SaraIdaSofia! -

beatiful ways!

Gokväll!!
Idag har vart en lugn och skön dag, skippade träningen helt då det visade sig att min man bokat tvättid och vi har typ 20 maskiner att tvätta!! Kanske inte ordagrant men de känns som det iaf!! Har iaf tvättat hela eftermiddagen och har typ hälften kvar!

Sen är ju våran tvättstuga ABSOLUT sämst så det tar ju extra lång tid, för man kan inte köra både torkskåpet och tummlaren samtidigt, så det innebär alltså att jag tvättar en tvätt hänger den i torkskåpet och startar det och sedan tvättar jag nästa, när då den är klar så slänger jag in den i torkrummlaren och då måste jag stänga av torkskåpet för att starta tummlaren.. När då torkrummlaren är torr så kan jag starta en ny tvätt och medans köra torkskåpet. Hade ju vart mycket smidigare om jag kunde starta bägge tvättmaskinerna samtidigt och sedan slänga in de som ska tummlas och samtidigt starta torkskåpet.. Men icket.. då flyger det en säkring..
Kul info va?!

Nu har vi nyss kommit hem från en visit på lövöudden, var ju tvungen att kolla hur det går för sjukstugan.. =P
Nu har loppan har just ätit vällingen och nu hade jag tänkt att hon ska krypa isäng illakvickt för annars kommer jag aldrig få upp henne till dagis imorgon! :P Sjusovarn!!

Jag sitter och kikar på äntligen hemma och jag måste erkänna att jag blir pysselsugen, får upp massa bilder i huvudet som jag skulle vilja göra här hemma =) Så vi får väl se vad som sker, måste ju bara få med min man på noterna :)

Förövrigt så har jag massa bilder som väntar på att komma in här meeen när jag väl hittar "kortläsaren" så hittar jag ej kameran, typiskt!?
meen de kommer.. Sen kan ja också meddela att mina grejor kom idag =) Gardinen fick vara i Sveas rum och det blev ju himla bra :) Sen så sängkläderna är redan bäddade i sängen.. Kommer sova som en gud inatt :)
Hoppas ni haft en bra dag Pussåkram


2012-01-30

Jobbet idag gick ju som förväntat, efter jobbet så åkte jag på gymmet och tränade lite och sedan blev de en vända till staden med mina två hjärtan för att handla lite krubb =)
Ikväll har jag sedan vart på fysträning med fotbollen och nu är jag hemma igen, älsklingen har åkt på jobbet och lillhjärtat sussar :)
Jag hade tänkt slänga mig in i duschen och sedan krypa isäng så man inte är allt för trött imorgon.. Var galet trött imorse, innan jag skulle åka på fysträningen så lutade jag mig tillbaka i soffan och kände hur jag började "nicka till"
Kommer utan tvekan ha träningsvärk imorgon och det är ju såå gött :) Känner mej väldigt nöjd med dagens två braiga träningspass.. känslan när man "klarat" sig igenom ett jobbigt pass är ju underbar.. Man känner sig som helnöjd, en bra känsla helt enkelt.

Imorgon väntar jobb igen och efter det blir de en repa på gymmet och sedan är de ingen träning på kvällen så det blir en myskväll med min älskling, kanske en bra film eller två =)

Fick inte mina grejor som jag beställt idag heller, så det var ju inge bra..Trodde ju att dom skulle komma idag, men då kommer dom nog imorgon.. Hoppas jag iaf!
Näe nu ska jag lägga in en högre växel innan klockan rinner iväg för mycket!
Hoppas ni haft en bra måndag! Pussåkram


Mådag!

Känner mej sjukt omotiverad på jobb såhär en måndagsmorgon!! Darling väckte mig när han kom hem och när han sedan kröp ner i sängen så kände jag att jag inte hade något annat val än att kliva upp, vill ju inte riskera att försova mig och jag är ju van med att Alex alltid väcker mig så är lite osäker om jag vaknar av väckarklockan och Sveis är ju inte mycket att lita på när det kommer till att kliva upp, hon är en sjusovare och sover mer än gärna till 9 halv 10!!

Själv så hade jag tänkt ta mig en kopp kaffe och luta mig tillbaka framför vakna med the voice och dagens tidning :) Not bad!

Eftet jobbet sticker jag på gymmet innna jag ska åka och hämta Sveis på dagis å sen får vi se vad vi hittar på för bus! Funderar på att gå till någon lekpark eller ta en promenad med pulkan, men som sagt vi får se va som händer!!
Nu måste jag iaf fixa den där koppen med kaffe innna jag somnar på plats =)
Hoppas ni får en bra start på denna vecka!
PUssåkram!


Slut!

Jag är just nu slut i kroppen, kommer garanterat ha en härlig träningsvärk imorgon ;P
Men det är bra värk! Cx'n gick finemang och fotbollsträningen senare på kvällen gick ju också bra!

