SaraIdaSofia! -

fuskstäd!

Gokväll!!
Idag har vart en magisk dag!! började dagen med jobb för att sedan åka hem till mitt hjärta och så följdes vi å hämtade loppan på dagis =) Gissa om hon tyckte det var jackpott att vi bägge kom!? :D Sedan åkte vi till polisen och jag fixade mitt pass inför min londonvisit!

Sen åkte vi till Berghem och hälsade på Britt-Inger =) himla trevligt!! Där bjöds det på fika och massa mys! =)
På vägen hem svängde vi in på maxi, eller strömpilen rättare sagt, jag inhandlade två vanliga baslinnen och sen hittade jag även ett täckstift eftersom mitt var slut.. Detta var dock riktigt bra men då kostade det 300:- för ett litet sketet stift =P Men men så kan det gå!
När vi sedan kom hem så var loppan slutkörd och somnade ganska omgående, då slog vi på en film och myste ner oss i soffan =)
Sen fick vi även besök av fina Viktoria som hade vägarna förbi =)

Nu har min man åkt på jobbet och jag har gjort ett "fuskstäd"
Jag hatar när det är stökigt här hemma och jag kan som inte slappna av om det är grejor överallt!! Så jag gjorde en fuskis ikväll, jag städade köket och sovrummet så nu är det sååå fint, jag bytte sängkläder och puffade till kuddarna, så nu när jag kryper ner i sängen kan jag kika in i köket och tänka "ack så fint det är" och då kommer jag ju sova som en gud istället för att ligga och muttra över att det är stökigt :) haha bra lösning va!?

Dock finns det en annan huvudsak som gör att jag kommer sova gudomligt ikväll och det beror på en underbar människa som alltid ställer upp och finns där och som jag är jätte glad att jag fått lära känna!!
I mina ögon är hon en klippa!

Nu kallar sängen =) Sovgott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0