SaraIdaSofia! -

Vårkänslor!!

Gud så mycket vårkänsla det är utomhus, kom just in från en walk med Tubo och jag kan säga att det var sååå skönt att komma ut i friska luften då jag inprincip har suttit inne hemma hela veckan :) Tycker denna fina känsla kan hålla i sig och faktiskt öka.. Jag känner mej ganska mätt på snön nu så att om det skulle kunna vara plusgrader i några veckor nu så att den smälter skulle jag vara tacksam.. Tack på förhand!

Svea är så mycket bättre idag, febern är borta och hon har vart vaken hela tiden :) Sååå himla skönt!!
Nu sitter vi i soffan och kikar på barnprogram och jag passade då på att kolla datorn.
Ikväll får jag iaf åka ut och träffa lite folk, de är fotbollsträning  och det nalkas träningsmatch mot hörnsjö :)
Sweet!! Jag känner att detta är en bra onsdag! När jag sedan kommer hem från matchen såå spelar dessutom Sverige landskamp! Dubbelsweet!!

Nu ska jag väcka min man och sedan måste jag åka och köra min söta lillebror till staden för att han ska övningsköra, för missar han dagens lektion fick han ej göra halkbanan imorgon!? Sååå chafförenidaisupforservice!
Pussåkram


Onsdag!

Ännu en dag som tillbringas hemma med sjuklingen, men jag måste säga att hon är mycket bättre och det känns hur bra som helst! Imorse ville hon tillåmed ha välling :)
På morgonkvisten fick vi besök av min papi som kom förbi på lite kaffe, gissa om liten blev glad :)
Nu sitter vi och myser i soffan och kikar på barnprogram :)
Idag blir det inte så himla mycket gjort som tidigare dagar, men jag har ändå vart effektiv idag, trots att klockan bara är 10 så har jag hunnit busa med Svea i massor, haft besök, plockat undan lite här hemma :) Fortsätter jag såhär så kommer jag hinna sjukt mycket idag :)
Jag skulle behöva rensa ur Sveas garderob på allt som hon har växt ur, hon har blivit tvärlång och egentligen skulle jag nog behöva åka en vända till staden för att inhandla lite nya byxor till damen, förhoppningsvis är hon frisk till helgen så kanske vi kan ta en dag på stan :) Minns inte när jag gick på stan, stan sist :P

Nu ska jag återgå till att mysa och busa med mitt lilla hjärta innan det är dags för att se om damen behagar att äta lunch idag :)
Ha en fin dag! pussåkram


Oron!

Oron som kommer med att man får barn är något som alltid ligger och lurar, först är man orolig att något ska hända under graviditeten, sen är man orolig att något går fel under förlossningen. När man sen väl fått sin prinsessa/prins så börjar nästa oro.. Då oroar man sig för plötslig spädbarnsdöd, sen börjar man oroa sig över allt.. Får dom feber så är man orolig att det är något allvarligt fel, får dom magsjuka så oroar man sig över att dom ska bli super dåliga..
Sen när dom väl är frisk ja då börjar man oroa sig över att dom kanske äter förlite, vilket leder till att man bli orolig att det är något fel, å så håller det på!!
Oron man besitter som mamma är något man får vänja sig vid för den kommer nog aldrig att försvinna helt hur gammal ens barn blir!!!

Just nu oroar jag mig för min lilla tös som är sjuk.. Hon bara sover och sover och sover, igår somnade hon vid 19.00 och vaknade inte förän 09:30 klockan 11:00 la hon sig i soffan och bara låg och strax därefter så sov hon igen.. Jag blir orolig!! För febern är inte alls så hög.. Hade febern legat kring 40grader så hade jag haft fullförståelse för att hon är slut!
Sen så vill hon inte äta... Inte ens glass går ner, och glass går ALLTID ner annars, varesej hon har haft magsjuka eller halsfluss.. Men nu. Icketsanicket.. Inget funkar :(
Pratade med sjukrådsupplysningen nyss och hon tyckte också att det lät väldigt oroväckande så nu har jag ringt vårdcentralen men dom skulle givetvis inte ringa upp förän vid 15:30..
Så nu sitter jag och väntar på att  klockan ska bli halv 4 så jag får prata med någon, men dom kommer det antagligen att vara försent att få en tid idag vilket gör att jag kommer oroa mej hela tiden tills vi får en tid..
Blä
Någon fler än jag som besitter denna konstanta oro som mamma?!


