SaraIdaSofia! -

SEMESTER!!!!!!!!!

Guuud så härligt med semester, när klockan slog halv 3 idag så sprang jag nästan ut från jobbet =P

Dagen har bestått av diverse saker, har försökt få iordning va vi ska ha med oss och vi har vart en repa till staden för att inhandla lite saker.. Nu är vi på hemmaplan, min man ligger och sover och jag sitter spänd och väntar på att klockan ska bli 2 så att vi får börja åka =P haha!!

Trodde resfeber var något som man hade när man va liten men man kan även ha det när man är 23 :P haha
Borde försöka sova lite innan vi ska åka men jag vankar bara av å an och dubbelkollar så att vi ej glömt något =P

Nu hade jag iaf tänkt bädda ner mej i soffan och försöka sluta mina blå en stund!
Packningen är klar och lägenheten är städad!! = Redo för avfärd!

Hoppas ni har en bra vecka här hemma!! Kommer väl uppdatera så gott de går och förhoppningsvis kan jag bjuda på en bild eller två någongång!

Pussåkram


laaast day!

Imorgon är det min sista arbetsdag innan sammanlagt 39 dagars underbar semester!
Jobbet idag gick som en dans på rosor skulle jag vilja säga och dagen var snabbt över, slutade ändå inte förän 19.00 och började halv 9 imorse.
Wannee bjöd på middag på sista personalmötet och OJ så sjukt gott det var!
Väl hemma så kom Emma förbi och det blev lite skitsnack som vanligt =)
Nu sover loppan, Alex är på jobbet och jag ska börja packa lite.. Har som sagt inte packat en enda sak ännu så det är nog lite på tiden =P haha!
Ha en mysig kväll! Pussåkram

VINSTVINSTVINST!!

Så sjukt skönt att avsluta vårsäsongen med yttligare 3 poäng!! Sjukt bra jobbat av alla!!
3-1 blev matchen mot spöland/vännäs och vi kämpade som svin, allihopa!.
Nu är jag på hemmaplan, Alex är på jobbet och Sveis sover hos sin mormor och morfar eftersom jag hade sen match och hon ska ändå tillbringa morgondagen där eftersom vi jobbar!
Imorgon väntar jobb till 17,30 sedan är det APT möte som tydligen skulle bestå av käk, Wannee skulle koka ihop något smarrigt thailändskt som vi skulle käka så de lär väl inte bli så mycket till möte, så det känns inte alls speciellt jobbigt att vara på jobbet till 19.00!
Sedan blir det hem och dona på med både det ena och det andra!
Nu hade jag tänkt slänge mej i duschen för att sedan gå ut med Turbo och sen kallar sängen på mig skulle jag nog troo.. Känner mej en smula trött kan jag lova =P  Gissar att jag kommer sova otroligt skönt inatt!
 
Idag har jag iaf vart en sväng ut till mor och far och sedan blev de en vända till stan idag igen, lyckades äntligen hitta mej en bikini efter många om och men.. Men hittade en fin på Ingrids som fick följa med hem =)
 
Nu måste jag skynda mej så att jag kommer isäng i tid =P Hoppas ni haft en bra dag! Pussåkram

Onsdag --> Gameday

Hello och Godmorgon!!
Trots att lillan somnade vääldigt tidigt igår (innan sju) så sov damen ändå till 8 imorse, galet skönt!
Idag blir en lugn dag hemma på förmiddagen då jag bokat tvättstugan och hoppas på att hinna tvätta bort allt som ska tvättas idag! Sedan bär det av till staden för jakt efter en bikini!
Sen ikväll är det borta match mot spöland/vännäs.. Dags att kamma hem 3 nya fina poäng!
 
Imorgon väntar jobb igen och det känns inte alls jobbigt utan jag hoppas bara att dagen går fort så jag får komma hem och börja packa och dona, får även besök av Emma som kommer hit och så ska vi käka och snacka en hel del skit =) Kommer bli en underbart bra dag känner jag på mej!
 
Nu ska jag mysa lite med Sveis innan de är dags för henne att ta en powernap!
Ha en fin dag!! Pussåkraaam

gjort!

Detta är vad jag har ogjort innan vi åker till Greece!
 
