SaraIdaSofia! -

Såhär efter en lång dag

Har just kommit hem efter att haft en lång dag på jobbet! Åkte direkt och hämta loppan och nu är vi på hemmaplan och Svea ser musses klubbhus medans jag känner lugnet innan det är dags att börja med middagen!
Ikväll blir det en lugn kväll med mys och kanske en film!
Hade tänkt avverka några kilometer på
Löpbandet men vi får se, känner mej lite sliten efter gårdagens fyspass :P
Hoppas ni haft en fin dag! Pussåkram


Nackdelen med blogg

Nackdelen med att ha en öppen blogg är att vissa jubels kan lyckas hitta hit!
Följande kommentar dök upp imorse;

"Din killes morfar har gått bort och det du oroar dig över är att du ska måsta se andra ledsen!? Egoistiskt om du frågar mig!
Tänk på hans närmaste anhöriga vad dom faktiskt går igenom och vad dom kommer att känna under begravningen! Knappast ångest över att se andra lessna! "

Angående din anonyma kommentar till mitt tidigare inlägg så kan jag meddela följande;

Givetvis så är inte min "oro" för att se andra människor ledsna det enda som jag upplever jobbigt med begravningen!
Givetvis tänker jag på Alex mormor, bengts barn, barnbarn osv! Men just i detta inlägg var det en sak som jag valde att ta upp!! Givetvis känns det jävligt jobbigt att måsta ta förväl av Bengt! Men jag antog att alla förstod det redan och att det är en självklarhet! Det är ju faktiskt min sambos morfar som har vart en del av mitt liv under 5 års tid!!
Så att kalla mej egoistisk är bara ren skit!
Å det faktum att du inte står bakom det du skriver gör mig sjukt irriterad! Men jag antar att det är lätt att sitta bakom en skärm och döma och peka med fingret åt andra när man ändå aldrig behöver avslöja sin identitet och ta ansvar över vad man säger!
Sjukt att jag ens ska måsta förklara mej!!


Begravning!

Imorgon är sista arbetsdagen innan vi tar helg här i huset! Men jag kan inte säga att jag ser fram emot helgen om jag ska vara ärlig!
Inleder helgen på fredag med begravning av Bengt, Alex morfar!
________________________________

Något som jag tycker är oerhört jobbigt är att se andra människor ledsna och på fredag kommer jag att se massa ledsna människor, Bengt var en omtyckt man som var väldigt "ung i sinnet"
en sån där som får en att le när man tänker på honom!
Jag kommer att se andra människor så ledsna, folk som jag känner och folk som jag inte känner, hursom så kommer det vara otroligt jobbigt!
Men det kommer garanterat att bli en fin begravning!
Men jag måste säga att det känns lite overkligt, Jag har aldrig sett honom som "gammal" och att hans tid var kommen känns fel!

Vila i frid Bengt!


Just a little wish!

Gokväll!

Dagen har bestått av jobb, kom hem till middagen på bordet, go-kött, potatis, sallad samt städat! Väldigt skönt måste jag erkänna!
Efter att ha smält maten gjorde jag en insats och trotsade latheten och kammade av några kilometer på löpbandet, måste trappa upp träningen nu för snart är det sommar och jag ska bannemej inte känna ångest över att komma i en bikini i sommar! Så enkelt är det!
Nu har jag duschat och bäddat ner men i sängen och har precis sett farmen på tv4play och nu hade jag tänkt stänga mina blå!!
Imorgon väntar mer jobb och sedan fysträning!

Bäst att släcka så att jag tar mej upp imorgon!
Hoppas ni haft en bra dag!
Pussåkram


Helgen närmar sig sitt slut!

Helgerna går så snabbt, swosh och sen är det måndag igen!!
Men vi har ändå hunnit med en hel del i helgen! Började fredagen med att åka en repa till stan för att sedan inta soffan för fredagsmys, lördagen började sedan i samma anda, sedan blev det lite fotboll innan loppan fick åka och hälsa på sin mormor och morfar, medans hon härjade på udden så hade vi bokat bord på pasta för att sedan åka och bowla! Himla trevligt!
Tog en riktig sovmorgon imorse och sov bort typ hela förmiddagen! Men det var ju skönt ändå :P ska jag vara ärlig så ringde mamma å väckte oss vid halv 1?!?!
Men men!! Då begav vi oss till staden för att kika lite fotboll och sedan hem för att få in oss nå middag!
Sen har vi även hunnit med att slipa upp Vårat köksbord för att sedan olja in det, himla bra blev det måste jag erkänna!
Nu är Alex och tränar och jag och Svea myser i soffan innan sägnen kallar för damen!
Helgen är slut men jag och Svea har turen att vara ledig imorgon också :) lyx!