Bakslag

Gokväll!!
Har just bäddat ner mig i sängen och ska strax stänga mina blå, men tänkte att jag skulle snabbslänga iväg ett inlägg innan :)
Loppan är fortfarande inte kry, misstänker att det är tänderna efter dagens blöjbyten!! Förhoppningsvis är febern borta imorgon så jag får tillbaka min pigga lilla tjej!

Ibland är jag så sjukt nära ett bakslag, men jag lyckas alltid ta mitt förnuft till fånga i sista sekund.. Av någon anledning hör jag väldigt kloka ord som en kär vän sa till mig för ett tag sen och iåmed att jag hör hennes ord så backar jag och inser att hon har rätt :) otroligt tacksam för att dessa ord fastnat i min skalle och givetvis är jag tacksam över mina kloka vänner som alltid vet vad dom ska säga så att allt känns lite bättre :)

Imorgon blir det inte många knop gjorda utan jag ska bara vara hemma med mitt lilla hjärta och pyssla om henne!!
Hoppas ni haft en bra start på denna vecka!! Sovgott =)


Ooops!

Dålig uppdatering av mig under helgens lopp :P men jag tänkte summera denna hektiskta fast ändå lugna helg :)

I fredags jobbade min man så det blev lugnt på kvällen med massa mys innan han begav sig på jobbet.

Sveis vaknade vid 6!?! på lördagsmorgon så vid 9 begav vi oss ut till min mami och papi! Där blev de massa mys och bus och vi tillbringade mestadels av dagen utomhus. Svea åkte skoter för första gången, från början var det lite av skräckblandad förtjusning, när hon hade åkt klart så fortsatte vi busa i snön och då tog det inte lång tid innan hon ville åka igen och då var hela hon ett enda stort leende ;P

Sen vid 2 åkte jag och hämtade min man och så fick han också bege sig ut på en liten skotertur :)
När han sedan kom tillbaka så kom min far med en briljant plan.. Han hade något presentkort på clarionhotell uman och vips så hade vi bokat ett rum :)
Så vi lämnade kvar loppan och begav oss till staden! Väl på hotellet så tog vi oss en dusch och kände lugnet, sen gick vi ut och käkade och sen blev det bio! Himla mysigt!
När vi sedan vaknade på söndagsmorgon så åt vi hotellfrukost och det måste ju vara det bäste med att bo på hotell, gosse va gott de va :) Så det var riktigt skönt att bara ta in på hotell och mysa :)

Sedan gjorde vi inte ett skit utan låg i sängen och kikade på tv tills det var dags att bege sig till IKSU!
Vi hade nämligen cup :) Så hela söndagen spenderades där med mitt kära lag :)
Väl hemma på söndagskväll vid 20.00 så var jag HELT slut och slummrade in vid 21, sköönt :):)

Imorse när jag vaknade hade jag en liten tjej som var glödhet och hade världens hosta, så hon fick vara hemma idag och hon har inte vart pigg idag, vaknade 6 somnade om vid 7 och vaknade 9 och vid halv 12 somnade hon igen och nu sover hon för fulla muggar.. Dissade lunch och morgonvälling!! Inte kul att vara sjukis :(
Själv så sitter jag med en enorm huvudvärk och en ond hals.. Typiskt! Men men det är ju inget att göra något åt mer än att gilla läget!

Nu ska jag plocka undan lite medans Svea fortfarande sover, men nu vet ni iaf va vi har haft för oss i helgen och hur dags rytmen är :)
Pussåkram


Over and out!

Kvällens löpning gick tungt, kändes som om mina ben vägde ton!!! Men men, CX'en efter gick iaf bättre :)
Nu är jag på hemmaplan, Svea sover och min man har slummrat till i soffan :P
Själv så ska jag slänga mig i duschen och sedan hade jag tänkt krypa isäng, känner en smula ångest över att vi totalt glömde bort att göra det helgfint idag, detta resulterar i att vi måste ta tag i det imorgon och det är helt värdelöst!! Men men, kanske tjuvstartar ikväll istället :P haha!