  • Packa
  • Inhandla en bikini, necessär, barnmatsburkar,"flytpuffar"
  • städa
  • tvätta
  • besikta Alex skruttbil
  • Städa vår bil

Å detta måste ju vara klart innan fredag, dvs att jag har imorgon och i övermorgon på mig, imorgon kväll har jag dessutom match och på torsdag jobbar jag till 17.30.. Så jag börjar faktiskt känna mej lite smått stressad =P

Så ikväll måste städningen bli gjord och imorgon ska bilen besiktas så då blir det att ranta runt på lite affärer när vi ändå är i stan måste även klämma in å tvätta imorgon och ev lite efter jobbet på torsdag, sedan får torsdagskvällen bestå av packning och sedan på fredag efter jobbet blir det att åka och lämna Svea, lämna bort Turbo, kontrollera packningen och sedan blir det en SJUKT tidig kväll eftersom klockan  03.00 på fredagnatt måste vi sätta oss i bilen mot Stockholm, sedan på lördagmorgon blir det att möta upp mamma, pappa, Tim och Svea på arlanda för att sedan säga adjöss till Sverige och Hellooo Greece!! LOVLEY!!

Jag kanske tjatar mycket om denna greklandsresa men jag ser så sjukt mycket fram emot det.. Jag har alltid vart en som vart utomlands sisådär 2 ggr per år och nu har jag inte vart på en riktig bad och sol semester sedan oktober 2008.. Så det är bannemej på tiden och jag är såå sjukt laddad!! =)

Nu sover loppan iaf så nu ska jag skynda mej att få något gjort! Ha en bra kväll!!

 


Mys!!

Hello!!

Började morgonen med en rejäl sovmorgon, först vid kvart över 9 slog damen upp sina blå =)

Väl uppe så blev de mys framför lite barnprogram innan vi åkte ut på ludden för att hämta igen min väska, sedan blev vi kvar där ett tag men eftersom att vädergudarna inte ville bjuda till så for vi till staden för lite shopping istället, hittade endel men fortfarande ingen bikini.. Men några tröjor till Svea inhandlades och "apoteksvaror" och även ett par shorts åt mig och ett par åt Alex! sedan varsitt par flipflops... Perfekt ju!

efter shoppingturen så åkte vi till Theresia och hälsade på och sedan vidare till min farmor och farfar.. Nu är vi på hemmaplan igen och loppan bygger med lego medans jag sitter här och slappar.. Snart kallar sängen för Sveis och då hade jag tänkt städa upp lite här hemma.

Imorgon är jag ledig igen och då måste vi åka upp till stan igen, måste ju som sagt hitta en bikini.. Men de ska nog gå, måste ju hitta nån tillslut för nakenbad är inte aktuellt ju =P

Nu ska jag leka lite med Sveis innan det är dags för lillan att sova!
Hoppas ni haft en fin dag! pussåkram 


lediglediglediggudsååsjuktskönt!!

Nu är jag ledig i 2 hela underbara dagar!! Ska bli så himla skönt =)

Imorgon ska vädret inte bjuda till så jag funderar starkt på att göra en repa på stan för att shoppa lite nödvändigheter! Men kikar solen fram så åker jag och loppan ut på lövöudden och njuter istället!! Måste ju jobba lite på brännan innna vi åker =P

Sen måste jag få beklaga mej lite över facebook!! Jag får nya vänner som jag aldrig har lagt till!? Av någon anledning så skickas vänförfrågningar till höger å vänster från mig!? Sjukt skumt och lite irriterande kan jag känna.. Å dessutom är det ibland folk som jag aldrig träffat eller ens har en suck om vilka dom är.. Illa facebooken.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mej kvällens skitmatch.. Tio resor bättre men ändå blir det förlust. Jag skämms typ! Men men 1 match kvar innan sommaruppehållet så då jävlar är det 3 poäng som gäller, om det så blir det sista jag gör så ska jag bannemej göra allt för att kamma hem tre pinnar!

Ha en bra måndagskväll! Pussåkraaam


Heelt slut!

Helgens jobb är över å det känns så sjuuukt skönt, har jobbat hela förra veckan och hela midsommar helgen och det har vart riktigt stressigt vill jag lova!! Nu återstår 1 dag innan 2 dagars välbehövlig ledighet väntar!! Sedan är det bara torsdag och halva fredag kvar innan jag går på semester, det känns så sjukt magiskt bra!! Sen på fredag natt sätter jag och min man oss i bilen och åker till stockholm för att sedan ansluta med min mami, papi, tim och Svea och så bär det av till Grekland. Sjukt bra känns det kan jag lova! Katjing! :)
 
På mina lediga dagar blir det nog att försöka åka till staden och inhandla diverse saker som kommer att behöva följa med till Kefalonia, lite sommarkläder, solskyddsfaktor, resorb osv!
Sen hoppas jag även att det är fint väder så man kanske hinner jobba endel på brännan innan vi åker.
 
