SaraIdaSofia! -

Underbart!

Har haft en toppen dag =) Började morgonen med massa mys med världens goaste Svea. Dock blev det inte mycke sovmorgon inte =P Lillan vaknade vid halv 6-6. då blev det massa mys och frulle. Sedan hoppade vi in i duschen. Denna donna älskar verkligen att duscha =P
Efter lunch så åkte vi över till Obbola en sväng och gick ut med Bosse. När vi sedan kom hem hade min andra älskling vaknat så då begav vi oss en repa till stan. Alex skulle handla nå krafs på biltema.
Sedan när vi kom hem fick vi besök av B-I och Sven. Himla trevligt! Sveis fick lite sommarkläder och 2 st ursöta sommarhattar :)

Nu sover bägge mina hjärtan och jag har bänkat mej framför tv'n.
Idag fick jag även en samtal angående ett annat jobb jag sökt. Hon undrade om jag kunde börja imorgon. Men jag vart ju tvungen att tacka nej =P Dock lite surt eftersom det var en heltidstjänst men men.. Hon skulle spara mitt CV och om det dök upp en ledig tjänst framöver så skulle jag vara den första hon skulle ringa för hon tyckte jag verkade så himla cool =P hahah! 

 Nu ska jag plocka undan lite här hemma och känna lugnet. Blir ingen träning för mej ikväll pga min älskade höft. Hade tänkt gå dit och vara med på matchgenomgången med nu sover Svea och det känns inte okej att slita upp hon klockan halv 9 för att bädda ner hon i vagnen och dra med hon på träningen.

Imorgon är de fredag igen och i helgen är älsklingen ledig. Han går av på fredagmorgon.. Så himla perfekt :)
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0