Bilder prioriteras alltså inte en kväll som denna så de får helt enkelt bli någongång under helgen!
Imorgon väntar jobb och sedan direkt efter jobbet så åker jag en sväng på gymmet för att sedan bege mej och hämta Sveis och sen är det helgmys hela helgen lång :)
hoppas ni får en bra kommande fredag!! Pussåkram


Officiellt!

Som alla säkert vet så har en prinsessa kommit till världen idag! Grattis säger jag väl också då! Även om jag kan tycka att all denna mediauppblåsning är en smula overkill!! Sen tycker jag också att folk som inte känner kungafamiljen och ändå blir så lyckliga och glada över detta så dom åker och köper tårta för att fira deras barn.. Ja overkill helt enkelt i mina ögon! Men alla får ju ha sina åsikter såklart :)

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och har just lutat mig tillbaka i soffan några sekunder. Ska även hinna plocka undan lite skit och sedan gå ut med Turbo innna jag åker och hämtar loppan!
Imorgon har dessutom Svea sitt första utvecklingssamtal :P haha spääännnaaande ;P

Idag är också dagen som är ganksa bra ändå, den börjar lite segt men när man kommer hem från jobbet så rycker den som upp sig! För nu kan man faktiskt säga att imorgon är det fredag, helg med andra ord! Superkalas bra tycker jag!
Ikväll väntar först fysträning och sedan ett pass CX worx :) Superbra!

Jag hade tänkt lägga in lite bilder också, såsmåningom!! Får se om det finns tid till det ikväll :)
Bäst att sättaigång innan Sveis ska hämtas hem :)
Pussåkram


Så mycket..

Goddag!!

Idag slutade jag halv 1 och det var skönt, dock hade det gärna fått vara lika fint väder som det var igår.. Vårkänslan var enorm igår men idag är den som bortblåst!! Huvva!
Nu håller jag på att sortera lite tvätt och dona på här hemma innan jag ska vidare på nästa upptåg, Dock får Svea vara på dagis lite längre idag än vanligt för jag har jobbmöte och några ärenden som jag måste göra!! Så först vid halv 3 får damen komma hem :P

Jag har dock en mage som kurrar för fulla muggar och jag har mått illa heeela dagen lång, så jag hoppas att jag inte är påväg att insjukna i någon form av magsjuka.. Nej nej nej sånt har jag inte tid med!
Förhoppningsvis är den bara lite orolig och lugnar sig snart :)

Ikväll är det träning som gäller, ryktas om träningsmatch men jag har hört lite olika bud så jag vet inte till 100 :p Men jag hoppas på match iaf :) Känns som vi har spelat väldigt lite fotboll sista tiden, trots att vi tränar 4 pass i veckan!! Men men :)

Nu ska jag fortsätta med detta mörker (tvätten) Hoppas ni får en bra dag! PUssåkram


Fettisdag + en optimist!!

Gokväll!! Idag har vart en sån där bra dag igen :)
Efter jobbet åkte jag raka spåret till nisses och inhandlade semlor, sedan hem och väcka min darling!!
Så då blev de semelkalas för hela slanten, sen fick vi endel borttvättat innan vi begav oss till Obbola, väl där så klädde vi på loppan och busade runt ute i snön! =)
När Thomas sedan kom hem så satte han Svea i pulkan och gick en promenix, sen fick vi inte tillbaka henne förän ikväll, så då har vi hunnit tvätta lite mer och dona på här hemma och givetvis mys i massor :)

Nu sover Svea, likaså min man. Själv så sitter jag och kikar på top model! Ska strax springa ner i tvättstugan igen! Sen blir det inte så mycket mer ansträning förän det är dags att kliva upp imorgon :P
funderar skarpt på att gå och lägga mig sjukt tidigt ikväll.. Dock så brukar det alltid bli tvärtom när jag säger sådär!! Men men vi ser väl :)
Hoppas ni haft en bra dag och när ni går hem från jobbet imorgon så är mer än halva veckan gjord ;D Deni!! Snart är de helg!!
Pussåkram


