SaraIdaSofia! -

Tisdag!

Imorse när jag vaknade var jag faktiskt förvånansvärt pigg :) Kom ner på jobbet och det regnade så vi fick sitta inne och dricka kaffe och spela kort. Vips blev det lunch och jag åkte hem och käkade sedan när jag kom tillbaka och ska klä på mig för att gå ut och lasta båten så börjar det regna igen och så fick vi sitta inne till klockan 1. Alltså har vi suttit inne och spelat kort och druckit kaffe i hela 6 timmar och fått betalt!
Sedan klockan ett gick vi ut och jobbade i två timmar sen gick vi hem :) Inte fy skam! Väldigt skön dag!
Anledningen till att vi fick sitte inne var för att båten som vi skulle lasta skulle ha liner ( papper ) och det får inte bli blött. Så imorgon lbir det nog en kort dag för båten ska bara ha 1500 kubik och vi har lastat i 2 timmar :) Men det är inte fyskam eftersom vi ska flytta imorgon =) Pratade just med hyresvärden och allt var klart :)
 
Förövrigt så är jag glad idag, vet inet riktigt varför men jag bara är det :) Kanske för att jag har världens bästa pojkvän som förgyller mina dagar! :)
Det blev ingen match ikv heller :( men men. nu ska jag ta och tvätta lite. Pöss


Good luck chuck!

Dagarna bara rusar förbi när man är ledig, men när man jobbar känns det som om varje minut är en timma!
Idag har jag varit väldigt duktig och fått mycket gjort!! Bra av mig!

Jag har tvättat ett ex antal tvättar + att jag har städat och packat saker.!
Inte illa, nu börjar det vara väldigt tomt i lägenheten, så att säga!! På Onsdag smäller det :) Känns så otroligt skönt att få flytta! Kan inte bli bättre! Nu behöver vi inte köra varan till och från jobbet utan nu kan vi bägge gå :) ( Inte för att det kommer att bli så men ) + att jag har betalt räkningar och det är lika kul varje månad :) haha eller? :P

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska sluta så ska vi äta något gott till middag och sedan skulle min mor komma förbi och kika på våran nya tv och hjälpa oss lite i lägenheten!  
Imorgon jobbar jag och det känns helt okej faktiskt, våren är här och man behöver inte frysa röven av sig när man är ute! Jag hoppas bara att jag får vara ledig på Onsdag när vi ska flytta så vi får gott om tid på oss att flytta och städa! Det skulle faktiskt inte vara helt fel!

Ikväll blir det lugnt, vi kanske ska hyra en film och bara mysa =) En hemmakväll med dig är det mysigaste jag vet :)
Laters!

Måndag!

Godmorgon!
Nu har jag nyss vaknat för jag är ledig idag! Idag blir det att packa så mycket som går för nu är det inte så länge kvar tills vi flyttar härifrån =P Haha
Helgen blev de mycke gjort, i Fredags blev det bara att ta det lugnt och sova tidigt :) Vi hyrde en bra film som hette death race kanske. Den var faktiskt jävligt bra!
Sen upp tidigt på lördag för då hade vi fotbollscup. Det gick väl sådär. Eller det gick bra om man tänkte på att vi är ett nystartat div 5 lag och vi mötte västerbottens länslag och 2 andra division 2 lag! Men vi hade kul och et är det viktigaste!

Sen på lördag kväll begav vi oss på Kajutan och umgicks, väldigt trevligt tills sista låten spelades då blev det kaos. . . Men det gick bra med allt och det var ju tur det iaf! Sen i igår så åkte vi över till mor och far och åt frulle och drack kaffe :) Sen begav vi oss till Viktor och Pernilla för där var det kalas! Lille Alvin blev hela 1 år gammal =)
Sedan åkte vi upp till stan med Linus och Sandra och käkade på max och efter de så for vi på maxi :) Sen blev det fotbollsträning och det var faktiskt väldigt kul måste jag säga :) Älsklingen var med och tränade för vi hade lite förlite spelare när vi skulle spela helplan! Men det var kul måste jag erkäna :)

Idag blir det att packa och tvätta och försöka få undan allt som är ivägen! Nu är det inte så himla länge kvar tills vi ska flytta! =) Det  är faktiskt väldigt kort tid kvar :) haha..
Näe nu ska jag ta och käka lite frulle och sedan blir det att sätta igång, först ska jag hinna med en promend med dogsen bara  :)
Ha en bra dag gott folk!
Å tack tack tack för att det varit helt gudomligt väder i helgen! Snacka om sommarkänslor! Helt sjukt. Mera sånt tack :)
/// Ida

Jag älskar dig alexander!
Du och jag är mer än jag kan drömma om och
jag är så otroligt lycklig med dig!!

Kära någon!

Nu närmar sig flytten med stromsteg :) haha. Har tagit ner allt från alla väggar och packat en massa till!
Har även börjat rensa bort lite skrot, så att säga!
Nu är det relativt tomt i lägenheten och det känns faktiskt väldigt skönt!
Som de ser ut nu får vi flytta in på måndag eller tisdag! Hoppas! Det skulle vara helt underbart! För som det ser ut nu i våran lägenhet r det inte kul att bo. Man skulle kunna säga att vi bor i flyttkartonger! Hoppet!!?

