SaraIdaSofia! -

wqry++1

Kan ju börja med att meddela att det är Svea i egen hög person som skrivit rubriken!!
Idag har vart en bra dag, började morgonen med dagis som även idag gick finemang för att sedan ha en väldigt trött liten tjej som somnade sittandes i vagnen på g hem från dagis, även idag alltså!!
Väl hemma så sov Svea 2 timmar för att sedan vara på g igen med nya krafter, önskar jag kunde få lite av hennes energi ibland ;D haha!
vi for då ut till lövöudden för att rasta borran och när vi är där får jag ett sms av min man som vaknat och saknade oss på hemmaplan, så vi åkte hem och hämtade upp honom för att sedan svänga förbi min farmor och farfar.
Sisådär vid 17,45 så hade jag en väääldigt trött liten tjej och jag fick jobba gärnet för att aktivera hon lite och hålla hon vaken så länge jag kunde. Vid 19 så var det godnatt för damen =P
Min man somnade i soffan eftersom han klev upp så tidigt idag och jag passade på att göra typ ingenting =)
Sen vaknade Alex till liv och vi myste ner oss i soffan framför idol =)
nu, fortfarande (nerbäddad i soffan) så sitter vi och ser på tv, dock finns det inte sådär super mycket bra men va gör de?!

Jag är sjukt trött å så fort min man åkt på jobbet så kryper jag isäng.. Skulle kunna somna nu på studs om jag ville.. antar att det är inte bara liten som blir slut av dagis! Eller så beror det på att jag har börjat kliva upp beetydligt tidigare än jag brukar å inte gå å lägga mig tidigare för det.
Men det är som passande att kliva upp när Alex kommer hem från jobbet för då riskerar jag inte att vi försover oss till dagis å sen när klockan börjar bli lite mer vettig så väcker jag Svea =P there's the answer ;)

Näe nu ska jag börjar göra mig i ordning för att kasta mej i säng.
Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0