Rättelse i förra inlägget

Menade; Bäddat ner mig i sängen, inte soffan!! Haha


Tusiken

Klockan rinner alltid iväg för mig... Träningen slutade tio och jag var hemma strax efter det, träningen var förövrigt sjukt rolig, vi spelade inomhus hockey hela träningen och ack va slut jag var när träningstimman var över!! Hur som haver, jag slängde mig i duschen direkt och sen började det!! "jag ska bara" känner mig nästan som Alfons Åberg ibland!! Så himla typiskt, jag trodde jag skulle komma isäng i bra tid men nu är klockan tolv and i'm still awake!!! Not good!!! Men nu har jag bäddat ner mig i soffan, släckt lampan, borstat tänderna osv!! Så nu är jag helt redo för ett besök av John blund!!
Näe, nu ska jag lägga ifrån mig min Phone och susselisussa!! Hoppas ni haft en toppen helg!!

Btw, jag har blivit med iPhone, hade väldigt många fördomar mot denna telefon, meeen gud så himla bra den är!!! Ville bara tillägga detta! Sweet dreams! Pöss


Jäkla skit!

Goderafton!!

Helgen är förbi och vi har inte gjort några sådär super stora ansträngningar! =P Ganska skönt med sådana helger också, men likförbenat så tar dom slut på tok för fort!!
I fredags blev de iaf middagsbjudning hos min mor och far och vi tillbringade även kvällen där, sedan igår så blev de en mysig hemmakväll med massa mys hela kvällen lång :)

Imorse tog vi alla sovmorgon, sköönt!! Svea slog inte upp ögonen förän efter 9 någongång! =)
Sedan begav vi oss till Obbola för att hälsa på Sveas kusiner, där blev de massa bus medans vi vuxna kunde dricka kaffe och känna lugnet, sedan drog vi en repa upp på busplaneten och där vart det järnet hela eftermiddagen!!
Nu är vi hemkomna och Loppan är helt slut efter dagens bus och kommer förmodligen somna ovaggad ikväll!
Ikväll väntar träning och inget mer :P haha! Blir nog en tidig kväll då jag börjar känna att en förkylning ligger och lurar!? Förhoppningsvis är de bara falskt alarm :)

hoppas ni haft en bra helg iaf! pussåkram

Lördag

Igår blev en mycket trevlig inledning på denna helg! Det blev middagsbjudning hos min mor och far :) Himla trevligt och väldigt god mat!! Inte dumt, när vi åkte hem (vid 23) så var loppan fortfarande vaken!? helt sjukt..Hon som brukar lägga sig vid 7 kämpade hårt :P Men direkt vi satte oss i bilen så somnade hon och hon vaknade inte när vi sedan kom hem och switchade till pyamas! Jag trodde hon skulle sova länge imorse men tji fick vi när hon slog upp sina små ögon vid halv 8! Dock fick jag ligga kvar och dra mig till sisådär 9 :)

Kan ju meddela att Svea nu haft en liten tandexplosion.. hon har ju haft sina 4 tänder i en evighet men nu på bara några dagar så har det kommit 5 till! Så nu har hon 9 :) sötnöt :)

Dagen är oplanerad så vi får se vad som händer, spontant är bäst :)
Hoppas ni får en bra lördag! Pussåkram


freakin aawesooome!

Äntligen helg!! Gud så ofattbart härligt =)
Igår blev de fysträning och min tå höll :) sweet :) Sen blev de lite mys på hemmaplan med en god fruktsallad och lite serier och sen kröp vi isäng!
Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och nu målas det för fulla muggar, Sveas säng blir vit, likaså hyllorna och skötbordet :) Himla bra blir det :)

Nu ska jag åka och hämta vårat troll och så är det officiellt helg!! Underbart!
Hoppas ni får en underbar helg :)
pussåkram!!


image description

TREVLIG HELG!!!!!!!!!!


i'm so funking goood

Gokväll!!

skippade löpningen ikväll då min tå är väldigt öm fortfarande, istället blev de en walk och nu ligger jag nerbäddad i soffan och kikar på tv med mitt stora hjärta :)
Idag på jobbet så brände jag mig så inåtfanders på fingertopparna, tummen och pekfingret. Jag fick nån snilleblixt och skulle flytta ett lock som just kommit ut från 1 timma i ugnen.. SMART!?
Till råga på detta så skulle jag just blanda lite saft, hittade inte saxen så tog en vass kniv istället.. Givetvis slant jag och skar mig i samma tumme och samma pekfinger.. Hur lyckas man med det!? nu är dom  så ömma så ömma att jag vill bara ha det ogjort! Dessutom så var det ju inte bara ytligt jag skar mej heller.. Men tänkte väl lite som så att skare va så skare va ;D haha!! hejja mej.. Frågan är ju vad mer som väntar dessa utsatta fingrar!?! ska dom fastna i bildörren imorgonbitti!!? eller väntar ett ännu drastiskare öde för dessa två!? I dont know! 