Aja.. I helgen är det fotbollscup och jag får spela nu när röbäck äntligen skrivit under övergångshandlingarna till Sandvik! Kung Keno!
Nu ska jag fortsätta städa/packa och sedan blir det att köra över lite saker ikv. Bra jobb!


Men Hej kom och hjälp mig!

Idag fann jag en människa som bloggar. Hon tror att hon är världens snyggaste människa och att hon är sjukt känd. Vilken pärs.. Det är det värsta jag sett.. Jag skämms typ över hon trots att jag aldrig träffat/känner människan!
Det är sådana som hon som gör det pinsamt att blogga! http://kissies.se/ näe alltså.. jag finner fan inga ord =P hahha
Dags att vakna upp kanske?
Hahaha känn er manade att kika hennes blogg!
_______________________________________________________________________________

Nog om det! Träningen gick bra, men sedan när jag kom hem insåg jag att jag glömt nyckeln in.. Och självklart så är ytterdörren låst!
Så jag fick stå där i 45 minuter innan jag lyckades få liv i min man. Hade inte heller mobilen med mig så jag klättrade upp för en brandstege från typ 20 talet och sedan sträckte jag mig ut och lyckades nå fönstret. Sedan var det bara att knacka som en galning! ( vi bor på översta våningen och jag är höjdrädd)
Efter ett tag började jag tänka på vad som egentligen skulle hända om stegen brakade.. Jag fick panik och klättrade ner, men ingen älskling kom och öppnade. Så efter ett tag tog jag mig mod och klättrade upp igen, samma visa, jag fick panik och klättrade ner. 4 gången så såg jag att han kikade ut genom fönstret =) Jag var räddad!
hahaha..
- Jag trodde huset höll på braka, men sen insåg jag att det var någon som knackade på rutan och det var ju du=P
Hahah sötaste älskling! Nu är jag iaf hemma och återfått värmen. Nu blir de duschen sen ska jag krypa i säng!
Sovgott! Å glöm inte att läsa den där hemska människans blogg!! det är fan ett måste :P hahaha.. Skjut mig!

Tjing!

Torsdag!

Hektisk morgon vill jag lova. Vaknade av att det plingade på dörren sådär tusen gånger, tillslut efter att legat och ojat mig över vem tusan som stör mig på min lediga dag så går jag och öppnar.. Där står han som ska laga tvättmaskinen. Och plötsligt inser jag att jag inte är ledig! AJ!
Han hade ingen nyckel till tvättstugan och jag sa bara att jag inte hade tid med honom, så stängde jag dörren och sprang in i sovrummet och försökte hitta några vettiga kläder och sedan sprang jag till jobbet! Jag började jobba nio och jag vaknade 08.56.
Men jag hann... tro det eller ej! grattis till mig!!
Jobbet gick bara kanoners, barnen är för söta måste jag bara säga! Riktiga charmtroll!
Nu är jag just hemkommen och sitter här och funderar huruvida jag ska orka ta en promenad till holmsund och hämta bilen. Eftersom älsklingen förmodligen slutar väldigt sent så måste jag ha bilen så jag kommer mig på träningen. Men jag får se hur jag löser det! Är ju rätt fint väder så att säga, så en promenad skulle nog inte sitta fel!

Näe nu ska jag antingen ta en promenad eller packa några lådor. På återseende! Tjing!

Du+Jag :)

Onsdag!

Inatt vaknade jag av att vi inte hade någon ström i huset så jag fick sitta vaken och invänta att strömmen skulle komma tillbaka för att sedan ställa in väckarklockan så att jag inte skulle försova mig idag!
Jobbet idag kändes väl sådär.. Kallt imorse men sedan tog tröttheten över och det ända jag kunde tänka på var hur trött jag faktiskt var! Sedan när jag väl slutat jobbet och kommit hem så var det dags att köra över flyttlådor till våran nya lägenhet! Alex jobbar fortfarande så Viktoria fick rycka in :)
Men nu har jag iaf fått köra över lite saker och det känns väldigt skönt. =) Så nu i helgen blir det att packa mer :) Sen förhoppningsvis får vi flytta på måndag eller tisdag :)
Kung Keno!
Nu ska jag och vrickade vickan ta och packa lite mer saker så jag kan köra över imorgon eller i helgen!
Adjökens!

