SaraIdaSofia! -

Sååå himla skönt!

Hej!!
Jag har vart väldigt osocial dom senaste två veckorna, förra veckan så hade vi mördarvecka vilket innebar träning alla dagar på kvällen, så efter jobbet blev de hem å äta och sedan iväg på träning, när man sedan kom hem var det duschen och sedan sängen som gällde..i veckan som var nyss så hade jag stängnings vecka och sedan träningar på kvällen och även föreläsning en kväll!
Sedan jobbade jag ju heeela helgen från 8-18 och sedan när jag kom hem så var det fotbollscup så då hann jag inte ens äta innan det var dags att bege mej på match. idag ställde jag in kvällens aktivitet som skulle ha vart att se UIK men jag kände att jag orkade bannemej inte och jag ville gärna vara hemma och göra absolut ingenting! Skönt det ibland också! Jag har ju inprincip inte vart hemma på två veckor känns det som!

Efter jobbet idag så åkte jag förbi farmor och farfar och hälsade på och även hjälpte dom med lite småsaker, när jag väl sedan kom hem så sjönk jag ner i soffan and guess what!? im still here!
Ikväll blir en riktig myskväll med alcatraz på tv'n och ljus och filten i högsta hugg! Men andra ord, inte ett skit står på schemat :) Ska bli så skönt!

Imorgon är jag ledig, onsdag likaså =)=) wooonderful!
Ska bli så himla skönt att bara få slappa och vara hemma framförallt!
Imorgon har jag några planer för dagen, update om det imorgon! ;D Can't tell u right now ;P
Nåja, nu ska jag bädda ner mej lite extra i soffan och njuta av "helg" Pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0