SaraIdaSofia! -

Nytt jobb!

Imorse fick jag ett väldigt bra och roligt samtal, fick veta att allt var nu klart och att jag skulle få börja på mitt nya jobb IMORGON! Men Vips så fick jag börja redan idag. Så jobbade först till 1 på mitt "gamla" jobb och sedan rullade jag vidare till mitt nya, slutade halv 6 och fick komma hem till en färdiglagad middag! Det bjöds på fläskfile, grekisk sallad och ris! Mums!! =)

Så imorgon gör jag min allra sista dag på storsjöförskola och när jag slutar där klockan 1 så går jag till mitt nya jobb och från och med Onsdag är det endast det nya som gäller! Så hiimla bra kan jag tycka!
Känns så otroligt skönt med heltid, sen har jag ett superbra schema också för den delen, massa lediga dagar här å var, dock jobbar jag var 3:e helg men de känns inte så värst jobbigt faktiskt! Dom lediga dagarna här å var väger upp så mycket mer =)
Sen är min tidigaste morgon 07.00 men börjar även 08.30 så det känns ju superbra faktiskt! dock när jag börjar halv nio så slutar jag halv 6 meeen va gör det när allt kommer omkring

Nu sover båda mina hjärtan och jag har lutat mig tillbaka i soffan för att känna lugnet, min hals är ju inte riktigt bra ännu så jag skippar fotbollsträningen ikväll faktiskt! Känns som att det är bättre att bli frisk!
Så denna kväll kommer bli hel lugn vill jag lova eftersom både idag och imorgon är två långa dagar.. Kommer att bli en omställning att börja jobba heltid, halvtid är ju inget i jämförelse =P
Aja, ha en fin kväll!
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0