Jobbet imorgon känns ofattbart okul och lockar inte för 5 öre.. Känns mer som pest. Men men det är väl bara att gilla läget! Tusan att helgen tar slut så fort :(

Imorgon när ja slutar så blir det en vända på gymmet för lite styrka och sedan hämta loppan på dagis för att sedan busa hela dagen lång med mina 2 hjärtan, dagen avslutas sedan med fysträning med mitt kära lag :) Inte dumt!

Jag hoppas också att det jag klickade hem förra veckan kommer imorgon, nämligen nya sängkläder och en fin hissgardin, dock har jag fortfarande inte klurat ut vars denna fina gardin ska hänga men det lutar åt köket..

Sen har vi även funderat på att inleda ett till projekt.. Nämligen att byta sovrum med loppan!! För hennes sovrum ligger ut mot vägen och när bussar/bilar kör förbi så vaknar en viss liten tjej.. Sen finns det ju idioter som tycker att det är super kul att banka på hennes fönster och i vårat sovrum så går det ju inte eftersom det är på tok för högt upp, sen är det ju bara bakgården så hon blir ju inte störd av bilarna heller.. Sen så har hon ju tusen mer leksaker och grejer som ska rymmas och vårat rum är väl dubbelt så stort som hennes också för den delen och vi har ju som bara en säng, sängbord och en tv som ska in i hennes rum då och vi behöver inget större.
Näe nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska jag krypa raka vägen ner i sängen
(som förövrigt är världens skönaste säng) =)
Pussåkram


Söndag!

En bra söndag idag kan jag känna! Började morgonen med att Sveis tog sovmorgon igen, strax efter 9 vaknade vi :) Riktigt skönt! Sedan åkte vi till Obbola och killarna tog på sig skrillorna medans jag och pernilla snackade lite skit över en kaffe :)
Nu är vi på hemma plan och ska väl klura ut något till middag, jag var väldigt sugen på korvstroganoff med ris men tråkigt nog så har vi inge korv hemma.. Så de får helt enkelt bli något annat spännande :)

Ikväll väntar sedan träning, först ett pass CX och senare blir det fotbollsträning :) Himla bra!

Igår blev de middag från HP och sedan massa spel, viktor och Pernilla var förbi och vi lirade wii och avrundade sedan kvällen med en film som förövrigt var sjuk.. Ingen jag tänker rekommendera :P
handlade om någon psykopat som kidnappade fruntimmer för att sedan ha dom i en "källare" i en månad och sedan käkade han upp dom! ja, vi skulle ha läst lite bättre vad den handlade om innan vi hyrde den ;P

Näe bäst att sätta igång med nå käk innan loppan svälter :P
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram


Härliga lördag!

Godmorgon!!
Svea tog sovmorgon till 9 imorse och det var väldigt uppskattat då jag och Alex satt å spelade spel till typ 2 halv 3 inatt :) Va fort man fastnar och då blir det svårt att slita sig.
Gårdagen blev alltså superlugn med massa spel och lite gotta =) Aldrig fel!!
Nu spelar Alex lite wii och jag tvärkikar datorn loppan tar en powernap, blev även sent för hennes del igår!

Mina planer för dagen och kvällen ändrades såhär lite hastigt på morgonkvisten och nu är jag helt plötsligt oplanerad.. Så istället för mina föregående planer så blir det nu en tur till staden med mina två hjärtan och sen blir det väl en mysig kväll med kanske någon bra film eller två!
Egentligen väntade shoppning på stan och sen galej på plaza för att sedan gå ut och dansa lite!
men de blir nog superbra med hemmamys också, även om en utekväll lockade!

Näe nu hade jag tänkt gå å göra mig i ordning så att när skrollan vaknar så kan vi bege oss too town :)
Hoppas ni får en bra lördag! Pussåkram


08:00

Sådärja, ännu en helg var här, förhoppningsvis slipper min stora älskling vara sjuk hela helgen, han har då fått sova inatt och det är ju ett bra tecken! Sen hoppas jag ju innerligt att jag också håller mig friskelin :)

Nu ska jag strax åka på jobbet och 4 timmar senare gör jag helg, eftersom jag skippade städningen även denna torsdag så vet jag ju vad som väntar när jag kommer hem.. För med en magsjuk sambo tror jag inte att jag har lika tur som förra fredagen, för er som missade det så hade han STOR städat när jag kom hem från jobbet, varenda vråå glänste :) Men nu får jag nog utfärda denna städning själv ;P

Annars då, shopping och utgång på lördag!? sweeet :)
Sen så hade jag tänkt tränga in nå träning mellan varven :) ska hämta ut mitt guldkort idag också som är klart!! Himla bra, nu bilr det massa roliga pass här fram över!!
Näe nu ska jag skynda mig ut med Turbo innan jag måste åka!
Trevlig helg! Pussåkram


Plaza nästa!?

Frågan är ju hur jag ska överleva detta, Svea åkte på magsjuka, smittade min bror som smittade sin flickvän, sen strök även min pappa med och min mamma har nu också börjat må illa!!
idag blev även min Alexander magsjuk!!
Frågan är ju om jag kommer klara mig helskinnad ur det här eller om jag också kommer att stryka med!?