Förörvigt så har jag världens mest underbara pojke :) han gör mig så sjukt lycklig varje dag :) Fick världens finaste sms idag och det värmer varje gång :)


Tisdag!

imorse vaknade jag av mig själv sådär vid kvart över 6. Så jag bestämde mig för att skjutsa ner älsklingen på jobbet!
Sedan åkte jag ut till min mor och far och lät hundarna busa i 2 timmar :) så nu ligger dom helt avslagna på soffan :)
haha,,

Höjden av irritation är nådd!
Vi måste ju ha landets mest knäppa hyresvärd! Först så kommer han och knackar på och ska ha in någon jävla snubbe som ska kolla energi osv. Han frågade inte ens om det var okej utan dom klampade bara in! Jävla pajjas!
sen gick han runt i alla rum och kände på element och mätte temperaturen! Sen när dom väl går så går jag ner i tvättstugan och ska tvätta. Tro på fan men då går maskinen sönder. Jag behövde verkligen tvätta idag men det blev det ju inge av. . SUCK! 
Hyresvärden är kvar utanför och jag berättar att maskinen är paj. Han kommer ner och kollar och inser att det är sant. Sen frågar han mig hur jag tänker när jag packar in kläderna i maskinen.. Han tyckte jag hade för mycket och då hade jag inte ens fyllt halva! Pajjas igen.. Åh vad den gubben kan irritera mig! Blää åt dig
- Du kan ju inte ha såhär mycket i maskinen,
- Men snälla du den är ju halvfull, kolla själv
- ja okej då men den måste ju gått sönder nu
- Jaha? och vad vill du ha sagt med det??
- Näe inget. Jag ska se när jag kan få hit någon att reparera den men ni får klara er utan ett tag!

Dagens ursch går til Björn! BLÄ för dig!!!

Nog om klagomål! Idag har jag varit och solat och sedan blev det att sätta mig framför tv´n ett tag, tyvärr blev de inge lunch ute på balkongen idag men de gör inget =)
Nu sitter jag och väntar på att Viktoria ska pallra sin röv hit för hon ska hjälpa mig att packa lite flyttsaker och snavka lite skit!!
Sen ikväll blir det fotbollsträning och jag har fått veta att Röbäck äntligen gått med på att skriva på mina övergångar till Sandvik! Grattis men de tog bara sådär 2 månader. Men Nu får jag iaf spela domarcupen i helgen=) Kuung! Är så otroligt nöjd att jag bytte lag. Denna säsong kommer bli över det vanliga :) Bra gjort av mig! Laget är guld!
Nu fick jag ett gulligt sms av min pojkvän =) du är för underbar hjärtat! Älskar dig!
Näe nu ska jag börja packa lite! Adjökens!

// Ida 

nattugglan!

Denna kväll blev lite sen. Älsklingen slutade inte förän 20.30, dvs att han jobbade 13.5 timmar idag, stackarn.. Sen åkte vi hem och käkade middag, korv med bröd =) Haha. . Gott vare iaf!
Sen blev det lite skitsnack och tv och sen var det dags för min man att krypa i säng eftersom han ska upp och jobba 7 imorgon bitti! Själv är jag ledig imorgon också. Tur att någon av oss är duktig iaf!
Fick även veta idag att på onsdag kväll får vi börja flytta lite saker för då är ett rum tömt som vi får ställa in lite grejs i och sedan på Måndag eller Tisdag får vi flytta helt =) Känns så otroligt skönt! Tack Emil och Theresia för att vi slapp försöka hinna med allt på 4 timmar! :)

När alex gick och la sig passade jag på att nörda mig framför datorn och mixtra lite med min blogg och lagt in lite kuligheter =) De ni!
Imorgon hade jag tänkt tvätta bilen och försöka packa lite mer saker, sen får vi se om det är lika fint väder som det var idag då kanske det blir att sitta lite på balkongen och gå en sväng med hundarna, som sagt, de återstår att se =)

Förövrigt så skulle det vara kul om dom som kommenterade mina inlägg inte var anonyma =) Sedan skulle de också vara lite småkul att veta vilka som läser min blogg!? Skriv gärna en kommentar =)

Näe nu håller jag ordagrant på att somna så de är väl bäst att jag tar och lägger mig, måste bara ner i tvättstugan och hämta upp tvätten men de kändes väldigt jobbigt!! Aja sovgott!

Jag älskar dig Alexander Lindström!
Du förgyller min dag, Finns ingen
som är lika underbar som du!

Times like this!

Lite nytta har det iaf blivit idag! Jag har lyckats plocka ner spegelväggen i hallen idag och så har jag hunnit städa lite :) Och så kom jag ihåg att boka tid åt min man hos kiropraktor så lite viktiga saker hann jag med =) har även hunnit sitta ute balkongen och äta lite yoghurt och njuta av solen! Inte fel det, och som pricken över i:et så blev de en grapefrukt också! Inte fel någonstans. . .
Sen har jag också suttit och suktat efter ett par skor. Sist jag och Alex var på stan så hittade jag ett par skit fina skor på DNA. svarta nike med rosa! Hur gudomliga som helst! Måste ta mig till stan och köpa dom snart innan dom är slut :)

Sen någon dag framöver så borde vi bege oss till stan och inhandla lite nya sommarkläder, eftersom sommaren snart är här :) wiee. Skål för det!
Det är så sjukt underbart att shoppa, önskar att pengar växte på träd! Satt och kikade lite på http://nelly.se/ och http://www.modezine.com och det finns så sjukt mycket fina kläder där. Måste bli att sätta sig någon kväll och kika lite nogrannare och se om man hittar något kul! Gå in och kika! Helt underbara kläder till bra priser! check it out!!!! Tips från mig! Varsågod! =)

Näe nu ska jag gå ut med dogsen och sen blir det att chilla och invänta att jag ska fara och hämta min man på jobbet!
Ha en underbar dag!

