SaraIdaSofia! -

Heelt slut!

Helgens jobb är över å det känns så sjuuukt skönt, har jobbat hela förra veckan och hela midsommar helgen och det har vart riktigt stressigt vill jag lova!! Nu återstår 1 dag innan 2 dagars välbehövlig ledighet väntar!! Sedan är det bara torsdag och halva fredag kvar innan jag går på semester, det känns så sjukt magiskt bra!! Sen på fredag natt sätter jag och min man oss i bilen och åker till stockholm för att sedan ansluta med min mami, papi, tim och Svea och så bär det av till Grekland. Sjukt bra känns det kan jag lova! Katjing! :)
 
På mina lediga dagar blir det nog att försöka åka till staden och inhandla diverse saker som kommer att behöva följa med till Kefalonia, lite sommarkläder, solskyddsfaktor, resorb osv!
Sen hoppas jag även att det är fint väder så man kanske hinner jobba endel på brännan innan vi åker.
 
Nu ska jag byta om och sedan bege mej på kvällens träning, sen blir det raka spåret hem och krypa isäng!
När väckaren har ringt både igår och idag morse så har jag vart helt slut och fått slita upp mej själv ur sängen där kring kvart i 8 (började 8) och imorgon börjar jag 07.00 så ska jag ha en suck att ta mej upp innan de så måste jag isäng i god tid =P Sedan ska ju Svea få tillbringa morgondagen hos sin mormor och morfar så jag ska ju hinna åka ut dit med loppan också innan jag börjar.
Aja de ska nog gå bra =)
Hoppas ni haft en bra midsommarhelg! pussåkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0