Kanske ska jag och Svea (som nu är frisk) ta in på hotell och hoppas att jag slipper magsjukan! Som förövrigt är en väldigt äcklig och hemsk sjuka!!
Plaza kanske inte skulle vara så dumt!?

Pussåkram


Friskeliin!

Jag förklarar här med min lilla tjej frisk :) Hon har inte skitit eller spytt sedan igår förmiddag och idag har hon ätit både välling, frulle och lite lunch och allt har fått stanna :) Himla bra kan jag tycka!!
Detta firar vi med att ställa till med lite bak :) Har gjort en bulldeg och den har jäst klart lagomt till att Sveis vaknar :)

Så våra planer för dagen består alltså av bullbak och sedan ikväll har jag träning :) CX på storsjöhallen är vad som står på schemat! :)

Bjuppar på en bild för att sedan plocka undan lite här hemma!
Pussåkram



Morgonmys hela dagen lång :)


Wihooo!!

Loppan är på bättringsvägen :) Hon har både velat ha morgonvälling och nu har hon just ätit en macka och en hel del blåbärssoppa :) Superb å än så länge har det inte kommit upp/ut så vi hoppas att hon får behålla allt!!
Men trots detta så är vi hemma idag också men imorgon blir det dagis (om inget drastiskt händer)
Ska bli skönt att få komma ut :P

Idag blir en lugn och skön och förhoppningsvis väldigt mysig dag, barnprogram på tv'n, kaffe och en väldigt Go liten tjej som sällskap :) Kan ju inte bli fel!?

Igår klickade jag hem en gardin och en uppsättning sängkläder från Ellos :)
Leveransen skulle ta 4-5 vardagar så jag hinner ju förmodligen inte få de i veckan men jag hoppas det kommer på måndag :)
Det blev en vit, fin hissgardin och beiga sängkläder! Kommer bli sweet :)
vet dock inte om hissgardinen ska få pryda köksfönstret eller sovrumsfönstret, det återstår att se när den anländer och vars den passar in bäst =)
 Lägger väl in en bild under dagen!

Näe nu har ja en liten tjej som vill busa!
hoppas ni får en fin dag =)
Pussåkram


Inte så himla kul!

Loppan vaknade vid 6 imorse och ville ha välling, hon var helt tokig och jag fick springa och göra välling, sedan stod hon bredvid mej och trampade och oj vad hon var hungrig.. Vi la oss i sängen och efter att hon ätit välling så låg vi bara och myste, efter en stund somnade hon om och likaså jag.. Vaknar sedan av att ALL välling och lite till kom upp.. Över hela hon och givetvis i våran säng och på mig! Som tur var så var jag rätt så snabb på att slita bort lakanet! Men magsjuka är ju långt ifrån mysigt!

Min förhoppning om att hon skulle bli bättre idag stämnde ju inte riktigt utan det verkar som att magsjukan bara bytt utväg!! Inte kul och jag lider med min lilla pingla!
Hon har vart jätte loj hela morgonen, bara legat i soffan med mig under filten och myst..
Hon har fått i sig ett glas vätskeersättning och en halv macka och en klyfta apelsin.. Så det känns ju lite bra iaf.. Har köpt blåbärssoppa som jag tänkte hon skulle få när hon vaknar (hon har nämligen somnat här bredvid mig)
Men trots denna jobbiga sjuka så är hon glad, hon skrattar och pratar.. Själv så hade man ju inte sagt ett ord och absolut inte skrattat!

Samma kväll som Sveis fick magsjuka var min bror och min far förbi här och nu ligger även min bror i magsjuka.. Klarar jag mig utan att få magsjuka så är det ju ett under.. Tim fick det efter att ha tillbringat 1 timme här..
Näe nu ska jag göra nå nytta medans hjärtat sussar!
Ha en bra dag! Pussåkram


Ooops!

Gokväll!!
Tänkte bara göra en snabb liten update innan jag kryper isäng.
Chiabattan blev ju inte sådär superlyckad kan jag väl meddela..
Visst de gick absolut att äta men jag har utan tvekan ätit godare bröd och det vart ju ingen chiabatta iaf :P
Jag ska nog hålla mig till det bröd jag redan kan som ett smäck och som jag vet blir gott!!
Loppan sover och Alexander har åkt på jobbet så nu återstår det bara för mig att krypa ner i sängen men av
någon skum anledning så är jag inte sådär super trött, kan ju dock bero på att när loppan tog sin powernap
idag så fanns det en till som gjorde samma sak ;D

Men men, jag ska ändå bädda ner mej och slå på "jag är zlatan.."
kanske man hinner lyssna klart en skiva nu när man är pigg, annars så
somnar jag bara efter något kapitel och måste alltid försöka hitta igen vars jag somnade nästa gång jag ska lyssna =P

Morgondagen spenderas hemma eftersom lillan fortfarande inte är frisk, det blir barnprogram på tv'n och massa mys hela dagen lång.. Å givetvis ett X antal blöjbyten på löpande band! Kan meddela att det går MASSA blöjor vid magsjuka, tror snart vi använt upp ett paket :P

Näee nu kallar Zlatan på mig!! Ha en mysig kväll! Pussåkram


Spännande!