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag har inte köpt något åt min man, ännu mindre planerat något :P Hoppas han styr upp något mysigt!! (i hopp om att du läser detta hjärtat)
sen skulle de också vara ett extra plus i kanten om det var storstädat när jag kom hem ;)

Nu ska jag mysa ner mej lite extra och känna lugnet innan jag kryper isäng, hör dessutom nu att min man andas väldigt tungt, förmodligen har han redan slocknat..
Hoppas ni haft en bra start på denna vecka! Pussåkram


Idioti!?

Jag kan bli irriterad av att se vad vissa människor skriver för statusuppdateringar på facebook!! Speciellt när vuxna människor ska göra ALLT dom kan för att provocera och för att försöka bevisa att dom är "så mycket"
Jag kan förstå om Berit 17 år gör det men när man börjar komma över 23 år då är det bara pinsamt!!
Det finns endel sådana på min vänlista och jag kan inte sluta skratta!! Folk som söker bråk och som inte tål när folk ger svar på tal.. Alla har ju faktiskt rätt att yttra sig om sina åsikter.. Vi lever ju faktiskt i ett land som har yttrandefrihet!
Men det finns speicellt en person som helt klart måste ta detta till en ny nivå och alltid utmärka sig.. Centrumsökare!? Allt ska låta så himla "spexat"
Ska jag vara ärlig så tror jag att precis ALLT är en enda fasad!!

Men jag tycker att när man är i den åldern som denna människa då ska man bannemej ha mognat till litegran!
Men de är ju bara min åsikt! Jag tycker iaf att det ä fruktansvärt pinsamt och jag kan innerligt skämmas när jag läser vad denna människa skriver och tänker..
DU värkar ha en förvrängd bild på livet! Hjälp!


Vilken sjuklig tur!!

Gokväll!!
middagen i Obbola var ju himla god och trevligt hade vi också, tack å bock för det :)
Nu har jag nyss kommit hem från fotbollsträningen och min plan för resterande tid av kvällen var att jag skulle slinga mitt hår här på hemmaplan, jag tog på mig en "hätta" och började dra ut alla slingor, när jag var helt klar så ångrade jag mig och drog raskt av mig hettan.. Jag ringer helt enkelt ner på salongliss imorgon och bokar en tid istället!! Å jag tror detta beslut var klokt! För jag har prövat färga mitt hår hemma en miljon ggr och det har ALLTID sett förjävligt ut!! Har jag försökt göra en blond färg så har det slutat med att jag blir orange/gul och gör jag en brun färg så har det blivit grått/grönt!! Å det hade ju inte kännts toppen kul att vara gulhårig imorgon!!!
Man kanske blir klokare med tiden ändå ;)

så istället har jag nu lutat mig tillbaka i soffan och känner lugnet, ska strax krypa isäng eftersom denna helg är slut och imorgon kallar jobbet!! Känner mej inte direkt övermotiverad vill jag lova ;P
Hur som haver!
Nu ska jag se klart wallander och sen är det nattinatt!
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram!


Akuten!

Goddag!
Ännu en söndag har anlänt och jag måste ju berätta att jag är lika besviken som alltid :) Men än är den ej slut, ikväll väntar nämligen gomiddag hos Thomas med allihopa och sen är det träning som gäller :)

Imorse åkte vi och hämta loppan och sedan fick vi oss lite kaffe sedan for vi vidare och hälsade på min farmor och farfar! Mysigt med söndagar ändå ´:) Igår fick jag främmande av Josefin som hade vägarna förbi Umeå, himla trevligt! Inte så ofta vi ses eftersom hon bor i härnösand! Men nu hoppas jag på att hon ska bli umebo ;)