Nu ska jag byta om och sedan bege mej på kvällens träning, sen blir det raka spåret hem och krypa isäng!
När väckaren har ringt både igår och idag morse så har jag vart helt slut och fått slita upp mej själv ur sängen där kring kvart i 8 (började 8) och imorgon börjar jag 07.00 så ska jag ha en suck att ta mej upp innan de så måste jag isäng i god tid =P Sedan ska ju Svea få tillbringa morgondagen hos sin mormor och morfar så jag ska ju hinna åka ut dit med loppan också innan jag börjar.
Aja de ska nog gå bra =)
Hoppas ni haft en bra midsommarhelg! pussåkram

Glad midsommar!!!

Godmorgon och glad midsommar på er allihopa!!
Uppe i tid imorse vill jag lova och nu sitter jag färdig och redo att åka på jobbet!! För att vara ärlig var jag nyss påväg när tanken slog mej att det är ju bara fredag inte lördag = jag börjar halv 9 istället för halv 8. Skål berit!
Men det går ju bra ändå och nu får jag istället lite tid över till att kolla datorn och slappa innan jag ska cykla till jobbet!
Ikväll slutar jag 17,00 och då blir det hem och duscha och sedan vidare ut på lövöudden där vi kommer att tillbringa denna fina midsommar, jag hoppas på god mat och massa trevligt! Dock kom jag på imorse att mamma bad mig göra vit chokladmousse igår som då skulle ha stått i kylen idag hela dagen lång..Nu blev inte fallet så.. Jag glömde heeelt bort det så ingen mousse är gjord och mor får fixa någon annna efterrätt! ooops :P
Jobba hela denna helg kändes inte super kul men det är väl bara att gilla läget och hoppas att detta fina väder håller i sig hela nästa vecka också ( ledig tisdag, onsdag nämligen)

Sen kan jag väl också nämna att idag är det 4 år sedan vi träffades, jag älskar dig!

Aja hoppas ni får en kalasbra midsommar och att ni njuter av att sommaren är här!
Pussåkram

Snart slut!

Min lediga dag börjar närma sig sitt slut! Men jag har haft en toppen dag!! Började morgonen med massa mys på hemmaplan för att sedan åka ut på lövöudden för massa bus och lek i solen! Sedan på eftermiddagen blev de en tur upp till staden för en visit på bolaget och hann även springa in på lindex och hitta lite fina kläder åt loppan! Blev två klänningar och ett par tights och en hoddie! =)
Efter det så vaknade Alex till liv och vi åkte till Obbola för lite skitsnack och kaffe, nu är vi på hemmaplan, loppan tillbringar kvällen/natten och morgondagen på lövöudden eftersom både jag och Alex jobbar imorgon!
Så nu hade jag tänkt passa på att få nå nytta gjort och sedan bara dega framför tv'n!
Hoppas ni haft en bra dag och att morgondagens midsommarfirande blir på topp!!
Pussåkram

dayoff

Hej och sorry för den urusla uppdateringen =P
Nåja, jag har stängningsvecka och därför är jag lite osocial!
hehe! Men idag är jag ledig och ska njuta av solen till 100% (hoppas bara att detta håller i sig) Vi åker då nämligen ut på lövöudden vid 10 för att vara ute där och busa och sen när Sveis sover så hade jag tänkt jobba på brännan lite =)
Mer update kommer under dagen. men jag bjuder på en bild sålänge! puss

Mästerligt!

Vi gjorde en grym match och fick åka hem med yttligare tre poäng!! Sjukt skönt :) roligare bussresa hem på så vis, matchen spelades ju ändå i Vilhelmina!! Det går bra nu :) 4 raka segrar!!

Väl hemma så hann jag mysa lite med loppan innan hon gick å la sig, hon var inte svårvaggad kan jag lova, la hon i sin säng och läste en liten saga sedan sov hon :P nu har även min man slummrat till i soffan, en hård dag antar jag :P
Själv så ligger jag ihopsjunken i soffan och bara känner lugnet!!
Ska väl strax starta släptåget som ska ta oss båda till sängen!