// Ida

Måndag!!

Så har en ny vecka kickat igång! Känns skönt att veckorna nästan rusar iväg, ju snabbare sommaren kommer desto bättre! Men sen när sommaren väl kommit så får tiden börja gå extra sakta!
Det var skönt att få sova ut imorse, minns knappt att hjärtat åkte imorse men men :) Nu har jag nyss bokat en tid åt min man hos en kiropraktiker och nu ska jag snart bege mig ner i tvättstugan. Sedan hade jag även tänkt hinna med en promenad med dogsen till Däckis och hämta bilen eftersom Alex inte får åka hem på lunch för sin käre cheef, men de är ju stålande väder så jag skulle nog inte dö av att behöva gå ut :) !! =P

Förövrigt så drömde jag världens mardröm inatt! Jag drömde att min älskling inte älskade mig längre så han lämnade mig! Helt sjukt.. Jag vaknade imorse helt svettig oh förstörd, snacka om skönt när jag insåg att det bara var en dröm! :)

Flytt snart! YES!!! Kommer bli GULD!

Förövrigt så har jag världens charmigaste och finaste man! Jag är så kär att jag blir tokig! Kan inte vara lyckligare!
Sen att sommaren är på väg gör inget sämre :) Lycka åt mig!
näe nu ska jag gör lite nytta, eller först blir de lite tv :] men seen ;D haha bye!
/ Ida

Söndag!

Helgen blev relativt lugn, i fredags efter middagen skulle jag och Alex vila lite. Dock så somnade vi och vaknade sådär kring 7 snåret på lördags morgon! Sjuhelvetes lång natt :p haha. Så fredagen blev inte mycket gjort!
I Lördags åkte vi upp till Husum och kikade på fotboll och sedan åkte vi hem och kikade på fotboll här :) Kul att det ändå gick relativt bra för mitt käre lag!
I veckan blir det att försöka göra bort lite småsaker i lägenheten. har lite saker som behövs åtgärdas om man säger så. typ sådär 30 stora hål från saker vi haft uppe =P haha.. Men vi har börjat fixa och det ser faktiskt ganka bra ut. Sen måste vi även plocka ner spegelväggen i hallen också.. Men de löser sig :)

Imorgon är jag ledig och de känns ganska skönt :) Hoppas att vi snart blir varse om när vi får flytta! Jag ber att vi får flytta tidigare! Skulle vara helt underbart att få lite extra tid på sig!
Nu ska vi snart upp till stan och kika på obbolas match och sedan blir de väl att käka lite food skulle jag gissa!
Hundarna har också börjat sitta ute på balkongen och sola =) haha. Dom är ganska charmiga kan jag lova =) Ska försöka fixa lite nya och fina bilder på dom två busfröna =)
Näe staden kallar!

ByeBye



Tack älskling. Du betyder så oerhört mycket för mig och du är underbar
som alltid ställer upp för mig, no matter what!! Jag har aldrig varit lyckligare. . 
Älskar dig av hela mitt hjärta =) Helt underbart att ha dig vid min sida :)
 Jag har den finaste mannen i världshistorien! Puss! <3

hoppet!

>>Kan jag inte bara få vara frisk? tröttsamt. jaja så kan de gå. tråkigt att jag missar husum men jag överlever väl det också! Hoppas det går bra för er och att ni vinner :D nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv!
ajdö!

Dagens Usch!

Idag var jag inte alls peppad att fara till jobbet ( inte för att jag brukar vara det men idag var det extra jobbigt)
dels var jag trött och för det andra var jag på ulandet. Bara namnen ulandet säger ju sig själv.
När älsklingen då släpper av mig imorse så ser jag att det inte finns en enda kasett vilket gör mig super lycklig för at det betyder att jag får bara sitta och chilla och typ läsa tidningen och så :)
Meeen. . . Så var inte fallet, inte ens nästan!
10 över 6 ser jag hur kasetterna börjas köras in en efter en, efter en liten suck frågar jag lennart hur många kasetter som kommer. 49 blev svaret, plus att jag då hade redan 10 kasetter utanför. så det utgör 59 kasetter. Har man 20 kasetter på en dag så har man vad man gör. men jag hade 60. Jag trodde jag skulle dräpa mig. Inte en lugn stund där inte. SUCK. Sen till råga på allt så börjar det snöregna, när klockan blir sådär halv tre får jag också veta att jag ska jobba på älskvärda ulandet imorgon också.! Dagens usch till idag! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? =P haha..

Nu sitter jag här framför datorn och jag vågar inte lägga mig i soffan och kika tv, för då kommer jag garanterat att somna och då försover jag mig så jag missar att hämta min man och det är inte uppskattat! + att då kan jag aldrig somna på kvällen! Så bäst att vara vaken för min del!