Gokväll!!
Loppan har just somnat och hon ville faktiskt ha lite välling nu innan hon la sig :) Himla bra, förhoppningsvis är hon kry imorgon! <3
Själv så håller jag på att baka chiabattabröd:) Spännande å se hur detta går :P haha! Kan ju bli totalt flopp om jag har oturen med mig :P Den som lever får se!

Min man har somnat i soffan och ska sova en stund och sen blir det filmmys innan han ska åka på jobbet igen!
Nu sitter jag mest bara och slappar och väntar på att degen ska jäsa litegranna :P

Jag skulle behöva passa på att plocka undan alla Svea leksaker och lite annat smått å gott men jag tänkte som att det är ju inte lönt för hon kommer ju ändå dra fram allt imorgonbitti, visst får man resonera så ibland?!

Näe nu får degen ha jäst klart, har inte tålamod att vänta längre :P
Vill ju smaka hur dom blev, gärna nununu!
Hoppas ni haft en bra dag!!
Pussåkram


Magsjuka!

Magsjuka är ju inte direkt något att hänga i julgranen, tycker så synd om min lilla sessa. Men hon fick iaf sova hela natten trots att magsjukan rullade på hela natten, som tur var så sov hon sig igenom blöjbyten =P
Idag är det inte bättre men trots det så har jag en glad och mysig tjej!
Dock har hon ingen aptit utan jag får lirka för att försöka få i henne lite vätskeersättning, men de märks att hon knappt ätit på 2 dagar, hon är trött och hängig lillan :( För det började ju redan igår att hon inte villa ha lunch på dagis, sedan fick hon i sig lite mellis på hemmaplan men sedan vid middags tid så ratade hon maten, men det var först vid kvällsvällingen som jag förstod att det var något galet, hon dissar ALDRIG vällingen i vanligafall.. Å sen startade det hela!
Förhoppningsvis blir det bättre fram emot kvällen och imorgon kanske magen har gått till sig!
Som tur var så spyr hon inget (peppar peppar)

Nu ligger vi iaf i soffan och myser och kikar på disney channel :)
Blir ju inga knop gjorda idag kan jag ju lova utan jag ska bara mysa och ta hand om min sjukling!!!
Ha en bra dag och hoppas ni slipper få magsjukan som härjar!


Wash it back black!!

Så har även denna helg lidit mot sitt slut! Tråkigt värre kan jag tycka =P
Idag har vi haft massa mys på hemmaplan och sen åkte vi och hälsade på min morfar!
Väl hemma igen så har vi fått i oss middag och nu sitter vi alla samlade i soffan och loppan knaprar på en skål med russin! =) Mys!!

Jag har just tvättat alla mina svarta jeans i wash it back black och jag kan ju lova att nu är dom KOLSVART :) dock blev ju inte tvättmaskinen sådär super fin men efter lite regöring så ;)
Men jag kan VARMT rekommendera detta till alla er som sitter på ett par svarta jeans som blivit lite urblekta, funkar verkligen superbra!!

Ikväll blir det lugna puckar för våran del, en film och lite grönsaker med dipp :)
Sen måste ju dock Alexander åka på jobbet men men!

Sen tänkte jag också tipsa er om ett sköljmedel som min man inhandlade.. Jag har aldrig känt ett sköljmedel som luktar sååå gott!! Magiskt!


Lördag

Har haft en superbra lördag kan jag lova!
Började dagen med busplaneten och blev sedan kvar där hela dagen lång, oj vad svea lekte! =) Sen hade vi flyt och blev bjudna på middag hos Emil och Tessan, mums säger jag bara =) Så vi hann bara hem från stan och landa innan vi begav oss dit :)
Där blev de go mat, massa bus för dom små och sedan när småttingarna lagt sog för att sova så åkte kinect fram och vi tjejer kunde visa vars skåpet skulle stå!! ;)

Nu är vi på hemmaplan och har hyrt en film och tänkte bädda ner oss i soffan och mysa lite innan sängen kallar :)
Imorgon är ännu en helg slut och morgondagens planer är obefintliga ännu!
Men något trevligt ska vi väl kunna knåpa ihop :) På kvällen har jag dock fotbollsträning, men längre än så har vi ej kommit :P

Sen kan jag också meddela att mitt guldkort är nu beställt och inom en snar framtid (läs 2 dagar) så hade jag väl tänkt inviga mig själv på gymmet, måste fan ta i lite extra nu när vi går mot sommar.. Har inte tänkt behöva ha ångest för att gå i bikini i sommar :P Så hejja mej!!

Näe nu tycker min man att vi ska starta filmen!
Hoppas ni haft/har en bra lördag :)
Pussåkram


Lördag!!