Imorgon har jag beställt sol sol och mera sol!! Vill gärna kunna tillbringa hela dagen utomhus :)
Aja, ha en mysig lördagskväll!!
Pussåkram


Bäst att krypa isäng!!!

Skitmatch!! Inge mer EM då :(
Nu kryper jag i säng så jag är pigg imorgon för jag har då bannemej inte tänkt förlora!! Sovgott, bjuder på några bilder såhär en fredagskväll!!
Pöss


nedräkning!

Säger jag att jag inte har full koll på hur många arbetsdagar det är kvar till semestern så ljuger jag!! Nedräkningen har minst sagt börjat!! 9 ynka arbetsdagar kvar!! =)
Idag har vart en halvlång dag, började med en väldigt seg morgon och inte förän kvart i 7 klev jag upp (börjar sju) Men de gick ju vägen det med och jag infann mej på jobbet i tid =)
Väl hemma, helg!! Började med att plocka undan lite här hemma när Alex och Svea ändå var på rymmen! Somnade i sängen när jag skulle svara på ett sms vaknade när la familja va hemma igen =P Sjukt skönt kan jag lova!! Var inte igår jag sist tog en powernap mitt på dagen!?

Imorgon väntar match, långresa ända till Vilhelmina.. Sjukt laddad men dock lite bitter över det faktum att jag missar en riktigt rolig och spännande match här hemma, nämligen Holmsund-Sandvik.. Hade vart grymt kul att se denna match, men icketsanicket! Istället får jag sitta på en buss och fokusera på våran match :)
Tur att dom ska spela igen på sandviksdagen och då ska jag minsann se till att hålla mej hemma!!
Givetvis håller jag på Sandvik och jag skulle må riktigt gott om dom kunde nåla dit Holmsund!
Justja, Holmsund/obbola!! :P

Nu sitter jag bänkad framför England-Sverige och ska strax ta fram lite jordgubbar och känna lugnet och ladda upp ordentligt inför gameday imorgon!! Jag åker inte hem från Vilhelmina utan 3 poäng!!
Hoppas ni får en trevlig helg! Pussåkram


12/6-12

Denna dag är avklarad och det har vart en riktigt bra dag!!
Började med jobb till 4 och sedan blev de hem och äta middag och busa lite med loppan innan det var dags att åka på samlingen inför matchen!! Fick även med oss 3 poäng vilket var galet skönt och inte mer än rättvist!! VI var 10 ggr bättre :)

Nu är jag hemma, nyduschad och trött!! Alex har åkt på jobbet och Sveis sover i sin säng i sitt rum!!! Går ju kanon detta!! Inte en kväll har det vart några frågetecken om vars damen ska lägga sig!! Hennes säng är nu ett förstahandsval, sen att hon vissa morgonar kommer till våran säng vid typ halv 5 känns helt okej!!

Imorgon skulle ja ha haft stängning med ida ville byta så jag fick öppning istället vilket jag absolut inte klagar på eftersom då får jag gå hem 4 istället för halv 6 =P
Nu hade jag tänkt kika liiite tv innan ja ska krypa isäng, imorgon kommer att bli lite utav en hektisk dag och det finns inte läge för att vara halvdöd!!
Ska blandannat närvara under två jobbintervjuer så det är ju spännande, vi ska nämligen få en ny "1;e kock"
Så jag tror att morgondagen kommer susa förbi eftersom varje intervju säkert tar sisådär 1-1,5 timmar..

Sovsågott! pussåkraam!


Sosick

Gokväll!!
Idag har jag vart ledig och jag har haft en riktigt bra dag måste jag erkänna!! Började morgonen med massa mys med bästa Svea innan vi begav oss ut på lövöudden för lite utomhusbus och sol!!
Mycket riktigt så kikade solen fram där vid lunch och gosse va varmt de blev.. Det märks att det inte vart många varma dagar då man inte riktigt har hunnit vänja sig vid värme!!
Vid halv 5 så hade jag möte med jobbet och när det slutade åkte jag direkt ut på IL för städning med laget, efter det blev de omklädningsplats val, tårta, mackor och givetvis Sverige-Ukraina!
Dock eftersom jag ej hade någon barnvakt så blev jag ju tvungen att åka hem och får nu se matchen hemifrån!!