Idag pratade jag med Teresia och troligen kommer dom flytta tidigare vilket skulle vara helt underbart, för då kanske vi får flytta in i deras lägenhet lite tidigare =) Hoppas!!!
Näe nu ska jag gå ut med dogsen och sen blir det att diska eller något iaf som håller mig vaken =) haha..
Idag börjar utomhus träningarna och de är skönt att få komma ut och spela. Då får man lite utav sommarkänslan!
Sommar sommar kom till mig :)

summer on the run!

Det fina vädret har fortsatt och jag kan inte beskriva hur uppskattat det är! På köpet så är jag ledig och kan njuta av det till max :)
Men trots det fina vädret så åkte jag över till holmsund och sprang in på banken och gjorde några ärenden och sedan begav jag mig till ett solarium och solade lite :P haha, Men det gör inget. Skönt var det då iaf! Var ju ett tag sen jag solade nu!

Nu är jag hemma igen och har just varit ute med hundarna, just nu sitter jag och funderar hur vi ska få det att gå ihop med flytten. Det kommer bli kaos, helt omöjligt att hinna allt på ca 4 timmar ju! Något måste ske de är ju bara 15 dagar kvar. . Det slog mig också vad sjukt mycket saker vi har samlat på oss. Egentligen finns de väl minst 50% man skulle kunna slänga, men då är jag ju så sjukt dålig på att göra mig av med saker. Ska kanske ta och gå igenom typ garderob osv om det finns något kul man kan he bort ;) AjAj!

Ikväll ska jag och älsklingen gå på droskan och äta grillbuffe =) Det kommer bli mys! Sen blir det nog lugnt beroende på hur hjärtat känner sig. Igår gick han och la sig klockan 7 och vaknade imorse halv 7. Trots denna långa sömn är han ändå inte utvilad! haha stackarn!
Näe nu ska jag ta och hitta på något att göra, skulle behövt åka till stan och köpa hundmat också. Återstår att se vad jag hinner med, till att börja med ska ajg iaf sätta mig ute på balkongen och dricka ett glas iskall cola och njuta av att sommaren är på väg till oss också. Tänka sig, vi får nog sommar i år också=)

Adjökens!
Du+Jag=Sant :]

swedish glulam beams, changing the vison of future!


Imorse vaknade jag helt död och trodde det var ett skämt att jag skulle stiga upp. Efter mycket velande så klev jag upp och begav mig på jobbet! Det visade sig bli en helt underbar dag. Solen, värmen. Ja sommaren är på väg! Passa på att njut!
Jobbade till halv 4 så jag tjänade 2 extra timmar ;) haha.. Sen på köpet så vann jag flaskan!
Fjodor wodka eller nått! haha.. Gratz! Fast egentligen vann jag inte den om jag nu ska vara ärlig. Jag hade de lägsta kortet. Men han som vann brukar ofta vinna och han hade bara jobbat sista kvarten på båten så jag fick den =) Tack!
imorgon har jag en "day off" så denna vecka blev kortare än vad jag trodde =P Hoppas de är lika fint väder imorgon för då ska jag minsann sitta på balkongen med en cola i högsta hugg och sola och skåla in sommaren! Jajajajaaa!

Nu sitter jag bara hemma ska strax åka och hämta älsklingen på jobbet och sen får vi se vad som händer ikv. Kanske skulle vi se film med Linus och Sandra men jag vet inte =) haha...
Men igår vart det film med min man, vi skulle egentligen se med L och S men dom hade sett filmen så vi såg den själv. Vi såg Australia! sjukt bra film. borde ses =) Vi visste dock inte att den var så lång så vi satte igång den ganska sent så självklart var den bra så vi var tvugna att se klart den så de blev sent igår! Men vi tog oss iaf upp imorse =)


Förövrigt har jag insett att det finns så sjuuuukt många falska människor. OJ OJ. de är nästan skandal! Skit hit och dit och sen bundisar. Jadu, kan bara skratta och se glad ut. Tänk om ingen människa kunde ljuga. Sjukt vad denna värld skulle gå i kaos! men men. Alla är vi väl falska till en viss del? eller har jag fel?


Tur iaf att jag har min man som är den bästa som finns!
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!
 Älska du, Puss!


men måndag!

idag fyller pernilla år, grattis tanten! :) Idag åker även sista valpen =) tvärålund nästa!
Idag var det sista sovmorgonen också.
Filmen igår var väl okej! eller tråkigt att den va på eng. fast det är en svensk film. Råkade också somna så jag fick se klart slutet idag. Bra jobb! Idag blir det att åka upp till stan och se om vi hittar något fint åt Pörn.
Sen ikv blir de träning.
 
Förövrigt är idag en sån här dag då allt känns blä! Jag skulle helst bara ligga hemma i soffan och tycka synd om mig själv istället för att fara ut och flänga! Men men. Ibland har man inte mycket till val!
Imorse skulle vi också vara duktiga och stiga upp i någorlunda tid så jag hade ställt väckaren på 8, men så blev ju inte fallet! haha..
Näe nu måste jag gå och göra min klaR!
Katjing!!

Söndag!

