SaraIdaSofia! -

En riktigt söt liten tjuv!

Vi har en tjuv i huset, som roffar åt sig allt hon kan komma åt för att sedan gömma det så man får leta tills man blir knäpp.. Min mobil blev ett offer för denna tjuv. (Givetvis på ljudlös) Letade mobilen väääldigt länge, när jag sedan tillslut frågar Svea "vars är mammas telefon" då pekade hon glatt på våran baslåda till bioljudet.. Jag lyfter upp lådan och skakar den och mycket riktigt där i låg min mobil!!
Har även kunnat fynda mer i denna baslåda (som förövrigt har ett litet hål, knappt så jag får in handen)
hur som haver, jag fyndade 4 tuttar och 2 duplo klossar... kanske ska ta som vana att kolla högtalaren varje gång innan jag går och lägger mig =P

Ikväll har Rebecca varit förbi på lite kaffe och en massa skitsnack och det är alltid lika trevligt!! Nu har hon dock åkt hem och min man har åkt på jobbet, loppan sover och jag börjar få lite smått panik.. Jag fyller år på fredag och imorgon är det torsdag, det är ostädat här hemma, har inte bakat något än.. Hur ska jag hinna allt!?
Dessutom så jobbar jag till 3 imorgon å då ska jag hämta loppan på dagis så vi är väl hemma vid halv 4 typ och då ska jag hinna städa, tvätta, baka och roa loppan samtidigt!! Detta kommer nog gå åt fanders!!
Hejjamig!!! =)

Näe bäst att jag ser till att göra lite nytta innan jag kryper isäng ikväll så jag inte behöver stressa ihjäl mig imorgon!!!
Pussåkram!!


Kommentarer
Postat av: Jessika James

hehe alltså fk bryr sig nog inte alls om det utan det är väl snarare att dom vill att man ska skicka in föräldrar pennings papper på så lång tid som möjligt å för att kunna göra det ska ju vi ha bestämt hur jag ska göra med amningen å när jag ska börja jobba igen :P

lite dåligt skrivet på bloggen ^^

2011-10-24 @ 13:22:17
URL: http://strawberrydreams.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0