Hoppas ni haft en bra helg Pussåkram


Lördag

Goddag!
Började morgonen med massa mys, dunderfrukost och studbollstillverkning! Himla mys!
Nu tar loppan en powernap och jag sitter bänkad framför tv'n!

Vid två bär det av upp till Nolia för lite fotboll å sen ikväll blir det något trevligt!!
Svea ska få sova hos sin mormor och morfar medans vi ska hitta på något trevligt!
Nu ska jag göra lite nytta och starta en tvätt! Ha en fin lördag =)
Pussåkram


Snart helg

Ännu en ledig dag har flutit förbi! Tänkasej vad snabbt tiden går när man är ledig och har kul!
Idag hade vi tid på barnmottagningen vid 10 och givetvis glömde jag ställa väckaren och Svea fick för sig att vi skulle ta sovmorgon! Kvart över 9 flög jag upp ur sängen och så fick vi minsann speeda på lite! Men vi hann i tid (ofta får man vänta några minuter extra innan man väl får träffa läkaren)
Men allt gick bra och loppan var superduktig!!
När vi var färdiga där så begav vi oss på sporthuset för inhandling av nya löparställ samt underställ till både mej och Alex!! På vägen slank det även ner nån mössa/pannband å ett par nya vantar åt Svea!
Men nu är jag då redo för löpträning!! Nu gäller det bara att ta sig i kragen och bege sig ut också :P

Imorgon väntar jobb igen! Känns verkligen inte det minsta jobbigt! Det är ju trots allt fredag och sedan har jag "långhelg" = ledig måndag också :P
Men det är aldrig fel!

Helgen är än så länge oplanerad och vi tar den som den kommer!! Fredagen är dock obligatoriskt fredagsmys som gäller :)
Nu ska jag bänka mej i soffan efter att ha städat upp lite och gjort helgfint!
Trevlig helg, Pussåkram :)


Drömmer mej bort

Längtar verkligen tillbaka till solen, värmen och den goda maten!! Längtar tills vi åker även om de är länge tills sommaren är här!


2013-01-23

Gokväll!!
Började morgonen med massa mys framför Jake och piraterna för att sedan packa väskan ock åka på badhuset med bästa Svea! Mysigt värre och gissa om hon var lyrisk! Väl hemma somnade hon som en stock och när hon sedan vaknade så begav vi oss för att hälsa på min farmor och farfar, alltid lika trevligt!
Sedan till middag så bjöd jag på fisk!
Sjukt underskattad rätt! Vi äter ALDRIG fisk hemma (förutom Svea som får fiskbullar ibland) men de ska det helt klart bli ändring på! 1 gång i veckan ska vi äta fisk allihopa, spikat å klart!

Avrundade sedan kvällen med att spela innebandymatch med mitt käre fotbollslag och jag måste ju erkänna att det blev ju nästan succé. Förlust med 5-4 mot ett innebandylag! Så för att vara ett lag där ingen spelar innebandy så är jag nästan lite imponerad av oss ;P haha

Imorgon ska jag till läkaren med sveis och följa upp lite angående hennes glutenintollerans, ska även träffa en dietist igen! Förhoppningsvis kan vi ändra lite i "receptlistan" nu när vi vet vad som går mer utav och utifrån vad hon tycker om eller inte!
Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Nu ska jag luta mej tillbaka i soffan och känna lugnet! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Pussåkram


Resa

Har avnjutit min första lediga dag och det känns ju himla bra! har hunnit haft besök av mormor, slängt in massa ved, städat och myst med mina två!!
Nu ligger båda mina hjärtan och sover och jag sitter och kollar resor i hopp om att hitta någon bra resa att boka till sommaren.. Resmålet är självklart Grekland, god mat, trevliga människor, vackert, varmt, inte för lång flygresa, mysigt och allmänt bra!
 
Får jag välja så åker jag till Kefalonia igen, för det var verkligen ett charmigt ställe.. Men som sagt inget är bestämt utan vi ska kika runt och se! Kan ju vara kul att se något nytt också, kanske blir det två resor till grekland, en i maj och en i Juli!? who knows!? :)
Jag älskar att resa och turligt nog så gör även min andra hälft det. Sen är Svea världens bästa unge som är så duktig att anpassa sig så det är Absolut inga problem att resa med barn =) storstad eller solochbad hon är alltid nöjd.. Efter Paris resan var jag mäkta imponerad över att hon var så nöjd hela tiden! Även fast hon tillbringade en hel del tid i sin vagn och blev styrd runt hela Paris..  
 
Så här ska planeras och jag längtar redan tills vi åker!
Nu ska jag återgå till resia.se
pöss

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder!

Just inkommen från ett träningspass, skönt :) ännu skönare är det att jag nu är ledig i 3 dagar, jobbar kortdag fredag å sen yttligare tre dagars ledighet!