Imorgon väntar jobb, 7-16 och sedan är det match som gäller, sörfors denna gång och 3 poäng är det som gäller!! Sjukt laddad =)
Nu ska jag se klart matchen och sedan blir det att pinna isäng så att jag inte är helt döden imorgon!!
Hoppas ni haft en bra måndag! Pussåkram

Nu är det nedräkning, 13 arbetsdagar till semester!! Å jag har idag bestämt mig för att jag ska söka om ännu en semestervecka så att jag får 5 veckor.. Går det igenom så är jag ledig 4 veckor i Juli och sedan jobbar jag 30/7-3/8 och sedan har jag en vecka till!? det hade väl vart sjukt nice!? För alltid efter semestern så är ju första veckan ganska okej att jobba men när man sen kommer in på andra veckan då vill man inget hellre än att ha lite mer semester och då tar jag den veckan ledigt.. Hur bra skulle det inte vara!? =)
Aja! Tjing


Söndag!

Gokväll!!
Helgen är förbi och det har vart en lugn och skön helg!! Himla bra!
Började fredagen med massa mys på hemmaplan för att sedan på lördag åka upp till staden en vända för lite shopping =) hittade några sommarklänningar och annat smått å gott!
Lördagkväll blev det 70års kalas på droskan och jag åt så jag storknade, tror alla gjorde det!! =P

Sen på söndag morgon blev vi glatt förvånade.. Vaknade av en liten tjej som kom skuttande från sitt rum och pratade för fulla muggar, sjukligt glad var hon sisådär halv 7 på morgonen, till saken hör att detta var första gången på sjuukt länge som hon sov hela natten i sin egna säng i sitt rum.. Annars så sover hon med mej eller så kommer hon på natten.. Å ikväll när hon skulle gå och lägga sig så SPRANG hon till sin säng och la sig! Min stora tjej!! <3
ska väl inte ropa hej än men jag håller tummarna för att hon insett att det är ganska skönt att sova själv och att inatt går lika bra!! =)
Idag har vi tillbringat lite tid i staden igen, blev nya sängkläder till loppan och en kudde och även en fåtölj som hon suttit i hela kvällen lång och sett på barnprogram.. pricken över i:et var ju att det var mormor och morfar som stod för kalaset =P Det tackar vi för =)

Ikväll har vi hunnit städa och bädda rent i sängen så jag antar att jag kommer sova som en gud inatt :)
Nu sitter jag och kikar lite tv och känner lugnet medans Alex tar en powernap innan han ska iväg på jobb..
Jag är ledig imorgon så jag hoppas innerligt på strålande sol för då bär det ut på udden och tillbringa dagen ute med massa bus och picknick!!

Hoppas ni haft en fin helg! pussåkram


Grisbilder!!

Gokväll!
Idag har vart en riktigt lång dag, började med kaos på jobbet mest hela dagen för att sedan jobba stängning, efter jobbet så blev vi bortförda av vår chef, hem till henne bar det av och där blev de skitsnack, grillning, gofika, kubb och griskollning, lite jobbmöte hann vi också med :P men hon har nämligen 8 söta bebisgrisar som springer runt och busar och vi fick äran att mata dom! Haha Himla trevligt var det iaf!
Sen blev de järnet ner på träningen, en timma sen och givetvis hade jag missat enkel tävlingar! Men jag hann vara med på två st och slutade på en stark 4e plus, vilket innebär att jag nog kommer få en hyfsat bra plats i omklädningsrummet!! En sjukt rolig tävlingsvecka har vi då haft!!

Väl hemma, ska slänga mej i duschen och sen krypa isäng!! Imorgon är det fredag och de känns så sjukt gött, är dessutom ledig måndag!! Gillart!
Trevlig helg på er!
Bjuder på några grisbilder! Pussåkram


Overandout!

Så var mina två lediga dagar över, swoch sa det!! Kvällen har iaf spenderats på sandviksplan och sett Alaget kamma hem ännu en seger!! God job!! Annars så har dagen tillbringats hos Alex mormor och morfar, bengt fyllde ju år så det bjöds på gofika och sedan middag på resturang! Vardagslyx =) Även på lördag väntar resturangbesök, då bär det nämligen av till droskan för middagsbjudning!! Å igår blev de ju middagsbjudning hos min mor och far, lyx!
Nu är jag iaf på hemmaplan, Sveis sover, Alex sover och jag är trött som ett djur och måste verkligen göra en tidig kväll, annars kommer jag vara helt förstörd imorgon!! Å dessutom jobbar jag stängning!!
Idag har jag iaf vart sjuukt aktiv, först blev de ju 1,45h fotbollsträning och dessutom cyklade jag till och från träningen, sedan cyklade jag ut till mor och far och sedan även hem därifrån, det resulterade i över en mil på cykeln!! Men det är som skönt att cykla, det går fort, det är kul och Svea älskar det!!

