SaraIdaSofia! -

Would i understand?

Har nu jobbat två helger i rad och idag gick jag av med 3 dagars ledighet framför mig! Kändes inte fel någonstans!! Har tillbringat kvällen med att äta mat, mysa med mina hjärtan, busa, druckit glögg! Nu har vi besök av Tim Linn och Robert!
En lugn men bra kväll med andra ord!
Imorgon är det nyår som står på schemat och Svea får vara hos sin mormor och morfar så det blir att fira nyår ordentligt =P första gången på 3 år faktiskt :P

Nu ska jag återgå till att vara social!
Ha en fin kväll! Pöss


What if

Har vart ledig idag men har haft en riktigt slö dag, kännt mej trött och hängig hela dagen och på kvällen kom huvudvärken from hell!! Skadat vad ont jag har haft i mitt huvud hela kvällen!?
Nu, några treo senare och massa slappartid nerbäddad i soffan börjar de kännas en smula bättre!

Idag skulle jag skotta, snösläden gick givetvis sönder, det var tung snö/is så det resulterade i att jag skottade så man nätt å jämt tar sig ut med bilen och sedan sket jag i resten och tänkte att "jag tar det en annan dag"

Åkte till staden för att inhandla en ny spade men hittade ingen värd och kände mej sjukt okry så vi åkte hem! Väl hemma kör vi förbi en traktor och jag konstaterade att det hade vart skadat skönt om han bara tvärskotta upp våran utfart, troligt muttrar Alex och vi svänger/plogar in på gården! Där möts vi av våran granne Maria! Det visar sig ha vart Patrik i traktorn och hon sa att dom tänkte skotta upp även vår uppfart!! Snacka om mirakel!! Jag kunde inte blivit gladare!! Guld värt och tusen tack!!


Jul jul jul

Julen är förbi och massa fina klappar fick vi minsann :) vi hade nog vart extremt snälla i år :)
Svea fick sina första par skidor och massa leksaker som leks med hela dagarna!

Kan också meddela att vi har en liten tjej som vägrat blöja i flera dagar! Hon är huur duktig som helst och går på pottan när hon blir nödig! Min lilla tjej börjar bli stor!!

Haklappen är också skrotad och varför ska man dricka ur mugg när det finns glas?
Imorgon är jag ledig och den ska jag tillbringa med att umgås med sveis hela dagen och mysa i massor, blir det fint väder ska vi åka skidor och grilla :)

Hoppas ni haft en underbar jul! Puss


Sjukt less

Jobbat idag och haft en mindre bra dag, fått stå i disken hela dagen med en trasig maskin så jag har vart irriterad och grinig mer eller mindre hela dagen!!
Kommer hem till ett hus som ser ut som att någon släppt en bomb i!! Så innan jag kan påbörja mitt fredagsmys måste jag storstäda och klockan är nu 8 så vid 10 (tidigast) kanske jag kan luta mej tillbaka och känna att det är helg!!
Detta är helt klart det värsta sättet att starta en helg på!
Hejdå


13 dagar kvar till jul!

Gokväll!!
Ikväll slog det mej att det är endast 13 dagar kvar till Julafton!! Shit vad tiden springer förbi!
Hur som haver så gjorde detta mej en smula stressad eftersom vi inte inhandlat en enda present.
Men tacka vet jag internet.. Nu har vi köpt julklappar åt 9 personer så nu återstår bara några få.. Kändes riktigt skönt måste jag erkänna =)
 
Nu ska jag bara klura ut vad resten ska få! =) Längtar tills jag får börja slå in alla klappar, det är riktigt mysigt! Å dessutom älskar jag att köpa julklappar till folk.. Bäste är ju när man hittar något som man bara känner på en gång vem den hör hemma hos =)
 
Idag har jag vart ledig och jag och loppan har myst hele dagen lång, vi har sett mussepigg, jake och piraterna och nickenyfiken.. bakat lussebullar, städat, vart och hälsat på i Obbola, ätit mat. Myst lite till. Sovit en stund ;D
Bra dag faktiskt! =) jag gillar att vara ledig!
Nu ska jag bädda ner mej i soffan och känna lugnet och se zlatan spela lite boll!
Hoppas ni haft en fin dag! pussåkram
 

My day off!

Idag är jag ledig hela dagen lång, såå skönt!! =) började morgonen med att vi försov oss och missade julkalendern, men vad gör det när allt kommer omkring!
När vi sedan ska gå och göra frulle så ser jag att det finns nykokat kaffe och en lussebulle som väntar på mig!!
Nu ligger vi nerbäddade i soffan och kikar på Disneychannel och myser för hela slanten innan det är dags att sparka igång denna dag!!
Hade tänkt hinna med att baka lussebullar, städa och tvätta!! Som tur är så har jag en bra hjälpreda ;) dock är hon lite småkrasslig så jag vet inte riktigt hur många knop hon vill göra idag =P
Ha en fin dag! Pöss


En ynka lite dag!

Imorgon jobbar jag 7-4 sen på torsdag är jag ledig! Ska bli så skönt att ha en heldag med min lilla tjej! Vi ska baka, busa och mysa heeele dagen lång =)

Idag jobbade jag till halv 6, sedan hem och direkt ut i snön med loppan, Bob skulle köras och så roligt man kan ha! Jag insåg dock inte hur kallt det var och hade på tok förlite kläder, måste nog inse att vintern är här ;P lite motvilligt men så kan det gå!
Nu sover Sveis och jag ska strax krypa ner i sängen och kika på nån serie eller något annat spännande hade ju velat se sons men de går ju inte förän imorgon :)

Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Vinterland!

Efter en lång dag med jobb till 18, kalas och lite flängande så känns det helt okej att landa i soffan och göra absolut ingenting!

Imorgon väntar mer jobb å sedan på kvällskvisten blir det nog bara lugnt, jag orkar som inte så himla mycket mer när jag jobbar till 17:30 :P
Längtar tills torsdag då jag är ledig! Då ska jag och loppan baka lite julgott och mysa heeeela dagen lång!! :)

Sen kan jag ju också meddela att jag går och väntar på att loppan ska få vattkoppor, både Leo och Alvin har fått det och även theo! Så de är nog bara en tidsfråga tills min lilla dam har det eftersom hon umgåtts en hel del med dessa gossar och om jag förstått det rätt så är det väldigt smittsamt!

Nu ska jag återgå till min dokumentär!!
Hoppas ni haft en fin dag, pöss


What's up!?

Äntligen har min nya phone anlänt!! Väldigt trevligt om du frågar mej!!
Annars ligger jag nerbäddad i soffan med en träningsvärk utan dess like (Observera att det är från onsdagens träning)

Ikväll blir det match och sedan bio med mitt stora hjärta! Loppan sover hos sin mormor och morfar!!
Nu ska jag återgå till vinterstudion!
Pöss


RSS 2.0