Ikväll blir det lugna fisken, ska slänga mej i duschen och sedan göra så lite som möjligt! :) aldrig fel!
______________________________

Trevlig helg ;) pöss


Hoppsan

Gokväll!!

Helgen har bestått av jobb, jobb och åter jobb! Fast jag har hunnit klämma in massa mys med mina två bästaste också! Aldrig fel!

Ikväll trotsade jag tröttheten och jobbdimman och begav mej en sväng på gymmet för lite träning!
Nu ligger jag nerbäddad i soffan, har gjort en dunder brasa och tänt massa ljus!
Svea saknade sin mormor och morfar så mycket så hon fick åka dit och hälsa på dom och blev även kvar över natten! Gissa om hon var lycklig!!?
Imorgon är det sista jobbdagen innan 3 dagars ledighet väntar och jag längtar så in i bomben :) men allt som allt så har helgen ändå vart helt okej och nu är det tre veckor tills nästa Jobbhelg!
Hoppas ni haft en bra helg! Pussåkram


2013-01-19

En dag av denna helg är avklarad bara två dagar kvar innan jag får min välförtjänta ledighet! Ska bli så skönt!
Dagens jobb flöt ändå på bra och jag hoppas att resten av helgen också gör det!
Nu ligger jag nerbäddad i soffan med min man och vi hade tänkt se en film, Alex fick äran att bestämma film och det blev step up 4; revolution! Garanterat ett bra film val =)
Nu startas denna så det är bäst jag lägger ifrån mig min phone!
Ha en fin kväll!
Pussåkram


Fredagskväll i min ensamhet

Jobbade till 17:30 sedan kom mina två hjärtan och mötte upp mej på jobbet och vi åkte en sväng till obbola för att sedan anlända hemma och känna lugnet! Loppan skulle i säng och min man tog på sig att lägga hon! Nu två timmar senare så sitter jag fortfarande ensammen i våran soffa!! Alex somnade alltså och jag har försökt väcka honom 49 ggr, dock utan framgång så nu har jag väl lite smått gett upp!
Istället har jag hunnit plocka undan lite, startat en tvätt och nu har jag nyss gjort en dunderbrasa som förhoppningsvis håller oss varm hele natten!!
Imorgon ringer väckaren vid sju och då kallar jobbet, 3 jobbdagar till innan 3 dagars ledighet infinner sig! Har massa kul inplanerat och ser fram emot ledighet!
Nu ska ja återgå till tv'n en liten stund innan sängen kallar!!
Trevlig helg! Pöss


Lite svårt att hitta motivationen faktiskt!

Imorgon är det fredag och helg! Jag har dock en smula svårt att hitta motivationen till denna helg eftersom jag ska jobba! Jag vet att när man väl är på jobbet så är det ändå ganska okej och inte alls så jobbigt som det känns just i detta nu! Det som känns jobbigast är nog att jag jobbar hela helgen + måndag!
När jag är ledig då jobbar Alex och tvärtom! En smula surt! Sen har vi också matcher med fotbollen, sisådär 3 stycken och jag kan inte va med på en enda! Det är också surt! Dessutom så lyckas ju nästa cup infalla på min Jobbhelg också!! Men men bara att gilla läget antar jag ;P
Det positiva är väl att nästa vecka är jag ledig tis, ons, tors och sen kortdag på fredag och sedan ledig måndag! Bäst veckan :P haha

Nu ska jag mysa ner mej i soffan och kika på tv och sedan förhoppningsvis ta mej isäng i något sånär bra tid så att jag är Piggelin imorgon när väckaren ringer!
Ha en mysig kväll och trevlig helg! Pöss


Såhär när allt kommer omkring!

Igår blev en riktig fixar dag och vi fick verkligen mycket gjort! Vi flyttade upp hela Sveas rum på övervåningen och hennes lekrum här nere fick bli ett gästrum! Sen gjort vi också om lite i sovrummet, ställde in en byrå, satt upp en tv, bytte gardiner, tog fram
Lite mysbelysning mm!! Nu känns det äntligen som ett sovrum och inte bara ett tomt rum med en säng!

Sen på kvällen fick jag besök av Rebecca, Malin, Gabban och Emma! Vi hade en riktigt myskväll med sminkprovning och lite hudvårdstjosan!
Kvällen blev sen och jag kom
Inte isäng före 2 men vad gör det när Svea tog sovmorgon till nästan 10!? :)

Nu är vi uppe, frukosten är intagen och nu är det Jake och piraterna som gäller!
Sedan får vi se vad vi hittar på en dag som denna :)
Imorgon väntar jobb igen och loppan ska på dagis för första gången efter två veckors julledigt :)
Ha en fin dag! Pussåkram


Vila i frid

Godmorgon! Svea tog sovmorgon till halv 10 och det klagar vi ju inte alls på :)
Idag blir det att gratta min bror som har fyllt 19 år! Helt skadat, känns som det var igår han fyllde 6år!
Sen är dagen oplanerad och vi får se vad som sker!