Svea har börjat sova så himla bra och det är såå skönt, nu somnar hon vid 7-8 och sover utan att vakna till en enda gång fram till klockan 08,30 och det finner jag väldigt bra kan jag tycka :)
 
Nu har vi nyss ätit lite frulle och nu sitter vi och smider planer för dagen, lutar väl åt leos eller busplaneten, men vi får se vars de bär av :)

Igår när jag var på jobbet så slog det mej att vi hade helt missat städningen på torsdag, detta gjorde mig nästan på dåligt humör.. Hatar tanken på att jag måste komma hem från jobbet en fredag och känna att jag måste städa.. Då vill man ju att det ska vara helg, utan måsten.. När jag väl slutar jobbet så åker jag hem och när jag kommer hem så har min underbara man STORstädat heela lägenheten! Åh vad jag blev lycklig :) Helgen var räddad :)

Igår blev en mysig hemmakväll, soa och lite smått och gott :) Inte dum!
Nu ska vi väl starta igång denna dag!
Trevlig helg! Pussåkram


2012-01-18

Godmorgon!
Vaknade imorse och kände mej lite bättre, febern har gått ner lite och är inte alls lika skyhög som igår men huvudvärken är kvar!
Nu är loppan på dagis och jag hade tänkt mysa ner mej i soffan och hoppas på att febern lägger sig helt så jag kan gå på jobbet imorgon. Det är som halvtråkigt att vara hemma och inte orka göra ett skit..
Men men!
Får jag nå powerkrafter idag till övers så skulle jag behöva starta en tvättmaskin eller två och möjligen vattna blommorna :P Men de ser vi väl om!
Det blir dock ingen träning för min del ikväll utan det blir en lugn och skön kväll hemma med noll att göra på schemat förutom att roa loppan då dvs :P

Jag hade tänkt styra upp nå bilder snart men jag jobbar väl på det, måste bara hitta den där sablarns kortläsaren som jämt och ständigt är borta..
Hoppas ni får en fin dag =) Pussåkram


Helt slut!

Jag är totalt slut som artist vill jag lova, huvudvärken jag besitter är ju långt ifrån att leka med.. Om inte ens treo hjälper då är det bannemej illa :/
Febern kan jag ju inte påstå är så mycket bättre, faktum är nog att den är snäppet värre!
Man får ont i kroppen och blir totalt orkeslös..
Jag har sovit idag å inte lite, först inatt från 23-06 sen så somnade jag vid halv 9 och vaknade 13.15.. Ändå så är jag äckligt trött fortfarande och skulle faktiskt kunna gå och lägga mig nu!!

Men men, jag hoppas verkligen på att må bättre imorgon så man kan återgå till "livet" så att säga..
Nu blir det SOA och mys i soffan hela kvällen lång innan jag ska krypa isäng!
Ha en mysig kväll! Pussåkram


Where did we go wrong!?

Godmorgon!
Dock inte en sådan god morgon för min del, jag vaknade upp med VÄLRLDENS huvudvärk och tillråga på det så hade jag feber.. Kändes inte alls så jävla kul kan jag meddela.. Hela kroppen värker (kombo av träningsvärk och feber skulle jag tro)
Alex har fått vara vaken såhär på morgonen för jag orkar bennemej inte åka med Svea på dagis. Jag ligger halvt avdäckad i soffan och tycker synd om mig själv, sen får han i uppgift att köpa hem massa treo och alvedon till mig också!

Jag som hade planerat att jobba heela dagen lång och sedan på eftermiddagen/kvällskvisten ta en behaglig joggingtur för att skaka av gårdagens hårda fyspass.. Tjii fick jag!
Istället kommer jag tillbringa hela dagen i soffan och inte röra en fena...
Jag hoppas innerligt att detta är något som går över fort!

Ja men skål för en bra start på denna vecka!
Pussåkram


Long day!

Hallojsan! Jag skulle se Milan inter igår och den matchen började vid halv 9 typ därikring, men någonstans på vägen så somnade jag (innan ens matchen börjat)
Vaknade sedan av att en liten tjej stog och pickade på mig och sa mamma, mamma.. Klockan var då tolv, jag tog svea i handen och gick till sängen, vi båda somnade om direkt, vid kvart över sju imorse slog jag upp mina blå och klev upp.. Vid halv 8 kommer loppan springandes, pigg och glad!

jobbet idag gick finemang, var pigg och alert hela dagen lång och är fortfarande de =)
Blev dock en lång dag på jobbet, eller jobben.. Slutade 1 på mitt jobb men åkte då till den nya skolan och jobbade 3 timmar till på fritids =) Himla bra :)

Nu är vi på hemmaplan, fått i oss middag och har bänkat oss i soffan :) Svea har fått en skål russin och sitter och myser framför barnprogram och min man ska lägga sig och vila ett tag då han av någon anledning vaknade 11 idag :P
Sen ikväll är det fysträning så jag sitter väl mest bara och väntar på den ;P
Sen blir det att slänga mig i duschen innan jag hade tänkt krypa isäng :)
Näe men jag är taggad till tusen för träningsvärken jag kommer att besitta imorgon!!
Ha en bra kväll! Pussåkram


Återigen är den här!!