Redan söndag och hela "långhelgen" har bara passerat. Suck.
Imorgon är sista lediga dagen sen är man tillbaka till verkligheten! suck igen.
Igår var jag och min man i stan och vi hittade en väldigt fin tv :) en LG 50". Inte helt fel!. Så nu sitter jag på datorn framför en väldigt stor bild. haha. Men tv´n är sjukt fin :) så detta köp uppskattades =)
Helgen har varit relativt lugn, iaf för min del som var nykter hela helgen :) Igår kom Sandra förbi och vi satt och snacka skit och hon och alex pimplade öl :) haha.. Sen körde jag hem sandra, Alex däckade i bilen och sen hämtade jag nästa fyllesvin... Pernilla! hahaha.. Men så kan det gå. Så igår vid 2 tiden när jag åkte från stan så hade jag två fyllosar som var helt borta i bilen =P Men jag överlevde! Roligaste var ändå att höra alexanders inspelning till Pernilla som han hade gjort igår kring ett snåret på hennes mobilsvar! haha ja jag säger då de!
Ingen nåd där inte! ;D

Ikv blir det mys med min lover, vi har hyrt film och köpt pocorn :] Inte fel! Åter till tv tittande!
Tjing!

LåångFredag

Igår så åkte jag och min man upp till stan. Dock visade det sig att nästan allt var stängt, vi var lite väl  optimistiska när vi for upp, vi trodde att alla som har Söndags öppet skulle ha öppet. Men så var inte fallet! =P haha..Men lite handlande på maxi blev de iaf!
När vi kom hem åkte vi ut till min mor och far för dom är i fjällen och så lagade vi en gomiddag med förrätt och hela köret, inte illa :) Sedan hoppade vi ner i Jacuzzin och där satt vi bara och snackade skit och hade de mysigt =) Sen bestämde vi oss för att åka förbi Tommy å där var det ferre, så jag som var nykter körde oss dit. :) Haha!
Ganska fort for vi därifrån efter en upptäckt på en sak som vi inte ville vara på samma fest som. Så då åkte vi in till stan och bowlade =) Jag sög! haha. Trots att Alex var på fyllan så slog han mig. Men de kan jag leva med jag fick iaf slå Viktoria :) Men de var en trevlig Fredag! =)

Nu sitter vi här ute hos mor och far och nu ska vi fara in till stan och kika på en ny tv :) Here we come :)


Jag älskar dig Alexander Lindström!

godkväll!

Ikväll har det blivit en lugn kväll :) Ledig imorgon också så jag får västa "påsklovet" nu :) haha.. Inte fel :) Älsklingen jobbar också bara halv dag imorgon skönt för honom =)
Vi sitter och funderar på om vi ska ta en minikryssning till åland över helgen men vi har inte riktigt bestämt oss :) Vi försöker övertala Linus och Sandra att följa med men vi ser väl hur det går med det =)
Nu kommer dom snart och hämtar valparna också =) Känns skönt :)
Nu fick jag just ett sms av paret, det blir nog åland :) king!!!!
Näe nu ska jag krypa isäng :) Godnatt! 

Är det någon som skulle kunna tänka sig att vara hundvakt fredag - lördag eftermiddag? =)

Onsdag!

Det blev navy igår + 2.5 män, jag lyckades utan minsta problem att hålla mig vaken :)
Imorse vaknade jag av mig själv vid 9, dock var jag helt död eftersom de blev lite sent igår. Men trots det så valde jag att stiga upp.
Idag hade min mor och far bett mig att åka förbi dom och rasta deras hundar, för att bägge jobbar sent. När jag då kommer dit efter jag släppt av Alex på jobbet så är min bror hemma. Varför ska jag dit om han är hemma?
Han slutade klockan tolv och det visste mor och far om. Men det hade dom inte meddelat mig för dom trodde att han skulle hänga på skolan i 1.5 timmar och sedan åka till stan. Men ack så var det inte. Så jag fick mig en tur till lövöudden helt i onödan :P Tack. Kan också tillägga att de inte är första gången jag åkt dit helt i onödan! ;)
+
Att igår så ringde min mamma mig och frågade om jag ville gå med hon och min bror på stan. Jag sa ja de kanske skulle vara trevligt. Hon insisterade på att det skulle bli trevligt. När jag sedan frågar vad haken är så säger hon att det inte finns någon hake. Efter lite disskuterande så kommer det fram att hon har ingen bil och behöver skjuts till stan. Så det fanns en hake=P
Hon ville inte ha med mig för att det skulle vara trevligt utan hon tänkte sneeka till sig skjuts. Men tji fick hon och hon fick lösa det på något annat vis för dom skulle upp vid 4 och då om jag åker upp med dom är min man kvarlämnad på jobbet ännu en dag och jag vill ju inte att han ska gå hem idag också för då hade jag legat pyrt till vill jag lova =P haha..
Men lite kul hade det kanske varit. Eller? ;)

Idag har jhag vart lite duktig. jag tog tag i att fylla igen hålen i väggen ( iaf några ) sen om de blev så bra går väl att disskutera :P hahaha. Men jag försökte iaf :) bratillmig!
I helgen är det påsk = "långhelg", min man och jag funderar på att åka upp till fjällen fast vi får väl se om vi ids ;P Annars blir det väl att hitta på något kul här hemma :)
Näe nu ska jag kika lite tv =) katjing!