Sen på kvällen raggade vi upp Rebecca och Jonas och så drog vi på fortet, gosse vad vi ägde, iaf tills Alex tog sig vatten över huvudet och försökte vara smidigare än vad han egentligen är :P
Vi fick tillbringa resten av kvällen på akuten =P Som tur var hade han inte brytit något och det är ju alltid positivt :) Dock har han så sjukligt ont i sin kära fot och jag klandrar han inte med tanke på hur den ser ut! Det är bland det värsta jag någonsin skådat :P

Nu är vi iaf på hemmaplan igen och loppan ligger i soffan och myser, en smula trött den där lilla damen :P
Men jag klagar inte, det är mysigt att bara ligga och kramas ibland också =)

Nu ska jag återgå till mysandet med Sveis och min man innan vi ska börja göra oss i ordning för att bege oss till Obbola!
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram


Lördagsmys

Godmorgon!
Började dagen med en välbehövlig sovmorgon :) när Svea sedan kom och väckte klev jag mer än gärna upp :)
Nu är det full fart på damen men ibland har hon minsann tid att stanna upp och bara kramas och mysa =)
Igår blev en lugn och skön kväll, Svea somnade rätt tidigt så då slog jag och min man på en film, tog fram lite godis och en cider fick kompensera vinet som jag inte hade hemma :) och sen rörde vi oss inte en meter från soffan förän vi kröp i säng:)

Idag har vi inga planer utan vi kör spontant, vi får helt enkelt se vad som händer :) kanske blir det en tripp och hälsa på någon rolig själ :)

Nu ska jag återgå till mina hjärtan!! Ha en fin dag! Pussåkram


Myspys igen

När jag kom hem från fotbollsmötet så hade min man tänt ljus och gjort det såå mysigt :)
Detta gillas ju alltid, att vårat hem sedan är storstädat gör ju inte saken sämre ;)
Tänkte bjuda på några bilder som bara skriker mys :)

image description


image description


image description


image description

Nu blir det lite vattenmelon och mys i soffan innan jag hade tänkt krypa isäng och min man måste bege sig på sitt jobb! Pöss


Myyys

Helgstädningen är avklarad och det känns ju alltid lika bra när de väl är gjort!! Nu sitter jag i soffan med goaste svea och myser, jag ska strax åka på fotbollsmöte och sen blir det kanske CX worX :) inte dumt!!
Sedan imorgon väntar fyra timmars jobb innan jag gör helg, fyra fjuttiga timmar, dubbelsweet :)
Nu ska jag fortsätta mysa med Svea och se lite hockey innan jag måste kila! Ha en bra kväll Pussåkram


Så efterlängtat

Dagens jobb är avklarat och Svea är hämtad från dagis, imorgon är det äntligen fredag och det känns så jävla bra!! Veckan som startade så segt har helt klart ryckt upp sig ;)
Efter jobbet åkte jag en sväng till Rebecca innan loppan hämtades, där bjöds de på skitsnack och kaffe :) det gillas!
Nu är vi på hemmaplan och loppan sitter och käkar lite mellis =D
Ikväll väntar städning och möte med fotbollen och sen ska jag fira att det är fredag imorgon!! Underbara fredag. Välkommen :)
Bjuppar på en bild på en galen liten skit som fikar :)


Spenatsoppa

Har just fått i oss middag, det bjöds på spenatsoppa, Alex vägrade i berg och lagade egen mat.. Haha Svea däremot åt och såg glad ut, tills hon fick syn på mackorna då var hon helt plötsligt däädig med soppan, däädig är hennes nyaste ord och betyder givetvis färdig!!
Mat är väldigt ointressant för våran lilla tjej och det kan driva mig till Kina och tillbaka!! Fattar inte varför hon inprincip aldrig äter?!? Någon som har nå svar på det så hör gärna av er!!

Nu blir det mys i soffan!! Pussåkram


Workinglady!

Sitter på jobbet och känner Lugnet (för stunden) har nämligen en välbehövlig lunch :) idag bjuds de på chili con carne, mums!!
Slutar inte förrän tre idag men de funkar ju det också, mellan ett och tre är en ganska lugn stund nämligen!!
Efter jobbet blir det att åka direkt och hämta loppan och sedan får vi se vad det händer för spännande :)

Min tå är iaf opererad och om en vecka är jag återställd, såå himla Sweet!! Aldrig mer problem i tån toppen kalas bra'

Näe nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slappa ett tag till innan det är dags att återgå till att vara en working lady!!
Ha en bra dag pussåkram


Ett riktigt bra tips!