2012-01-15
Matchen idag spelades väldigt tidigt men vi verkade ändå vara hyffsat pigga och alerta, dock blev de förlust men det var långt ifrån rättvist!! Men men så kan det ju gå.. Men det blir extra surt när man förtjänar att vinna och så blir det inte så. Jag känner också hur helgens matcher börja komma krypandes på mina ben, gissar på träningsvärk imorgon!
Nu är vi iaf på hemmaplan, min man håller på att laga nå lunch, tror det blir någon omelett av något slag, sedan ska vi åka och hämta lilla loppan som är hos min mor och far och busar!

Vad resterande tid av dagen sedan bjuder på det vettetusan :) Den som lever får se :)
Annars så kan jag ju säga att helgerna går på tok för snabbt, detta gillas ju givetvis inte! Hade jag bestämt så hade helgen vart längre, måndag kunde vart en röd dag också kan jag tycka!

Idag fyller också min söta farfar 88år! Grattis till honom :) Dock är han sjukers så det blir inget kalasande idag!

Nu är maten klar :)
Hoppas ni haft en trevlig helg! Pussåkram


Underbara myslördag, hello!!

Gokväll!!
Idag har vart en himla bra dag, förmiddagen tillbringade jag med mitt fina lag och spelade lite fotboll, dock vart det både ris och ros idag, men sista matchen avslutades på ett himla bra sätt!! Vi var betydligt bättre och vi hade kul =) Dock märks det att vi är ont om folk och att vi inte riktigt tränat så mycket innan jul :P

Sen när vi kom hem så åkte vi på kalas, min stora lillebror har ju fyllt 18 år!
Nu är vi på hemmaplan, loppan blev kvar hos sin mormor och morfar och nu ligger vi i soffan och myser och ser SOA.. Strax är det väl dags att rycka upp sig för då bär det av till staden för lite bowling, sen blir det hem och sova, imorgon vid 8 är det match igen inne i staden, kommer nog inte vara sådär hyper pigg men de ska nog gå bra :)
Sedan får vi se vad morgondagen bjuder på! :)

hursomhaver så älskar jag helg, jag önskar att det var helg oftare!
Nu ska jag återgå till sista avsnitten soa innan vi måste börja bege oss till staden!
Hoppas ni får en trevlig kväll! Pussåkram


Fredag den 13:e

Så var vi här igen, efterlängtade helg.. Ibland känns det som att veckorna bara har två dagar, måndag och fredag.. Jag menar man kommer på jobbet och gud så jobbigt de känns.. En heel vecka till nästa helg! Men när fredagen sen har kommit så har det bara sagt swosh!!
Hur som haver, jag är otroligt glad att det är helg igen, jag gillar helg!
Denna helg är det dessutom fotbollsmatcher hela helgen lång och det är slår ju aldrig fel :)

Sen hade jag givetvis tänkt klämma in massa mys med mina fina :)

Nudå, jag har just kommit hem från jobbet, städningen gjorde vi bort igår.. Alex är ledig inatt och livet leker känns det som! Jag ska snart åka och hämta bästa Svea på dagis och sen är helgen igång :)
(bara Alex tar sig upp någongång dvs ;D)

Kanske ska man ta sig tid någon dag i helgen att gå på bio!? det hade ju vart himla mys, det blev ju som sagt ingen bio förra helgen men vi kanske ska göra ett nytt försök denna helg!?
Jaja, nu har jag inte tid å sitta här mer :)
Trevlig helg! Pussåkram


Sweetness!

Gokväll!!
Idag har vart en finfin dag, jobbet flöt på bra och sen har jag busat med loppan i massor, dock var hon sjukligt trött när hon kom hem från dagis men efter middagen var det full rulle igen :) Tänk va lite mat i magen kan göra :)
Nu sitter jag tillbakalutad i soffan, loppan sover och Alex är på hemmaplan men har lagt sig en stund innan han ska åka iväg igen på jobbet!

Själv så ska jag springa ner i tvättstugan och hänga lite tvätt och starta 2 maskiner till! Förhoppningsvis hinner även dom torka tills imorgonbitti! =)

Annars så känner jag mig ganska pigg idag och det uppskattas ju extra mycket, man blir så mycket mer positiv till allt om man är pigg och alert :) Dock fick jag ett argt moment tidigare idag, när jag skulle gå ner till tvättstugan för att starta en tvätt så är det någon pajjas som snott ALLT mitt tvättmedel så jag fick åka på konsum och köpa nytt... Jag skrev då en sk. "arglapp" Jag tycker att ibland måste man få skriva sådan också.. Lägger in en fin bild på vad jag skrev till tjuven!
Näe nu kallar tvätten!
Pussåkram!



Hoppas på ett fint svar!


Hjälp mig!