Sommar!

Tisdag!
Idag var det en fin dag =) solen lyste och det var relativt varmt ute iaf =)
Imorse ringde min "älskvärde" far sådär kring 7 tiden. Inte populärt. Tack gud så lyckades jag somna om och vaknade sådär kring 10 =) (lagom till våra bästa år) ;)
Sen på eftermiddagen åkte jag och Pörn upp till vetrinären med valparna :) det gick bara fint :) lite åksjuka blev dom men de får man leva med :) Men alla var friska och duktiga =)
Problemet kom senare. Vetrinären var försenad och vi fick inte komma in förän kvart över 4, och jag skulle hämta älsklingen på jobbet och han slutar halv 5. När jag väl kommer till holmsund är hon kvart över 5. Jag är inte bara lite sen. Älsklingen hade gått hela vägen hem och jag möter honom på gatan vi bor så jag vevar ner rutan och frågar om han ska åka sista biten :) haha.. Det ända han sa var:
- Du toppar inte min dag och jag kan nog gå sista 100 meterna när jag ändå gått hela vägen från jobbet!
Så idag låg jag lite på minus :) Tur att han inte var grinig särskilt länge =) Det är ju en baggis om man jämför med hur ofta han gick till mig när jag bodde i Holmsund och han i Obbola, då promenerade han väldigt ofta :) så en gång borde han överleva =) Haha.

Ikväll vart det en visit hos farmor och farfar och sedan hem och kika lite fotboll =) Min man ligger nu och sover medans jag sitter här och gör nada. Sitter och funderar om jag ska invänta navy :) Nackdelen är att det börjar så fruktansvärt sent. Men de återstår att se hur länge jag orkar hålla mig vaken :) Jag borde inte vara trött för efter jag kommit hem från stan så tog jag och min karl en middagstupplur i ca en timma :) + att jag sov ändå relativt mycket inatt. Så jag borde vara hyper pigg, rent generellt dvs :) Men så är nog inte fallet. Direkt jag startar tv´n och bäddar ner mig i soffan så kommer jag nog att känna mig lite pömsig! Så brukar fallet iaf vara!

Nu är det bara 23 dagar kvar tills vi flyttar och jag kan nog inte säga en gång förmycke hur jag längar! Ska bli så skönt. Känner mig typ som en skitunge på julafton som står i fönstret och inväntar tomten och alla paket. Japp Japp that´s me!
Näe men seriöst! Det börjar dra ihop sig nu och vi har en hel del att hinna med innan! Dock så tog jag tag i det lite iaf och gick på järnis och köpte lite spackel som vi kan proppa in i hålen. Dock har den bara blivit ståendes än så länge! Men de kommer det kommer :)
Känner på mig att 1 dag innan vi ska flytta kommer inte en pinal att vara packad, inga hål igenfyllda. Det skulle vara så typiskt mig och min man ;P Näe de blir att ta det någon dag när man har tid över! =) Borde också packa några lådor. Har ju tusen saker som aldrig använd men ändå så kommer jag mig aldrig för att packa ner dom! Näe skärpning åt mig!

Nu kallar tv´n. Sovgott!
Adjö!

Du+Jag, är så lycklig hjärtat =)


 


Måndag!

Helgen som var vart relativt lugn, i Fredags så bjöd mor och far på lunch på kajutan sedan blev de bowling =) På lördag sov jag ut och klev upp ganska sent =) sjukt skönt. Sedan åkte vi in till stan och kikade fotboll, först obbolas herrlag, sedan sandviks herrar. Sen bjöd pappa på middag ute, oxfile och potatisgratäng. Inte fel någonstans, kan faktiskt säga att det var sjukt gott :) sen åkte vi hem och myste framför tv´n =) I går hade vi träning som inledes med snabbhetsträning och sedan fotboll. i två hela timmar slet vi ut oss själva :p var faktiskt ganska död när jag kom hem =)

Imorse vaknade jag i god til. Kommer ner på jobbet och får veta att båten vi ska lasta har snöstopp, vilket innebär att kaptenen tycker att de snöar så mycket så lasten riskeras.. Det gjorde att vi fick sitta inne och kika tv och dricka kaffe till klockan halv 10. sen fick vi gå hem och vara lediga resten av dagen =P så är det. Känns drygt att ha stigit upp och jobbat eller suttit nere på jobbet och druckit kaffe i tre timmar för att sen åka hem!
Men men!

Nu ska jag kia tv och sen kanske tvätta lite =) haha. för ovanlighetens skull.! men de är faktiskt så att min älskade man måste ha rena kläder varje dag på jobbet och han har bara fått två uppsättningar. Det betyder att egentligen borde vi tvätta varannan dag. haha..Hoppet!

Snart flyttar vi =) Jag längtar!
Ha en bra dag! Tjing!