Här kommer ett bra tips, jag är medlem på något som heter Love film! Där betalar man en fast månadsavgift och så får du hyra obegränsat med film :) Sweet säger jag!
Det finns huur mycket filmer som helst, du kan också välja mellan bluray och vanlig dvd. Sen finns det också möjlighet att streama filmer!
Tror också att dom får in dom nya filmerna innan typ statoil holmsund :P Superbra. Å vet man då en film som kommer den 3/3 ja då kan man gå in och boka den och direkt den släpps så kommer den hem till dig!
När du sedan sätt en film så lägger du filmen i "returkuveret" och lägger den på lådan, inga frimärken behövs och till varje film som du hyr hem så får du ett returkuver så du hamnar aldrig i att du måste beställa ett returkuvert..
Sen får du ha filmerna hur länge du vill, då slipper du förseningsavgifter också :) Super bra!! Så mitt tips är att gå in på
www.lovefilm.se och bli medlem och börja beställa hem filmer eller olika tvspel också för den delen!!


Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan så hade jag tänkt åka och hämta Sveis på dagis.. Sen vid halv 4 ska jag till läkaren med min onda tå! Hoppas det blir bra :)
Ha en fin dag! Pussåkram


5 STYCKEN

Gokväll!!

Idag har vart en lugn och mysig dag, först jobb och sedan åkte jag och hämtade mitt lillahjärta och så begav vi oss ut till min mor för lite kaffe för min del och loppan fick sig lite mellis :) väl hemma klev mitt stora hjärta upp och middag serverades :) Nu har vi nyss haft lite Kvällsmys med barnprogram och loppan smaskade i sig en skål russin :) just i detta nu sitter vi alla samlade i Sveas prinsesstält! Jag, Alex, Svea och Turbo!! Mysigt värre

Ikväll blir det ingen fysträning för min del eftersom min tå är så ond så att jag knappt får ner foten i skon!! Inte okej!
Men men imorgon ska jag till läkaren så då blir det nog bättre!!

Nu ska jag återgå till busandet med söta Svea, just de... Sveas 5:e tand har kommit så ni som trodde att hon bara skulle få fyra tänder innan hon fyllde tre, ni hade fel ;)
Pussåkram


bilderbilderbilderbilder.. Here it comes ;)

efterlängtade bilder -check!!



My och Svea har rally



Mitt troll var vaken på nyår, jajjebox!



Mys Svea hos min farmor och farfar :)



Pulktur runt holmsund!



Hur mycket kan en 1½ åring dra fram på 30 min




kärlek!



Holmsunds raggers ;)




Lite galej kan jag också bjuppa på!!




Finaste Rebecca :)




Mitt stora hjärta!

Mer bilder kommer någon annan dag för nu väntar sängen! :) Pussåkram


2012-02-05

Så skönt att sova ut hur länge man vill, vid 11 slog jag upp mina ögon och eftersom det blev rätt lugn igår så mådde ju jag hur bra som helst, lite seg i kroppen bara!! Men va gör det!? Jag hade ställt in mig på att det skulle vara sju resor värre! =P
Så med andra ord, de är alltså inte synd om mig idag =)

Nu är vi på hemmaplan, loppan är hemma igen och de är full fart här hemma :) Som de ska med andra ord :)
Ikväll blir det kanske middagsbjudning hos Thomas och sen ikväll är det fotbollsträning, återstår dock att se hur det går med min fantastiska tå!

Imorgon är en ny vecka igång och jag kan väl inte påstå att jag hurrar över det! Tycker helt klart att helgerna går på tok för fort och är alldeles för korta! Men men!
Nu blir det fortsatt mys med mina hjärtan!!
Hoppas ni haft en bra helg!
Diverse bilder kommer in ikväll =)


Kära lördag

Kära Lördag!!