Så imorgon blir det en cykeltur till dagis, på så vis startar jag loppans dag på topp och hon kommer vara sååå glad när hon kommer på dagis =)
Sedan blir det jobb, jobb jobb heela dagen lång, och direkt efter jobbet så blir det fotbollsträning :)
Himla bra!
Jag skulle behöva städa här hemma, men det får heelt enkelt bli fredagens bekymmer, slutar ju nämligen tidigt på fredag, gud så skönt sen till råga på allt så är jag också ledig måndag och sen är det bara 13 arbetsdagar kvar till semester!!! Lovely!!
Pussåkram


Söndag, eller onsdag!

Goddag!!
Just inkommen från en väldigt jobbig men rolig fotbollsträning =) Nu ska jag cykla ut på ludden och hämta igen Sveis och sedan blir det massa bus hela dagen lång!!
Igår blev det sverigesnationaldagsmiddag ute hos mor och far och Janikke gjorde oss sällskap!! Himla trevligt!! Sedan blev de en sväng förbi Jonas där det lirades GH för heela slanten!! Väl hemma somnade vi alla 3 ganska omgående =P Alex fick bänka sig på soffan och jag och jankan tog sängen, Himla kul att få umgås med den damen ordentligt!! Hon är ju mest bara borta annars "läs tyskland!!
Nu ska vi kila! Ha en fin dag<!


sköna gröna sommar!

Sommaren är på väg och det känns så sjukt kul!! Bara det faktum att vi har börjat träna på naturgräs är underbart skoj!! Träningarna är sjukt roliga, varjegång och stämningen i laget är verkligen på topp!! Sjukt så glad fotbollen gör mig!
Till råga på allt positivt så kan jag meddela att jag är ledig imorgon och på onsdag.. Det satt ju inte alls fel!! Ska bli så skönt.. Nu hoppas jag bara att vädret bjuder på sitt allra bästa! å enligt vädret så ska det blir sol sol sol och 17 grader! Det tackar jag inte nej åt!!

Idag flexade jag och gick hem en timma tidigare och sen hämtade jag loppan på dagis och så begav vi oss ut på en cykeltur, 1 mil knåpade vi ihop för att vara exakt! Men hon hade nog kunnat "cykla" läs: åka en mil till!! Men när vi klev in genom dörren så stod middagen på bordet, bjöds på grillat! Mums!!!
Sen på kvällskvisten blev de fotbollsträning för hela slanten, nu är jag nyss hemkommen och ska strax slänga mej i duschen och sedan blir det väl lite tid framför tv'n innan jag behagar att krypa isäng, ska försöka att inte vara vaken på tok förlänge, måste ju vara piggelin imorgonbitti när jag och loppan ska hitta på massa bus heela dagen lång!
Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag! Pussåkram


Helgen som helhet!!

Gokväll!!
Helgen är förbi och det enda jag gjort är typ att jobbat, i fredags blev en lugn hemmakväll utan loppan (Alex jobbade fredagnatt så Svea fick sova hos sin mormor och morfar)
Lördagen jobbade jag till halv 6, sedan hem och mysa med Svea innan hon skulle lägga sig! Jag la mej med hon vid 8 och vaknade imorse:P oops, så lördagen blev det verkligen inget gjort!
Idag jobbade jag också, till halv 6! Nu är jag hemma, Svea sover, Alex sover och jag sitter och kilar på tv! Skulle behöva plocka undan lite här hemma men får se om jag ids! Imorgon väntar mer jobb, men slutar 4 och sen är jag ledig två dagar! Gaalet skönt!!

Missade även våran bortamatch mot Storuman idag, tjejerna åkte hem med tre nya poäng efter att ha krossat Storuman med 5-1!!!! Sjukt bra jobbat där!
Nu kallar tv'n och sen kallar lägenheten innan de är dags för sängen!! Hoppas ni haft en mer intressant helg än jag ;P
Pussåkram


RSS 2.0