Fredag!

Så var det Fredag igen :)
Träningen igår gick relativt bra :) Vi fick våra nya dresser också=) chicken here we come =P
Idag fick jag sova ut utan avbrott =) det var kanske hur uppskattat som helst! Nu sitter jag vid datorn och kikar runt lite, inväntar våra bästa år :p hahaha. Jag är så sjukt nöjd med att jag bytte till Sandvik, jag tror inte för en sekund att det kommer gå nå bättre för Röbäck i år. Visst dom vann den senaste träningsmatchen men de var ett bottenskrap av div 4 och röbäck spelar i div 3. Dags att börja möta någon i eran egen division för att få en uppfattning om hur de kommer att gå? Ett bottenlag i div 4 ska man som div 3 spelare vinna mot. Men men..

Igår så var vi förbi Linus och Sandra för dom har flyttat nu första april. Lägenheten var fin och det gjorde mig bara mer sugen på att flytta =) Vi blir nästan grannar då ju :)
Helgen i sig tror jag blir lugn :) Skulle vara skönt med en bra film och lite pocorn=) Återstår att se. Näe nu ska jag he på tv´n och känna lugnet av att vara ledig och inte behöva göra ett skit :)

OUT!

helg!

Idag gjorde jag helg, trodde inte jag skulle vara ledig imorgon men de va jag :) Känns ganska skönt med en lite längre helg måste jag säga =) Jag är bekväm!
Idag på jobbet var det ganska chill, från 6-kvart i 8 hade jag vad jag gjorde men sedan mellan 8-10 hade jag nada att göra, efter lunch kom det göra och jag satte mig själv i arbete igen efter en lång vila =)
20 i 1 sneekade jag till mig en fika som varade till  halv 2. Vi drack kaffe och fikade mackor. sen vart det att jobba häcken av mig till klockan 3, för att hinna ikapp de ja missade på våran extra långa fika =) . Så faktiskt en relativt skön avslutning på veckan! Jag är fortfarande bekväm!
Ikväll har jag fotbollsträning och jag behöver inte må dåligt hela träningen utav att jag ska upp 5 på morgonen dagen efter utan jag kan njuta av att träna sent :) Grattis till mig!
Ikväll kanske jag ska hyra en film som jag vet att min man inte vill se, men jag kanske ska göra det i smyg så när jag väl her på den har han inget annat val än att se den ;P kanske till och med ska låta han betala den i smyg bara för att vara extra busig. Jag har faktiskt hans visakort eftersom han bjöd på lunch idag ;) haha :)

Jag skulle vilja flytta nu nu nu! Vill inte bara gå hemma och vänta på att flyttdagen ska komma. Känns bara blä att bo här när jag vet att vi ska flytta dårå!
Synd att jag inte kunde spola förbi hela april, för det hade inte suttit fel att vakna imorgon och de var 1 maj!
Sommar sommar sommar, ge mig sommar. Bästa årstiden någonsin! På sommaren kan man inte må annat än guld! Solen lyser, de är varmt ute och allt är så himla fint :) Sommaren är lätt den lyckligaste tiden på året!

Nu sitter jag här och funderar om jag ska vara duktig och göra något vettigt, eller om jag ska hoppa ner i badet eller om jag ska kika lite tv. Risken om jag väljer att lägga mig i badet eller framför tv´n så kommer jag nog att somna och då blir min käresta arg för då missar jag att hämta honom på jobbet och de är inte populärt, tro mig för jag har provat komma sent några gånger ;P haha..
Näe de blir att sätta mig i något att göra så jag håller mig vaken :)
Trevlig helg =)
BTW!!! Nu har jag nog vant mig vid att det står en volvo på parkeringen =) Bra byte måste jag erkänna!

Du gör mig lycklig och du är min :)
Älskar dig Alexander Lindström!




1 April

Min första lediga dag på 28 dagar! Klockan 07.30 ringde min käre far och sa att dom försöker få tag i mig från stuveriet men dom kommer bara till röstbrevlåda. Båten som skulle komma på torsdag har kommit idag och dom vill börja lasta den nu för den ska ha så mycket!
Så jag skulle infinna mig på jobb 08.15. Jag höll på att bryta ihop. Kändes typ som att hela min värld raserade.
Efter ett utdraget samtal kommer jag på att jag har ingen bil och jag tar mig inte till jobbet. Men självklart så kan min käre far komma och hämta mig för han hade inte farit på jobbet ännu. Nej sa jag ja ska gå ( så tar det extra lång tid ner på jobbet)
Efter yttligare några minuter säger min älskvärde far, April april din dumma sill.. Jag hade kunnat skjuta honom. Inte nog med att han väckt mig tidigt på morgonen utan han hade också raserat min dag! Nästan iaf.
Jaja han tyckte iaf att det var väldigt kul så de var ju roligt för honom. Själv så nu när jag lyckats smälta det så var de väl ändå relativt kul!
Jag lyckades faktiskt somna om och vakna nu vid 10 =).
Näe nu ska jag ta en promenad i de fina vädret!
Ha en bra dag!

RSS 2.0