Helloo!!
Det har vart en bra dag idag även om den dock började en aningens tidigt,för tidigt om ni frågar mig, vid halv 6 slog lillan upp sina ögon och jag kan väl inte påstå att jag var överlycklig men men.. Trött som vi var klev vi alla upp och hade morgonmys med frulle och lite dans =) Inte dumt ändå! Sen blev det en vända till staden för att inhandla diverse alkoholhaltiga drycker sen blev de vidare ut till mor och far för att lämna loppan som ska tillbringa kvällen där :) Väl hemma så tryckte vi en pizza och sedan blev de en välbehövlig powernap.. Jag har iaf tagit mig upp men min man ligger fortfarande på soffan och snarkar! :) Ska strax slänga mig i duschen och göra mig iordning innan folket kommer för ikväll väntar galej för hela slanten, himla kul kan jag tycka :) Dock gruvar jag mig för morgondagen :P känner redan nu hur jag kommer att må.. När man dricker så sällan så blir det extra tunga "dagen efter" Gosse va synd det kommer vara om mig ;P Kanske ska sätta upp denna bild i trapphuset!? ;) hahaha klockren om ni frågar mig! Näe bäst att lägga på ett kol, borde ju plocka undan lite också =P Hoppas ni får en toppen kväll! Pussåkram



Men Stackars lilla Turbo!

Usch så himla kallt det är ute, det är inte direkt så att man vill gå ut! Minus 30 grader känns sisådär väääl kallt.
Igår när jag var ut med Turbo så skulle vi gå in, porten var då låst så jag börjar kolla i väskan efter den, när jag väl hittade den så låste jag upp och så går jag in, turbo kommer inte och jag hör hur han Börjar smågnälla, när jag då vänder mig om så ser jag att han sitter fast, ena tassen hade alltså frusit fast i marken.. Stackars liten!! Men sen tvär slet han till och lossnade och vi kunde gå in och mysa ner oss i soffan och få tillbaka värmen!!
Turbo hatar kyla och ligger hellre nerbäddad och myser.
Så frågan är ju hur motiverad han är att gå ut idag när det är ännu kallare !?
Stackars liten!
Pussåkram


Trötter

Började halv 8 imorse och ja de är stor skillnad på att börja en timma tidigare!!
Men dagens jobb har flutit på bra och nu är jag på hemmaplan, loppan är hämtad från dagis så nu kan jag officiellt välkomna helgen :)
Ikväll är vi oplanerade, skulle egentligen ut och äta middag med Sara men då hon legat i magsjuka i veckan så flyttade vi fram det. Men Alex gav förslaget att vi skulle gå på droskan och käka och jag måste ju erkänna att det lockade en hel del ;P
Nu väntar lite bus med mitt hjärta i väntan på att mitt stora hjärta ska vakna till liv sen får vi se vad dagen bjuppar på, tror iaf att det som ska göras görs inomhus för huvva va kallt det är ute, inte ens kul! Trevlig Helg gott folk
Pussåkram


Magicaaaal hello!

Godmorgon!!

Känner mej relativt piggelin idag och det är ju alltid uppskattat =)
Jag har just lämnat loppan på dagis och nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa dagens tidning med vakna med the voice i bakgrunden =) Himla bra start på dagen vill jag lova!! Dock känner jag mig sjukt omotiverad för jobb av diverse anledningar.. Men får jag säga det själv så är det förståligt =)
Efter jobbet idag bär det av en vända på gymmet för att sedan åka hem för att återigen ta tag i den resterande tvätten! Sen så skulle jag so bad behöva städa men gud vad tråkigt det är att städa.. någon stackare som vill komma förbi och städa, 500:- !? anyone!? hahaha!
Hade jag vart rik så hade jag haft en personlig "alltiallo" här hemma som kunde laga mat, städa, tömma diskmaskin, tvätta, vattna blommorna, plocka undan allt som dras fram, laga diverse saker etc.
Det hade ju inte vart dumt kan jag tycka!

Jag tänkte också tipsa om ett intensivbalsam såhär på morgonkvisten som jag har fått hem för att prova och gosse vilket underbart balsam!! Jag rekomenderar varmt detta undervärk. Dove Nourishing Oil Care!! Welcome too my shower :) Nu skulle jag bara behöva ta mig i kragen och boka en tid hos frissan eftersom mitt hår verkligen behöver lite uppfräshning av färg då min utväxt snart går till axlarna.. Inte okej..


RSS 2.0