SaraIdaSofia! -

4 dagar kvar tills "helg"

Hello!!
Min lediga dag börjar närma sig sitt slut, känns som att dagen har gått på tokers för snabbt men mysigt har vi då haft, avslutade sedan dagen med träning för hela slanten =) Aldrig fel, jag gillar träningar när man får ta ut sig ordentligt på slutet så att det verkligen känns när man är på väg hem och ikväll var en sådan träning =)
Nu har jag bänkat mej framför lets dance, ska snart slänga mej i duschen och sedan väntar sängen så jag tar mej upp på jobbet imorgon, börjar dock inte förän halv 9 men kan va skönt att få sova ut ordentligt innan helgens jobb, för jobb väntar hela helgen lång, fredag, lördag söndag och även måndag för att vara exakt.. Sen får jag ledigt tisdag, onsdag, jag längtar!

Idag har vi iaf tillbringat dagen i obbola, nästan hela dagen faktiskt, det bjöds på morgonkaffe och sedan lunch.. Aldrig fel, sedan kom även Sara ner och gjorde oss sällskap!
Helt enkelt en riktigt bra dag :)

Jag har massa newbody här hemma ännu, så ni som vet med er att ni köpt av mej får mer än gärna svänga förbi och hämta era saker för jag hinner verkligen inte åka runt till alla och lämna!
Trevlig helg för er som får helg imorrn! Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0