SaraIdaSofia! -

Sweet sweet!

Hipphurra till min söte far som fyller år idag =) Vi har just kommit hem från att ha vart och grattat honom =) Men det var nästan som om det var Svea som fyllde år =P Hon fick nämligen nya kläder, i massor kan jag lova =) Allt inhandlat i London så hon är dessutom ensammen om att ha sådana kläder!! Riktigt fina också =)
Himla perfekt nu när hon blivit så "lång" och tyå växt ur allt hon äger.. Tusen tack för det!!! :)

På kalaset bjöds det på smörgåstårta också så nu sitter vi bänkade framför fotbollen mätta och belåtna, blir nog inte nå avancerat ikväll kan jag lova =P

Annars då, jobbet idag gick kanon!! Dagis funkar väl också, dock sitter hon i en frökens knä hela dagarna men hon är då glad och tjollrar på!! Dock om dom sätter ner hon så blir det väldigt ledsamt! Men det kommer väl så småningom.. Hon intresserar sig iaf för vad dom andra gör och är nyfiken och vill ha koll... Så det är väl bara en tidsfråga innan hon springer runt och busar.. Känns ju iaf bra att hon får vara trygg i sin frökens famn och vara glad. Hon hade ju likagärna kunnat få vara själv gråtandes på golvet!!

Dock när jag hämtade henne idag hade hon inte sovit en blund =P så direkt vi kom hem så somnade hon som en stock =P Men som tur var så somnade hon ändå i relativt bra tid ikväll så då kanske hon är pigg imorgon =)

Sen så slog det mig att jag faktiskt fyller år om 10 dagar!! Shit vad tiden går fort!!
Snart är det julafton!!
Skål Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0