SaraIdaSofia! -

2:a dagen!!

Så är jag inne på andra dagen på jobbet, inte alls lika jobbigt som det kändes under sista semesterdagen, jag menar.. Det är ju snart semester igen, bara sisådär 11 månader kvar! Swosh säger det bara =)

Jobbet flyter på bra och dom här första veckorna kommer vara riktigt lugna, sisådär två barn på dagiset och i slutet av nästa vecka är dom max 8 stycken tappra, sen börjar dom dimpa in en efter en och om en månad är dom väl närmare 40 st ungar som härjar här!
Men skönt ändå med få barn i början så jag får en riktig inkörare innan det drar igång :)

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart fortsätta jobba!
Ikväll blir det fotboll, älskar att de är igång igen! Blir faktiskt fotboll ikväll, på onsdag och även torsdag! Kan inte bli mkt bättre faktiskt :)
Hoppas ni får en fin dag! Pussåkram


2 dagars semester kvar

2 ynka dagars semester kvar innan jag är tillbaka på arbetet! Dock känns det inte lika jobbigt som tidigare år eftersom jag har ett nytt jobb! Har bara hunnit jobba 2 veckor på detta jobb så nu efter semestern bli första veckan som jag jobbar själv, så dom första månaderna Kommer säga swosh!
Annars då, har haft en underbar semester. Semester är alltid semester och jag längtar redan tills nästa år då jag funderar på att lyxa till det med 6 veckors semester! Awesome!!

Nu ska jag krypa isäng så jag tar mej upp i tid imorgon å hinner sola den näst sista dagen :) pussåkram


Trix å fix!

Vädret som Umeå levererar gör det en smula svårt för uteaktiviteter! Istället kom vi på den briljanta idén att trixa å fixa! Har genomsökt blocket efter en skänk men aldrig hittat någon, så då fick jag den briljanta idén att jag ska bygga min egen! Då har jag även något att göra i detta regnrusk! Måste säga att jag tagit mej en bit på vägen men är ändå ganska långt ifrån klar! Den är ihopsatt och slipad och ska nu målas! Sen är det endel "efterfix" som jag ska ordna! Om det färdiga resultatet blir bra så bjuder jag givetvis på en bild men än så länge får ni va nöjd med att veta vad jag pysslar med =P vi har även inhandlat ett nytt köksbord och det vart ju finemang och så hittade jag även nytt porslin! Bara nya tapeter i köket som saknas innan jag är helt nöjd ;P dom förstör som helhetsintrycket!
Annars leker livet, ligger i soffan och känner lugnet med ett glas rose och mår allmänt gött! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!! Pussåkram <3


Träningsvärk

Vaknade upp med en härlig träningsvärk idag! Riktigt skönt! Idag har ju vädergudarna legat på latsidan och bjudit på regn och rusk! Inte uppskattat, men då har vi passat på att göra lite nytta på hemmaplan! Har rensat ut lite leksaker från Sveas rum, typ sådana där som hon haft sen hon var nyfödd och som hon inte leker med för fem öre! Vi har även hunnit med lite annat smått å gott och nu har vi precis fått i oss lunch! En smula sent men när Svea inte behaga att vakna förrän 10:15 så blir det en smula förskjutet ;P

Nu ska jag återgå till att göra lite nytta! Pussåkram


Latsidan.. Inget att hänga i julgranen

Godkväll!
Idag har vart en himla trevlig dag! Började med sovmorgon till 11 och begav mej sen för att hämta hem loppan som sovit hos sin mormor och morfar! Då gårdagen var lugn så var jag väldigt pigg å alert idag! Begav oss sedan på eftermiddagen till Emil och Tessan så barnen fick leka och vi vuxna dricka kaffe!
Sen vidare upp på maxi för att fylla upp kylskåpet efter 2 veckor på rymmen!

Ikväll har jag tränat en timme och nu ligger jag bänkad i soffan och kikar på små citroner gula! = En lugn och skön kväll =)
Imorgon är det måndag och en ny härlig dag väntar! Håller tummarna för sol och värme så man kan va ute å busa och sen ska jag träna! Backintervaller står på schemat! Hejja!
Hoppas ni haft en fin dag!
Pöss


Hade bara hunnit vara hemma i några timmar...

Efter knappt 5 timmar hade jag lyckats samla på mig 4 myggbett! Nu i skrivande stund har detta ökat till 8 st! Hade helt förträngt dessa blodsugande as! Jag har inte saknat dom =P
Men det är skönt att vara hemma ändå!

Ikväll ska vi på galej, Rebecca har fyllt år och detta måste ju givetvis firas! Så ikväll sover loppan hos mormor och morfar och vi kan gå på partaj! Kommer bli kalas trevligt!

Nu ska jag slänga mej i duschen efter en halv stressig dag och göra mej i ordning!
Hoppas ni får en trevlig kväll. Pussåkram


2 veckor senare

Hej hej hallå!
Det var inte igår jag uppdaterade men jag kan meddela att det beror på att jag vart på språng!! Först en vecka i Grekland och sedan några dagar i Stockholm!
Grekland var allt vad jag önskade och helt magiskt underbart, Stockholm har också levererat i form av Skansen, god mat, trevligt sällskap och en MASSA shopping! Nu en heldel fattigare har vi landat på hemmaplan!
Känns både otroligt skönt men samtidigt otroligt tråkigt!
Jag har haft 2 underbara veckor men semestern är ju inte slut än så vi hinner ju hitta på mer mysiga saker =)
Men det känns ändå hyfsat skönt att få komma hem och återgå någorlunda till vardagen, rutiner, hemlagad mat, vänner, träning mm!! Så jag klagar inte!

Avrundar med några bilder och lovar att bjuda på fler bilder allt eftersom! Har ju en heldel kalasfina bilder som jag bara måste dela med mej av!
Hoppas ni har en bra sommar!
Pussåkram


RSS 2.0