min man innan han måste åka på jobbet!
Trevlig helg!


galet irriterande!

Det finns en text som cirkulerar på facebook och den gör mej fan irriterad...

Sverige har barn som går till sängs utan att äta.
Äldre som går utan nödvändiga läkemedel.
Psykiskt sjuka utan behandling.
Familjer som går i ekonomisk konkurs.
MEN VI DONERAR MILJONER TILL ANDRA LÄNDER UTAN ATT HJÄLPA VÅRA EGNA FÖRST!!!
99% av er kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända denna texten, HAR DU?

så här säger jag!

Sverige har barn som går till sängs utan att äta - skaffa inte barn om du inte har råd att försörja dom
Äldre går utan nödvändiga läkemedel - Byt regering
Psykiskt sjuka utan behandling - Vi har riktigt bra vård i Sverige, men man måste ju vilja bli hjälpt för att få hjälp.
Familjer som går i ekonomisk konkurs - Lev inte över dina tillgångar

Hård men fan i mej sann sanning!

Sen så är det 1 fucking procent av BNP som vi donerar till andra utsatta länder, där det är miljoner gånger eländigare än i vad vi har det i sverige.
3 260 miljarder bestod sveriges BNP av år 2010 och 1 ynka procent av det donerar vi.
Och det är helt rätt enligt min åsikt. Vi borde nästan ge mer.
Den övre texten får det att låta som att vi skiter totalt i våra egna och ger bort allt och att vi bara hjälper andra länder, vilket är skitsnack 99% av 3260 miljarder lägger vi på vårat egna land. Vi lever i ett av dom bästa länderna på jorden och vi gör så sjukt mycket för "våra egna" så den där 1% gör ingen skillnad om vi skulle lägga det på Sverige också, men så egoistisk kan man ju inte vara!

Man skapar sitt eget liv och den som säger att vi inte hjälper våra egna måste ju ta å tänka om!

 
Alla skatter som vi betalar in går till den sociala välfärden, vilket innefattar sjukvård, äldrevård, skola, mm. vi betalar in 1 % av bnp till andra länder som har det betydligt värre än oss. Vi måste ju tänka på andra människor också, alla... är vi ju medmänniskor.
Detta är en text använd av Sverigedemokraterna som sprider nazistpropaganda. Vi måste ju tänka lite solidariskt.
Vad beror det på att barn går till sängs utan att äta!? man måste ju motivera. Vars går psykiskt sjuka utan behandling? Detta har ju inget med att göra att Sverige skickar 1% ut i världen, det har att göra med regeringen som sitter idag prioriterar att sänka skatterna och att dom rika ska bli lite rikare. Moderaterna vill ju krossa den sociala välfärden.
vad är det som får er att tro att den dära 1% kommer att satsas på dom sjuka, fattiga, äldre? Det finns ju inte en chans med dagens regering, utan dom kommer att läggas på dom rika.

för som sagt, dom rika ska ha de lite bättre!

Onsdag!

Gokväll!

Nu är löshåret väck, å jag måste säga att det känns faktiskt riktigt skönt att vara utan, köper kanske hem nå clips så jag har hemma och kan vara långhårig dom dagar jag vill det =P Det är fan endel bök med löshår.
Darling tyckte då att jag var finare utan löshår :)

Ikväll har jag vart och tränat fotboll och det gick ändå hyffsat kan jag tycka. Jag kände mej glad och positiv iaf =P
Sveis sover hos sin farfar ikväll och jag får lite egen time, Alex är på jobbet också så de känns extra tomt här hemma. Men de kan vara skönt ibland det också!
Jag hade tänkt bädda ner mej i soffan och he på en film som min man hyrde åt mej, the burma conspiracy tror jag den hette!

Imorgon är det torsdag och snart är ännu en helg här, i helgen blir det seriepremiär och lagfest på Lördag =)
och på fredag nalkas det bio tror jag =)
Very nice! En bra helg minsann.

Nu ska jag se klart hockeyn innan jag her på filmen.
Ha en bra kväll! Pusspuss


Not so sweet!

Blev ju helt ändrade planer idag.
Började morgonen sisådär vid 10 i 5 då jag och min man bäddade ner en sovandes Sveis i vagnen och sedan gick vi en powerwalk. Strax efter 6 var vi hemma och då var jag tröttare än tröttast. När Svea då somnade så passade jag på att sova en stund jag med. Riktigt behövligt.
När jag sedan vaknade blev de en snabb dusch och sedan kom Philip förbi, Vi begav oss till stan för att inhandla en present vi hade spanat in åt Thomas!
Sen direkt vidare på kalas. Där bjöds det på smörgåstårta =D Not bad!!

Sen åkte vi till mami för hon skulle vara barnvakt åt Sveis medans jag tränade. Men jag hann bara hem innan min mage gav upp totalt. Jag har nu bott på toan sen dess.
Inte okej!
Så ingen träning för mej ikväll inte.
Jag får glatt bänka mej så nära toaletten jag bara kan ;P

Svea får dock vara hos min mor tills halv 9, så när hon sen kommer hem så mår jag förhoppningsvis en gnutta bättre.
Nu ska jag bädda ner mej i soffan!
Hoppas ni haft en bra dag! Puss


I'm trying!

Helgen är slut och i stortsätt så har det vart en riktigt bra helg!
På valborg blev det att först äta gomiddag här hemma som min man tillagade och sedan begav vi oss till J-D och Nina. Himla trevlig kväll var de iaf, även fast ja va spiknykter medans alla andra satt å drack allt ifrån champagne - likörer osv.
Idag skulle vi haft match mot Sandåkern men dom lämnade WO så vi fikade med laget och sen hade vi lite teori. Sen avslutade vi med 2 timmars fotbollsträning :)
Nu är jag hemkommen och bägge mina hjärtan sover och jag hade tänkt plocka undan lite!

Imorgon är det måndag och då är det mammagrupp! Trevligt trevligt,
Har inte vart där på 2 veckor nu så de ska bli spännande och se vad lillgumman väger :)
Sen på kvällen är det fotbollsträning som gäller! En bra dag med andra ord :)
Nu ska jag springa ner och boka tvättid också, sen hyrde älsklingen en film åt mej också. 13 tror jag den hette.. Så bäst att sätta igång om jag ska hinna allt innan jag ska krypa isäng



Näe, de här går inte, måste börja dona.
Hoppas ni haft en bra helg!
Pusspuss <3


Hata är ett starkt ord.. Men jag kan uppriktigt säga att det finns en person jag hatar!
En människa som äcklar mej så ofantligt mycket.
Sen har hon noll respekt i kroppen och ja, allmänt äcklig bara.
Dagens största usch går till denna människa. Hon är avskyvärd!




RSS 2.0