SaraIdaSofia! -

So sick!!

Gokväll!!
Träningen ikväll gick ju ändå ganska bra med tanke på att jag legat sjuk hela veckan =) Sjukt kul och bra träning var det också må jag säga :) Nu laddar vi upp inför lördagens match :)
Efter matchen värmde jag lite chiliconcarne och nu ska jag bara gå ut med Turbo och sedan bäddar jag ner mig i sängen och myser :) Svea somnade 9 ikväll efter lite strul men va gör det när allt kommer omkring =P Man kan ju inte alltid vara glad ;P Sen hur kul är det att gå å sova medans alla andra får vara vakna!? :P

Imorgon är helgen här och gisses vad jag längtar :) Det är nåågot speciellt med fredagar alltså :)
Imorgon tror jag det blir en lugn och mysig hemmakväll med mina två hjärtan. Kanske en bra film eller två!!
Vi är filmnarkomaner ;P haha!! meen film är bra skit, speciellt om man har bra skit hemma för att se filmen :)

Nu till det tråkiga, jag börjar bli väldigt less på endel kommentarer som jag får. Som jag inte godkänner men jag har många gånger funderat på att godkänna dom och hänga ut personen i fråga HELT!! å givetvis ge svar på tal på dina idiotiska kommentarer.. Men jag orkar fan inte lägga ner en sekund till av min energi på denna människa.. Hon är helt enkelt inte värd det.. Det är ju ingen jag värdesätter vidare högt om man säger så.. Men snälla.. Va nöjd med de du nästan åstadkom från första början, trots att du stod hemma hos mig, i mitt vardagsrum och lovade mig något helt annat.. Men nu får det fan vara nog. Visa lite respekt och gå vidare med ditt liv!!
Du kommer aldrig få din vilja igenom så det är lika bra att ge upp..
Tack å ADJÖ!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0