Igår var en tråkig dag, Alexanders morfar gick nämligen bort, Vila i frid Bengt!!

Nu väntar en kopp kaffe och mys med mina hjärtan! Ha en fin helg!


Tråkigheter!

Kom hem efter jobbet och fick höra att loppan hade blivit kvar hos sin mormor och morfar! Då slipper hon kliva upp i ottan med mej för att åka ut dit innan jag börjar jobba vid 7! Skönt för henne då hon gärna sover till 9 eller längre!

Väl hemma i lugnet får vi ett samtal som inte alls var något roligt samtal!
Något som vi verkligen inte hade väntat oss! Oerhört ledsamt måste jag meddela! Jag skänker styrkekramar till dom allra närmaste!
Jag hoppas alla tar vara på tiden man har och inte tar något förgivet för man vet aldrig när något tråkigt inträffar!

Nu ska jag bädda ner mej i soffan och fundera på allt och ingenting!
Puss å kram


En smula ångest!

Nu när vi kliver in i 2013 så slog det mig att jag har bara några månader kvar på mitt vikariat. Detta resulterar i att i April blir jag arbetslös och det känns ju helt enkelt KASST speciellt när jag faktiskt trivs så himla bra där jag är nu.

Frågan är ju vad jag ska roa mej med då? Jag söker jobb heela tiden men givetvis så får jag inget som jag söker. Detta gör att jag nu börjar känna mej lite stressad över denna situation..

Någon som vet av något jobb så är ni välkommna att ringa mej, dag som natt.. Ring bara ring.

 

Annars då, mina tre lediga dagar är förbi och imorgon väntar jobb igen. Jag blev fin i håret idag, bra mycket ljusare blev det minsann.. Nu kan jag väl kalla mej själv blondin igen. Imorgon fyller min lillebror 19 år. Svea har namnsdag idag och jag vill ha ett jobb.. Tack för mej! pussåkram

 


Nattliga funderingar!

Idag kom Svea hem vid 2-3 tiden och hade inte sovit på hela dagen och var hyffsat trött, jag tänkte att hon skulle få ta en powernap men det ville inte damen ifråga!! Så klockan sju ikväll var hon så trött och vi kröp isäng. 10 min senare sov hon!
Dock... Klockan 21 slog hon upp sina ögon och tyckte det var morgon!? Vägrade sova och efter en miljon försök gav jag upp! Hon är nu vaken!! Jag som
Verkligen såg fram emot att komma isäng i bra tid, tji fick jag!
Så just nu känner jag mig en smula irriterad och en smula trött.. Men det verkar inte Svea bry sig om det minsta, hon vill bara se PippiLångstrump!

Måste nog slita upp henne imorgon vid 6-7 så vi får ställa om dygnet ordentligt!


2013-01-01 Nytt år, nya förutsättningar

Godkväll!
Hade en riktigt trevlig gårdag med god mat och trevligt sällskap! Dock kändes det ju lite idag att det var trevligt! Men måste erkänna att jag var hyfsat pigg idag ändå! Iaf om man jämför med någon annan ;)
Ett nytt år har börjat och jag har en del nyårslöften faktiskt! 3 st faktiskt men mer om det någon annan gång!

Imorgon är jag ledig också å jag ska faktiskt till frisören och bli fin i håret! Kalasbra! Annars har jag absolut ingenting inplanterat mer än att umgås med mitt lilla hjärta!

Bjuder på några fina bilder!
God fortsättning!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/938820/images/2013/pic_50e322ebddf2b33cce000ce0.jpg" class="image">


2013-01-01 Nytt år, nya förutsättningar

Godkväll!
Hade en riktigt trevlig gårdag med god mat och trevligt sällskap! Dock kändes det ju lite idag att det var trevligt! Men måste erkänna att jag var hyfsat pigg idag ändå! Iaf om man jämför med någon annan ;)
Ett nytt år har börjat och jag har en del nyårslöften faktiskt! 3 st faktiskt men mer om det någon annan gång!

Imorgon är jag ledig också å jag ska faktiskt till frisören och bli fin i håret! Kalasbra! Annars har jag absolut ingenting inplanterat mer än att umgås med mitt lilla hjärta!

Bjuder på några fina bilder!
God fortsättning!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/938820/images/2013/pic_50e321c19606ee72611b8ade.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/938820/images/2013/pic_50e321d5ddf2b33ce6000c1b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/938820/images/2013/pic_50e321efddf2b33c9e000d42.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/938820/images/2013/pic_50e321f39606ee727b23bc96.jpg" class="image">


RSS 2.0