Goddag!!
Nu har jag just kommit hem från jobbet och passade då på att tvärkolla datorn innan jag ska åka och hämta poppran på dagis :)
Jobbet idag har gått hyffast, dock har jag ett stort problem... Det är min träningsvärk, alltså den är inte nådig.. Tror aldrig jag haft såhär ont i mina ben på iaf bra länge!! Kan knappt sitta på en stol utan att mina skinkor känns som att dom ska kollapsa. Ibland när jag går så viker sig bara benen (bara ogjort att jag inte fallit ihop någonstans efter vägen)
Så för er mina kära vänner som bor där man måste gå upp för mer än 1 trappsteg, vi ses nästa vecka!! ;D haha!

Idag blir alltså en lugn dag, fram tills ikväll, då är det fotbollsträning som gäller och hur ska det nu gå!?
Fick ju höra igår att träning är det enda som råder bot på träningsvärk men jag kan ju meddela att gårdagens fyspass gjorde inte saken bättre!!

Näe nu ska jag skynda mig ut med lillenman på en liten promenix och sedan väntar Sveis på mig :)
Ha en bra dag! Pussåkram!


jag överlevde!?

Hemma från fysträningen som jag till min stora förvåning överlevde =) Wihoo så bra kan jag tycka!
Nu har jag just kommit ut ur duschen och hunnit ta mig en macka och lite juice, hårdbröd med ost är aldrig så gott som efter träning!!

Nu ska min man strax åka på jobbet och då hoppar jag bums i säng, imorgon är det jobb även för mig och det skulle ju vara toppenkul om jag kunde vara lite pigg iaf! Allt är bättre än vandrande död!
Imorgon efter jobbet så skulle jag behöva göra lite nytta.. Skulle även haft en tid i tvättstugan, men de lär ju inte vara superlätt.. Finns förmodligen ingen tid till över i veckan som passar mig! men men.. Kanske börjar det bli dags att ta upp våran tvättmaskin!? Kanske får det bli ett mission för min händige karl!?

Näe nu ska jag sjunka ner i soffa innan jag ska försöka röra min sargade kropp till sängen!
Sovgott! Pussåkram


Ångesten är total!

Hello!!
Idag har vart en bra dag, började dagen med att loppan tyckte att vi skulle ta sovmorgon tillsisådär halv 10, riktigt skönt, sen efter frukosten så begav vi oss till Terhi och Nellie för massa bus hela dagen långt :) Himla trevligt kan jag meddela!
Nu är vi på hemmaplan och maten står på spisen, idag serveras det hemmagjorda köttbullar och potatis och gräddsås :) Inte dumt!
Nu till rubriken! Ikväll har vi fysträning, med herrlaget och jag tycker det känns apjobbigt!! Känner mig inte alls motiverad för en dryg uppvärmining och sedan 2 minuters intervaller.. Näe huvva, far hellre ut i min ensamhet utan att behöva jämföras med massa andra!!
Men jag får väl så lov att åka dit och vara med.. Tror jag, men jag har inte bestämt mig till fullo än :P
att vi bara är 4 tjejer som ska dit också gör ju inte saken bättre.. Hade kännts betydligt bättre om vi var iaf 10 st!!
Men men!
Nu ska vi strax äta och sedan måste jag väl ta fram mina springkläder.
känner ni den positiva energin här idag?! ;)
"i dont"
Hoppas ni haft en bra dag och har en någotsånär roligare kväll att se fram emot än min!
Men som min söte far sa, du måste ju börja någonstans.. Gilla läget och skyll dig själv för att du kanske inte orkar så himla super bra.. Smack!

Pussåkram


Tour de ski!

Godmorgon!
Blev en ordentlig sovmorgon idag, slog upp mina blå sisådär vid 12 tiden :) Skönt!!
Nu sitter jag bänkad i soffan med en stor kopp kaffe och kikar på den avslutande klättringen i Tour de ski!
Spännande!
Idag blir det just de, se tour de ski och sen ska jag hinna åka och hämta loppan där någonstans emellan också, men just nu ligger hon och sover och då försöker jag kombinera mitt tv-tittande med att städa. Går väl sådär kan jag väl tycka..

Igår blev ju lite av en flopp.. Vi hade bokat bio och skulle ha de toppen mysigt, innan vi skulle åka till staden så tänkte jag att jag skulle åka ut till min mor och far med vagnen och lite kläder till loppan.. När jag kom dit så parkerade ja bilen och drog åt handbromsen.. SMART!?
När jag sedan skulle åka hade hanbromsen frysit fast och låg i på max.. Så jag tog mig ingenstans, hjulen rullade inte ens när jag körde..
Jag hämtade en värmepistol och stog och värmde medans min far bankade lite om vart annat.. Inget funkade.
15 minuter efter bion börjat så lossnade det äntligen litegranna och däcken rullade iaf så jag kunde släpa mig hem. Väl hemma fick jag ställa bilen i garaget och låta allt tina upp..Kan ju meddela att bromskivorna glödde väl mycket när jag kom hem och det luktade bränt som satan! 
Vid 10 så kunde vi åka till stan.
Så istället för bio blev de lite sen middag inne i stan och sedan vart de bio på hemmaplan.
Men de var mysigt det med! :)

Nu ska jag kika på "The final climb" och njuta av att min helg är inte slut (har ju semester imorgon)
Njut å må! Puss


Lördag!

Godkväll!!
En bra dag har det vart idag, började dagen med sovmorgon(tack älskling)
Sen så åkte vi till stan och kikade runt lite och sedan åkte vi och hämtade två pepparkakor på flygplatsen (läs mor och far)
Dom hade då haft det finemang och saknat Svea så mycket så att dom gärna ville att hon skulle sova där ikväll.. Taget sa vi och så bokade vi bio, så ikväll blir en riktigt mysig barnfri kväll, kan som vara skönt ibland de med :)

Prio 1 just nu är att få i oss nå middag, HP's lockar ju endel eftersom jag inte känner mig så motiverad att ställa mig och laga mat.. Skulle ju iof kunna koka palt men hur kul är palt på en lördag!?

Nu ska jag åka ut med lite saker som loppan kan behöva hos sin mormor och morfar och sedan kallar en välbehövlig dusch!
Ha en bra kväll! Pussåkram


Hejja Sverige!

Godmorgon!!
Liten vaknade 6 imorse och jag var väl inte riktigt lika motiverad att kliva upp då men jag hade ju som inte så mycket till val =P
Väl uppe så blev de mys i soffan framför nå barnprogram och sedan avnjöt vi en god frulle :)
Nu har vi nyss kommit in från att ha åkt pulka runt hela holmsund :P
Tänka sig att det kan vara så kul!

Nu busar loppan på och jag passar på att tvär kolla datorn!

Sen känner jag också att jag måste reda ut mitt förra inlägg då jag fått samtal och förfrågan om vars jag blev överkörd ;P Jag blev ju givetvis inte överkörd men när man är sjuk så är det en bra jämförelse över hur kroppen känner sig ;P
Så då var det utrett! ;D haha!

Nu ska vi sätta oss och rita innan det är dags för lunch, idag bjuder huset på fiskbullar och potatis, mums så gott ;D haha!
Sen får vi väl se vad dagen bjuder på, kanske åker vi och grillar eller så åker vi och hälsar på någon rolig filur!
Först måste jag ju få liv i min man sov vakade inatt för att inte missa hockeyn ;D

Ha en bra dag och jag hoppas ni njuter av att vara långledig :)
Pussåkram


sjukelin!

Gokväll!

Har någon sett bussen som körde över mig igår kväll och sedan ka i backen imorse och backade över mig?!
Kändes ju inte superkul att bli sjuk såhär lagom till en "långhelg"
Ont i halsen, snuva, bestående lock i bägge öronen (så undrar ni varför jag ej lyssnar så vet ni nu vad det beror på) Inte okej. Dock har jag tänkt trotsa sjukan och beger mig därför på jobbet imorgon.. Tror det kallas att leva i förnekelse ;P

Loppan sover och min man har åkt på jobbet så nu hade jag inte tänkt avancera nå mer utan väljer istället att krypa isäng!
Hoppas ni haft en bra dag och att ni slipper stöta på bussen som körde över mej.
Kan ju meddela också att jag misstänker att chaffören även slängt in mig i tvättmaskinen och hett på centrifugen..
Inte schysst!! Akta er!
Pussåkram 


Bad update!

Jag har vart lite halv dålig att uppdatera såhär i början av veckan men det beror på att jag har sovit som en kratta och vart sjukligt trött, på två dagar sov jag sisådär 5 timmar och det kändes inte så kul. Men igår så somnade jag som ett barn och sov länge och väldigt gott, dock var jag likförbannat trött imorse =P

Hur som haver, idag har jag och Svea vart och hälsat på Terhi och Nellie och dom små har busat på som sjutton medans vi har druckit kaffe och surrat massa skit :) Himla trevligt!
Nu är vi iaf på hemmaplan, loppan sover och nu blir det filmmys, har vart och snott min bror blueray och diverse filmer, sweet :)
Sen ikväll/inatt är det ju hockey :) Hejja Sverige!!

Jag måste också få beklaga mig lite över att jag känner att jag kommer att bli sjuk och det är ju inte vidare okej.. Förhoppningsvis är det bara falskt alarm och imorgon mår jag bättre.. sjukkänslan kom bara såhär på kvällskvisten från ingenstans.. En fruktansvärd huvudvärk och en täppt näsa! Kul? nope!!
men men bara att gilla läget.

Ha en bra kväll! pussåkram


Tips!

Tänkte dela med mig av lite braiga tips såhär dagen efter nyår på några saker som alltid finns i min sminkväska!



Även om jag inte är "gammal" så är denna primer underbar!



Clarins conceler stick, super bra täckstift. Dock lite väl dyrt men ack så bra!



Bästa foundationen på denna jord



Givetvis är deras puder exakt lika bra =)



YSL mascara, gudomlig är allt jag har att säga!




Hm's superbilliga solpuder är toppen bra kan jag tycka!

Det var de jag hade å säga!! Pussåkram


RSS 2.0